Cum să contactați elon musk

Elon Musk este un magnat de afaceri, investitor, inginer și inventator. El este fondatorul și CEO al spațiului X și co-fondatorul Tesla. Poate doriți să contactați Mosc pentru a vă împărtăși gândurile sau întrebările despre produsele sale. Ați putea dori, de asemenea, să-i spuneți despre ideile dvs. sau despre aprecierea dvs. pentru activitatea sa privind energia ecologică. Puteți ajunge la el online prin Facebook, Twitter și site-ul Tesla. De asemenea, puteți să-l contactați prin trimiterea unei scrisori către Consiliul de Administrație al Tesla.

Pași

Metoda 1 din 2:
Ajungând la el online
  1. Imagine intitulată Contact Elon Musk Pasul 1
1. Contactați Musk pe Twitter. Elon Musk este activă pe Twitter și verifică în mod regulat contul. Îl poți schimba prin mânerul său Twitter @elonmusk sau prin accesarea lui Twitter aici: https: // twitter.COM / Elonmusk. Veți avea nevoie de un cont de twitter pentru a fi Tweet pentru el. Să-l transmiteți, scrieți un mesaj pe Twitter folosind 140 de caractere sau mai puțin. Includeți @elonmusk în mesaj, astfel încât el poate fi etichetat în ea și să primească o notificare atunci când vă trimiteți mesajul.
  • De exemplu, puteți face trimitere, "@elonmusk Când ne putem aștepta la modelele Tesla accesibile pentru consumatori?" sau "@elonmusk Vă mulțumim că ați luat în considerare mediul când faceți produsele dvs."
  • El vă poate răspunde apoi pe Twitter, etichetați mânerul Twitter și postarea unui mesaj.
  • Urmați mosc pe Twitter, astfel încât să puteți rămâne la curent cu Tweets și să vă conectați cu el în mod regulat.
  • Imagine intitulată Contact Elon Musk Pasul 2
    2. Ajungeți la Musk pe Facebook. El are, de asemenea, o pagină activă Facebook sub numele "Elon Musk." Căutați numele pe Facebook sau accesați pagina de pe Facebook aici: https: // Facebook.COM / Elon-Musk-19958149870 /. Puteți posta un mesaj sau un comentariu la Elon Musk pe pagina lui Facebook, astfel încât să o poată citi.
  • De exemplu, puteți scrie, "Mulțumesc, domnule. Musk, pentru îngrijirea nevoilor consumatorilor și a mediului." Sau puteți scrie, "Domnul. Musk, am o idee minunată de marketing pentru Tesla...".
  • Nu există limită de caractere pe Facebook pentru mesaje, astfel încât să puteți face comentariul dvs. atâta timp cât doriți. Dacă comentariul dvs. este lung, vă puteți sparge prin indentare la acesta este mai ușor de citit.
  • De asemenea, puteți să comentați postările făcute de Musk pe pagina sa de Facebook. El vă poate citi apoi comentariul dvs. și vă poate răspunde.
  • Imagine intitulată Contact Elon Musk Pasul 3
    3. Postați un comentariu la Instagram. Conectați-vă cu el pe Instagram @elonmusk sau accesați-l aici: https: // Instagram.com / elonmusk /?HL = EN. Veți avea nevoie de un cont Instagram pentru a posta un comentariu asupra contului Instagram din Musk. Apoi, puteți posta un comentariu despre oricare dintre postările sale despre Instagram pentru a vă conecta cu el.
  • Puteți, de asemenea, să etichetați Musk în propriul dvs. Instagram Post prin punerea @elonmusk în secțiunea de comentarii. Apoi includeți o notă scurtă sau comentați în postarea dvs.
  • Imagine intitulată Contact Elon Musk Pasul 4
    4. Trimiteți o întrebare sau comentarii pe site-ul Tesla. Utilizați formularul de contact de pe site-ul oficial al TESLA, găsit aici: http: // ir.Tesla.COM / Contactați-ne. Va trebui să vă furnizați numele și adresa de e-mail în formular.
  • Apoi puteți include un subiect pentru mesajul dvs. și comentariile dvs. Păstrați subiectul scurt și până la punct, astfel încât Musk-ul știe despre comentariile dvs.
  • Odată ce ați completat formularul, îl puteți trimite și așteptați un răspuns.
  • Imagine intitulată Contact Elon Musk Pasul 5
    5. Email vânzări de vânzări sau de presă ale Tesla. Dacă aveți o întrebare despre vânzările pentru Elon Musk, puteți încerca să-l contactați prin emailul de vânzări Tesla: Năsales @ Teslamotori.COM. Dacă aveți o întrebare de presă sau un comentariu pentru Elon Musk, cum ar fi un articol de știri sau o poveste, puteți încerca să-l atingeți prin Tesla Press Email pentru America de Nord: Apăsați @ Tesla.COM.
  • Puteți găsi o listă completă a adreselor de e-mail de presă pe pagina de contact TESLA: https: // Tesla.COM / Contact.
  • Metoda 2 din 2:
    Contactați-l prin poștă
    1. Imagine intitulată Contact Elon Musk Pasul 6
    1. Scrieți o scrisoare către Musk care vă explică preocupările sau ideile. Compuneți o scrisoare scurtă, o singură pagină către Musk. Utilizați un salut cum ar fi "Dragă Elon Musk" sau "Draga domnule. Mosc." Apoi, evidențiați preocupările, ideile sau gândurile în paragrafe scurte. Terminați scrisoarea cu un semnal ca "Fanul tău" sau "Un consumator în cauză."
    • Puteți să scrieți scrisoarea pentru o atingere mai personală sau introduceți-o astfel încât este lizibilă și ușor de citit.
  • Imagine intitulată Contact Elon Musk Pasul 7
    2. Trimiteți scrisoarea către Consiliul de Administrație al Tesla. Puneți scrisoarea într-un plic și adresați-o "Elon Musk." Apoi, trimiteți scrisoarea către: Secretarul Corporate, Tesla, Inc. 3500 Deer Creek Road, Palo Alto, CA 94304 Statele Unite ale Americii.
  • Asigurați-vă că includeți poșta corectă, astfel încât litera să ajungă la Tesla.
  • Includeți o adresă de retur în colțul din dreapta sus al plicului, astfel încât să puteți primi un răspuns.
  • Imagine intitulată Contact Elon Musk Pasul 8
    3. Utilizați social media pentru a lăsa moscul știți că ați trimis scrisoarea. El primește o mulțime de corespondență în fiecare zi. Pentru a vă scoate scrisoarea, încercați să utilizați Twitter sau pe Facebook pentru a-l spune că l-ați trimis la el. Tweet o captură de screenshot a scrisorii dvs. către mânerul său de twitter, astfel încât să o poată vedea. Postați o captură de ecran a scrisorii dvs. către pagina de pe Facebook, astfel încât este pe radarul său și îl poate accesa repede.
  • Puteți include o notă scurtă pe social media cum ar fi, "Domnul. Musk, ți-am trimis o scrisoare plină de idei minunate pentru Tesla, vă rugăm să răspundeți dacă puteți!" sau "Domnul. Musk, aici este o scrisoare pe care ți-am trimis-o recent despre preocupările mele în jurul energiei solare, vă rog să vă întoarceți la mine când veți avea șansa!"
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar