Cum să faci machiajul bollywood

"Bollywood" sau cinematografia indiană, a dat lumii de-a lungul timpului de filme clasice și blockbuster. Multe filme Bollywood includ o scenă de dans colorată și elaborată care combină dansurile folclorice tradiționale indiene cu influențe moderne. La fel ca dansul, Bollywood Machiaj este o parte crucială a filmului Magic! Pentru a vă arăta propriul aspect Bollywood, începeți cu Fundația și Concealer. Apoi, petreceți ceva timp pe ochiul de fum fumos. În cele din urmă, este timpul să-l împachetați prin adăugarea unei atingeri de culoare față și buzelor.

Pași

Partea 1 din 3:
Aplicarea fundației și a concealeruluiDu-te gratuit și suportă wikihow
  1. Imagine intitulată Do Bollywood Makeup Pasul 1.jpg
1. Spălați-vă și pregătiți-vă fața. Utilizați curățarea normală, apoi vă uscați cu fața. daca tu Utilizați un toner, Adăugați acest lucru următor. Apoi faceți rutina obișnuită de hidratare. Este, de asemenea, o idee minunată de a pune pe un sunblock de față cu un SPF minim de 30. Acum sunteți pregătiți pentru machiajul dvs. Bollywood!
  • 2. Utilizați o fundație lichidă care se potrivește cu tonul pielii. Utilizați degetele sau un burete pentru a acoperi ușor fața în fundație. Asigurați-vă că mergeți sub bărbie la gât. Asigurați-vă că fundația este aplicată într-un strat subțire, subțire.
  • Pentru a vă potrivi fundației, vizitați farmacia locală sau magazinul de aprovizionare de machiaj pentru a testa unele produse. Nu purtați machiaj în timp ce testați! Frecați o cantitate mică de fundație pe linia jaw. Dacă se amestecă perfect, asta e umbra ta.
  • Dacă vă luptați să găsiți meciul potrivit, este posibil să aveți nevoie să obțineți două fundații (o brichetă și una mai întunecată) pentru a vă amesteca propria haină personalizată.
  • Dacă fața dvs. apare Chalky după ce ați pus în fundație, utilizați un produs prea ușor pentru colorarea dvs.
  • 3. Adăugați concealer pentru a acoperi petele roșii sau pete. Alegeți un concealer lichid care se face doar pentru tonul pielii dvs. și aplicați cantități mici în pete care au nevoie de o mică acoperire suplimentară. Apoi puteți amesteca concealerul cu degetele sau un burete.
  • 4. Aplicați o fundație de pulbere pentru a seta machiajul. Utilizați o perie mare de față pentru a acoperi ușor întreaga față în pulbere. Acest lucru vă va păstra machiajul plin de farmec Bollywood care arată proaspăt toată ziua!
  • Fundația dvs. de pulbere ar trebui să corespundă și tonului pielii. Asigurați-vă că utilizați un produs care se amestecă în pielea dvs., mai degrabă decât să vă arătați fie cățel sau portocaliu.
  • Imagine intitulată Do Bollywood Makeup Pasul 5
    5. Utilizați o pensulă de sprâncene mică pentru a completa și a-ți forma sprâncenele. Alegeți o pulbere de sprâncene care se potrivește cu acea culoare a sprâncenelor. Desenați o linie prin părul de jos al sprâncenei și apoi o linie mai ușoară prin părul de sus. Utilizați peria pentru a amesteca aceste două linii, astfel încât acestea să se întâlnească în mijloc și să completeze orice lacune din sprâncene. Aceasta va adăuga definiție și dramă la aspectul dvs. global.
  • Partea 2 din 3:
    Făcând ochiul fumului BollywoodDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Începeți cu o bază de cremă la ambele ochi. Această bază se va asigura că pulberea se lipesc de pleoape și durează toată ziua. Utilizați degetele pentru a freca ușor peste tot pe ambele pleoape.
  • 2. Adăugați o bază de pulbere la întregul pleoapă. Odată ce ați terminat cu crema, este timpul pentru o bază de pulbere. Alegeți o fard de ochi alb-negru sau cremă. Utilizați o perie de ochi pentru a acoperi pleoapele.Mergeți până la fundul sprâncenelor, deoarece acest lucru va evidenția și sprâncenele.
  • Dacă doriți să obțineți linii cu adevărat clare pe părțile laterale ale ochilor fumați, puneți bucăți de bandă clară pe părțile laterale ale ochilor. Banda trebuie să fie înclinată, începând de la baza capacelor de jos. Puteți face acest lucru imediat după ce aplicați crema și bazele de pulbere.
  • 3. Puneți ochelariul negru Kajal pe capacul de sus, apoi amestecați-l înăuntru. Creați o linie neagră subțire dreaptă de-a lungul liniei de top de top, începând deasupra liniei dvs. de rupere. Mergeți ușor dincolo de sfârșitul capacului pentru a face un ochi pisică. Utilizați o perie de ochi proaspătă pentru a amesteca linia neagră, făcând să apară mai puțin și mai puțin definită. Amestecați în sus în direcția liniei de frunte.
  • În timp ce garniturile Kajal funcționează cel mai bine pentru a oferi un ochi fumos izbitoare, gel și lichid sunt alternative bune care vă vor oferi aproape același efect. Alegeți instrumentul dvs. preferat!
  • De asemenea, puteți utiliza o linie de creion, dar această opțiune nu se poate amesteca, de asemenea.
  • Dacă doriți să utilizați o fard de culoare mai colorată, așteptați să vă puneți pe căptușeala dvs. neagră.
  • 4. Alegeți fishadow maro pentru un aspect tradițional. Utilizați o perie de ochi diferită pentru a adăuga umbra maro la capacul. Mergeți până la crearea pleoapei superioare (veți ajunge la capacul de jos mai târziu). Păstrați o pensulă diferită la îndemână pentru a amesteca umbra după ce ați aplicat-o.
  • Amestecarea este una dintre cele mai importante părți ale aplicării unui ochi bun de fum.
  • 5. Adăugați pudră neagră în colțul exterior al ochilor. Acest lucru va "fuma" ochii tăi. Pentru moment, continuați să vă concentrați doar pe capacul superior. Amintiți-vă să se amestece după ce ați aplicat pulberea.
  • Dacă alegeți o paletă de ochi mai colorată, nu adăugați nimic în colțurile ochilor dvs. încă.
  • 6. Du-te pentru un combo de aur, roșu și roz pentru o explozie de culoare. Dacă doriți ceva mai vibrant decât ochiul fumos negru și maro, începeți cu pulbere de aur pe treimea interioară a capacului tău. Adăugați o secțiune de roșu la mijloc. Terminați cu un roz purpuriu pentru ultima treime. Utilizați o perie de amestecare pentru a face un gradient și pentru a crea un efect apus de soare.
  • Pentru a adăuga un colț tradițional fumos la ochi, folosiți un violet profund lângă purpuriu-roz. Amestecați și acest lucru.
  • Odată ce ați făcut amestecarea ochilor colorați, puteți adăuga linia neagră în capacul dvs. de sus. Depinde de dvs. dacă doriți să le amestecați în culori sau să o lăsați ca o linie neagră definită.
  • 7. Puneți linerul negru Kajal pe linia de plutire a capacului inferior. Trageți ușor capacul inferior pentru a expune linia de plutire. Încetați încet și cu atenție aplicatorul de-a lungul liniei de plutire. Du-te tot drumul peste, de la vârf la vârf. De asemenea, puteți adăuga puncte mici la canalele de lacrimă interioară ale ochilor dvs. pentru dramă suplimentară.
  • 8. Utilizați mascara neagră sau genele false pentru a obține grosimea și lungimea. Dacă doriți, vă curățați genele. Atunci Aplicați rimelul negru la genele superioare. Dacă nu credeți că genele tale arată destul de lungă și groasă, alegeți niște gene false de înaltă calitate și puneți-i pe cei.
  • Imagine intitulată Do Bollywood Makeup Pasul 14
    9. Replicați modelul de ochi sub capacul inferior. Utilizați perii de ochi pentru a pune aceleași culori (în aceeași ordine) sub ochii tăi, așa cum ai ajuns pe capacul de sus. Adăugați doar o linie subțire de umbră chiar sub capacul inferior. Nu uitați să amestecați!
  • Va trebui să decideți cât de departe pentru a merge pentru jumătatea de jos a ochilor tăi. În mod tradițional, linia de ochi va fi de aproximativ două ori mai groasă ca capacul tău de jos. Cu toate acestea, dacă doriți să extindeți umbra până la scadere în partea de jos a prizei de ochi, puteți face acest lucru!
  • 10. Finalizați ochiul de fum cu niște rimeluri pe genele dvs. inferioare. Dacă simțiți că ochii dvs. sunt deja destul de dramatici, puteți sări peste rimelul suplimentar. Dacă puneți Mascara pe genele dvs. inferioare, asigurați-vă că ați verificat-o pe tot parcursul zilei. Din păcate, rimelul aplicat la genele inferioare tinde să se fulneze pe pleoapele inferioare.
  • Partea 3 din 3:
    Finisarea cu blush, buze și accesoriiDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Aplicați Blush la merele obrajilor. Utilizați o perie de pulbere pentru a evidenția obrajii cu brațul dvs. la alegere. În general, este o idee bună să mergeți cu o culoare subtilă care se potrivește cu tonul pielii și nu distrage atenția de la ochiul fumos.
  • Imagine intitulată Do Bollywood Makeup Pasul 17
    2. Utilizați o culoare subtilă pentru a păstra focalizarea pe ochii fumului. Nu veți avea nevoie de nici o linie de buze. Alegeți un ruj care este doar puțin mai roz sau roșu decât culoarea buza naturală. Folosește-ți degetul pe un pic pe mijlocul buzelor. Apoi răspândiți acest lucru prin fumând buzele împreună. Finalizați-vă cu un luciu clar dacă doriți o strălucire suplimentară.
  • 3. Începeți cu o căptușeală de culoare de prune pentru o buză mai dramatică. Du-te în jurul marginilor buzelor tale. Apoi folosiți căptușeala pentru a umple buzele, deoarece acest lucru va ajuta cu adevărat rujul. Amestecați ușor căptușeala cu degetul.
  • 4. Umpleți-vă buzele cu un ruj purpuriu sau roșu și luciu. Finalizați machiajul cu un ruj distractiv și colorat. Amestecați acest lucru cu degetele sau prin eliminarea buzelor împreună. În cele din urmă, adăugați o luciu pentru strălucire suplimentară și strălucire.
  • Imagine intitulată Do Bollywood Makeup Pasul 20
    5. Purtați un BindI dacă face parte din patrimoniul dvs. cultural. Multe Bollywood Stars Sport Bindis, sau o mică decorare în mijlocul frunților lor, în filmele lor și în viața de zi cu zi. Bindis sunt o parte importantă a tradițiilor religioase și culturale din Asia de Sud, deci evitați să purtați un BindI ca o declarație de modă sau un costum de Halloween.
  • Bindis poate fi tradițional roșu sau negru puncte sau bijuterii mici.
  • Nu purtați un BindI fără înțelegere sau aparținând comunităților culturale este o parte din. Un BindI nu ar trebui să fie doar un lucru rece pe care îl purtați la bar.
  • Imagine intitulată Do Bollywood Machiaj Pasul 21
    6. Adăugați niște bijuterii de aur în aspectul dvs. Bijuterii de aur este un alt semn distinctiv al filmelor Bollywood, deci luați în considerare adăugarea unui colier de aur sau a cercei pentru a vă completa aspectul. Pentru mai multe piese tradiționale, du-te pentru un căști sau de mână. Cu toate acestea, ca și în cazul lui Bindis, asigurați-vă că evitați tratarea acestor accesorii, cum ar fi o parte dintr-un costum.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar