Cum să intrați în curse

Poate că sunteți unul dintre acei copii care se uită la șoferii de curse, prezentați la televizor. Sau poate fi un adult care nu renunță niciodată la o foame să meargă repede și să concureze. Racingul este un timp scump trecut, dar vestea bună este că cursele competitive este disponibilă pentru toate grupele de vârstă și modelele de mașini. Pentru a intra în curse, vizitați piesele, dezvoltați cunoștințe mecanice, începeți mici cu go-karts și școală, obțineți licența dvs. și găsiți un vehicul pentru a intra într-un eveniment.

Pași

Partea 1 din 4:
Învățând despre curse
  1. Imaginea intitulată Intrați în pasul de curse 1
1. Vizitați calea locală. Piesele scurte și cursurile rutiere sunt răspândite în întreaga lume și puteți avea unul în zona dvs. Călătoriți la piste și stați în Granduri. Aflați ce tip de curse vă apelați și urmăriți modul în care funcționează cursa.
  • Go-Karting este un punct de plecare ideal. Go-karts sunt cel mai ieftin vehicul de curse pentru a cumpara sunt cele mai sigure la rasa.
  • Motocicleta de curse are diverse forme, inclusiv curse rutiere, rezistență, curse de cale și curse de tracțiune. Motocross adaugă salturi. Cursele standard sunt cele mai simple pentru începători și nu necesită mașini mai scumpe cu modificări de siguranță.
  • Nascar este cea mai înaltă versiune de curse de mașini de stoc. Racingul este mai mult de un maraton decât Formula 1 și are loc pe piese ovale folosind mașini cu roți închise. Multe curse de cale în America sunt similare cu aceasta și pot fi folosite de începători cu mașini civile.
  • Formula 1 este cea mai prestigioasă formă de curse și utilizează mașini aerofale deschise, făcând circuite pe piese din întreaga lume. Formula a doua și mașina Indy sunt versiuni la nivel inferior. Autovehiculele cu roți deschise pot fi mai puțin frecvente sau mai scumpe decât cursele de stoc pentru începători.
  • Racingul de epocă este, de asemenea, foarte prestigios, dar nu dispune de oportunitățile de expunere și de sponsorizare a formulei. De asemenea, nu are potențial de construcție a carierei ca șofer profesionist, deoarece majoritatea conducătorilor sunt amatori care își curse vehiculele personale. Cu toate acestea, dacă intenționați să organizați o slujbă de zi regulată și o rasă ca un hobby, cursele de epocă poate fi o modalitate excelentă de a vă extinde rețeaua cu colegii profesioniști și proprietarii de afaceri care sunt, de asemenea, pasionați de mașini.
  • Racingul de rezistență, cum ar fi 24 de ore de la Le Mans, îmbină rezistența fizică cu strategia și tehnologia pe o perioadă lungă de timp.
  • Dragul de curse implică accelerarea rapidă pentru a cursa o distanță scurtă într-o linie dreaptă.
  • Raliu de raliu implică completarea conducerii prin orice teren în afara piesei.
  • Racingul stradal este ilegal și foarte periculos, dacă nu se face prin evenimente sancționate.
  • Imaginea intitulată Intrați în pasul de curse 2
    2. Cumpăra o trecere de groapă. Unele piste de curse, inclusiv cele ale NASCAR, oferă pași groapă, care vă permit în spatele accesului scenei. Înainte de cursă, veți obține să mărturisiți echipajul de carieră, făcând ton-up-urile finale pentru mașini. Aceasta vă oferă cel puțin o perspectivă asupra mecanicii mașinilor.
  • Unele piese oferă, de asemenea, pași de garaj, dar acestea sunt mai greu de venit și sunt în cea mai mare parte rezervate personalului.
  • Imaginea intitulată intra în pasul de curse 3
    3. Conectează-te cu Racers and Mecanica. Racingul nu este diferit de alte locuri de muncă și activități în care alte persoane vă pot ajuta să vă luați piciorul în ușă. Petreceți timp la piese și în jurul mecanicii și șoferilor, dacă este posibil. De asemenea, vizitați magazinele auto. Faceți prieteni și învățați din cunoștințele lor de vehicule și de curse.
  • La început, este posibil să trebuiască să vă oferiți voluntar pentru mici locuri de muncă într-un magazin sau la o pistă. Continuați să lucrați până când veți obține suficiente cunoștințe și încredere.
  • Forumurile online sunt, de asemenea, o bună ocazie pentru conectarea cu ceilalți în timp ce învățați despre curse.
  • Imaginea intitulată Intrați în pasul de curse 4
    4. Lucrați la vehicule la domiciliu. Pentru a fi un curse, trebuie să știți cum funcționează vehiculul dvs. Chiar și cursele de nivel superior au cunoștințe mecanice care fac rezolvarea problemelor și navigarea pe a doua natură. Cumpărați un vehicul vechi sau învățați cum să vă mențineți propria dvs. În timp ce mașinile de curse sunt diferite, fundamentele pe care le veți învăța, cum ar fi schimbarea pieselor, viteza de optimizare și efectuarea întreținerii, se aplică încă.
  • Obțineți cărți de reparații din bibliotecă și luați în considerare înscrierea la clasele de magazine.
  • Imaginea intitulată Intrați în Racing Pasul 5
    5. Alăturați-vă un echipaj de pit. Pit de lucru oferă o oportunitate de a învăța despre mașini sau de a rămâne în curse fără a conduce. Pentru a începe, vă puteți alătura unei școli de specialitate, cum ar fi lucrările mecanice ale lui Nascar sau Master. Începeți cu lucrările și crearea de rețele la curse de nivel inferior, păstrând în același timp un ochi pentru încercările de echipaj.
  • Imaginea intitulată Intrați în pasul de curse 6
    6. Participa ca oficial. Motorsport Marshalling, cum ar fi semnalizarea și curățarea urmăririi, este, de asemenea, o opțiune de a se apropia de curse fără a conduce. În timp ce este posibil să puteți lua un curs acreditat online, multe piese acceptă voluntari necalificați. Începeți la mesajele mici la cursele locale. Pe măsură ce continuați să vă dezvoltați cunoștințele și reputația, puteți oferi voluntar pentru curse mai mari sau puteți aplica pozițiilor oficiale la organizațiile majore.
  • Partea 2 din 4:
    Devenind un șofer
    1. Imaginea intitulată Intrați în Racing Pasul 7
    1. Începeți cu go-karts. Mulți curse, inclusiv Lewis Hamilton și Tony Stewart, au început cu Go-Karts. Aceasta este o opțiune mai sigură și mai ieftină de a vă obișnui cu modul în care un vehicul se ocupă în timpul unei curse. Practicați la melodiile Kart din apropiere. De acolo, uitați-vă să cumpărați un kart și să introduceți curse.
  • Imaginea intitulată Intrați în Pasul de curse 8
    2. Participați la școala de curse. Există multe școli diferite. Unele dintre ele sunt o zi sau două de lecții de conducere cu instructori profesioniști. Alții pot dura câteva luni și pot costa mii de dolari. În timp ce primul este bun pentru a obține un gust de curse fără a cumpăra o mașină, acesta din urmă este adesea necesar pentru a obține o licență oficială de curse.
  • Verificați cerințele circuitului de curse pe care doriți să le aderați. De exemplu, veți avea nevoie de o licență de la o școală acreditată de clubul de mașini sportive din America înainte de a vă putea alătura raselor de drumuri sancționate.
  • Imaginea intitulată Intrați în pasul de curse 9
    3. Obțineți o licență de curse. Odată ce ați terminat școala, trebuie să trimiteți documente pentru a deveni un driver autorizat. Mergeți online la site-ul organizației și descărcați aplicația. De exemplu, SCCA necesită istoricul medical și un examen fizic împreună cu școlarizarea. Verificați cu pista sau organizația aleasă pentru cerințe.
  • Nu uitați să vă reînnoiți licența în timp ce sunteți o curse activă.
  • Partea 3 din 4:
    Construirea unui vehicul de curse
    1. Imaginea intitulată Intrați în pasul de curse 10
    1. Obțineți un vehicul adecvat de vehicul. Cea mai ușoară modalitate de a obține un vehicul pentru a intra într-o cursă este de a avea pe cineva care vă va lăsa să închiriați sau să împrumutați una. Dacă nu, va trebui să cumpărați unul. Tipul de vehicul de care aveți nevoie depinde de categoria pe care doriți să o introduceți, dar clasele sunt disponibile chiar și pentru mașinile civile lente. Va trebui să căutați dealeri, juni-uri și listări de vânzări pentru un vânzător.
    • Unele clase, cum ar fi mașinile sportive de producție în cursele de epocă și îmbunătățirea clasei turistice în cursele SCCA, sunt mai ieftine și mai ușor de manevrat pentru începători.
  • Imaginea intitulată intra în pasul de curse 11
    2. Modificați autovehiculul . La minimum, organizația pe care o alungi va mandatul că adăugați caracteristici de siguranță pentru vehiculul dvs. Pentru mașini, aceasta include o cușcă de rulou, un ham și un stingător de incendiu. Verificați cu organizația pentru caracteristicile necesare pentru a intra în curse.
  • Imaginea intitulată Intrați în pasul de curse 12
    3. Fixați vehiculul dvs. Atâta timp cât funcționează curse și este sigur de utilizat, îl puteți introduce într-o cursă și chiar puneți bine. Cu toate acestea, poate doriți să faceți upgrade la părți mai bune și cu un vehicul folosit, probabil că va trebui să faceți reparații. Dați vehiculului o încercare de încercare, apoi reparați sistemele cum ar fi frânarea și accelerația care se simt lipsiți de.
  • Păstrați un buget. Racing devine foarte scump. Amintiți-vă că va trebui să cheltuiți bani pe remorcare, înlocuind anvelopele și repararea daunelor după o cursă.
  • Partea 4 din 4:
    Racing în evenimente competitive
    1. Imaginea intitulată Intrați în pasul de curse 13
    1. Alăturați-vă unui eveniment. Înscrieți-vă pentru o cursă la pistă. Se așteaptă să plătească până la câteva sute de dolari în taxele de intrare și să se confrunte cu o inspecție. Taxele de remorcare în caz de accident sunt, de asemenea, posibile. După ce v-ați înscris pentru evenimentul dvs., urmați instrucțiunile organizației și urmăriți când apare la eveniment.
  • Imaginea intitulată intră în pasul de curse 14
    2. Executați un tur de testare. De obicei, o pistă vă va permite să rulați câteva tururi de practică. Contactați-le pentru politici și timpi deschise sau găsiți un spațiu similar în care puteți conduce vehiculul dvs. și vă puteți testa manipularea. Odată ce ați simțit-o, du-te acasă și faceți ajustări. Vehiculul dvs. poate avea nevoie de cele mari, cum ar fi alinierea roții.
  • Imaginea intitulată Intrați în pasul de curse 15
    3. Lucrați în sus. S-ar putea să fiți mulțumiți în cursele locale, distractive sau chiar go-karting. Pentru cei care aspiră să se alăture rangurilor superioare, este implicată o mulțime de muncă și noroc. Ieșiți și câștigați la nivel scăzut, apoi participați la mai multe curse de prestigiu. Dacă afișați talentul de curse sau ați stabilit conexiuni, puteți găsi un sponsor.
  • Imaginea intitulată Intrați în pasul de curse 16
    4. Obțineți o sponsorizare. Găsirea unui sponsor este dificilă și competitivă. Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este câștigătoare. Pe măsură ce construiți o reputație, sponsorii pot începe să vină la dvs. Va trebui să construiești o audiență, așa că fii bun cu toată lumea și să afișezi un caracter bun. Cu cât sunteți mai vizibil, cu atât este mai probabil ca să atrageți atenția sponsorului. Fii milostiv pentru oportunități, mai degrabă decât critică.
  • Odată ce începeți să câștigați un succes, puteți ajunge la companiile care vă plac. Țineți cont de faptul că ei primesc multe astfel de întrebări și probabil că au căutat deja șoferii pe care doresc.
  • Odată ce obțineți o sponsorizare, trebuie să reprezentați bine brandul. Afișați produsele sau reclamele lor și stați departe de controversă.
  • Imaginea intitulată Intrați în pasul de curse 17
    5. Alăturați-vă unei echipe de curse. În timp ce puteți începe o echipă cu prietenii sau cu alți curse, să vă alăturați echipelor mari care vă oferă beneficii, va trebui să câștigați și să vă stabiliți ca un curse. Fă ceea ce ați făcut pentru a atrage sponsori, deoarece echipele funcționează adesea în același mod. Odată ce vă dezvoltați reputația, o echipă vă poate căuta să le reprezint. În caz contrar, puteți încerca să le trimiteți un mesaj și să vorbiți cu reprezentanții lor.
  • În căutarea sponsorizării și a unei echipe, gândiți-vă ca pe o marcă. Să mențină responsabilitatea personală și să fie prietenoasă, dar și pe piață. Stabiliți o prezență media, inclusiv online.
  • Nu uitați să fiți grațioși chiar și în timpul respingerii. Reprezentați-vă bine dacă doriți ca o echipă să vă lase să le reprezentați.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu este nevoie să începeți cu o mașină scumpă. Există categorii chiar și pentru mașinile civile de calitate inferioară.

    Avertizări

    Evitați cursele de stradă. Nu numai că acest lucru este exponențial mai periculos, este ilegal și vă va face în dificultate mai degrabă decât observat de lumea de curse.
  • Racingul este periculos și ar trebui făcut numai cu know-how-ul adecvat, echipamentul de siguranță și dorința de a risca o vătămare gravă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar