Cum să găsiți idei de afaceri

Ideile de afaceri sunt în jurul vostru, dar este dificil să găsiți unul cu care știți că puteți lucra și care va îndeplini o nevoie pe care oamenii o vor plăti de fapt. Găsirea ideilor pentru o afacere necesită brainstorming și potrivirea abilităților și intereselor dvs. la idei. Realizați că nici o idee nu este prea ridicolă pentru a începe, deoarece veți filtra ideile celor realiste după ce ați terminat brainstorming-ul.

Pași

  1. Imagine intitulată Găsiți idei de afaceri Pasul 1
1. A renunțat la timp pentru a crea idei. Acest lucru se poate face pe cont propriu sau cu altcineva. Acea persoană ar putea fi o persoană de idei, un prieten sau persoana pe care intenționați să o faceți în afaceri cu. Asta e în întregime de la tine.
  • Poartă un notebook oriunde te duci. O afacere într-o parte a lumii este o idee în altul și nu știți niciodată ce puteți afișa în timp ce mergeți în jurul activităților dvs. zilnice, pentru că lucrurile mici observate pot distinge idei mari.
  • Imagine intitulată Găsiți idei de afaceri Pasul 2
    2. Luați în considerare ceea ce vă interesează mai întâi lucrurile. Acest lucru va reduce cel puțin alegerile dvs. pentru anumite industrii, servicii, bunuri etc. Încă va fi foarte larg, dar cel puțin nu vă veți gândi la zone care nu vor avea nimic de-a face cu interesele voastre.
  • Notați toate lucrurile pe care le puteți gândi la asta vă inspiră și sunteți ceva ce vă gândiți că veți fi buni la producerea, vânzarea, marketingul etc.
  • Nu fi prea limitat în această etapă de setul dvs. de calificare. Puteți învăța întotdeauna noi abilități, dacă este necesar. Cu toate acestea, fiți realist cu privire la entuziasmul dvs., deoarece vă va sprijini nivelul de energie și determinarea de a continua să încerce.
  • Aruncă-ți visele în ideile de afaceri. Ele pot părea cerul ridicat sau nerealist, dar în cele din urmă pot fi realizabile sau pot indica elemente ale ceea ce ați putea face. Nu aruncați nimic în această etapă de brainstorming.
  • Imagine intitulată Găsiți idei de afaceri Pasul 3
    3. Luați în considerare ce sunt necesare lucrurile în societate. Ce servicii, bunuri sau combinații lipsesc sau sunt slab făcute până în prezent? Ce probleme sau inconveniente sunt persoanele cu care se confruntă în viața lor de zi cu zi, locurile de muncă și întreprinderile pe care le puteți reuși pentru ei? Ce soluții vă puteți gândi la brainstorming?
  • Întrebați de ce nu a fost abordată ceva. Este prea greu? Este doar trecut cu vederea? Este atât de nou încât oamenii sunt speriat să încerce soluții? Adăugați aceste considerații la amestecul de idei.
  • Nu uitați că multe zone evoluează. De exemplu, "Produse de informare" este o zonă mare și extinsă de afaceri, idei pentru care pot include orice de la blogging și vlogging la software, cărți electronice și tabere digitale de boot. S-ar putea chiar să inventați produse și servicii noi care nu există încă, dar vor spori viața oamenilor atunci când sunt create.
  • Imagine intitulată Găsiți idei de afaceri Pasul 4
    4. Verificați tendințele existente. Gândiți-vă ca un hipster și fiți înaintea pachetului. Noi idei, nișe și posibilități se formează în mod constant. Există modalități prin care puteți călători aceste valuri în timp ce sunt încă noi și abia cunoscute? Sigur, unii vor fi riscați, dar adesea în cazul în care vor veni cele mai bune idei și inovații. Tendințele oferă oportunități pentru idei de afaceri uimitoare pe care puțini le au acum.
  • Imagine intitulată Găsiți idei de afaceri Pasul 5
    5. Luați în considerare propriile dvs. nevoi. Acestea diferă de interese, în care trebuie să vă gândiți la ceea ce sunteți capabil să faceți și abordarea sunteți pregătiți să luați. De exemplu, doriți să înființați o afacere de acasă, într-un magazin, birou sau depozit sau o afacere virtuală? Fiecare are avantaje și dezavantaje și poate depinde de nevoile dvs. de stil de viață și de stadiul vieții pe care sunteți la. Cum se potrivesc ideile dvs. cu nevoile dvs. zilnice?
  • Imagine intitulată Găsiți idei de afaceri Pasul 6
    6. Aflați de la alte persoane. Citiți cărți, articole și alte materiale de către oamenii de afaceri pe care îl admirați, pentru a afla despre abordările lor pentru a veni și a executa idei de afaceri. Listează oricare dintre abordările lor pe care le găsești inspirație și utile.
  • Ascultați discuțiile TED, frecventați webinarii și faceți cursuri online pentru a vă ajuta cu ideile dvs. Există materiale abundente disponibile în sfera online pentru a vă atrage pentru a vă ajuta cu brainstorming-ul și învățarea.
  • Imagine intitulată Găsiți idei de afaceri Pasul 7
    7. Scrieți o listă a numeroaselor idei. Utilizați Mindmaps sau dispozitive de diagramă similare pentru a vă ajuta să sortați ideile și legăturile acestora. Ce idei vă sare ca fiind cele mai interesante, care sunt, de asemenea, potențial viabile? Începeți să le mutați la un set de idei de afaceri care sunt susceptibile de a fi acționabile.
  • Dacă puteți construi, lipici, face, coase, coaceți, creați etc., machete sau prototipuri ale ideii tale, mergi mai departe și fac asta. Acest lucru poate adăuga la realizarea modului în care ideea de afaceri ar putea arăta și / sau de muncă. Nu trebuie să fie deloc aproape perfect în acest stadiu, doar suficient pentru a vă ajuta să realizați valoarea ideii.
  • Imagine intitulată Găsiți idei de afaceri Pasul 8
    8. Citit Cum să cercetați o idee de afaceri Odată ce ați stabilit o anumită idee. Acest lucru vă va ajuta să lucrați cât de viabilă este ideea dvs. în legătură cu piața existentă, concurenții și nevoile. Acesta este momentul în care ați bătut visele la acțiuni realiste și justificate și reintroduceți tot ceea ce s-ar dovedi prea costisitor, dificil sau lipsit de interes pentru oameni.
  • Metoda 1 din 1:
    Lista de idei de afaceri
    • Alimente, băuturi - produse alimentare, catering, mese în stil de casă, lichioruri / băuturi spirtoase, mâncăruri, ambarcațiuni alimentare etc.
    • Sphere digitale - blogging, vlogging, cărți electronice, tutoriale, videoclipuri, manuale, fotografii, lucrări de artă etc.
    • Îmbrăcăminte și accesorii - haine gata de îmbrăcăminte, personalizate, reproiectate, reciclate, înghețate, copii și copii, uzură pentru femei, bărbați, cosplay etc.
    • Planificarea evenimentelor și ospitalitatea - organizarea de evenimente, furnizarea de echipamente de evenimente, evenimente de găzduire, furnizarea locațiilor de evenimente etc.
    • Îngrijirea sănătății - noi invenții pentru rezultate mai bune pentru sănătate, pachete de îngrijire, ajutor îngrijitor, produse sănătoase, furnizarea de servicii de construcție pentru facilitățile de sănătate etc.
    • Viitorul - inventarea încă de necunoscut pentru a face lumea un loc mai bun.

    sfaturi

    Căutați slăbiciuni în produsele concurenților și ce lucruri despre propria dvs. idee este superioară.
  • Când luați în considerare ideile de afaceri, luați în considerare nevoile personale ale stilului dvs. de viață. De exemplu, dacă sunteți un părinte de ședere la domiciliu care dorește să conducă o afacere, alegeți idei care vă dau capacitatea de a avea grijă de copii, după cum este necesar, în timp ce vă informăm încă nevoile dvs. de afaceri la care au participat. Lucrați cu ceea ce doriți din viața și afacerea dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar