Cum să fii indiferent

Fiind indiferenți înseamnă să fii disprețuitor despre lucrurile care se întâmplă în jurul tău. În loc să fie prinși în dramă și emoție, bucurați-vă de spectacol! Oamenii din jurul vostru se implică în propria lor producție - cât de mare ar fi să stați înapoi și să urmăriți, fără griji. Este mintea asupra materiei, cu adevărat.

Pași

Partea 1 din 3:
Gândirea indiferentă
  1. Imaginea intitulată Fiți indiciune Pasul 1
1. Scăpați de sine. Da, sunt două cuvinte separate. Sunt câteva "tu"S care există simultan. Un fel ca ID-ul lui Freud, ego și superego. E "tu" care se comportă, pentru început. Apoi, există a "tu" care monitorizează acel comportament (unul foarte evoluat, tu). Și atunci Există de fapt o parte din tine care poate ieși afară și privește lucrurile dintr-o altă perspectivă în întregime - este ultima dată pe care trebuie să o deveniți indiferenți.Dacă este puțin confuză, să o punem așa:
  • Sunt pe tine și este. Este ca și copilul din tine - acesta este primul "tu." Mâncați, respirați, faceți lucruri umane. Nu-l întrebați cu adevărat. Este tu doar citești chiar acum.
  • Atunci sunt "tu" Acest lucru este monitorizarea tuturor acestor comportamente, gândirea, asigurându-vă că este acceptabil din punct de vedere social, asigurându-vă că supraviețuiți etc. Te-ai gândit vreodată la tine însuți, "Dumnezeule, de ce am mâncat 5 felii de pizza?!" Asta e al doilea.
  • Acest al treilea "tu" este un pic mai evaziv. Se poate uita la comportamentul și gândurile tale și se poate ajunge la concluzii foarte evoluate și conștiente. Acesta este "tu" Vom vizita. Acest lucru nu simte lucruri sau au nevoie de lucruri - observă doar. Este indiferent.
  • Imaginea intitulată să fie indiferentă pasul 2
    2. Gândiți-vă la viața ca un film. Pentru a viza această treime, trebuie să vă gândiți la viața ca un film. Adică, trebuie să fii puțin mai puțin investit în ceea ce se întâmplă. Emoțiile nu au într-adevăr un loc - sau dacă o fac, ei doar scot suprafața și nu au repercusiuni reale. Ce fel de film sunteți acum? Cine este în control? Ce probabil se va întâmpla?
  • Dacă obțineți această gândire în jos, veți începe să vedeți modele și gândiți-vă în afara casetei - mai puțin egoist, imagine mai mare. De exemplu, acum stați acasă, mâncați un castron de cereale, surfing wikihow. Care este senzația de personaj și de ce? Cum s-ar putea schimba în zilele următoare? Vizionând o emoție, văzând că este acolo, este mult diferit decât să-l simțiți.
  • Imaginea intitulată este indiferentă pasul 3
    3. Știți că nu este o afacere mare. Orice ar fi. Serios. Nu este mare lucru. În marea schemă a lucrurilor, sunt câteva lucruri. Poate eventualul prăbușire a universului? Care pare destul de mare. Dar Zit în mijlocul frunții tale? Acest comentariu Trang a făcut ca mai sau să nu fi fost rău intenționat? Nope și nope. De ce ar trebui aceste lucruri mici să obțină orice reacție sau emoție de tine?
  • Când nimic nu este o afacere mare, este greu de făcut treptat. Cu toate acestea, este greu să te bucuri prea fericit. Știți că acesta este un dăruire și luați. Într-un studiu recent, cei care au crezut că nu au avut nici un scop în viață, dar nu-i pasă, sunt mijlocul-road când vine vorba de fericire. Deci, în timp ce nu vă pasă că scumul tău stupid al unui iubit te-a aruncat, de asemenea, nu vă veți simți super-extatic atunci când obțineți promovarea acestui loc de muncă...Pentru că totul nu este biggie.
  • Imaginea denumită să fie indiferentă pasul 4
    4. Deschide-ti mintea. Fiind indiferenți este de a părăsi ipotezele noastre, credințele noastre, mândria noastră, emoțiile noastre și vulnerabilitățile noastre la ușă. Pentru a face acest lucru, mințile noastre trebuie să fie în întregime deschise. Este o ravire nebună despre modul în care orientarea / sexul / denominația / cursa dvs. se află în iad? Hmm. Interesant. Mă întreb de ce crede asta? Orice reacție din partea dvs. ar trebui să fie doar intrigată - niciodată ofensată, supărată sau defensivă.
  • Starea rațională și logică este un obstacol uriaș pentru mulți dintre noi. Când cineva spune personal ceva care ne atacă sistemul nostru de credință, dorim în mod natural să vorbim și să punem acea persoană în locul lor. Nu poate face asta! Trebuie să păstrați o minte deschisă și să vă dezvăluiți la opiniile dvs. în această privință. Astfel încât această persoană crede ceva diferit de tine - bun pentru ei!
  • Imaginea intitulată este indiferentă pasul 5
    5. Gândiți-vă la procesul din spatele conținutului. Ori de câte ori interacționați cu ceilalți, gândiți-vă la ele ca personajele lor. Gândiți-vă la fundalul lor și de ce spun ce spun și fac ceea ce fac. Și când vine vorba de cuvintele lor, ce înseamnă ei de fapt? Cu alte cuvinte, gândiți-vă la procesul din spatele conținutului.
  • Când cineva spune, "Hei, Ohmigosh, chiar am ceva ce vreau să-ți spun - dar nu ar trebui să nu," ei spun de fapt, "Dați-mi atenție. Am niște bârfe și mi-ar da o satisfacție imensă dacă v-ați rugat." Procesul (ceea ce ei de fapt înseamnă a spune) se întâmplă în continuare în spatele conținutului (ceea ce a ieșit din gură). Văzând comportamente pentru procesul face mult mai ușor să abordăm ceea ce se întâmplă de fapt (și să vă îndepărtați de situația la îndemână).
  • Partea 2 din 3:
    Care apar indiferente
    1. Imaginea intitulată este indiferentă pasul 6
    1. Păstrați expresiile faciale la un minim. Fiind indiferenți, toate apar ca și cum nu vă pasă într-un fel sau altul. Pentru a ține pasul pe această impresie, este important să nu vă dați sentimentele pe față. Dacă sunt cuvintele dvs, "Oh, este ușor interesant," Nu veți arăta indiferenți cu sprâncenele ridicate, ochii agitați și gura agățată.
    • Nu este vorba despre reacția negativă sau pozitivă sau chiar nu reacția. Încă sunteți prezenți - sunteți încă o ființă umană vie. Este vorba doar de auzul sau să vadă ceva și să-l luați în mod calm și cu siguranță să nu o luați personal. Un fel ca orice reacție pe care o ai atunci când prietenul surorii dvs. mici începe să vorbească despre dependența de cartofi. Curiozitate ușoară în cel mai bun caz.
  • Imaginea intitulată să fie indiferentă pasul 7
    2. Nu lăsați ca corpul să vă ducă departe. Deci, aveți expresii faciale în jos - acum este timpul să vă asigurați că corpul dvs. se potrivește cu ceea ce spune fața voastră. Se pare că cea mai mare parte a limbajului corpului este doar - corpul. Chiar dacă cuvintele tale și fata ta strigă "Nu mi-a păsat mai puțin" Dar corpul tău face clar că ești inconfortabil, nu mai ești indiferent.
  • Ar trebui să aveți o poziție relaxată, deschisă în orice moment. Ca și cum ai viziona un film decent. Sunteți încă angajați, dar sunteți confortabil și fără stres. Și dacă încercați să vă convingeți că sunteți indiferenți, atârnând pe ele nu este calea de a masca limba corpului!
  • Imaginea intitulată este indiferentă pasul 8
    3. Rămâneți deschis și receptiv. Prea multă indiferență poate fi confundată cu ușurință pentru aloofitate, fiind rece sau fiind pur și simplu negativ. Nu este vorba de indiferență! Ești încă deschisă, primitoare și receptivă - doar că nu-ți pasă dacă oamenii vin la tine să fie bineveniți sau nu. Veți face chestia dvs. indiferent - de fapt, dacă nimeni nu era în cameră, te-ai comporta în același mod.
  • Pentru că ești un observator, nu ai nici un motiv să te închizi. Chiar dacă ceilalți dvs. semnificativi vă strigă la voi, păstrați-vă brațele neîngrădite și picioarele dvs. desfășurate. Acesta este doar un afișaj al nevoii lor de a controla și îl veți adresa atunci când puteți obține un cuvânt în marginea calm. Încă mai auziți ceea ce au de spus, doar auziți toate nivelurile la el și puneți-o printr-o analiză obiectivă.
  • Imaginea intitulată Fii indiferentă pasul 9
    4. Nu vă bucurați prea mult. Unii dintre noi doresc să fie indiferenți pentru a obține un fel de auto-satisfacție. Vrem să ne întoarcem la un ex, să dovedim la șeful / părinții / frații, cât de mult nu-i pasă, etc. Dacă acesta este cazul tău, nu te bucuri prea mult! Care o va da departe că indiferența ta este o fațadă, un spectacol. Nu mai sunteți indiferenți - ați devenit o falsă.
  • Partea 3 din 3:
    Acționând indiferent
    1. Imaginea intitulată este indiferentă pasul 10
    1. Fii calm. Din moment ce totul nu este o afacere mare și analizați procesul de la Afar oricum, de ce în lume ai fi altceva decât calm? Nu aveți nimic de pierdut în 99% din situațiile vieții atunci când acesta se reduce la ea, deci de ce să vă pierdeți energia?
    • O mulțime de oameni se stresează în timpul situațiilor vieții - fie că se întâlnește cu un termen limită, o luptă cu un iubit sau o prietena sau o dramă între prieteni. Este pentru că le pasă de rezultatul - ceva ce nu faceți. Deci, data viitoare când vă aflați într-o situație stresantă, nu gândiți-vă la asta. Va trece destul de curând oricum.
  • Imaginea intitulată să fie indiferentă pasul 11
    2. Fi stoic. În plus față de a rămâne calm, este important să fii stoic (arătând emoție mică). Nu sunteți doar fără stres din 193, dar nu sunteți niciodată supărați, trist sau prea fericiți. Situațiile din jurul tău nu te fază prea mult, așa că nu ai prea multe motive să te simți emoție intensă.
  • Fie că este "Mi-ai ucis peștele!" sau "Te dau" sau "Justin Bieber ma sunat în totalitate noaptea trecută," Reacția dvs. ar trebui să fie ca și cum cineva a spus, "Am cumpărat astăzi o nouă lampă." Asta e frumos și totul. Poate vrei să știi ce culoare este, poate că nu ai. Veți întreba dacă vă simțiți așa.
  • Imaginea intitulată să fie indiferentă pasul 12
    3. Fi obiectivul. Lumea este plină de opinii. Toată lumea le are. Și majoritatea oamenilor le afișează destul de ușor. Tu, pe de altă parte, nu sunt majoritatea oamenilor. Vedeți ambele părți ale monedei și analizați situațiile pentru ceea ce sunt - nu văzute printr-un nor de emoție.
  • Asta înseamnă să vezi ta Partea de monedă, de asemenea. Uneori este greu să vezi pădurea prin copaci, dar cu practică fiind conștienți de propriul dvs. comportament este posibil. Deci, atunci când te lupți cu un prieten, vezi ce-i conduce, dar vezi ce conduce tu.
  • Imaginea intitulată este indiferentă pasul 13
    4. Adresați-vă procesului. Când aveți de-a face cu oamenii, nu trebuie neapărat să răspundeți la cuvintele lor. Trebuie să răspunzi la ceea ce sunt de fapt zicală. Ignorați conținutul și se bazează pe proces. Vă va ajuta să fiți obiective și eliminați de la emoțiile care se învârte în jurul vostru. În schimb, vă veți gândi la predispozițiile, tendințele și complexele oamenilor - un teritoriu destul de neutru.
  • Să spunem că Julia a adus pe Pete, soțul ei, o listă de lucruri de făcut. Pete nu o face și Julia se supără. Pete începe să gândească că Julia este un Big Nag și Julia crede că Pete nu-i pasă de ea și este leneș. În schimb, Pete ar trebui să se gândească la modul în care această listă este într-adevăr Julia care are nevoie de viața ei de a fi organizată și să-și ceară ajutorul pentru a face acest lucru - Julia trebuie să-și dea seama de traducerea sa de comportamentul lui Pete și care nu are nimic de-a face cu ea - - Doar că Pete operează pe o lungime de undă diferită. Când se văd cum acționează, se îndepărtează de situație și o pot rezolva.
  • Imaginea intitulată să fie indiferentă pasul 14
    5. Dați curtoazia comună pe care o dați străinilor tuturor. Dacă sunteți cu adevărat indiferenți, nu preferați o singură persoană peste alta. Din nou, e ca și cum ai fi singur în cameră. Dacă există o persoană specifică pe care doriți să o convingeți de indiferența dvs., tratați-le ca pe un străin. Cu siguranta sa fii civil, ai raspunda cu siguranta daca au vorbit cu tine si ai face chit chat, dar cand pleaca totul a fost. Și asta e totul bine.
  • Acest lucru funcționează și pe dușmani. Chiar dacă urăști persoana, indiferența este mai puternică. Ei vă așteaptă să reacționați - când nu, ei nu vor ști ce să facă. Deci, fiți civili pentru ei și ucideți-le cu bunătate indiferentă.
  • sfaturi

    Trecutul a dispărut, viitorul necunoscut - amintirea este o rușine, îngrijorarea este doar dureri - să trăiască bine în clipa asta este sănătoasă.
  • Eliminarea capriciilor și dorințelor, devine pașnică.
  • Nu contează ce gândesc ceilalți. Unii nu au altă lucrare decât gândurile lor. Încetați să vă îngrijiți de gândurile lor.
  • Pacea există doar în minte! Pentru pacea completă, doar pacea: nimic nu este necesar!
  • Ceea ce Allleures are atașat șiruri infinite. Poate chiar mai mult!
  • Când cineva ajunge la rădăcina dorinței și înțelege complet rădăcina ei, devine mai ușor de îndepărtat rădăcina.
  • Iartă-i pe toți pentru că fac ceea ce pare cel mai corect în acel moment.
  • Amintiți-vă, adevărata fericire nu depinde niciodată de externalități, cum ar fi imaginea sau posesiunile materiale ale cuiva (bani, faime, putere etc...) sau în condițiile externe ale corpului sau ale altora, pentru asta. Adevărata fericire este independentă de toate acestea, care sunt temporare.
  • Avertizări

    În orice caz, introspecția este cheia acceptării lucrurilor.
  • Aceste gânduri funcționează doar dacă credeți cu adevărat în ele.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar