Cum să cumpărați fonduri index

O investiție care a devenit populară în ultimii ani este cunoscută ca un fond de index. Este un fond mutual care deține acțiuni de stoc de la fiecare dintre companiile enumerate într-un anumit "index." Un index este pur și simplu o listă a companiilor care împărtășesc o anumită trăsătură, cum ar fi dimensiunea companiei, locația geografică sau tipul de bunuri sau servicii produse. Exemple de indice includ Dow Industrials, S & P 500 și Composite Nasdaq.Un fond de index trece de-a lungul investitorilor săi, indiferent de profituri sau pierderi ale companiilor sale enumerate. Astfel de fonduri sunt considerate ca fiind o investiție relativ sigură și stabilă. Puteți cumpăra fonduri index prin intermediul companiilor de fonduri mutuale sau prin intermediul brokerilor de investiții. Următorul articol vă va ajuta să începeți.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea fondurilor index
  1. Imagine intitulată Cumpărați fondurile Indicele Pasul 1
1. Alegeți an "Fondul tranzacționat la bursă" (ETF) dacă nu aveți mulți bani pentru a investi. Aceste fonduri necesită adesea o investiție inițială foarte scăzută. Someetfs urmăresc un indice de companii majore. Un astfel de indice este S & P 500, care enumeră cele mai mari 500 de companii de pe Bursa de Valori din New York, companii precum Apple, Microsoft, Google, Chevron și Bank of America. Fondurile de indexare a companiei mari sunt adesea un pariu bun, deoarece stabilitatea acestor companii este fermă și probabil veți obține o rentabilitate respectabilă a investiției dvs.
  • Utilizarea unui fond de index vă va face ușor să începeți o investiție fără a fi nevoie să alegeți și să alegeți stocuri individuale pe cont propriu.
  • Imagine intitulată Cumpărați fondurile Index Pasul 2
    2. Căutați un potențial mai mare de rentabilitate prin alegerea unui "Mid-Cap" Fondul Index. Mid-capitalizarea se referă la companiile de dimensiuni medii, care reprezintă câștiguri potențial mai mari decât cele mai proeminente companii care și-au atins deja creșterea.
  • Imagine intitulată Cumpărați fondurile Index Pasul 3
    3. Încerca "Pactul mic" Index fonduri pentru o întoarcere posibilă și mai mare posibilă. Companiile mai mici au mai mult spațiu de creștere și, astfel, să ofere o creștere mai mare a rentabilității potențialelor. Cu toate acestea, ele reprezintă, de asemenea, un risc mai mare de pierdere.
  • Toate fondurile mutuale reprezintă un anumit risc pentru investitor. Alegerea de a investi într-un fond de indice cu mic capac este o modalitate bună de a amesteca potențialul de risc / returnare mai mare în companiile mai mici, cu creșterea nivelului de siguranță cuprins în formatul indexului.
  • Răspândiți-vă investiția prin punerea unei porțiuni mai mari în fonduri de indice de dimensiuni medii și un procent mai mic în fondurile indexului mici.
  • Imagine intitulată Cumpărați fondurile Index Pasul 4
    4. Utilizați fondurile indexului ca parte a unui portofoliu diversificat. Puteți investi în fonduri index ca parte a unui portofoliu mai mare care conține atât fonduri mutuale, cât și alte investiții. Fondurile Index pot fi adăugate într-un portofoliu pentru ao consolida prin diversificare. Cele mai multe stocuri, obligațiuni și alte active Portofoliul dvs. conține, cu atât mai puțin orice eșec poate să vă rănească.
  • Compania de fond mutual sau brokerul prin care cumpărați un fond de index vă poate spune să o adăugați în portofoliul dvs. existent sau cum să creați un nou portofoliu care include fonduri index.
  • Imagine intitulată Cumpărați fondurile Index Pasul 5
    5. Verificați pentru a vedea că returnarea fondului dvs. se potrivește îndeaproape de rentabilitatea indicelui asociat Fondului. Puteți găsi rentabilitatea fondului pe site-ul său web sau prin întrebarea brokerului. Verificați pentru a vedea că revenirea fondului se potrivește sau depășește cea a indicelui asociat. Dacă nu, fondul nu vă lipsește. Luați în considerare trecerea la un alt fond.
  • Investiți numai în fondurile indexului în care indicele este stabil și oferă o rentabilitate suficientă pentru că acoperă costul comisioanelor pentru Fond - inclusiv orice taxe de brokeraj pe care le plătiți.
  • Evitați fondurile index care au o istorie de a nu îndeplini bine sau de a oferi o întoarcere în concordanță cu piața.
  • Imagine intitulată Cumpărați fondurile Index Pasul 6
    6. Asigurați-vă că vă puteți permite investiția minimă a Fondului Index. Multe fonduri index vor necesita o investiție de deschidere de cel puțin 2.000 de dolari SUA. Gândiți-vă la acest lucru ca o taxă de acoperire care vă începe pe o cale spre obiectivele dvs. financiare. De asemenea, investesc doar banii pe care i-ai putea permite să pierzi - niciodată să investească bani, va trebui să utilizați pentru lucruri precum chiria sau facturile.
  • La unele companii de fonduri mutuale, puteți deschide un cont ETF (Fondul tranzacționat la Exchange), investind nimic mai mult decât prețul unei singure părți (care ar putea fi câteva sute de dolari sau mai puțin).
  • Minimul de investiții poate fi mai mare sau mai mic în funcție de fond. Firma de investiții sau brokerul poate descompune minimele de investiții pentru diferite fonduri și încearcă să găsească una care se află în cadrul bugetului dvs.
  • Asigurați-vă că înțelegeți costurile asociate cu cumpărarea Fondului Index, de asemenea.
  • Partea 2 din 3:
    Achiziționarea de fonduri index
    1. Imagine intitulată Cumpărați fondurile Index Pasul 7
    1. Cumpărați de la companii de fonduri mutuale care oferă o serie de fonduri index. Multe companii de fonduri mutuale vor avea o selecție de fonduri index pe care le puteți alege. Vanguard, Blackrock și Street Global Global sunt considerate lideri de piață pentru fondurile indexului. Examinați lista de fonduri a unei companii și returnările lor istorice înainte de a vă angaja într-un anumit fond.
    • Trecerea printr-o companie de fonduri mutuale (în loc de un broker) poate fi ideală dacă intenționați să contribuiți periodic la un fond, deoarece în mod obișnuit nu veți fi perceput taxe de tranzacție pentru astfel de depozite.
  • Imagine intitulată Cumpărați fondurile Index Pasul 8
    2. Luați în considerare achiziționarea unui fond prin intermediul unui broker numai dacă faceți o investiție unică. Majoritatea brokerilor percep o taxă de tranzacție de fiecare dată când ați pus bani într-un fond, astfel încât să puteți utiliza această opțiune dacă intenționați să trimiteți bani fondului doar o dată sau foarte rar. Aceasta ar fi, de asemenea, o opțiune adecvată dacă aveți deja un cont de brokeraj sau doriți să lucrați cu un anumit broker, mai degrabă decât o mare companie de fonduri mutuale.
  • Țineți minte că majoritatea brokerilor vor percepe, de asemenea, o mică comisie pentru a procesa achiziția dvs.
  • Unii brokeri vor oferi tranzacții gratuite fără taxă de comisie dacă tranzacționați cu ei adesea sau sunteți un client loial.
  • Imagine intitulată Cumpărați fondurile Index Pasul 9
    3. Furnizați informațiile dvs. bancare. Va trebui să furnizați numerele de cont și de rutare pentru contul dvs. bancar, astfel încât să puteți colecta returnări pe fondul index. Compania sau brokerul Fondului Mutual poate, de asemenea, să aibă acces la contul dvs. bancar pentru a vă colecta depozitul de deschidere și contribuțiile ulterioare.
  • Furnizați informațiile dvs. bancare numai unei companii sau individului în care aveți încredere. Dacă trimiteți aceste informații online, asigurați-vă că site-ul este sigur și există protecții în poziție.
  • Imagine intitulată Cumpărați fondurile Index Pasul 10
    4. Plătiți taxele asociate cu fondurile indexului. Fondurile Index au, de obicei, taxe scăzute și sunt mai ieftine pentru a se desfășura decât alte fonduri mutuale. Acest lucru se datorează faptului că managerii nu trebuie să caute stocuri de cumpărare - ei doar cumpără stocurile enumerate în index. Comparați "cheltuieli de cheltuieli" de diferite fonduri index înainte de a cumpăra orice. Cheltuieli inițiale precum acestea vor reduce în toate câștigurile viitoare. Fondul de Fondul Mutual pe care îl cumpărați de la sau brokerul dvs. poate explica toate taxele asociate unui fond. Alegerea unui fond redus este un pas important în maximizarea randamentului investiției dvs.
  • În general, taxele pentru un fond de index oferite de o companie mare va ajunge la 0.1 sau 0.2% din investiția dvs. Aceasta este o taxă rezonabilă în comparație cu întoarcerea pe care vă puteți aștepta să o faceți.
  • Imagine intitulată Cumpărați fondurile Index Pasul 11
    5. Să plătească orice alte costuri inițiale asociate Fondului. Veți face un depozit de deschidere doar o dată pentru a începe. Dacă lucrați cu un broker, veți plăti o comision de fiecare dată când cumpărați acțiuni (și, eventual, atunci când vindeți acțiuni).. Dacă lucrați printr-o companie de fonduri mutuale în loc de un broker, nu veți plăti comisioane. Aceasta este o considerație importantă.
  • Partea 3 din 3:
    Obținerea unei bune returnări
    1. Imagine intitulată Cumpărați fondurile Index Pasul 12
    1. Verificați starea fondurilor indexului cel puțin o dată pe an. Multe fonduri index pot fi gestionate online printr-un portal înființat de compania de fonduri mutuale sau prin intermediul brokerului dvs. Fondurile index sunt, de obicei, destul de stabile și nu ar trebui să fluctueze mai mult decât indexul. Obțineți obiceiul de a le verifica cel puțin o dată pe an, astfel încât să puteți vedea dacă se descurcă bine și obțineți o rentabilitate bună a investiției dvs. în comparație cu condițiile pieței.
    • De asemenea, trebuie să vă uitați dacă rentabilitatea dvs. poate fi mai mare dacă încercați un fond de index diferit. Poate doriți să treceți la un fond de index diferit după câțiva ani pentru a vă mări returnările.
  • Imagine intitulată Cumpărați fondurile Index Pasul 13
    2. Adăugați bani fondului (fondurilor) în cantități mici pentru a vă mări returnările. Obțineți obiceiul de a adăuga o mică parte din venitul dvs. în fondul (fondurile) dvs. o dată pe lună sau de mai multe ori pe an pentru a vă mări returnările. (În u.S. Acest lucru este cunoscut ca "Dolar-costă medie" și este o simplă pentru a acumula mai multe acțiuni de fond într-o perioadă mai scurtă de timp.) De asemenea, puteți adăuga bani fondurilor dacă vă aflați cu bani discreționari suplimentari.
  • Dacă vă ocupați direct cu o companie de fonduri mutuale, acestea nu vă vor percepe o taxă de tranzacție atunci când adăugați contul dvs. Un broker, cu toate acestea, vă poate percepe o taxă sau o comision dacă treceți prin ele. În acest caz, poate doriți să adăugați mai multe cantități mai mari pentru a evita plata taxelor frecvente.
  • Imagine intitulată Cumpărați fondurile Index Pasul 14
    3. Vindem fondurile dvs. index dacă nu efectuează bine. Dacă nu sunteți mulțumit de fondul (fondurile) indexului sau doriți să încercați o investiție diferită, le vindeți prin intermediul companiei dvs. de fonduri mutuale sau a brokerului dvs. Cele mai multe companii și brokeri de fonduri reciproce vor percepe o taxă mică pentru a tranzacționa fondurile indexului, în jur de 10 USD pe comerț.
  • Imagine intitulată Cumpărați fondurile Index Pasul 15
    4. Încărcați fondurile indexului dacă aveți nevoie de venituri sau doriți să vă schimbați investițiile. Puteți decide să scoateți unii sau toți banii din fondurile dvs. de index dacă aveți nevoie să plătiți cheltuieli. De asemenea, puteți decide să faceți bani dacă doriți să vă schimbați investițiile într-un alt fond mutual sau la stocuri. Compania sau brokerul dvs. de fonduri mutuale vă pot ajuta să retrageți fondurile. Ei pot percepe o taxă mică.
  • Luați în considerare cu atenție orice retragere de numerar înainte de a merge mai departe cu ea. De fiecare dată când răscumpărați acțiunile (retrageți bani) dintr-un fond, acei bani nu vor avea nici o șansă să crească, în cazul în care fondul face câștiguri viitoare. Amintiți-vă că investiția este considerată în mod tradițional un proiect pe termen lung.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar