Cum de a face față rechemării produsului pentru copii

Ca părinte sau îngrijitor, probabil că sunteți conștienți de faptul că bebelușii necesită o mulțime de echipamente. Deoarece o mare parte din acest echipament este conceput pentru a conține sau menține copilul în siguranță, este important să se asigure că produsele în sine sunt sigure. Din păcate, rechemările produsului pentru copii se întâmplă și trebuie să vă informați despre produsele pe care le aveți. Dacă un element pe care îl dețineți este rechemat, va trebui să urmați instrucțiunile de rechemare pentru a obține un produs de înlocuire sau pentru a face produsul dvs. mai sigur.

Pași

Partea 1 din 2:
Rămânând informat
  1. Imagine intitulată Deal cu produsul Baby Recheme Pasul 1
1. Înregistrați-vă produsele pentru copii. Una dintre cele mai simple modalități de a rămâne informat despre rechemările produselor pentru copii, este de a înregistra produsele pentru copii pe care le cumpărați sau primiți. Puteți completa o cartelă de informații despre produs care vine cu produsul și trimiteți-l prin poștă sau completează informațiile de pe site-ul companiei.
  • Asigurați-vă că actualizați informațiile dvs. de contact dacă se modifică adresa sau numărul de telefon. În acest fel, compania vă poate ajuta în cazul unei retrageri.
  • Imagine intitulată Deal cu produsul pentru copii Rechemează pasul 2
    2. Căutați site-uri web pentru rechemări. Probabil că veți avea niște produse pentru copii pe care nu le puteți înregistra online. Dacă doriți să știți dacă articolele au fost rechemate, va trebui să faceți unele cercetări. Ar trebui să verificați site-urile guvernamentale la fiecare câteva luni pentru a rămâne informat despre rechemările recente pentru produsul pentru copii. Câteva site-uri de siguranță guvernamentale vă puteți referi la:
  • CPSC.Gov: u.S. Comisia de siguranță a produselor de consum
  • reamintește.Gov: un site web alcătuit din 6 agenții guvernamentale
  • Safeproducts.GOV: Baza de date a informațiilor privind siguranța produselor disponibile publicului
  • Imagine intitulată Deal cu produsul pentru copii Recheme Pasul 3
    3. Căutați site-uri specifice pentru produse pentru reamintiri. Dacă doriți să știți dacă un anumit produs pentru copii a fost reamintit, puteți verifica și site-urile de îngrijire a copilului sau pentru copii. Aceste site-uri au adesea caracteristici de căutare ușor de utilizat pentru a vă ajuta să determinați dacă produsul este nesigur.
  • De exemplu, majoritatea site-urilor vă vor permite să căutați după categoria de produse, perioada de timp și numele produsului sau modelul.
  • Imagine intitulată Deal cu produsul pentru copii reamintește pasul 4
    4. Cercetare inainte de Cumpărarea produselor pentru copii second-hand. Probabil ați văzut o mulțime de echipamente pentru copii utilizate fiind vândute la vânzările de garaj sau la magazinele de tip. În timp ce puteți vedea o afacere bună și fiți tentați să economisiți niște bani, faceți cercetările despre faptul dacă produsul este sau nu în siguranță înainte de ao cumpăra. Multe magazine de economie și vânzările de garaj nu vor accepta returnări, chiar dacă produsul se dovedește a fi nesigur.
  • Dacă intenționați să verificați magazinele de clift pentru un anumit tip de produs pentru copii, este o idee bună să știți ce produse să evite. De exemplu, dacă căutați un pătuț, evitați să cumpărați peste 10 ani sau cei care au o șină de crăpătură, deoarece acestea au fost rechemate.
  • Imagine intitulată Deal cu produsul pentru copii reamintește pasul 5
    5. Determinați dacă produsul dvs. este afectat de o retragere. Ați auzit de un produs mare de rechemare a produsului care afectează milioane de produse. Înainte de a vă arunca afară sau returnați-l, aflați dacă produsul dvs. este efectiv afectat de rechemare. Utilizați unul dintre site-urile guvernamentale sau părinți și introduceți produsul dvs. specific în baza lor de date. Acest lucru vă va informa dacă va trebui sau nu să gestionați un produs de rechemare a produsului.
  • Uneori este posibil să aveți același produs care este rechemat, dar sunt rechemate modelele unui an diferit. Să fie cât mai specific posibil când introduceți informațiile despre elementul dvs. pentru a obține informații exacte de rechemare.
  • Partea 2 din 2:
    Manipularea reaminterilor produselor pentru copii
    1. Imagine intitulată Deal cu produsul pentru copii Recheme Pasul 6
    1. Opriți utilizarea elementului. Odată ce ați stabilit că produsul a fost rechemat, ar trebui să nu mai utilizați-o imediat. Pentru a preveni aceste probleme să se întâmple la copilul dvs., trebuie să întrerupeți imediat utilizarea produsului. De exemplu, dacă ați aflat că scaunul de mașină al copilului dvs. a fost reamintit, scoateți scaunul mașinii din mașină și puneți-l departe până când îl puteți întoarce sau aruncați-l departe. Fie că veți avea nevoie să utilizați un alt scaun de mașină, fie să așteptați până când veți obține un înlocuitor de la companie.
    • Este posibil să fiți inconvenientă de rechemare, dar încercați să acționați rapid, astfel încât să puteți obține o rambursare sau înlocuire cât mai curând posibil.
  • Imagine intitulată Deal cu produsul pentru copii reamintește pasul 7
    2. Raportați o problemă de siguranță cauzată de produs. Dacă dvs. sau copilul dvs. ați rănit de un produs pentru copii, mergeți la u.S. Site-ul web al Comisiei privind siguranța produselor consumatorilor și dosarul unui raport. Va trebui să furnizați informații de bază de contact, o descriere a produsului și să descrieți problemele cauzate de produsul dăunător.
  • Dacă dvs. sau copilul dvs. a fost rănit de un produs pentru copii, trebuie să depuneți un raport indiferent dacă elementul a fost sau nu retras. Dacă CPSC primește suficiente rapoarte, poate emite o rechemare.
  • Imagine intitulată Deal cu produsul pentru copii Rechemează pasul 8
    3. Face reparațiile necesare. Uneori, un produs pentru copii este rechemat deoarece are nevoie de o reparație de bază. În acest caz, contactați producătorul pentru un kit de reparații. Vă vor trimite kit-ul gratuit împreună cu instrucțiuni despre modul de fixare a articolului.
  • De exemplu, este posibil să trebuiască să schimbați o cataramă a scaunului auto sau să instalați șuruburi mai lungi pe un pat. Acestea sunt, de obicei, reparații simple care vor face produsul în siguranță.
  • Imagine intitulată Deal cu produsul pentru copii Recheme Pasul 9
    4. Returnați elementul pentru înlocuire. Dacă produsul pentru bebeluși nu poate fi reparat sau este periculos, producătorul vă poate spune să returnați elementul pentru înlocuire. În acest caz, îl puteți returna la magazinul pe care l-ați achiziționat și obțineți un produs de înlocuire.
  • Dacă nu este disponibilă o înlocuire exactă, producătorul vă poate trimite un model mai nou pentru a înlocui pe cel pe care l-ați avut.
  • Imagine intitulată Deal cu produsul Baby Recheme Pasul 10
    5. Luați în considerare obținerea unei rambursări. Dacă ați decis că nu doriți ca elementul de înlocuire sau nu doriți să reparați produsul, este posibil să îl puteți returna pentru o rambursare. Contactați producătorul pentru a discuta politica lor de rambursare privind produsele recalcate. Producătorul vă poate cere să trimiteți produsul retras înapoi la acestea.
  • Apelați sau trimiteți un e-mail producătorul, astfel încât să puteți configura o modalitate de a expedia elementul înapoi gratuit.
  • Imagine intitulată Deal cu produsul pentru copii Rechemează pasul 11
    6. Informați alți părinți despre rechemare. Dacă știți alți părinți care au produse similare celei care au fost amintite, spuneți-le despre rechemare, astfel încât să poată verifica articolele lor. De asemenea, trebuie să vă asigurați că un produs reamintit nu este vândut sau comercializat. De exemplu, dacă aveți o vânzare de garaj, evitați vânzarea produselor de bebeluș recalitate care ar putea fi reparate.
  • De asemenea, trebuie să evitați donarea elementelor reamintate care nu pot fi reparate. Multe magazine de entitate au politici stricte despre ce fel de produse pentru copii pe care le vor accepta, deci verificați înainte de a renunța la articolele.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar