Cum să cumpărați prima dvs. Chitară de bas pe un buget

Un instrument muzical este o mare investiție, mai ales dacă începeți doar. Acest ghid oferă câteva recomandări despre cum să cumpărați cea mai bună chitară de bas de starter pe care vă puteți permite.

Pași

  1. Imagine intitulată Cumpărați prima dvs. chitară de bas pe un pas de buget 1
1. Setați gama de prețuri. O nouă chitară de bas poate costa oriunde de la 200 la 5000 $, în funcție de marcă, de calitate și de finisare. Bazele folosite tind să varieze de la 100 la 1500 $ și sunt adesea la fel de bune, deși prețurile și selecția vor varia de la o locație la alta.
  • Imagine intitulată Cumpărați prima dvs. chitară de bas pe un pas de buget 2
    2. A face cumparaturi prin apropiere. În ultimul an sau două, unele magazine departamente (cum ar fi țintă și walmart) au început să poarte "incepator" instrumente care sunt mult mai puțin costisitoare decât ați putea găsi într-un magazin de chitară. De exemplu, un bas de starter enumerate în prezent la țintă.com este prețul la 129 USD. Cu toate acestea, cel mai bun pariu este să verificați frecvent magazinele de chitară și magazinele de amanet pentru o afacere bună. De asemenea, verificați anunțurile clasificate. Cei mai mulți oameni nu au nicio idee despre ceea ce vinde și puteți obține o afacere bună.
  • Imagine intitulată Cumpărați prima dvs. chitară de bas pe un pas de buget 3
    3. Încercați înainte de a cumpăra, ori de câte ori este posibil. Majoritatea magazinelor de chitară vă vor permite să vă conectați și să jucați cu orice instrument chiar în magazin. Vezi dacă îți place cum sună, arată și se simte în mâinile tale. Nu cumpărați ceva folosit fără a juca mai întâi dacă nu vine de la un dealer de renume și are o politică de returnare dacă se dovedește că nu vă place. Fiți foarte precauți cu privire la achiziționarea de instrumente pe site-urile de internet, cum ar fi eBay. Dacă sună prea bine pentru a fi adevărat, probabil că este.
  • Imagine intitulată Cumpărați prima dvs. chitară de bas pe un pas de buget 4
    4. Aduceți pe cineva de-a lungul cine este un basist experimentat. Lăsați-o să joace orice instrumente pe care le aveți în vedere cumpărarea. Dacă sunteți părinte care cumpără un instrument pentru fiul sau fiica dvs., găsiți pe cineva care poate încerca instrumente pentru dvs. Copilul dvs. vă va mulțumi mai târziu.
  • Imagine intitulată Cumpărați prima dvs. chitară de bas pe un buget Pasul 5
    5. Luați în considerare cumpărarea unui bas folosit. Cele mai multe echipamente folosite scade de-a lungul anilor și pot oferi o calitate mult mai bună și un sunet pentru același preț ca un nou bas. Verificați întotdeauna un instrument folosit pentru deteriorare și redați-l (sau să îl jucați pe altcineva) înainte de ao cumpăra. Dacă cumpărați de la distanță și nu puteți avea acces fizic la acesta, utilizați judecata dvs. și asigurați-vă că o puteți reveni.
  • sfaturi

    Ia întotdeauna timpul. Studiați chitarele.
  • Squiere, Epifone și Ibanez sunt trei producători majori de instrumente accesibile și de bună calitate.
  • Fretless basuri, basuri acustice și cinci șir de șase și șase șir fiecare au propriile lor sunete și avantaje unice, dar este mai ușor să înveți pe un bas electric cu patru șir. Acest lucru este valabil mai ales dacă intenționați să învățați folosind resursele online sau "Învățați-vă" Cărți de tip, care sunt de obicei scrise pentru oameni care joacă un bas electric cu patru șiruri.
  • Chiar dacă intenționați să Cumpărați un instrument Pe eBay sau printr-un furnizor online, încercați să găsiți același instrument într-un magazin de chitară mai întâi și să-l încercați.
  • Stați departe de serii de Affinity Squiest. Sunet bun pentru un preț scăzut, dar ei detunde ca nebun și sunt prost construite.
  • Amintiți-vă, veți obține de obicei ceea ce plătiți. Dacă cumpărați un bas de 100 $, acesta va suna ca un bas de 100 de dolari. Fiți atenți, totuși, din unele basole foarte scumpe. Cu unii, cumpărați doar lucrarea de vopsea și / sau vârsta, în loc de sunetul și redarea sa.
  • SX, Douglas și Brice Brands sunt bine construite pentru bani, iar plata dvs. pentru bas, nu cheltuielile de publicitate.
  • Dacă vă plac efectele, amplificatorul liniei 6 LD15 vinde pentru aproximativ 175 $ și are un Wah, Chorus, Octaver și Fuzz cu 4 modele AMP diferite. O valoare mai bună decât orice alt AMP din acel domeniu de preț.
  • Majoritatea muzicienilor au primit prima lor axa folosită, sau dintr-un magazin de amanet, nu unde începeți, locul în care ați terminat.
  • Căutați pe cineva care a cumpărat un instrument și a realizat că nu are talent. Dacă chitara sau basul joacă doar spațiu, poate că o vor lăsa să plece ieftin.
  • Cumpărați primul dvs. bas și amplificați-vă banii personale, nu mai mult de $ 1000 total, și nu vă faceți griji cu privire la viteza din nou până când faceți bani ca muzician și utilizați banii dvs. de concert pentru a cumpăra lucruri mai bune, puteți obține cu adevărat decent chestii pentru sub un k, și va suna bine.
  • Anulați suficient pentru a cumpăra un Amp Combo cu cel puțin 100W și un de 15 inch (38.1 cm) Difuzor, basul dvs. își va realiza potențialul său complet de sunet, nu merge ieftine pe un pic de 8 inch (20.3 cm) Practica Amp, nu veți fi mulțumiți, cheltuiți pentru cei 15.
  • Avertizări

    Un magazin de departament "incepator" basul este probabil să fie cea mai mică soluție de cost pentru a începe și va fi bine pentru lecții, practică acasă și blocarea cu prietenii, dar nu va fi o calitate a performanței. Nu este sugerat să cumpărați unul dintre aceste instrumente decât dacă este tot ce vă puteți permite. Mulți dintre ei sunt prost făcuți și nu vor dura.
  • Guitar vânzătorii de vânzări de multe ori încearcă să vândă o mulțime de accesorii pentru cumpărătorii de primă dată. Probabil că veți dori un tuner și un DVD de instrucțiuni începători sau cel puțin o carte pentru a vă începe. Nu aveți nevoie de cablul de patch-uri de cea mai bună calitate, pe pedale de efecte în magazin. Spuneți pur și simplu vânzătorului că veți reveni la magazin mai târziu dacă vă decideți că aveți nevoie de alte elemente.
  • Amintiți-vă că majoritatea mărcilor au produse de calitate diferite, la fel ca auto face (comparați o festivă cu un mustang). Un nume de bass sau chitara de marcă care costă 200 de dolari nu vor fi mai bune decât 100 $ "nici un brand" instrument.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar