Cum să obțineți bani imediați pentru anuitatea dvs

O anuitate este un tip de investiție care este de obicei gestionată de o companie de asigurări. Un investitor va investi banii într-un fond de anuitate în schimbul unor plăți periodice asupra unui interval predeterminat (cum ar fi în următorii zece ani) sau nedefinit (pentru restul vieții). Unele anuite oferă opțiunea de a obține plata imediată. Cu toate acestea, dacă vă aflați într-o situație de urgență financiară și solicitați numerar imediat, este posibil să fie necesar să plătiți mai devreme o anuitate. Deși pot exista taxe hefty implicate, în special dacă anuitatea dvs. este organizată într-un cont de pensionare ca un IRA sau 401K, este posibil să obțineți bani imediați din investiția dvs. de anuitate.

Pași

Metoda 1 din 2:
Obținerea de numerar dintr-o anuitate imediată
  1. Imaginea intitulată Obțineți bani imediați pentru anuitatea dvs. Pasul 1
1. Luați în considerare cu atenție dacă aveți nevoie de numerar imediat. Investițiile funcționează cel mai bine atunci când li se permite să crească pe termen lung. Retragerea numerarului devreme de la o anuitate aduce cu el un risc de taxe și va dăunează în mod semnificativ potențialului pe termen lung al investiției dvs. Luați în considerare foarte atent dacă vă aflați într-o situație financiară reală înainte de a lua măsuri pentru a vinde o anuitate și asigurați-vă că utilizați opțiunile de retragere timpurie numai ca o ultimă soluție.
  • Imagine intitulată Obțineți bani imediați pentru anuitatea dvs. Pasul 2
    2. Gândiți-vă la alte opțiuni pentru numerar imediat. Din cauza sancțiunilor potențiale de a obține bani dintr-o anuitate, luați în considerare alte opțiuni pentru obținerea de numerar în caz de urgență financiară. Multe dintre aceste opțiuni vin cu riscuri mai mici și puține sancțiuni financiare. Acestea includ:
  • Scoateți un împrumut pe termen scurt, negarantat (un împrumut fără garanție) de la banca sau o uniune de credit locală.
  • Închirierea unei camere prin Airbnb sau alt site web.
  • Vindem articole nedorite pe net.
  • Luați un loc de muncă suplimentar cu fracțiune de normă sau o concert lateral, cum ar fi babysitting, câini sau retail de lucru.
  • Obțineți un împrumut de capital de acasă. Aceste împrumuturi vor necesita plăți de dobânzi, dar ar putea fi mai mici decât penalitățile pe care le-ați plăti pentru încasarea într-o anuitate.
  • Imaginea intitulată Obțineți bani imediați pentru anuitatea dvs. Pasul 3
    3. Determinați exact câți bani aveți nevoie. În unele cazuri, s-ar putea să primiți plăți mici și imediate în numerar din anuitatea dvs. fără prea multe sancțiuni și taxe. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie să numerați întreaga dvs. anuitate, probabil veți plăti unele amenzi hefty. Prin urmare, este important să știți exact cât de mult aveți nevoie pentru a obține prin urgența dvs. financiară. Prin luarea numai a banilor pe care aveți absolut nevoie, ați putea fi mai stabilă din punct de vedere financiar pe termen lung.
  • Imagine intitulată Obțineți bani imediați pentru anuitatea dvs. Pasul 4
    4. Determinați dacă aveți o anuitate imediată sau amânată. Un Anuitate imediată va oferi investitorului lunar, trimestrial sau anual investitorului imediat după achiziționarea investiției. A anuitate amânată, Cu toate acestea, permite investiției să crească pentru o perioadă de câțiva ani înainte de începerea plăților.
  • Dacă aveți deja o anuitate imediată, puteți colecta pur și simplu ratele de numerar la intervalele corespunzătoare. În funcție de cât de mult aveți nevoie, aceste rate ar putea fi suficiente pentru nevoile dvs.
  • Atunci când se efectuează plăți, anuitățile sunt impozitate pe partea câștigătoare a activului, nu o returnare a principalului.
  • În plus, o anuitate imediată într-un cont de pensionare, ca o IRA Roth, poate oferi plăți fără penalitate persoanelor sub 59 de ani.5 ani.
  • Imaginea intitulată Obțineți bani imediați pentru anuitatea dvs. Pasul 5
    5. Convertiți o anuitate amânată la o anuitate imediată. Această opțiune este una pe care mulți investitori le consideră în timp ce tranziția în pensionare. Ei folosesc anuitatea amânată pentru a-și dezvolta banii pe termen lung și apoi transformă într-o anuitate imediată pentru a garanta un flux de venit în timpul pensionării lor. Dacă convertiți anuitatea amânată la o anuitate imediată, puteți avea cele mai bune din ambele lumi: acces imediat la unele numerar în timp ce permiteți încă portofoliului dvs. de investiții să crească.
  • În funcție de momentul în care ați achiziționat anuitatea amânată, ar putea fi costisitoare pentru a vă urmări opțiunea de conversie. Asigurați-vă că discutați cu atenție comisioanele și penalitățile cu compania dvs. de asigurări și consilierul dvs. financiar înainte de a efectua o conversie.
  • Imagine intitulată Obțineți bani imediați pentru anuitatea Pasul 6
    6. Colectați plățile în numerar fără penalizare. Dacă aveți o anuitate imediată, veți primi mai multe plăți mici în fiecare an. Această opțiune este una bună pentru cei care au nevoie imediat de numerar (cum ar fi cei care sunt pe venitul fix). Și atâta timp cât colectați numai suma specificată în contractul dvs., puteți face acest lucru fără a plăti taxe suplimentare.
  • Încă veți fi probabil să plătiți impozitul pe venit pe o porțiune sau cu toată cantitatea pe care o colectați.
  • În timp ce anii imediate oferă un flux de numerar imediat, ei plătesc, în general, bani mai puțin totali decât anuitățile amânate, care au mai multe ocazii de a crește.
  • Imagine intitulată Obțineți bani imediați pentru anuitatea dvs. Pasul 7
    7. Determinați perioada de predare. O perioadă de predare este perioada de timp după achiziționarea inițială a anuității, în cazul în care veți fi acuzați de taxe hefty pentru a vă încasa planul. O perioadă de predare poate fi oriunde de la 5-10 ani după cumpărare, în funcție de contractul dvs., deși este de obicei între 6-8 ani.
  • Dacă a trecut perioada de predare, ați putea să vă retrageți anuitatea fără a plăti prea multe taxe.
  • Dacă perioada de predare nu a trecut încă, ați putea dori să luați în considerare cheltuielile implicate înainte de a continua procesul de retragere timpurie.
  • Imaginea intitulată Obțineți bani imediați pentru anuitatea Pasul 8
    8. Decideți să vă vindeți anuitatea imediată. Spre deosebire de anuități amânate, cele mai imediate anuități nu oferă o opțiune pentru retrageri timpurii mici sau pentru vânzări parțiale. Cu toate acestea, veți avea ocazia Vindem întreaga anuitate imediată pentru o sumă forfetară. Din nou, rezervați această opțiune ca o ultimă soluție, dată fiind hassle și taxele implicate în încasarea anuității dvs. imediate devreme.
  • Imagine intitulată Obțineți bani imediați pentru anuitatea dvs. Pasul 9
    9. Fiți conștienți de posibilele sancțiuni financiare. Retragerea numerarului din anuitate devreme poate duce la sancțiuni, impozite și amenzi. Asigurați-vă că luați în considerare aceste sancțiuni înainte de a vă lua decizia de a vă retrage numerarul.
  • Dacă anuitatea dvs. face parte dintr-un cont de pensionare și vă retrageți banii înainte de a fi 59.5 ani, va trebui să plătiți o taxă de retragere timpurie de 10% la guvernul federal.
  • Dacă vă retrageți banii în primii 5-8 ani de cumpărare, probabil că va trebui să plătiți a "Taxa de predare" la compania dvs. de asigurări. Suma exactă a taxei depinde de contractul dvs. Multe taxe de predare încep cu o penalizare de 7% pentru primul an după cumpărare și scade în timp de acolo. Cu toate acestea, unele companii ar putea percepe o taxă la fel de mare ca 20%.
  • Numerar primiți de la anuitățile contează ca venit. Va trebui probabil să plătiți impozite pe profit în plus față de taxele de retragere timpurie și taxele de predare. O singură excepție este că plățile dintr-o anuitate ca parte a unui IRA ROTH nu sunt impozabile.
  • Imaginea intitulată Obțineți bani imediați pentru anuitatea dvs. Pasul 10
    10. Companiile de cercetare care oferă numerar în schimbul plăților anuitate. Nimeni nu vă va oferi valoarea completă a plăților viitoare. Acestea ar putea oferi oriunde de la 60% la 85% din valoarea anuității dvs. Obținerea 85% din valoarea anuității dvs. ar fi considerată o ofertă destul de bună. Deoarece transferați legal drepturile dvs., doriți o companie care urmează procedurilor standard și vă va pregăti pentru orice procedură judiciară solicitată.
  • Înțelegeți că nu obțineți o afacere bună aici pentru că compania pe care o vindeți pentru a face un profit. Prețurile de vânzare a anuității sunt atinse prin reducerea unei serii de fluxuri de numerar viitoare printr-o anumită rată a dobânzii. În mod tipic, un cumpărător va folosi o rată mai mică decât cea câștigată în anuitate pentru a face un profit în sine. Acest lucru are ca rezultat un preț de vânzare mai mic pentru dvs.
  • Imagine intitulată Obțineți bani imediați pentru anuitatea dvs. Pasul 11
    11. Consultați avocatul fiscal sau consilierul financiar. Înainte de a fi de acord să vă vindeți anuitatea unui terț, consultați un expert juridic sau financiar de încredere. Acestea vă vor ajuta să vă determinați răspunderea financiară și vă vor ajuta să navigați prin contractele complicate pe care ar trebui să le semnați. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că înțelegeți ce se întâmplă și că este făcut corect. Acestea ar putea, de asemenea, să vă ajute să vă ghideze cele mai renumite companii care achiziționează anuități.
  • Imaginea intitulată Obțineți bani imediați pentru anuitatea dvs. Pasul 12
    12. Colectați documentele. Documentele necesare pentru vânzarea unei anuități includ două forme de identificare, politica de anuitate inițială și o cerere de vânzare a anuității unei terțe părți. Este posibil să trebuiască să contactați compania dvs. de asigurări pentru a primi copii corecte, actualizate ale documentelor dvs.
  • Imagine intitulată Obțineți bani imediați pentru anuitatea dvs. Pasul 13
    13. Finalizați tranzacția. La trimiterea documentelor dvs. și la plata onorariilor și penalităților dvs., veți putea primi plățile dvs. în numerar. Asigurați-vă că raportați acest venit corect în timpul impozitului și că plătiți toate taxele suplimentare pe acești bani pentru a evita penalitățile viitoare.
  • S-ar putea să doriți să discutați despre discutarea finanțelor dvs. cu un consilier financiar pentru a vă asigura că veți folosi și investiți plățile în numerar în mod corespunzător.
  • Metoda 2 din 2:
    Obținerea de numerar dintr-o anuitate amânată
    1. Imaginea intitulată Obțineți bani imediați pentru anuitatea dvs. Pasul 14
    1. Determinați ce fel de anuitate vă mențineți. Există trei tipuri de anuitate, fiecare dintre acestea plătește bani ușor diferit. U.S. Comisia de valori mobiliare și de schimb (SEC) reglementează toate anuitățile variabile și unele anuități ale indexului. SEC nu reglează anuitățile fixe.
    • A Anuitate fixă plătește o sumă predeterminată la intervale specifice pe o perioadă de timp. Această sumă se bazează, de obicei, pe o rată a dobânzii specifice aplicată investiției inițiale.
    • Un anuitate indexată Oferă plata investitorului pe baza performanței unui fond de indice privind piața bursieră (sau, un fond care urmărește întreaga performanță a pieței bursiere). Cele mai multe anuități indexate, totuși, au un minim stabilit pentru plăți, chiar dacă Fondul Index efectuează prost.
    • A anuitate variabilă permite investitorului să aleagă între diferite vehicule de investiții, de obicei fonduri reciproce. Plata dvs. periodică va depinde de performanța acestor investiții.
  • Imagine intitulată Obțineți bani imediați pentru anuitatea dvs. Pasul 15
    2. Determinați tipul de cont în care se desfășoară anuitatea dvs. În plus față de diferitele tipuri de plăți anuitate, anuitățile pot fi organizate în diferite tipuri de conturi în anumite scopuri. Acestea includ de obicei conturile de investiții și de pensionare. Ambele tipuri funcționează în general în același mod, totuși, ele pot diferi în ceea ce privește retragerea timpurie și sancțiunile fiscale percepute. Verificați documentele dvs. de investiții sau acordul planului de pensionare pentru a vedea ce tip de sancțiuni și restricții există la anuitatea dvs.
  • Imagine intitulată Obțineți bani imediați pentru anuitatea dvs. Pasul 16
    3. Luați în considerare opțiunile de retragere timpurie fără penalități. Unele politici anuitate amânate oferă o opțiune pentru retrageri mici de numerar, fără penalități suplimentare. De exemplu, o retragere de 5-10% din investiția dvs. inițială ar putea fi realizată fără a plăti a "Taxa de predare" la compania dvs. de asigurări. În timp ce luați o retragere timpurie va diminua capacitatea investiției dvs. de a crește, ați putea fi capabili să obțineți banii de care aveți nevoie fără să vă goliți complet anuitatea.
  • Dacă anuitatea dvs. face parte dintr-un cont de pensionare și sunteți sub 59 de ani.5 ani, s-ar putea să plătiți un impozit de 10% guvernului federal, chiar dacă nu trebuie să plătiți o pedeapsă societății dvs. de asigurări.
  • Imaginea intitulată Obțineți bani imediați pentru anuitatea dvs. Pasul 17
    4. Determinați perioada de predare. O perioadă de predare este perioada de timp după achiziționarea inițială a anuității, în cazul în care veți fi acuzați de taxe hefty pentru a vă încasa planul. O perioadă de predare poate fi oriunde de la 5-10 ani după cumpărare, în funcție de contractul dvs., deși este de obicei între 6-8 ani.
  • Dacă a trecut perioada de predare, ați putea să vă retrageți anuitatea fără a plăti prea multe taxe.
  • Dacă perioada de predare nu a trecut încă, ați putea dori să luați în considerare cheltuielile implicate înainte de a continua procesul de retragere timpurie.
  • Imagine intitulată Obțineți bani imediați pentru anuitatea dvs. Pasul 18
    5. Recitiți contractul de anuitate. Examinați detaliile contractului dvs. de anuitate. Acordați atenție clauzei de dezvăluire completă a acordului dvs. Este important să înțelegeți ce porțiune a plăților dvs. de anuitate pe care le schimbați pentru o plată în numerar forfetară.
  • Imagine intitulată Obțineți bani imediați pentru anuitatea dvs. Pasul 19
    6. Înțelegeți procesul. Dacă căutați o sumă forfetară de numerar în locul plăților structurate, vă semnați în vigoare altcineva toate drepturile dvs. de a primi plăți de anuitate viitoare. Acea "altcineva" Este entitatea care vă oferă numerar-suma forfetară.
  • Fiți conștienți de faptul că, pe termen lung, anuitatea dvs. merită mult mai mult dacă primiți plăți structurate în conformitate cu contractul inițial. Discutați cu agentul dvs. de asigurări pentru a determina valoarea exactă a anuității dvs. Puteți decide să vă plimbați de criza dvs. imediată a fluxului de numerar în loc să încasați.
  • Imagine intitulată Obțineți bani imediați pentru anuitatea dvs. Pasul 20
    7. Fiți conștienți de posibilele sancțiuni financiare. Retragerea numerarului din anuitate devreme poate duce la sancțiuni, impozite și amenzi. Asigurați-vă că luați în considerare aceste sancțiuni înainte de a vă lua decizia de a vă retrage numerarul.
  • Dacă anuitatea dvs. face parte dintr-un cont de pensionare și vă retrageți banii înainte de a fi 59.5 ani, va trebui să plătiți o taxă de retragere timpurie de 10% la guvernul federal.
  • Dacă vă retrageți banii în primii 5-8 ani de cumpărare, probabil că va trebui să plătiți a "Taxa de predare" la compania dvs. de asigurări. Suma exactă a taxei depinde de contractul dvs. Multe taxe de predare încep cu o penalizare de 7% pentru primul an după cumpărare și scade în timp de acolo. Cu toate acestea, unele companii ar putea percepe o taxă la fel de mare ca 20%.
  • Imagine intitulată Obțineți bani imediați pentru anuitatea dvs. Pasul 21
    8. Companiile de cercetare care oferă numerar în schimbul plăților anuitate. Nimeni nu vă va oferi valoarea completă a plăților viitoare. Acestea ar putea oferi oriunde de la 60% la 85% din valoarea anuității dvs. Obținerea 85% din valoarea anuității dvs. ar fi considerată o ofertă destul de bună. Deoarece transferați legal drepturile dvs., doriți o companie care urmează procedurilor standard și vă va pregăti pentru orice procedură judiciară solicitată.
  • Imaginea intitulată Obțineți bani imediați pentru anuitatea dvs. Pasul 22
    9. Consultați avocatul fiscal sau consilierul financiar. Înainte de a fi de acord să vă vindeți anuitatea unui terț, consultați un expert juridic sau financiar de încredere. Acestea vă vor ajuta să vă determinați răspunderea financiară și vă vor ajuta să navigați prin contractele complicate pe care ar trebui să le semnați. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că înțelegeți ce se întâmplă și că este făcut corect. Acestea ar putea, de asemenea, să vă ajute să vă ghideze cele mai renumite companii care achiziționează anuități.
  • Imaginea intitulată Obțineți bani imediați pentru anuitatea dvs. Pasul 23
    10. Colectați documentele. Documentele necesare pentru vânzarea unei anuități includ două forme de identificare, politica de anuitate inițială și o cerere de vânzare a anuității unei terțe părți. Este posibil să trebuiască să contactați compania dvs. de asigurări pentru a primi copii corecte, actualizate ale documentelor dvs.
  • Imaginea intitulată Obțineți bani imediați pentru anuitatea dvs. Pasul 24
    11. Finalizați tranzacția. La trimiterea documentelor dvs. și la plata onorariilor și penalităților dvs., veți putea primi plățile dvs. în numerar. Asigurați-vă că raportați acest venit corect în timpul impozitului și că plătiți toate taxele suplimentare pe acești bani pentru a evita penalitățile viitoare.
  • S-ar putea să doriți să discutați despre discutarea finanțelor dvs. cu un consilier financiar pentru a vă asigura că veți folosi și investiți plățile în numerar în mod corespunzător.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dacă nu vă simțiți confortabil cu ideea de încasare în parte sau cu toată anuitatea dvs., explorați alte modalități prin care puteți ridica numerar, cum ar fi obținerea unui al doilea credit ipotecar sau vânzarea altor active. Reducerea este o altă modalitate de a acoperi un loc financiar strâns în viața voastră.
  • Utilizați formulele din Flux de numerar cu discount Pentru a găsi valoarea anuității dvs. Nu veți putea să-l vindeți pentru valoare completă, dar trebuie să știți ce merită contractul, astfel încât să aveți o ofertă corectă.
  • Avertizări

    Consultați avocatul fiscal sau contabilul înainte de a vinde. Dacă vindeți prea devreme, este posibil să fiți răspunzător pentru o taxă de predare puternică și dacă vindeți înainte de a ajunge la vârsta de 59 de ani și jumătate, vă veți confrunta cu impozite și penalități federale.
  • Cercetați cu atenție orice ofertă de companie pentru a achiziționa anuitatea dvs. Puteți cerceta orice reclamații formale depuse împotriva unei companii prin contactarea Biroului de afaceri mai bun. Este o idee bună să cereți contabilului dvs. fiscal pentru recomandări.
  • Nu cumpărați o anuitate decât dacă aveți un cont de economii de urgență decente pe care le puteți accesa cu ușurință și fără penalizare. O anuitate nu este un fond de urgență adecvat din cauza comisioanelor, întârzierilor și hasslelor în primirea de numerar rapid.
  • Pentru a evita frauda, ​​asigurați-vă că achiziționați o anuitate de la o companie de renume, licențiată.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar