Cum să evitați cumpărarea și utilizarea mărcilor de testare a animalelor

Problema testelor pe animale a fost o preocupare importantă pentru mulți oameni și organizații în ultimele decenii. Mulți oameni s-au transformat în produse fără cruzime pentru a se asigura că produsele pe care le folosesc zilnic nu au fost testate pe animale. Cu toate acestea, poate fi o provocare de a ști unde să începem când treceți la branduri fără cruzime. Cu puțină cercetare și educație, puteți să vă scapi de toate produsele care au fost testate pe animale.

Pași

Metoda 1 din 2:
Găsirea produselor fără cruzime
  1. Imagine intitulată Evitați cumpărarea și utilizarea mărcilor de testare a animalelor Pasul 1
1. Utilizați motorul de căutare de cruzime al lui PETA. PETA, sau oamenii pentru tratamentul etic al animalelor, au susținut mereu companiile și consumatorii care merg cu cruzime. Pentru a ajuta susținătorii lor să găsească produse și companii fără cruzime, au creat un motor de căutare online pe site-ul lor, care ajută utilizatorii să găsească aceste produse și companii pe baza diferitelor criterii de căutare. Puteți căuta companii din zona dvs. sau puteți să vă concentrați pe un anumit tip de produs pe care îl căutați. De asemenea, puteți utiliza motorul de căutare pentru a restrânge rezultatele până la produsele disponibile în țara dvs.
  • Există și alte organizații care au motoare de căutare similare. De exemplu, site-ul International Cruelty Free oferă un motor de căutare pentru produsele care sporesc logo-ul de iepuranță, care denotă produsul este cruzim.
  • Imagine intitulată Evitați cumpărarea și utilizarea mărcilor de testare a animalelor Pasul 2
    2. Verificați etichetarea produsului. Organizația de iepurană a salnicii sprijină companiile care nu testează animalele. Pentru a găsi aceste produse pe o anumită călătorie de cumpărături, verificați eticheta produsului pentru logo-ul de iepurant de salnică - o schiță neagră simplă a unui iepuraș de salt. Veți găsi cel mai probabil acest logo pe eticheta de informații, undeva lângă codul de bare, dacă produsul are unul.
  • Societatea umană a Statelor Unite oferă un infographic descărcabil gratuit, care vă va ajuta să înțelegeți etichetarea produselor și vă va ajuta să găsiți produse de cruzime.
  • Imagine intitulată Evitați cumpărarea și utilizarea mărcilor de testare a animalelor Pasul 3
    3. Aveți grijă cu etichetele neconfirmate. Iepurașul de sărac este singurul logo care semnifică faptul că nici un ingredient al unui anumit produs, nici produsul finit nu a fost testat pe animale. În timp ce unele produse pot spune "cruzime" sau "nu sunt testate pe animale", este posibil ca anumite ingrediente din produs să fi fost testate pe animale, chiar dacă produsul finit nu a fost. Dacă produsul nu are sigla de iepuranți de iepură pe ea, faceți o căutare prin baza lor de date pentru a arăta produsul în special.
  • Imagine intitulată Evitați cumpărarea și utilizarea mărcilor de testare a animalelor Pasul 4
    4. Scrieți sau apelați companiile. Dacă nu vedeți un logo de iepuranță de salt, dar nu puteți identifica dacă produsul a fost testat sau nu pe animale, puteți să contactați compania și să întrebați. Cele mai multe companii vor avea informații de contact disponibile, fie pe eticheta produsului în sine, fie pe site-ul lor. Încercați numărul pe ambalaj sau căutați compania online pentru cum să le contactați.
  • Imagine intitulată Evitați cumpărarea și utilizarea mărcilor de testare pe animale Pasul 5
    5. Aflați dacă produsele sunt vândute în China. China cere ca toate produsele importate de machiaj și frumusețe care vor fi vândute în țară să fie testate pe animale. În 2016, guvernul chinez a început, de asemenea, să planifice pentru mai multe produse care urmează să fie adăugate la prezentul regulament, inclusiv la lucruri precum pasta de dinți și chiar săpun. Faceți o căutare rapidă pe Internet sau contactați compania pentru a afla dacă produsele lor sunt testate pe animale înainte sau după exportate în China.
  • Produsele fabricate în China, dar nu vândute nu sunt obligate să fie testate pe animale. China necesită testarea animalelor numai pe produse care vor fi vândute în China. Verificați eticheta produsului pentru a vedea dacă a fost făcută în China. Dacă a fost făcută în China, uitați-vă pe site-ul lor sau faceți o căutare pe Internet pentru a afla dacă acest produs este disponibil în China. Dacă produsul este efectuat numai acolo, dar nu este vândut acolo, produsul nu este obligat să fie testat pe animale.
  • Imagine intitulată Evitați cumpărarea și utilizarea mărcilor de testare a animalelor Pasul 6
    6. Descărcați aplicații fără cruzime pentru telefonul dvs. smartphone. Bunnyul de sărac are propria aplicație pe care o puteți descărca pentru a localiza și a afla mai multe despre produsele fără cruzime. PETA a compilat, de asemenea, o listă de aplicații vegane care vă pot ajuta să găsiți produse vegane și fără cruzime în jurul dvs. Acesta este un mod convenabil de a găsi produse de cruzime în apropiere de data viitoare când mergeți la cumpărături.
  • De exemplu, aplicația Bunny Free vă permite să căutați rapid un nume al companiei și să aflați dacă testează sau nu pe animale. Acest lucru ar putea fi foarte util dacă faceți cumpărături și aveți nevoie să obțineți informații despre Go.
  • Metoda 2 din 2:
    Avocarea drepturilor animalelor
    1. Imagine intitulată Evitați cumpărarea și utilizarea mărcilor de testare a animalelor Pasul 7
    1. Obligați companiile să înceteze testarea pe animale. Programul de ieny de sărac are o scrisoare de eșantion pe care o puteți trimite companiilor care testează animalelor să le îndemne să se oprească. Încercați să puneți o campanie de scriere cu prietenii și familia. Trimiteți aceste scrisori companiilor pe care le cunoașteți pe animale. Cu cât mai multe scrisori, companiile primesc, cu atât mai mult ar putea fi să respecte informațiile.
  • Imagine intitulată Evitați cumpărarea și utilizarea mărcilor de testare a animalelor Pasul 8
    2. Semnați o petiție. Societatea umană a Statelor Unite are o petiție continuă și angajamentul pe site-ul lor pentru cei interesați de susținerea cauzei de a continua fără cruzime. Alte organizații precum PETA au, de asemenea, diferite petiții care circulă în orice moment pentru a ajuta animalele să fie supuse cruzimii în scopuri de testare.
  • Luați în considerare scrierea sau începerea propriei petiții. Există multe puncte de vânzare online, cum ar fi schimbarea.ORG care oferă o platformă pentru crearea și împărtășirea petițiilor bazate pe web cu o audiență largă. Creați-vă propria dvs. și împărtășiți-l pe conturile dvs. de social media.
  • Imagine intitulată Evitați cumpărarea și utilizarea mărcilor de testare a animalelor Pasul 9
    3. Alăturați-vă și sprijiniți grupurile de drepturi de animale. Dacă sunteți student, poate exista un grup de drepturi pe animale la școala dvs. pe care vă puteți alătura. Sau, oricine ar putea găsi un grup online pentru a se alătura, cum ar fi PETA. Dacă în zona dvs. nu există grupuri, luați în considerare începerea cuiva. Veniți cu un plan de acțiune pentru grupul dvs., de la campanii de scriere a scrisorii la proteste pașnice în afara companiilor care testează pe animale. Grupul dvs. ar putea, de asemenea, să strângă bani pentru organizațiile existente privind drepturile animalelor sau voluntar la adăposturi de animale fără ucidere în apropiere.
  • Imagine intitulată Evitați cumpărarea și utilizarea mărcilor de testare a animalelor Pasul 10
    4. Donați-vă timpul sau banii pentru organizațiile privind drepturile animalelor. Verificați site-ul Societății Humane pentru oportunități de voluntariat în zona dvs. în adăposturi sau în zone care se confruntă cu o criză. Sau, se îndreaptă spre adăpostul local de animale și înscrieți-vă la voluntar o dată sau de două ori pe săptămână îngrijirea animalelor. Dacă nu aveți prea mult timp, puteți pur și simplu să dați fonduri acestor organizații.
  • Adăposturile locale de animale pot avea, de asemenea, o listă de preferințe pe site-ul lor pentru articolele de care au nevoie la adăpost. Dacă nu există o listă online, dați-le un apel și întrebați ce au nevoie. Probabil puteți găsi cea mai mare parte a magazinului dvs. local Big Box pentru ieftine.
  • Imagine intitulată Evitați cumpărarea și utilizarea mărcilor de testare a animalelor Pasul 11
    5. Donați direct la animale din laboratoare. Societatea umană are un fond înființat pentru a ajuta animalele în laboratoarele de testare a animalelor. Prin intermediul site-ului lor, puteți dona $ 25USD și ajutați aceste animale, precum și primirea unui membru al societății umane.
  • Imagine intitulată Evitați cumpărarea și utilizarea mărcilor de testare a animalelor Pasul 12
    6. Creșteți gradul de conștientizare. Utilizați platformele dvs. social media pentru a crește gradul de conștientizare a problemei de testare a animalelor prin postarea informațiilor și a legăturilor către site-urile credibile. Ajutați-vă prietenii și familia să găsească produse fără cruzime și să le educăm pe această problemă. Transmiteți pliante sau broșuri cu informații despre testarea animalelor la școala dvs., la locul de muncă sau în cartierul dvs.
  • sfaturi

    Înainte de a se alătura unui grup pentru drepturile animalelor, asigurați-vă că obiectivele și misiunile lor se potrivesc a ta.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar