Cum să intrați în motocross

Motocross este un sport interesant, adrenalină, dar cu o gamă de unelte scumpe și o comunitate aparent exclusivă, poate exista o barieră abruptă la intrare. Indiferent dacă sunteți deja un fan Diehard sau învățați doar despre Motocross, acest articol vă va spune cum să vă implicați în comunitatea Motocross și să începeți curse.

Pași

Partea 1 din 4:
Învățând să călătorească
  1. Imaginea intitulată Intrați în Motocross Pasul 1
1. Găsiți un curs local care are clase de ghidare de biciclete.Cel mai bun pariu este să treci prin Școala de biciclete de siguranță a motocicletelor. Acestea oferă cursuri la nivel național în mod special pentru începători. Cursurile lor oferă biciclete și unelte de echitatie la fața locului. Utilizați site-ul lor pentru a vă înscrie pentru o clasă lângă dvs.
  • Cursurile de începători costă în general 125 de dolari și ultimele șase ore.
  • MSF oferă cele mai disponibile clase de biciclete de murdărie. Dacă nu există una în zona dvs., utilizați un motor de căutare de renume pentru a găsi un curs printr-o altă organizație. Puteți găsi un curs printr-un dealer local de motociclete.
  • Luați cursuri de începători de câte ori doriți. Ar trebui să vă simțiți confortabil și încrezător pe o bicicletă de murdărie înainte de a vă deplasa înainte. Odată ce vă simțiți confortabil, încercați o clasă mai avansată.
  • Imagine intitulată Intrați în Motocross Pasul 2
    2. Găsiți o pistă locală sau o traseu și o practică pe cont propriu.Utilizare Acest director și discutați cu instructorul și colegii dvs. despre piesele și traseele locale pentru a practica. Unele piese au biciclete pe care le puteți închiria, dar pentru alții trebuie să vă aduceți propria dvs. Partea 2 are informații despre cum să cumperi o bicicletă.
  • Practicați abilitățile de echitatie de bază cum ar fi pauzele din față și din spate, folosind ambreiajul și navigarea pe teren accidentat. Lucrați la călărie în diferite condiții cum ar fi ploaia și noroiul și învățați cum să navigați pe Heops, Dips și sărituri. Deplasați-vă până la abilități mai avansate, cum ar fi roți și diapozitive de alimentare. Amintiți-vă, practica face perfect!
  • Imaginea intitulată Intrați în Motocross Pasul 3
    3. Plimbare cu un grup! Faceți prieteni în clasele dvs. și la piese. Comunitatea Motocross este o grămadă primitoare, în special pentru începători. Organizați excursii și călătoriți împreună. A face motocross cu prietenii va fi o experiență mult mai îmbogățită și distracție.
  • Există o mulțime de cluburi de motocross acolo. Mergeți la un motor de căutare de renume și căutați "Motocross Cluburi lângă mine". Dacă există unul, ajungeți la ele despre aderarea! Îți vor arăta frânghiile și vă vor da oamenilor să călătorească.
  • Încercați să găsiți oameni în jurul nivelului de calificare pentru a practica cu. Au o competiție jucăușă cu ei!
  • Imaginea intitulată Intrați în Motocross Pasul 4
    4. Du-te la o cursă cu noul dvs. prieteni motocross. Faceți o zi de ea și bucurați-vă de spectacolul care este motocross. Luați notă de uneltele și tehnica piloților. Aflați numele și sponsorii celor mai buni curse. Mai presus de toate, distrați-vă!
  • Partea 2 din 4:
    Învățarea tehnicii
    1. Imagine intitulată Intrați în Motocross Pasul 5
    1. Practicați conducerea drept. Bicicleta dvs. de murdărie se va simți "wiggly" la început. Canelurile mici din murdăria liberă vă vor trage roata din față înainte și înapoi. Asta e natural. Pe măsură ce ajungeți la viteze mai mari, roata din față se va îndrepta. Nu tensionați în sus. Obțineți o senzație de a merge drept.
    • Începeți într-o viteză mică și lucrați în sus.
    • La viteze mai rapide, asigurați-vă că spatele este la un unghi de 45 de grade, iar brațele dvs. sunt la un unghi de 90 de grade. În picioare va acționa ca suspendare suplimentară, care vă va oferi mai mult control.
  • Imagine intitulată Intrați în Motocross Pasul 6
    2. Odată ce vă simțiți confortabil, practicați accelerarea. Poziția corpului este esențială pentru acest lucru. Când accelerați, corpul vostru se va împinge în mod natural înapoi. Nu uitați să rămâneți înainte. Păstrați fundul în indentarea naturală în care scaunul îndeplinește rezervorul de gaz. Șoldurile dvs. ar trebui să fie direct peste picioarele piciorului.
  • Nu luptați cu împingerea înapoi prin tragerea pe ghidon. În schimb, înclinați înainte și apăsați pe picioarele piciorului.
  • Imagine intitulată Intrați în Motocross Pasul 7
    3. Când frânați, stoarceți rezervorul de gaz cu picioarele pentru a rămâne în poziție. Cu cât aveți mai multă forță apăsați pe ghidon, cu atât mai puțin controlul pe care îl aveți. Utilizați picioarele pentru a rămâne în poziția corectă.
  • Imaginea intitulată Intrați în Motocross Pasul 8
    4. Când întoarceți, comiteți și rămâneți în control. Țineți-vă piciorul din interior și păstrați-vă cotul. Dacă trebuie să-ți puneți piciorul în jos pentru a evita crashing, faceți-o. Păstrați presiunea pe piciorul piciorului exterior și păstrați fundul pe partea exterioară a scaunului. Acest lucru vă va oferi mai multă tracțiune.
  • Amintiți-vă să frânați și să treceți înainte de a intra într-o întoarcere. Doriți să vă concentrați pe colț și pe linia dvs., nu frânarea.
  • Dacă bicicleta dvs. nu se schimbă automat, lucrați la schimbarea rapidă și într-o singură mișcare. Ar trebui să utilizați accelerația, ambreiajul și schimbarea împreună, nu separat.
  • Imagine intitulată Intrați în Motocross Pasul 9
    5. Navigați pe Heops și Bumps prin în picioare. Din nou, picioarele dvs. adaugă suspensie și control suplimentar. Whoops sunt cel mai frecvent loc de prăbușire, deci luați-le cu prudență. Du-te încet și constant pentru a începe. Țineți greutatea spre partea din spate a bicicletei și amintiți-vă că bicicleta dvs. va deveni wobbly. Cheia este de a merge prin ea.
  • Partea 3 din 4:
    Achiziționarea echipamentului
    1. Imaginea intitulată Intrați în Motocross Pasul 10
    1. Găsiți un dealer de motociclete. Indiferent dacă aveți sau nu deja o bicicletă, următorul pas ar trebui să fie de a găsi un dealer de calitate. Mergeți la un motor de căutare de renume și căutați "Dealer Motocross lângă mine." Pieptene prin rezultate și găsiți o reprezentare de motocicletă care este specializată în motocross și are o bună reputație.
    • Nu-i lăsa să-ți preseze ceva. Vorbești doar despre motocross. Dealerul este acolo pentru dvs. ca o resursă mai întâi și un agent de vânzări al doilea.
    • Construiți și mențineți o relație cu dealerul dvs.
    • Dacă nu vă place primul dealer sau magazinul lor, treceți și găsiți altul. Nu fiecare dealer este corect pentru tine. Ei ar trebui să fie prietenoși, dispuși să ajute și să aibă un magazin de top-notch.
  • Imaginea intitulată Intrați în Motocross Pasul 11
    2. Odată ce sunteți gata, mergeți la dealerul dvs. și cumpărați o bicicletă. Aceasta este cea mai importantă decizie. Faceți câteva cercetări asupra diferitelor tipuri de biciclete. Discutați cu dealerul dvs. și găsiți o bicicletă care se potrivește nevoilor dvs. personale. Acestea sunt întrebările care trebuie luate în considerare la cumpărarea unei biciclete:
  • Cât de experiență sunteți? Dacă începeți doar, ar trebui să mergeți probabil pentru o bicicletă mai mică, în patru timpi.
  • Cat de inalt esti? Găsiți o bicicletă care se potrivește dimensiunii dvs. Mai ales dacă sunteți un începător, aveți nevoie de o bicicletă suficient de scurtă pentru a vă permite să puneți ambele picioare pe pământ.
  • Cati ani ai? Dacă sunteți adolescent, veți dori o bicicletă de 85cc-250cc. Adulții ar trebui să obțină biciclete de 250cc-500cc. Rețineți că CC înseamnă centimetri cubi. Cu centimetrul mai cubi, cu atât mai multă putere are bicicleta.
  • Cât timp sunteți dispus să puneți în întreținere? Diferitele biciclete necesită cantități diferite de îngrijire. În general, bicicletele cu două accident vascular cerebral iau mai multă întreținere, dar sunt mai ușor de întreținut, deoarece motoarele de patru accident vascular cerebral sunt mai complexe.
  • Câți bani sunteți dispus să cheltuiți? Motocross este scump. Bicicletele costă în general mii de dolari. Bicicletele folosite costă semnificativ mai puțin. Găsiți o bicicletă care se potrivește cu bugetul dvs. Amintiți-vă că aveți mai multe cheltuieli care vin cu alte echipamente și membri.
  • Imaginea intitulată Intrați în Motocross Pasul 12
    3. Cumpărați echipamentul de siguranță adecvat. După cum se spune: Rochie pentru accident, nu pentru plimbare. În Motocross, vă veți prăbuși. Să fie pregătiți și să obțineți uneltele de siguranță potrivite.Acesta este echipamentul de siguranță de care aveți nevoie:
  • Cască. Aceasta este cea mai importantă piesă de viteză. Casca ta ar trebui să fie confortabilă, dar nu se incomod. O cască plină este cea mai sigură tip. Nu scapi pe casca.
  • Ochelari de protecţie. Purtați întotdeauna ochelari de protecție. Preocuparea dvs. principală aici este confort.
  • Veste antiglonț. Veți avea nevoie de protectori de piept și din spate pentru a preveni rănirea impactului corpului dumneavoastră.
  • Îmbrăcăminte. Cămăși cu mânecă lungă sunt o cerință. Purtați ceva mai subțire pentru a rămâne rece. Blugi sunt bine pentru a începe, dar ar trebui să primiți în cele din urmă pantaloni de curse.
  • Cizme. Trebuie să purtați cizme care acoperă glezna. Asigurați-vă că sunt confortabile și sparte.
  • Mănuși. Purtați întotdeauna o pereche robustă de mănuși de motociclete.
  • Cot și genunchi. Acestea sunt opționale, dar foarte recomandate, în special pentru începători.
  • Imaginea intitulată Intrați în Motocross Pasul 13
    4. Găsiți o modalitate de a vă transporta noua bicicletă și unelte. Veți avea nevoie de o modalitate de a vă mișca bicicleta de la casa dvs. spre oriunde mergeți. Metoda dvs. de transport depinde de câte biciclete aveți nevoie pentru a transporta și ce fel de transport pe care îl dețineți deja.
  • Dacă aveți un camion de preluare, sunteți setat. Cureți-vă bicicleta sau bicicletele în picioare în patul de camioane cu cravată.
  • Dacă aveți o remorcă, faceți-o în mașină și puneți bicicleta în remorcă.
  • Dacă nu aveți un camion sau o remorcă și nu doriți să cumpărați una, cea mai ieftină și cea mai sigură opțiune este să cumpărați un transportator de biciclete murdărie. Puteți comanda unul online sau cumpărați unul de la distribuitorul dvs. Acest lucru funcționează numai pentru a transporta o bicicletă, totuși.
  • Partea 4 din 4:
    Începând să curgă
    1. Imagine intitulată Intrați în Motocross Pasul 14
    1. Aflați când calea dvs. locală are curse. Uită-te pe site-ul lor, întrebați în jur și verificați bordul local Buletin. Majoritatea evenimentelor vor avea cursuri potrivite pentru fiecare nivel de calificare.
    • Majoritatea evenimentelor vă vor cere să aveți un membru. Asociația Americană Motociclete găzduiește majoritatea evenimentelor de motocross și este o idee bună să rămâneți cu evenimente sancționate AMA. AMA membru va costa cel puțin 50 de dolari.
    • Cele mai multe rase au o taxă suplimentară pentru a intra.
  • Imaginea intitulată Intrați în Motocross Pasul 15
    2. Înscrieți-vă pentru cursa. Înregistrați-vă pentru clasa care se potrivește cu nivelul de calificare. Unele evenimente necesită o preregistrare online în timp ce alții vă înregistrați în Ziua Race.
  • Împreună cu înregistrarea, va trebui să cumpărați o pitografie pentru a intra în. Aceasta este de obicei o banderolă. Trebuie să aveți acest lucru pe dvs. în orice moment în ziua cursei, așa că nu-l pierdeți!
  • Imagine intitulată Intrați în Motocross Pasul 16
    3. În ziua cursei, ajungeți la pistă bine înainte de clasa dvs. programată de practică programată. Veți avea nevoie de mult timp pentru înregistrare, îmbrăcați și faceți întreținere pe bicicletă. Majoritatea evenimentelor au o întâlnire a călărețului, timpul de practică, începe să înceteze clasele mai mici, calificative pentru evenimentele principale și apoi evenimentul principal. Urmăriți unde se află în caz!
  • Plimbați piesa înainte de a vă practica. Gândiți-vă la ce linie ar fi cea mai bună. Apoi, utilizați timpul de practică pentru a testa diferite linii.
  • Refuel după timpul de practică. Păstrarea rezervorului la un al treilea plin va economisi până la zece kilograme de greutate suplimentară.
  • Stați hidratat pe tot parcursul zilei.
  • Găsiți oameni din clasa dvs. și încercați să rămâneți cu sau în apropierea lor, astfel încât să nu pierdeți niciun termen limită.
  • Imagine intitulată Intrați în Motocross Pasul 17
    4. Adu tot ce ai putea avea nevoie de pistă. Adu-ți bicicleta, toate uneltele de siguranță, tricourile, un set de instrumente de bază, apă, unelte de ploaie, scaune de gazon și gustări. Nu veți regreta aducerea prea mult. Cursele pot face zile lungi.
  • Setul dvs. de scule trebuie să includă ironi de anvelope, un set de patch-uri, pompă de anvelope, gauge de anvelope, lubrifianți de lanț, o cheie de conectare, bujii suplimentari, filtre suplimentare, bandă de conducte și WD 40.
  • Aduceți și o mulțime de gaze suplimentare.
  • Imaginea intitulată Intrați în Motocross Pasul 18
    5. Distreaza-te si rasa greu! Rămâi pozitiv și nu vă faceți griji dacă sunteți nervos. Chiar veteranii motocrosși condimentați sunt nervoși în ziua cursei. Este rar să câștigi în prima cursă. Fiți competitivi, dar amintiți-vă la sfârșitul zilei, ați vrut să intrați în Motocross să vă distrați!
  • sfaturi

    Aduceți întotdeauna câteva sticle de apă, hidratarea este importantă.
  • Dacă vă duceți la o plimbare într-un parc de stat sau în pădure, aveți întotdeauna un telefon mobil. Încercați să mergeți mereu cu alte persoane
  • Purtați întotdeauna unelte de protecție. Veți prăbuși devreme și adesea. Gearul dvs. vă poate salva viața.
  • Uita-te la Motocross pe TV și urmați motocross profesionist.
  • Motocross va fi mult mai distractiv dacă vă alăturați unui club sau călătoriei cu prietenii. Încercați să obțineți și prietenul și familia în Motocross!
  • Avertizări

    Motocross este un sport periculos. Motocross poate duce la vătămări grave sau la moarte dacă nu sunteți în siguranță. Purtați întotdeauna uneltele de siguranță și plimbarea cu alte persoane.
  • Dacă faceți rasă, nu vă faceți griji dacă nu vă faceți bine prima dată. Aproape nimeni nu face. Continuați să practicați și să continuați să introduceți curse și veți îmbunătăți rapid.
  • Nu vă faceți griji dacă nu doriți să călătoriți. Motocrosul poate fi de agrement prea.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Dirt Bike
    • Cască
    • Ochelari de protecţie
    • Veste antiglonț
    • Îmbrăcăminte de protecție
    • Cizme
    • Mănuși
    • Apă
    • Transport
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar