Cum să obțineți produse gratuite pentru a revizui

Dacă ați vrut întotdeauna să revizuiți un produs pe YouTube sau pe propriul dvs. blog, este posibil! Există mulți recenzenți care fac o viață de viață (sau doar să se bucure) de a revizui produse și vă puteți alătura rândurile lor cu puțină cercetare și pregătire.

Pași

Partea 1 din 4:
Utilizarea panourilor online
  1. Imagine intitulată Obțineți produse gratuite pentru a revizui pasul 1
1. Alegeți un panou online. Una dintre cele mai bune modalități de a începe testarea și revizuirea produselor este prin aderarea la diferite panouri online care se specializează în acest tip de activitate. Uneori aceste panouri vă plătesc pentru participare, dar aproape întotdeauna să păstrați produsele de probă. Alăturați-vă sau alăturați-vă mai multe!
  • Încercați să vă înscrieți pentru influența, Smiley360, Outpost Opinie, Panoul I sau Piața de testare globală.
  • Fiecare panou online este specializat în diferite tipuri de produse și oferă diferite opțiuni de recompensă, așa că uitați-vă la câțiva pentru a afla care este potrivit pentru dvs.
  • De exemplu, piața de testare globală și panoul I-Say se specializează în principal în bunurile de uz casnic, în timp ce Smiley360 are o varietate de categorii cum ar fi frumusețea, casa, fitness etc.
  • Imagine intitulată Obțineți produse gratuite pentru a revizui pasul 2
    2. Selectați produsele dvs. Odată ce ați ales panoul de revizuire online, decideți ce produse doriți să le revizuiți pentru ei. Majoritatea platformelor de panou online vă permit să alegeți produsele care vă interesează cele mai interesate de unele opțiuni disponibile.
  • Încercați să vă gândiți la care elementele vor fi cele mai populare (făcând revizuirea dvs. mai valoroasă), dar alegeți, de asemenea, lucruri pe care le veți interesa cu adevărat. Veți scrie probabil o revizuire mai bună dacă vă bucurați de ceea ce faceți.
  • Unele site-uri vă vor trimite o probă sau o dimensiune a procesului produsului, în timp ce altele vă vor trimite o versiune completă a produsului.
  • Imagine intitulată Obțineți produse gratuite pentru a revizui pasul 3
    3. Scrieți și trimiteți recenzia dvs. Platforma de panou online vă va cere să examinați produsul și să le trimiteți gândurile. Ar trebui să vă asigurați că vă scrieți recenzia într-un mod care este amănunțit și grijuliu, abordând orice potențial de îngrijorare a altor consumatori poate avea.
  • Încercați să includeți lucruri cum ar fi cum funcționează produsul, cum este ambalajul, cât de eficient este produsul, indiferent dacă ați fost sau nu mulțumiți de rezultatul etc.
  • Cu cât comenzi mai detaliate, cu atât mai multe produse (și de calitate superioară), panoul vă va trimite.
  • Uneori, aceste panouri vă vor cere, de asemenea, să participați la posturile de discuții în comunitate.
  • Dar amintiți-vă că puteți utiliza și informațiile pentru propriul dvs. blog sau alte recenzii de produs social media dacă doriți.
  • Partea 2 din 4:
    Stabilirea prezenței dvs. online
    1. Imagine intitulată Obțineți produse gratuite pentru a revizui pasul 4
    1. Fi activ pe social media. Unul dintre primele lucruri pe care trebuie să le faceți pentru a obține companii pentru a vă trimite produse gratuite pentru a examina este să creați un urmează online. Dacă nu sunteți activ pe platformele sociale media, nu veți avea o audiență să vizionați sau să citiți recenziile dvs. Aceasta înseamnă că nu veți fi la fel de valoroși pentru companiile care doresc să încurajeze recenzii despre produsele lor.
    • Utilizați Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, un blog personal sau orice altă platformă socială disponibilă pentru a crea un nume online pentru dvs.
    • Încercați să postați conținut stimularea pe care alții o vor interesa și vor să urmeze.
  • Imagine intitulată Obțineți produse gratuite pentru a revizui pasul 5
    2. Revedeți produsele pe care le dețineți deja. Dacă doriți să intrați în jocul de a revizui produsele online, primul pas este de a crea unele comentarii care vor atrage companiile să vă trimită produsele lor. Cea mai ușoară modalitate de a face acest lucru este de a face recenziile produselor pe care le dețineți deja.
  • Revizuiți cât mai multe produse, pentru a crea o bază bună de material care se deplasează înainte.
  • Discutați cu adevărat argumentele pro și contra ale fiecărui produs, astfel încât să puteți oferi informații valoroase pentru alți potențiali clienți. Acest lucru va atrage o audiență mai largă pentru dvs.
  • Imagine intitulată Obțineți produse gratuite pentru a revizui pasul 6
    3. Lucrați pentru a vă crește următorul. Odată ce ați început postarea, încercați să răspândiți cuvântul despre comentariile dvs. online. Promovați-vă recenzele prin diverse locații. Încercați să obțineți mai mulți adepți pe platformele media sociale.
  • Lăsați recenzii complete de produse pe site-urile populare de consumatori, cum ar fi Amazon.
  • Utilizați Hashtags pentru companii pe produse pe care le revizuiți online. Link direct la site-urile companiei sau de produse.
  • Partea 3 din 4:
    Alegerea produselor pentru a revizui
    1. Imagine intitulată Obțineți produse gratuite pentru a revizui pasul 7
    1. Găsiți-vă nișă de produse pe care doriți să le revizuiți. Alegeți ceva care vă interesează și că doriți să vă petreceți ceva timp investigând și jucați cu produsele. Chiar dacă nu reușiți să păstrați produsele în cele din urmă, este încă o bună practică de a alege ceva ce vă veți bucura de a face.
    • De exemplu, ați putea alege să revizuiți cazurile smartphone.
  • Imagine intitulată Obțineți produse gratuite pentru a revizui pasul 8
    2. Fii original. Încercați să alegeți un produs care nu are deja o mulțime de oameni care le revizuiesc online. Petreceți ceva timp navigând pe Internet pentru a vedea ce fel de comentarii fac deja oamenii.
  • Va fi mai greu să obțineți companiile să fie de acord să vă trimită produsele lor dacă o mulțime de alți (posibil mai experimentați) fac deja o muncă similară.
  • Încercați să revizuiți un produs care tocmai a fost lansat.
  • S-ar putea să luați în considerare, de asemenea, revizuirea unui produs care este oarecum greu de obținut - ca un produs care poate fi comandat numai din străinătate. Acest tip de produs ar fi o alegere bună, deoarece clienții ar putea fi ezitanți să comande ceva care durează mult timp în livrare sau costă o mulțime în taxele de livrare - mai ales dacă nu sunt siguri de calitatea și funcția produsului.
  • Imagine intitulată Obțineți produse gratuite pentru a revizui pasul 9
    3. Căutați producători. Găsiți companii care produc produsul Sunteți interesat de revizuire. Faceți o listă de producători pe care îi găsiți și păstrați note despre informațiile pe care le găsiți relevante pentru acea companie. Au o mulțime de recenzii de produse Amazon? Au un site web profesional?
  • Încercați să căutați pe site-uri precum Amazon pentru listele de companii care produc produsul special vă interesează. Găsiți companii care fabricate și vindeți cazuri smartphone, dacă acesta este ceea ce ați ales să revizuiți.
  • Partea 4 din 4:
    Contactând companiile
    1. Imagine intitulată Obțineți produse gratuite pentru a revizui pasul 10
    1. Scurtați lista de producători. Acum că ați găsit unele companii care vând cazuri pentru smartphone-uri, încercați să vă scurtați lista numai pentru a include companii mai mici. Puteți obține o idee despre cât de mare ar putea fi compania să se uite la site-ul lor. Cei mai mici producători de cazuri de timp vor avea un site web Mediocre care arată puțin mai puțin profesional sau este un pic mai greu de navigat. Ca recentător pentru prima dată, aceste tipuri de companii pot fi cel mai bun pariu.
    • Evitați companiile de marcă de nume pe care le recunoașteți deja - cel puțin până când v-ați stabilit un pic mai mult în domeniul revizuirii.
  • Imagine intitulată Obțineți produse gratuite pentru a revizui pasul 11
    2. Adunați informații de contact. Obțineți fiecare dintre aceste informații de contact ale acestor companii, astfel încât să puteți lua legătura cu ei. Ar trebui să puteți găsi majoritatea acestor informații direct pe site-ul companiei.
  • Veți avea nevoie de adresa lor de e-mail, fie de numărul lor de telefon, poate atât.
  • Imagine intitulată Obțineți produse gratuite pentru a revizui pasul 12
    3. Contactați cu compania. În primul rând, va trebui să trimiteți trimiteți prin e-mail fiecare dintre aceste companii dacă ar fi posibil să se revizuiască unele dintre produsele lor pe blogul dvs. sau pe canalul YouTube. Asigurați-vă că includeți toate informațiile relevante din primul e-mail, astfel încât să pari profesionist și pregătit.
  • Oferiți-le informații despre canalul dvs., cum ar fi cât de multe vederi au, câți abonați aveți, cât timp ați avut canalul, vederile medii zilnice pe care le primiți, ce fel de canal este și ce fel de feedback obțineți În comentariile videoclipurilor dvs.
  • Imagine intitulată Obțineți produse gratuite pentru a revizui pasul 13
    4. Așteptați un răspuns. Acum că ați trimis acele e-mailuri, așteptați câteva zile. De obicei durează 3-5 zile lucrătoare pentru a se auzi de la o companie într-o situație ca aceasta. Dacă nu auziți înapoi într-o săptămână, nu ezitați să trimiteți un e-mail de urmărire solicitând o actualizare a cererii dvs. anterioare.
  • Asigurați-vă că trimiteți un răspuns Multumesc pentru a vă trimite produsul. Acest lucru le arată că sunteți politicos și profesional, ceea ce va reflecta bine pe impresia lor despre tine.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă aveți noroc cu companiile care vă trimit lucruri, încercați să îl intensificați și să solicitați produse de la companii mai mari. Utilizați recenzii curente ca pârghie pentru obținerea de produse mai bune.
  • Cele mai multe dintre toate, se distrează cu ea. Comandați produsele distractive că vă place să vă încercați. Este canalul tău, așa că faci ceva ce te vei bucura.
  • În nici un moment nu ar trebui să spui ceva rău despre companie dacă nu sunt de acord să vă trimită un produs. Decizia este în cele din urmă a lor și poate fi doar pentru că canalul dvs. nu își îndeplinește cerințele. Pur și simplu le mulțumiți pentru examinarea lor și treceți la următoarea companie.
  • Nu fi nepoliticos în e-mailurile dvs. sau la telefon. Dacă aveți nevoie să scrieți sau să practicați o conversație înainte de a trimite sau vorbi.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că adresa dvs. de e-mail pe care o utilizați nu este ceva neprofesional sau nepotrivit, deoarece vă arată că nu sunteți serios.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar