Cum să sunați sua din india

Apelarea Statelor Unite (SUA) din India vă cere să formați codul de ieșire al Indiei, urmat de codul țării din SUA și numărul de telefon de 10 cifre al destinatarului. Taxele și taxele suplimentare se pot aplica la efectuarea apelurilor telefonice internaționale din India la SUA, deci asigurați-vă că ați verificat cu furnizorul dvs. de telefon pentru ratele de curent. Pentru a evita taxele suplimentare, există și o serie de opțiuni de internet și de aplicații mobile disponibile pentru a face apeluri gratuite!

Pași

Metoda 1 din 2:
Apelați în străinătate pe telefonul dvs
  1. Imagine intitulată Apelați SUA din India Pasul 1
1. Dial 001 Utilizarea tastaturii telefonului dvs. "00" este codul de ieșire pentru India, care trebuie să fie format când efectuați apeluri telefonice internaționale. "1" este codul țării pentru Statele Unite.
  • Dacă sunați de la un telefon mobil, puteți înlocui "00" pentru "+", de obicei situat pe tasta de 0 cifre. De obicei, puteți să o selectați făcând clic și menținând până la întrerupătoarele "0" la un "+".
  • Apoi veți continua să formați codul țării și numărul de telefon ca de obicei. De exemplu, +1 (555) 555-5555.
  • Imagine intitulată Apelați SUA din India Pasul 2
    2. Formați codul zonei de 3 cifre al destinatarului. Toate numerele de telefon din SUA sunt atribuite un cod de zonă de 3 cifre bazat pe oraș și de stat. În SUA există 291 de coduri de zonă în SUA!
  • Vizitați site-ul Codurilor All-zonă la http: // Allareacodes.COM / Pentru a ajuta la identificarea codului corect al zonei pentru numărul de telefon apelați.
  • Dacă numărul de telefon este un număr mobil, codul zonal nu mai poate reprezenta regiunea geografică proprietarul este de fapt situat în. Contactați persoana prin poștă sau prin e-mail dacă nu aveți această porțiune a numărului de telefon.
  • Imagine intitulată Apelați SUA din India Pasul 3
    3. Formați numărul de telefon al destinatarului de 7 cifre. Ultimele 7 cifre, împreună cu codul zonal de 3 cifre, reprezintă un număr de telefon complet unic la fiecare linie din SUA. Numărul de telefon de 7 cifre poate exista în orice sau toate codurile din zona de 291, deși.
  • Imagine intitulată Apelați SUA din India Pasul 4
    4. Apăsați "Trimitere" pe telefon pentru a iniția apelul. Dacă telefonul dvs. nu începe să sune după apelarea ultimelor cifre, va trebui să apăsați un buton "Trimitere" sau "Call". Telefonul destinatarului va începe acum să sune.
  • Metoda 2 din 2:
    Folosind aplicații online
    1. Imagine intitulată Apelați SUA din India Pasul 5
    1
    Înscrieți-vă pentru Skype pentru a suna gratuit din India. Skype este un serviciu de Internet Voice-Over-IP creat și deținut de Microsoft. Puteți să vă înscrieți pentru a-și folosi serviciile gratuite, iar apelurile către orice mobilă sau fixă ​​din Statele Unite din India sunt în prezent gratuite. Veți apela pur și simplu numărul și veți merge!
    • Skype oferă, de asemenea, servicii video-chat. Dacă destinatarul din SUA are, de asemenea, Skype, puteți chat video gratuit, de asemenea.
    • Veți avea nevoie pur și simplu să vă înscrieți pentru serviciu, descărcați software-ul de apelare Skype pe computer sau la telefonul mobil și apoi să vă conectați pentru a plasa apelurile.
  • Imagine intitulată Apelați SUA din India Pasul 6
    2. Căutați aplicații de apelare mobilă. Multe aplicații mobile oferă astăzi o aplicație la aceeași aplicație gratuită. De exemplu, Snapchat, Facebook Messenger, WhatsApp (de asemenea deținut de Facebook) și FaceTime Apple permit apelurile de date gratuit utilizatorilor serviciilor lor.
  • Aceste servicii de apeluri tind să utilizeze date în loc de minute. Cel mai bine este să fii pe o rețea Wi-Fi sau să ai o alocare mare de date pentru a evita orice supraviețuire dacă sună în acest fel.
  • Imagine intitulată Apelați SUA din India Pasul 7
    3. Înscrieți-vă pentru Rebtel Dacă datele dvs. sau planul de celule sunt limitate. Rebtel este un serviciu mai nou care oferă apeluri internaționale gratuite între utilizatorii Rebtel (un cont gratuit pe o aplicație mobilă gratuită). În loc să utilizați date sau minute internaționale precum alte servicii, Rebtel efectuează un apel la un număr local și apoi se ocupă de conexiunea internațională cu apelul de pe Backend.
  • Rebtel este în prezent liber de utilizat, dar oferă rate competitive dacă apelați un număr internațional care nu se poate înscrie pentru rebtel.
  • Puteți descărca aplicația pe ambele Apple App Store și magazinul de jocuri Google.
  • sfaturi

    Aflați ce oră este în SUA înainte de a efectua apeluri telefonice pentru a evita contactarea persoanelor prea devreme dimineața sau prea târziu noaptea. Vizitați site-ul oficial al timpului american la http: // timp.Gov / Pentru a determina ora curentă din regiune pe care o sunați.

    Avertizări

    Contactați furnizorul de servicii rezidențiale sau fără fir înainte de a apela SUA pentru a confirma ratele și comisioanele aplicabile pentru efectuarea apelurilor internaționale. Majoritatea furnizorilor de servicii de telefonie percep taxe suplimentare pentru apelurile internaționale internaționale de ieșire.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar