Cum să întrebați colegii pentru donații

Colectarea donațiilor pentru o cauză pe care o aveți grijă este o activitate utilă, dar poate fi, de asemenea, intimidantă. Coworkers poate fi o mare resursă pentru colectarea de fonduri dacă știți cum să întrebați. În primul rând, veți dori să vă asigurați că respectați politicile companiei dvs. despre donații. Atunci vei dori să-ți faci terenul și să-l urmezi cu oamenii. Din fericire, există și modalități excelente de a alege pe cine să întrebați. În curând, veți avea o mulțime de donații pentru cauza dvs!

Pași

Partea 1 din 5:
Respectarea politicilor la locul de muncă
  1. Imagine intitulată Adresați colegi pentru donații Pasul 1
1. Verificați cu compania dvs. cu privire la solicitarea donațiilor. Reprezentantul resurselor umane este cea mai bună persoană care va cere, dar șeful dvs. poate fi, de asemenea, o resursă bună. Unele companii nu permit angajaților să solicite donații, în timp ce altele pot restricționa cum se face. Cel mai bine este să știți aceste reguli înainte de a începe.
  • De exemplu, multe companii restricționează strângerea de fonduri pentru cauzele politice. În plus, companiile solicită adesea să obțineți permisiunea înainte de a începe să colectați fonduri.
  • Ai putea spune: "Luna viitoare fac o plimbare pentru a strânge bani pentru cancer și ar dori să ceară angajamente. Există politici despre solicitarea donațiilor pe care trebuie să le cunosc?"
  • Puteți constata că repul său HR sau șeful dvs. este dispus să vă ajute să răspândiți cuvântul despre cauza dvs., care vă poate ajuta să colectați mai mulți bani!
  • Imagine intitulată Adresați colegii pentru donații Pasul 2
    2. Întrebați dacă compania dvs. se potrivește cu contribuțiile. Unele companii încurajează acordarea angajaților prin potrivirea fondurilor donate. Acest lucru vă poate ajuta să câștigați mai mulți bani pentru cauza dvs. și construiți o relație mai bună cu compania dvs. Verificați compania dvs. pentru a afla ce trebuie să faceți pentru a vă califica pentru fonduri potrivite, dacă sunt disponibile.
  • Adresați-vă rep / supraveghetorului dvs. HR ", compania se potrivește vreodată Donațiunilor angajaților? Ce fel de program avem aici?"
  • Dacă ați observat materiale în biroul dvs. legate de potrivirea companiei, aduceți-le direct. Spuneți: "Există un fluturaș în sală despre un program de potrivire a companiei. Ar aplica acest lucru la fondul meu pentru cercetarea autismului?"
  • Imagine intitulată Adresați colegii pentru donații Pasul 3
    3. Distribuiți succesul campaniei dvs. cu locul de muncă. Faceți campania dvs. un efort comun, astfel încât colegii dvs. și angajatorul să se simtă implicați. Dați-le credit pentru a vă ajuta să strângeți fonduri și să vă permiteți companiei să promoveze efortul de a arăta că ei și angajații lor, apreciază o cultură de dăruire.
  • De exemplu, ați putea pune un poster pentru a urmări cât de mulți bani credeți.
  • Dacă ridicați fonduri sub numele dvs., ați putea lista în schimb numele companiei dvs. pe formular.
  • Dacă colegii dvs. fac ceva pentru a ajuta la creșterea mai multor fonduri, cum ar fi să participați la o plimbare, să colectați conserve de mărfuri sau să vă ajutați să distribuiți articole vândute printr-un fond de strângere de fonduri, să faceți fotografii și să le cereți să le postați în camera de spargere.
  • În timp ce nu doriți să oferiți credit atunci când nu este datorat, invitând pe alții să împărtășească în succesul dvs., vă poate ajuta să ridicați fonduri suplimentare și să faceți un impact mai mare pentru cauza dvs.
  • Partea 2 din 5:
    Pregătirea pitch-ului de donare
    1. Imagine intitulată Adresați colegii pentru donații Pasul 4
    1. Practicați-vă înainte de a merge la colegii dvs. Pregătirea unui pas rapid înainte de timp va face mai ușor să întrebați când vine timpul. Scrieți punctele cheie pe care doriți să le faceți, inclusiv suma pe care încercați să o ridicați. Apoi, recitați terenul de câteva ori cu voce tare.
    • Încercați să stați în fața oglinzii dvs. sau să vă filmați dându-vă pitch-ul. Acest lucru vă va ajuta să solidificați ceea ce doriți să spuneți și să vă simțiți mai încrezători.
  • Imagine intitulată Adresați colegii pentru donații Pasul 5
    2. Să fie direct și specific cu privire la ceea ce doriți. Este normal să vă simțiți ciudați atunci când cereți donații, dar a fi vag face mai greu să obțineți un "da."De asemenea, face lucrurile mai ciudate pentru persoana pe care o întrebi pentru că nu știu de ce este nevoie. În schimb, spuneți-le ce este cauza, că colectați donații și cât de mult aveți nevoie.
  • Ai putea spune: "Mătușa mea tocmai a trecut de la cancer, așa că am ridicat fonduri pentru societatea americană de cancer. Căut donații de 5 $, dar orice va ajuta."
  • Imagine intitulată Adresați colegii pentru donații Pasul 6
    3. Face ca ei să se simtă ca o parte a cauzei. Oamenii sunt mai predispuși să doneze dacă au o participație în cauză. În timp ce nu toată lumea va avea aceleași experiențe, este încă posibil să le facă să se simtă ca o parte a efortului tău.
  • Relaționați cauza la ceva ce știți că au experimentat. Spune, "Cum este câinele tău, Toby? Știu că l-ai luat de la adăpost acum doi ani și a vrut să vadă dacă doriți să donați să ajutați adăpostul să repare câinele."
  • Explicați modul în care sunt folosite donațiile, oferindu-le credit pentru a face aceste lucruri să se întâmple. Ai putea spune, "Donația dvs. va fi folosită pentru a cumpăra haine pentru copii la havenul fetei. Cu ajutorul dvs., un copil va rămâne cald în această iarnă."
  • Dacă este posibil, dați celor care dau ceva care este conectat la cauza, ca un autocolant, magnet sau o fotografie.
  • Imagine intitulată Adresați colegi pentru donații Pasul 7
    4. Distribuiți de ce cauza este importantă pentru dvs. Dacă puteți, spuneți-le o poveste personală care îi ajută să înțeleagă motivele voastre. Afișarea conexiunii dvs. personale la cauza poate ajuta la motivarea colegilor dvs. să dea.
  • Spuneți: "Nepotul meu a fost diagnosticat cu autism la vârsta de 2 ani și datorită acestui nonprofit, el a reușit să participe la cursurile de masă la o școală publică. El a făcut prieteni și chiar participă la o echipă mică de liga. Am ridicat fonduri, astfel încât alți copii să poată obține aceleași resurse care l-au ajutat să obțină atât de mult. Ai fi interesat să ajuți?"
  • Partea 3 din 5:
    Selectând cine să ceară
    1. Imagine intitulată Adresați colegii pentru donații Pasul 8
    1. Cereți persoanelor pe care le-ați donat în trecut. Persoanele care au susținut în trecut sunt susceptibile de a vă sprijini. De exemplu, ați fi cumpărat bomboane de baseball de la un coleg, care le poate solicita să cumpere cookie-uri de scout de la tine. Discutați cu acești oameni mai întâi.
    • Ai putea spune: "Colectează donații pentru a ajuta la călătoria de echipa a fiicei mele la Campionatul de Stat și știam că ați înțeles din anul trecut că ați colectat fonduri pentru echipa de fotbal a fiului dvs. Ați fi interesat să cumpărați un bara de bomboane pentru a ajuta echipa?"
    • Dacă spun "Nu," Nu apăsați mai departe problema. Spune, "Înțeleg, dați-mi voie să știu dacă vă răzgândiți. Fundiarul se termină pe 21 martie."
  • Imagine intitulată Adresați colegii pentru donații Pasul 9
    2. Alegeți persoanele cu care aveți o relație bună. Oamenii sunt mai probabil să vă sprijine cauza dacă vă cunosc. Este mai ușor să solicitați fonduri de la persoanele pe care le aveți o relație prealabilă, mai degrabă decât pe cei pe care abia îl cunoști. Nu este o idee bună să faci un pas pentru donații în timpul primei întâlniri pe care le aveți cu un coleg.
  • Imagine intitulată Adresați colegii pentru donații Pasul 10
    3. Selectați persoanele pe care le cunoașteți împărtășiți un interes în cauză. Dacă știți că cineva vă sprijină cauza, pitching-ul lor va fi mai ușor. Ei pot fi chiar dispuși să vă ajute să strângeți bani.
  • De exemplu, este posibil să știți că câțiva oameni din biroul dvs. sunt supraviețuitori de cancer, care pot ajuta la susținerea societății americane de cancer.
  • Partea 4 din 5:
    Făcând pasul tău
    1. Imagine intitulată Adresați colegi pentru donații Pasul 11
    1. Alegeți ora potrivită și locul pentru a cere donații. Nu vă deranjați colegii în timpul unei sarcini de lucru sau injectați-vă pitch-ul de donație într-o întâlnire importantă. Oamenii vor fi mai deschisi să doneze dacă vorbești cu ei în timpul unui moment în jos al zilei, cum ar fi în camera de pauză, la prânz sau în jurul răcitorului de apă. Dacă aveți nevoie să întrebați oamenii în timpul zilei de lucru reale, urmăriți de ori cei mai puțin ocupați sau când colegul dvs. se pregătește să se schimbe între sarcini.
    • Urmăriți-vă că sunt ocupați, cum ar fi tastarea, vorbind cu altcineva, citirea documentelor, angajarea într-o sarcină sau purtând servieta la o întâlnire.
    • Cereți persoanei dacă au un moment. Spune, "Voiam să mă anunț cu dvs. despre ceva, dar nu este urgent. Ești liber acum sau mai târziu ar fi mai bine?"
    • În timp ce o întâlnire de lucru mare ar putea părea un moment minunat pentru a obține mesajul dvs. tuturor, nu distrage atenția de la afacerea companiei cu terenul tău.
  • Imagine intitulată Adresați colegii pentru donații Pasul 12
    2. Ajutați colegii dvs. să înțeleagă de ce ar trebui să vă aleagă cauza. Este puțin probabil ca tu să fii singurul care cere donații, deci este important să vă stabiliți cauza. Deși nu trebuie să dispar alte cauze, să dați câteva motive pentru care a ta este o alegere bună. Ați putea să indicați serviciile pe care organizația dvs. o oferă, înregistrările de serviciu sau necesitatea unui sprijin suplimentar pentru cauza dvs.
  • Ai putea spune: "În fiecare an, mai mulți copii sunt diagnosticați cu autism, dar există doar un nonprofit local care să le servească. Dacă donați astăzi, toate acestea vor merge pentru a ajuta copiii."
  • Alternativ, "95% din donații la acest nonprofit sunt cheltuite direct pe cercetare. Cu ajutorul dvs., vom fi mai aproape de vindecare."
  • Imagine intitulată Adresați colegi pentru donații Pasul 13
    3. Spune-le ce va oferi donarea lor. De exemplu, fondurile vor merge spre cercetare, programe sau direct persoanelor fizice? Acest lucru vă poate ajuta să vizualizați colegii dvs. să facă o donație ca furnizând un anumit bun sau serviciu. Întrucât societatea este construită pe da-și-a lua, oamenii sunt mai probabil să dea dacă simt că primesc ceva în schimb, chiar dacă este indirect.
  • Spuneți: "Donația dvs. va contribui la furnizarea de produse de îngrijire feminină femeilor într-un adăpost de violență în familie," "Aceste fonduri vor ajuta cercetătorii să urmărească un tratament pentru cancer," sau "orice bani pe care îi dați astăzi vor merge direct la costul echipamentului de joacă pentru Nevoi speciale Copii."
  • Imagine intitulată Adresați colegii pentru donații Pasul 14
    4. Creați un eveniment pentru a încuraja donațiile. Ați putea oferi tratamente pentru a vă promova cauza în sediul biroului, împreună cu informații despre cauza dvs. De asemenea, puteți invita colegii la un eveniment special de prânz sau cină. Dacă compania dvs. participă la colecție, vă pot permite să aveți o întâlnire specială de birou.
  • De exemplu, ați putea da cookie-uri în formă de inimă împreună cu o broșură de la American Heart Association.
  • Scopul evenimentului este de a obține colegii să vină la dvs., ceea ce vă permite să vă livrați.
  • Imagine intitulată Adresați colegii pentru donații Pasul 15
    5. Treceți un plic în jurul biroului pentru donații anonime. Dacă cererea de donații din biroul dvs. este prea stresantă sau cauzează conflicte, puteți trece în jurul unui plic. Pur și simplu aplicați o listă cu numele tuturor în fața plicului, apoi încurajați-i pe toți să o transmită. Atunci când o persoană primește plicul, ei se verifică de pe listă, indiferent dacă au pus sau nu bani.
  • Acest lucru oferă tuturor șansa de a contribui la bani, dar nu face ca oamenii să se simtă obligați să dea.
  • Cu toate acestea, ar trebui să încercați doar acest lucru dacă aveți încredere în colegii dvs. să nu luați donațiile date de cei dinaintea lor.
  • Partea 5 din 5:
    Urmând după ce a cerut donații
    1. Imagine intitulată Adresați colegi pentru donații Pasul 16
    1. Mulțumesc oamenilor care contribuie la cauza dvs. La minim, ar trebui să dați un cuvânt verbal "mulțumesc" celor care dau. Este, de asemenea, o idee bună să vă mulțumiți Note.
    • Ai putea spune, "Vă mulțumim atât de mult pentru a da săptămâna trecută. În total, am ridicat 2.000 de dolari pentru noi echipamente de parc."
    • Asigurați-vă că nu rușineți oameni care nu au putut da. De exemplu, nu trimiteți un e-mail întregului loc de muncă, mulțumindu-i pe cei care au dat. Păstrați mesajele private.
  • Imagine intitulată Adresați colegii pentru donații Pasul 17
    2. Dați colegilor dvs. o modalitate de a spune "nu" fără să vă simțiți rău. Există multe motive pentru care oamenii nu vor putea da. Acestea pot fi scăzute pe fonduri, ar putea avea obligații viitoare sau pot avea doar valori diferite decât tine. Pentru a menține un mediu de lucru plăcut, este important să le oferiți acestor oameni o modalitate de a spune "nu", fără ca lucrurile să devină ciudate.
  • Întotdeauna încheiați pasul cu o întrebare care permite persoanei să dea un clar "da" sau "Nu," astfel de "Vrei să fii interesat să donezi astăzi?"
  • Fi pregătit să accepte grațios a "Nu" raspuns. De exemplu, spuneți, "Mulțumesc atât de mult pentru că am auzit astăzi."
  • Dacă persoana nu răspunde imediat, intrați și schimbați conversația înapoi la subiectele de lucru. Spune, "Nu vă faceți griji că ați dat un răspuns chiar acum. Înțeleg în totalitate dacă nu poți da. Dacă veniți mai târziu de biroul meu, vă voi da acele numere pentru un cont nou."
  • Imagine intitulată Adresați colegi pentru donații Pasul 18
    3. Respectați că unii colegi nu își pot permite să dea fiecărei cauze. Indiferent cât de importantă este cauza, este posibil să obțineți mai multe "Nu"S. Acest lucru este normal și bine. Nu o luați personal dacă unii oameni nu pot da, chiar dacă i-au dat altora.
  • Amintiți-vă că nu este personal.
  • Nu aduceți colecții anterioare într-un efort de a rușina persoana în a da.
  • Imagine intitulată Adresați colegii pentru donații Pasul 19
    4. Evitați păstrarea înregistrărilor celor donați ori de câte ori este posibil. Acest lucru poate face ca oamenii să se simtă foarte incomod, mai ales dacă nu își pot permite să dea. De exemplu, unii oameni solicită donații prin e-mail, ceea ce le permite să vadă cine răspunde și cine nu. În schimb, încercați să discutați cu oamenii în persoană.
  • În unele cazuri, va trebui să urmăriți donațiile deoarece nonprofit pe care îl contribuie la o cere. De exemplu, este posibil să fie nevoie să urmăriți donațiile pentru o plimbare de SIDA. Dacă este cazul, păstrați înregistrările cât mai private posibil, astfel încât oamenii să nu se simtă la fața locului. Ați putea acoperi numele oamenilor cu note post-it sau altă foaie de hârtie. Este, de asemenea, o idee bună să păstrați foaia într-un folder sau un plic.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar