Cum să obțineți hainele hollister ieftine

S-ar putea să fiți un mare fan al hainei Hollister, dar nu un mare fan al prețurilor Hollister. Cu prețul variind de la $ 15 - $ 160, nu este deloc la îndemâna medie a californianului de sud, este posibil să trebuiască să faceți cumpărături într-un buget foarte strâns. Dacă vă place să stocați dulapul cu cel mai recent și cel mai mare din Hollister, dar nu dispune de fondurile necesare pentru a face cumpărături la dorința inimii dvs. la showroom-ul local Hollister, încercați să cumpărați hainele din alte locații care le vor vinde la un preț mai mic.

Pași

  1. Imagine intitulată Get Hollister Haine ieftin Pasul 1
1. Magazin în secțiunea de clearance. Cea mai simplă modalitate de a cumpăra haine ieftine Hollister este de a le cumpăra atunci când Hollister le vinde la cele mai ieftine. Site-ul Hollister are o secțiune de clearance pe tot parcursul anului, umplut cu îmbrăcăminte de la vechiul stoc pe care depozitul principal al companiei încearcă să se golească. În mod similar, în partea din spate a aproape fiecărui showroom Hollister, puteți găsi rafturi de clearance umplute cu îmbrăcămintea excesivă a magazinului din sezonul trecut.
  • Imagine intitulată Get Hollister Haine ieftin Pasul 2
    2. Accesați vânzările de clearance. Următoarea modalitate simplă de a găsi haine ieftine Hollister este de a aștepta vânzările de văzare de sezon. În timpul vânzărilor de lichidare, o mare parte din inventarul magazinului este redusă mai degrabă decât o cantitate mică situată în partea din spate a magazinului. Aceste vânzări nu sunt în curs de desfășurare, deci probabil că va trebui să așteptați până la sfârșitul unui sezon înainte de a putea profita de ei. Showroom-ul local Hollister va face publicitate vânzărilor în avans, deci veți avea o mulțime de notificări.
  • Imagine intitulată Get Hollister Haine ieftin Pasul 3
    3. Încercați o piață de purici. Nu există nici o modalitate de a ști sigur dacă veți reuși să găsiți haine hollister pe o piață de purici, dar singura modalitate de a afla este să mergeți și să priviți. Gravite spre cabine cu rafturi de îmbrăcăminte, mai ales dacă hainele arată ca și cum ar fi orientate pentru o mulțime mai tânără.
  • Pe o notă similară, puteți verifica și vânzările de garaj pentru hainele Hollister. Dacă familia are adolescenți sau adulți tineri, șansele dvs. de a găsi îmbrăcăminte Hollister la vânzarea lor de garaj îmbunătățește.
  • Un alt avantaj al cumpărăturilor la piețele de purici este că puteți rula peste alte haine de marcă de nume pentru prețuri ieftine, precum și haine hollister.
  • Imagine intitulată Obțineți haine Hollister Pasul 4
    4. Găzduiește un schimb de îmbrăcăminte. La un schimb de îmbrăcăminte sau swap de îmbrăcăminte, participanții aduc haine vechi care sunt în stare bună încât nu mai sunt interesați de intenția de a le tranzacționa cu hainele altora. Puteți deține un schimb de îmbrăcăminte cu prietenii și colegii de clasă care împărtășesc stilul dvs. În mod alternativ, dacă gândul de a purta haine care a aparținut odată cuiva cu care te duci la școală cu tine, puteți găzdui, de asemenea, găzduiește schimburi de îmbrăcăminte cu veri, rude îndepărtate care sunt vârsta dvs. sau orice copii adolescenți ai colegilor părinților dvs. pot avea.
  • Imagine intitulată Get Hollister Haine ieftin Pasul 5
    5. Cumpărați de la magazine second-hand. Există o varietate de magazine second-hand. În timp ce modul în care aceste magazine își variază mărfurile, fiecare tip obține îmbrăcăminte folosită în stare decentă și revinde hainele la un preț semnificativ mai mic. Este posibil să nu fiți în stare să știți dacă un anumit magazin are haine hollister în ea, dar dacă o faceți un obicei de a săpături prin rafturi pe o bază consistentă, este posibil să găsiți unele în cele din urmă.
  • Check out Magazine de tip. Magazinele de chirl sunt adesea conduse de organizații non-profit și au intenții caritabile. Majoritatea bunurilor lor sunt donate. Deoarece nu trebuie să plătească pentru mărfurile lor, chiar și îmbrăcămintea de marcă a numelui este vândută la costuri excepțional de scăzute.
  • Uită-te la magazinele de expediere. La un magazin de expediție, magazinul este să facă un profit. Stocul este dat magazinului de către clienții magazinului, iar o parte a profitului este împărtășită cu furnizorul după ce hainele au vândut.
  • Verificați magazinele de revânzare. Un magazin de revânzare este similar cu un magazin de expediție prin faptul că mărfurile sale sunt date magazinului de către clienții săi, iar clienții care furnizează mărfurile primesc despăgubiri pentru aceasta. La un magazin de revânzare, îmbrăcămintea este cumpărată în mod direct. Ca rezultat, magazinele de revânzare tind să fie pickery despre mărfurile lor și pot avea o calitate mai mare sau mai mult la modă.
  • Imagine intitulată Get Hollister Haine ieftine Pasul 6
    6. Răsfoiți rafturile la un magazin de reduceri. Magazine de reducere specializate în vânzarea de haine de marcă și alte produse de marcă la prețuri scăzute. Ei primesc mărfuri care numără companiile de mărci suprasolicitate sau supra-produse, iar unele magazine primesc, de asemenea, mărfuri de brand cu defecte minore pe care marca nu le dorea să le vândă la propriul depozit. Nu sunteți garantat să găsiți haine Hollister, dar șansele dvs. sunt chiar mai bune decât ar putea fi la un magazin de mâna a doua. În plus, stocul de îmbrăcăminte este destul de recent și, ca rezultat, în stil.
  • Imagine intitulată Get Hollister Haine ieftine Pasul 7
    7. Căutați anunțuri pe anunțuri gratuite la internet. Aceste anunțuri sunt libere să se uite și să posteze și sunt locuri comune pentru persoanele care încearcă să vândă haine. De obicei, puteți căuta listele introducând "Hollister" într-o casetă de căutare de pe site, dar chiar dacă nu, puteți piepca prin secțiunea de îmbrăcăminte a site-ului. Asigurați-vă că listarea are o fotografie postată astfel încât să știți ce intri în. Dacă trebuie să vă întâlniți cu vânzătorul în persoană pentru a face schimbul, asigurați-vă că vă întâlniți într-o zonă publică bine populată pentru a rămâne în siguranță.
  • Imagine intitulată Get Hollister Haine ieftin Pasul 8
    8. Vizitați licitații online și site-uri cu discuri. Site-urile de licitații online sunt similare cu anunțurile online, dar spre deosebire de anunțurile online, vânzătorii nu sunt adesea locali și vor trimite hainele pentru dvs. ca rezultat. Acesta este un cost suplimentar, dar face ca întregul schimb să fie mai sigur. Site-urile cu discount funcționează ca magazine cu discount, primind mărfuri suprasolicitate de la Hollister și alte branduri de îmbrăcăminte și le vânzați la reduceri. Va trebui să plătiți pentru transport maritim, dar confortul de a fi capabil de a face cumpărături de la domiciliu și de a efectua căutări pentru "Hollister" utilizând caracteristica casetei de căutare poate face ca costurile ușoare să merite.
  • sfaturi

    Cumpărați în timpul sezonului. Off sezoanele sunt atunci când Hollister este cel mai probabil să aibă cea mai mare în libertate și este, de asemenea, atunci când majoritatea vânzătorilor de mâna a doua este interesată de clarificarea dulapurilor lor. Cumpărarea în timpul sezonului în afara anului viitor va face mult mai ușor să găsiți haine de hollister mai ieftine.
  • Dacă hainele dvs. Hollister sunt încă în stare bună după ce le-ați purtat, luați în considerare vânzarea lor la magazinele de mâna a doua sau online. Făcând acest lucru, câștigi puțin din banii pe care i-ai plătit înapoi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar