Cum să completați o comandă de bani care solicită semnătura cumpărătorului

O comandă de bani este un instrument negociabil. Este o promisiune de a plăti o sumă specifică de bani unei anumite persoane. Un Payor (sau sertar) face o plată către un beneficiar. Cumpărătorul unui ordin de bani trebuie să urmeze unii pași precisi pentru a completa corect documentul. Pașii se asigură că plata ajunge la partidul corect.

Pași

Partea 1 din 2:
Folosind un instrument negociabil
  1. Imaginea intitulată Completați o comandă de bani MoneyGram Pasul 2
1. Găsiți o companie care oferă ordine de bani. Cele mai multe bănci emite ordine de bani pentru titularii lor de cont. Ei pot, de asemenea, să vândă ordine de bani pentru deținătorii de contabilitate care sunt dispuși să plătească numerar.
  • Dacă achiziționați o comandă de bani de la o bancă și nu aveți un cont acolo, probabil vă vor percepe o taxă costisitoare.
  • Serviciul Poștal Unite (USPS) vinde ordine de bani. Puteți vizita o sucursală poștală pentru a obține un formular de comandă de bani.
  • MoneyGram și Western Union sunt alte două companii care oferă ordine de bani. Puteți găsi locații online. În unele cazuri, magazinul dvs. local alimentar va oferi acces la comenzi de bani prin aceste două companii.
  • Imaginea intitulată Completați o comandă de bani MoneyGram Pasul 6
    2. Transferați un instrument negociabil. Când completați o comandă de bani și oferiți-le beneficiarului, transferați un instrument negociabil. În acest caz, termenul "negociabil" înseamnă "transferabil".
  • Ordinea dvs. de bani are o linie care spune "Plătiți ordinului". Această limbă este același tip de instrucțiune pe care o vedeți la un cec. Dacă comanda dvs. de bani spune "plătiți la", înseamnă același lucru.
  • Considerația este un termen important pentru instrumentele negociabile. Dacă fiecare parte dă atenție, fiecare parte se bazează pe cealaltă. Puteți achiziționa o comandă de bani pentru a plăti pentru un produs sau serviciu, de exemplu. Dacă este cazul, plătiți o sumă și așteptați ceva în schimb. Ambele părți (plătitorul și beneficiarul) acordă atenție.
  • Partea 2 din 2:
    Completați o comandă de bani
    1. Imaginea intitulată Completați o comandă de bani MoneyGram Pasul 7
    1. Completați informațiile despre comanda dvs. de bani. Puneți numele destinatarului pe "Pay to" sau "Plătiți la ordinea" liniei ". Căutați secțiunea de ordin de plată care solicită cumpărătorului sau informațiile sertarelor. Includeți numele și adresa dvs. ca plătitor. Cumpărătorul sau sertarul este, de asemenea, plătitorul.
    • Când cumpărați ordinea de plată, completați numele persoanei pe care o plătiți imediat. Dacă pierdeți ordinea de plată, altcineva își poate scrie numele în calitate de beneficiar și în numerar.
    • Secțiunea "Pay to" vă poate cere, de asemenea, să scrieți în adresa destinatarului.
    • Completați secțiunea de primire a ordinului de plată. Detașați-l și păstrați-vă pentru înregistrările dvs. Unele ordine de bani au o copie de carbon în spatele originalului. Alți ordine de bani au o parte din forma originală pe care o puteți detașa și păstra.
  • Imaginea intitulată Completați o comandă de bani MoneyGram Pasul 8
    2. Semnează comanda de bani originală și introduceți copia dvs. Căutați zona de pe ordinul de plată care necesită semnătura plătitorului. Semnătura dvs. autorizează instituția financiară să plătească fondurile comenzii bancare către beneficiar.
  • PAYORUL este, de asemenea, numit cumpărător sau sertar. Căutați oricare dintre acești trei termeni în secțiunea de semnătură necesară privind ordinul de plată.
  • Ordinul de bani va include un număr de urmărire. Ar trebui să puteți utiliza site-ul instituției financiare sau numărul gratuit de numărul de urmărire a statutului comenzii dvs. de bani. Poate doriți să confirmați când comanda de bani este încasată.
  • Dacă beneficiarul pierde comanda de plată, puteți utiliza numărul de urmărire pentru a anula plata și pentru a înlocui ordinea de plată. Veți plăti o taxă pentru a înlocui ordinea de plată pierdută.
  • Imaginea intitulată Completați o comandă de bani MoneyGram Pasul 5
    3. Returnați ordinea de plată și schimbați-o pentru unul nou, dacă faceți ordinul de bani la persoana greșită. Dacă faceți alt fel de eroare atunci când completați ordinea de plată, luați-o înapoi la instituția financiară. Puteți înlocui ordinea de plată sau puteți cere o rambursare. Puteți plăti taxe pentru aceste servicii.
  • Utilizați întotdeauna un stilou la completarea comenzilor de bani. Folosind un stilou, informațiile sunt mai dificil de alter.
  • Asigurați-vă că ați factor în costul ordinului de bani în bugetul dvs.
  • Nu pierdeți ordinea de plată: tratați-o la fel ca și numerarul. Procesul de a obține o comandă de bani anulată sau înlocuit este complex și costisitor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar