Cum să aplicați principiile fluxului de numerar la viața dvs. Financiară

Deși există o mulțime de întreprinderi care nu reușesc în această etapă a economiei, nu se datorează faptului că principiile de bază ale fluxului de numerar nu sunt solide. Fluxul de numerar nu este doar despre numerar la îndemână, un buget sau un profil. Este vorba despre detalii fine ale venitului vs. Outgo.

Pași

  1. Imagine intitulată Dezvoltarea abilităților de gândire critică Pasul 18
1. Să înțeleagă ce este "fluxul de numerar" și ceea ce nu este. Fluxul de numerar este doar că, în numerar care curge, adică mișcă, nu ceea ce banii sunt utilizați pentru. Fluxul de numerar este mișcarea numerarului, a banilor sau a oricărui produs negociabil, în sau dintr-o afacere, un proiect sau produs financiar. Este o modalitate bună de a evalua bugetul dvs. global pentru o aplicație la domiciliu, de asemenea. Fluxul de numerar este de obicei măsurat în timpul unei perioade finite specifice. Măsurarea statisticilor fluxului de numerar poate fi utilizată pentru calcularea probabilităților și a altor parametri care dau informații privind valoarea și situația unei entități. Este modul în care corporațiile majore prezintă profitul și pierderea în timpul viitorului an fiscal.
  • Imagine intitulată Be Datoria Free Pasul 5
    2. Numerar în minus numerar este egal cu profit sau pierdere. Acesta este fluxul dvs. de numerar. Investiții, stocuri, reciproce, obligațiuni sau orice negociabile tranzacționate sunt activele dvs. Valoarea curentă a oricăror negociabile tranzacționate minus investiția globală plus orice vehicule de economisire egale cu activele dvs. Fluxul de numerar, activele și pasivele cuprind profilul. Aceasta este imaginea de ansamblu.
  • Imagine intitulată Obțineți un card de credit Pasul 8
    3. Nu lăsați cardurile de credit să depășească. Cardurile de credit nu sunt folosite atunci când sunt depășite. Ei nu sunt altceva decât o groapă de bani.
  • Imaginea intitulată Începerea bogăției la o vârstă fragedă de vârstă 1
    4. Păstrați o rezervă prudentă la îndemână într-un cont separat. O rezervă prudentă este egală cu suficiente negociabile pentru a menține plata facturilor pentru o perioadă de timp prestabilită. Proprietarul mediu american american este trei zile plătești de la blocare, iar familia medie este o zi de plată de la adăpost. O rezervă prudentă acoperă facturile pentru o perioadă rezonabilă de timp.
  • Imagine intitulată Pension Rich Pasul 11
    5. Mențineți conștientizarea fluxului dvs. de numerar pe o bază zilnică. Acest lucru vă va păstra profilul în pozitiv. Menținerea unui profil pozitiv este cea mai bună modalitate de a păstra un scor de credit bun. Aceasta este sursa lucrurilor care nu sunt chiar înrădăcinate cu fluxul de numerar, cum ar fi obținerea unei locuri bune. Fără un scor bun de credit nu puteți cumpăra o casă sau o mașină, obțineți o treabă bună, închiriați un apartament, închiriați o mașină sau, în unele cazuri, negociați un contract.
  • Imagine intitulată Calculați cantitatea de ștampile alimentare Pasul 2
    6. Nu amânați. Să se ocupe de probleme de bani și bani înainte de a fi o problemă.
  • Imagine intitulată Închide un cont bancar Pasul 2
    7. Nu gestionați de la un sold bancar. Nu credeți că aveți o sută de dolari pentru a cheltui pentru că ați verificat banca dvs. astăzi și asta este ceea ce spune. Trebuie să țineți pasul cu chitanțele pentru a urmări tranzacțiile în așteptare. Lucrătorul mediu din lume trăiește din ziua de plată până la ziua de plată. Dacă aveți 100 de dolari în bancă, sunteți rupt. Nu aveți suficient pentru a acoperi chiar și o urgență minoră.
  • Imaginea intitulată negociază o ofertă Pasul 4
    8. Extindeți conceptul fluxului de numerar la lunar și apoi anual. O foaie de calcul buna este perfectă pentru un sistem de flux de numerar.
  • Imaginea intitulată Pregătiți un buget Pasul 10
    9. Fi pregătit să se ocupe de evenimente. Problemele fluxului de numerar nu se întâmplă doar. Trebuie să se întâmple ceva să provoace problema. Aflați ce se întâmplă acum și ce ar putea fi dat o anumită situație. Planul de eventualitate.
  • sfaturi

    Păstrați legătura cu creditorii dvs. în cazul oricăror probleme. Nu le ignorați. Ei ar putea să vă ajute.
  • Aveți grijă de dvs. și de creditorii dvs. fără să vă scufundați în economii. Care ar putea fi foarte bine începutul sfârșitului oricăror economii pe care le aveți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar