Cum să acționați la o dată (pentru fete)

Dacă doriți să faceți o impresie bună la o întâlnire, fiți politicoși și prietenoși. Să se angajeze în conversație plăcută și să încercați să păstrați lumina de spirit și distracție. Puneți întrebări, spuneți povesti amuzante și oferiți-vă complimente de întâlnire care le vor face să se simtă bine. Practicați o igienă bună, astfel încât respirația dvs., mirosul corpului sau dulapul nu iau departe de experiență.

Pași

Metoda 1 din 3:
Arătând maniere bune
  1. Imagine intitulată act la o dată (pentru fete) Pasul 1
1. Practicați eticheta de masă bună.Habitele alimentare sărace, cum ar fi mestecarea cu gura deschisă sau mâncând cu degetele dvs. pot fi oprite. Dacă împărtășiți o masă cu data, faceți o impresie bună afișând-o maniere la masa. Face un efort Țineți-vă ustensilele în mod corespunzător, utilizați șervețele, mestecați cu gura închisă și păstrați coatele de pe masă.
  • Imagine intitulată act la o dată (pentru fete) Pasul 2
    2. Puneți telefonul departe. Poate fi tentant să vă păstrați telefonul mobil în timp ce sunteți afară, dar este nepoliticos să o faceți la o întâlnire. Păstrați telefonul în pungă sau în buzunar și dați-vă atenția maximă. Dacă aveți nevoie să aveți telefonul la îndemână în caz de urgență, puneți-o cu fața în jos pe masă și atingeți-o numai dacă sună sau vibrează.
  • Dacă sunteți doar pe alertă pentru un apel de la un anumit număr, setați-l la un anumit ton de apel și setarea volumului, astfel încât să nu fie întreruptă inutil.
  • Imagine intitulată act la o dată (pentru fete) Pasul 3
    3. Acceptați complimentele grațios și returnați-le. O persoană fermecătoare vă va plăti probabil cel puțin un compliment sau două în timpul datei. Spune un simplu "mulțumesc" și oferă un compliment în schimb. Evitați respingerea oricăror complimente Data dvs. vă oferă să fiți auto-deprecieri sau de neîncetat.
  • De exemplu, dacă data dvs. vă spune că arăți frumos, spuneți-le ceva de genul, "Arăți prea minunat" în schimb.
  • Evitați un răspuns negativ cum ar fi, "Nu, nu sunt atât de atractivă."
  • Imagine intitulată act la o dată (pentru fete) Pasul 4
    4. Oferta de a plăti. Trebuie să fiți întotdeauna pregătiți să plătiți la o dată sau să împărțiți factura în mod egal. Aduceți numerar, un card de debit sau un card de credit atunci când ieșiți și ajungeți la portofelul dvs. atunci când este timpul să plătiți. Dacă data dvs. insistă să vă plătiți, vă mulțumiți cu plăcere și oferiți-vă să plătiți pentru următoarea activitate pe care o împărțiți.
  • Metoda 2 din 3:
    Angajarea în conversație bună
    1. Imagine intitulată act la o dată (pentru fete) Pasul 5
    1. Puneți întrebări despre data dvs. O bună dată ar trebui să implice o discuție în spate și în cazul în care puneți întrebări despre data dvs. și pun întrebări despre dvs. Întrebați despre lucruri care vor dezvălui fațete ale personalității lor și vă vor lăsa să le cunoașteți mai bine. Încercați întrebări cum ar fi:
    • "Ce vă place să faceți în timpul liber?"
    • "Ai călătorit oriunde recent?"
    • "Ai animale de companie?"
    • "Ce este pe lista dvs. de găleți?"
    • "Care este cel mai mare animal de companie peeve?"
  • Imagine intitulată act la o dată (pentru fete) Pasul 6
    2. Spuneți glume sau povesti amuzante. Râsul cu data dvs. este o modalitate bună de a le lega cu ei și de a vă simți mai confortabil. Spuneți povesti amuzante despre dvs. sau împărtășiți o glumă bună pe care credeți că s-ar putea bucura. Fiind pline de umor va arăta data voastră că sunteți ușor și distractiv și îi va permite să lase garda lor în jurul vostru.
  • Imagine intitulată act la o dată (pentru fete) Pasul 7
    3. Evitați subiectele ciudate. Anumite subiecte ar trebui să fie în afara limitelor la date, deoarece acestea sunt ciudate și ar putea să vă facă să vă simțiți neliniștiți. Evitați orice discuție despre fostele relații, care vor distruge vibrația de ieșire. Nu vă lipiți data pentru informații pe care nu le oferă liber și nu împingeți niciodată un subiect pe care nu vor să le vorbească.
  • Nu împărtășiți nimic prea personal înainte de a cunoaște persoana suficient de bună pentru a împărtăși secretele.
  • Metoda 3 din 3:
    Fiind prezentabil
    1. Imagine intitulată act la o dată (pentru fete) Pasul 8
    1. Împărțiți-vă respirația. În orice situație în care veți avea conversații apropiate, respirația urâtă poate fi oprită. Periați-vă dinții, atașați și utilizați apă de gură înainte de a vă face data pentru a vă face gura cât mai proaspătă și curată posibil. Beți multă apă și rămâneți departe de cafea, usturoi și alte cauze de respirație urâtă.
  • Imagine intitulată act la o dată (pentru fete) Pasul 9
    2. Duș și folosiți deodorant. Nu treceți niciodată un duș pre-data, care este o curtoazie la data și un testament la buna dvs. de igienă. Spălați cu apă caldă și păstrați dușul sub 15 minute pentru a vă menține pielea de la uscare. Dacă intenționați să vă radeți picioarele în duș, așteptați până la sfârșitul dușului atunci când porii dvs. au avut șansa de a se deschide.
  • Imagine intitulată act la o dată (pentru fete) Pasul 10
    3. Rochie pentru a impresiona. Purtați un costum pentru data dvs care te face să te simți confortabil și încrezător și îți reflecte personalitatea. Pentru o dată ocazională, purtați ceva care este ușor mai frumos decât hainele dvs. regulate. Dacă data este FANCIER, purtați o combinație de îmbrăcăminte plăcută, jumpsuit, fustă și bluză și urmărește să arătați atât sexy cât și clasic.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar