Cum să eliminați hainele vechi

Dacă sunteți obosit de hainele vechi, gândiți-vă de două ori înainte de a le arunca în gunoi. Luați în considerare vânzarea lor pentru un numerar rapid sau dându-le unei persoane aflate în nevoie. Dacă sunteți deosebit de greu, vă puteți reprograma hainele vechi pentru a crea elemente noi pentru gospodăria dvs. Posibilitățile sunt nesfârșite!

Pași

Metoda 1 din 3:
Vânzarea hainelor vechi
  1. Imagine intitulată Aruncați hainele vechi Pasul 1
1. Alegeți un comerciant cu amănuntul online sau o aplicație mobilă pentru a vă vinde hainele. În aceste zile există atât de multe modalități de a vinde haine online. Cu o căutare rapidă Google, puteți găsi o varietate de site-uri care vă permit să postați articolele de vânzare. Site-uri precum Craigslist și Facebook vă permit să vindeți haine la nivel local. Cu aceste site-uri, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la expedierea articolelor. Alte site-uri, cum ar fi ebay și poshmark, vă permit să postați îmbrăcămintea la nivel mondial. Puteți posta hainele online și le puteți trimite fără să vă îngrijorați de întâlnirea cu oamenii pe care nu o cunoașteți.
  • Anumiți comercianți cu amănuntul online (Craigslist, ThrepUp) vor avea un procent din vânzările dvs. Păstrați acest lucru în minte atunci când alegeți un vânzător online.
  • Când vindeți online, asigurați-vă că hainele dvs. sunt în stare excelentă. Nu doriți ca un client nefericit să solicite o rambursare.
  • Includeți descrieri detaliate pentru articolele de îmbrăcăminte, cum ar fi dimensiunea, țesătura și orice defecte, hainele pot avea.
  • Postați fotografii ale articolelor dvs. care au iluminare adecvată și un fundal curat.
  • Imagine intitulată Aruncați hainele vechi Pasul 2
    2. A vânzare garaj Pentru a vă vinde hainele vechi. Dacă doriți să vă vindeți rapid hainele, aveți o vânzare de garaj la domiciliu. Aceasta este o modalitate excelentă de a obține bani rapid. Când vindeți un număr mare de haine, separați-le după categorie și organizați-le prin culoare. De exemplu, puneți toate tricourile împreună și grupați-le cu culori similare. Acest lucru va face mai ușor ca clienții dvs. să găsească ceea ce au nevoie.
  • Publicați vânzarea de garaj pe cuvânt și cu o mulțime de semne în jurul cartierului dvs. Pentru a atrage mai mulți clienți, faceți publicitate în ziarul local sau online.
  • Imagine intitulată Aruncați hainele vechi Pasul 3
    3. Preț articolele de îmbrăcăminte în mod corespunzător. Când vă vindeți hainele online sau la o vânzare de garaj, doriți să vă asigurați că prețurile dvs. sunt rezonabile. Deoarece sunt folosite și nu sunt noi noi, nu le veți vinde pentru același preț pe care le-ați cumpărat. Dacă hainele sunt destul de noi, este posibil să le puteți vinde pentru jumătate din costul lor original. Dacă sunt câțiva ani, le vindeți pentru 25% din costul inițial. Ceva mai în vârstă decât asta, vinde pentru aproximativ 10%. Înainte de a face decizia finală cu privire la cost, verificați online pentru a vedea ce articole similare se întâmplă. Elementele de îmbrăcăminte pot merita mai mult decât credeai.
  • Unele articole de designer, în special cele vintage, pot merita mai mult decât ceea ce ați cumpărat inițial pentru ei. Verificați online pentru a vedea ce alte persoane vând elemente similare pentru ca o idee de puncte de stabilire a prețurilor.
  • Dacă transportați îmbrăcămintea, factorul în costurile poștale. Asigurați-vă că vă taxați și cumpărătorul pentru transport maritim, deci nu pierdeți bani.
  • Imagine intitulată Aruncați hainele vechi Pasul 4
    4. Faceți bani la un magazin de expediere. Un magazin de expediere este un magazin care vinde articole utilizate în numele proprietarului. Proprietarul magazinului de expediție va decide cât de mult merită îmbrăcămintea dvs., să o vândă pentru dvs. și apoi să vă dați un procent din vânzare. Asigurați-vă că îmbrăcămintea dvs. este curată și suportabilă, sau magazinul de expediere nu o va lua.
  • În medie, magazinele vă vor percepe între 25% și 60% comision.
  • Imagine intitulată Aruncați hainele vechi Pasul 5
    5. Vindem hainele la un magazin local second-hand. Este posibil să găsiți un magazin local care să cumpere hainele vechi în față. Căutați Google pentru magazinele second-hand în zona dvs. În funcție de magazin și de tipul de îmbrăcăminte pe care încercați să o eliminați, magazinul vă va plăti numerar. Unele magazine, cum ar fi schimbul de bivoli, plătiți o medie de 15 USD pe articol de îmbrăcăminte.
  • Verificați site-ul magazinului sau apelați în prealabil pentru a afla despre politicile lor și ce tip de îmbrăcăminte acceptă.
  • Metoda 2 din 3:
    Donarea hainei
    1. Imagine intitulată Aruncați hainele vechi Pasul 6
    1. Adu-ți hainele la o organizație non-profit pentru donație. Organizații populare non-profit, cum ar fi fondul de bunăvoință și armata de mântuire vinde haine pentru a strânge bani pentru cauze caritabile. Găsiți o caritate non-profit lângă dvs. pentru a vă dona îmbrăcămintea. Majoritatea acestor organizații acceptă aproape orice, chiar dacă nu sunt în stare bună. Ei vor recicla hainele care sunt purtate, sfâșiate sau colorate.
    • Asigurați-vă că solicitați o chitanță fiscală atunci când donați aceste organizații. Este posibil să fiți eligibil pentru o pauză fiscală, în funcție de dimensiunea donării dvs.
  • Imagine intitulată Aruncați hainele vechi Pasul 7
    2. Luați hainele vechi la o companie de profit. Unele companii mari de profit vor lua, de asemenea, îmbrăcămintea dvs. folosită. Magazinele ca H & M și fața de nord vor reutiliza sau recicla hainele vechi. Unii chiar dau hainele pentru organizațiile non-profit mai mici.
  • Faceți cercetarea dvs. pentru a afla ce tip de îmbrăcăminte pe care le vor lua și unde le puteți renunța. De asemenea, verificați dacă puteți obține reduceri de stocare sau alte recompense pentru donațiile dvs!
  • Imagine intitulată Aruncați hainele vechi Pasul 8
    3. Oferiți îmbrăcămintei dvs. folosite unui membru al familiei sau unui prieten. Probabil ați auzit de mână-jos, în special în ceea ce privește îmbrăcămintea copiilor. Hainele tale nu te mai pot potrivi, sau nu sunt doar stilul tău. Dacă hainele tale vechi sunt în stare bună, dați-i unei persoane despre care știi că este nevoie. Acest lucru vă va economisi timp și energia de a încerca să le vindeți sau să vă imaginați care organizații le vor lua.
  • Oferindu-ți obiectele vechi unui membru al familiei sau unui prieten vă va permite să știți exact cine vă duceți și vă dau încredere că vor avea grijă de ei.
  • Imagine intitulată Aruncați hainele vechi Pasul 9
    4. Aduceți obiecte neprevăzute unei facilități de îmbrăcăminte și reciclare a textilelor. Dacă îmbrăcămintea veche este ruptă, murdară sau purtată, nu veți putea să o vindeți sau să o dați. Din fericire, puteți renunța la aceste articole neprevăzute într-o locație de reciclare a textilă. Aceste companii de colectare a textilelor vor găsi modalități de a reprograma vechiul articole de îmbrăcăminte în materialele alimentare, cum ar fi ragii de ștergere sau produse de izolare. Căutați Google pentru o locație de colectare lângă dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Raportează îmbrăcămintea veche
    1. Imagine intitulată Aruncați hainele vechi Pasul 10
    1. Faceți noi costume și accesorii din haine vechi. Dacă îmbrăcămintea veche este încă suportabilă, luați în considerare utilizarea acesteia pentru a face noi îmbrăcăminte sau accesorii. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă reîmprospăta garderoba. De exemplu, tăiați blugi denim într-o pereche drăguță de pantaloni scurti. Sau, luați o cămașă veche care nu vă încadrează bine și faceți-o într-un vârf de tub sau curețe.
    • Uită-te online pentru modele și idei pentru reutilizarea îmbrăcămintei vechi. Există o mulțime de acolo.
  • Imagine intitulată Aruncați hainele vechi Pasul 11
    2. Creați articole de décor de acasă de la tricouri vechi. Țesătura de la tricourile vechi pot fi folosite pentru a face o varietate de articole de uz casnic. Dacă aveți o mașină de cusut, puteți folosi o cârpă pentru a face jucăriile copiilor, cum ar fi ursuleții de pluș sau îmbrăcămintea de păpuși. Dacă aveți tricouri grafice sentimentale pe care doriți să le afișați sau să țesăm culori, sunteți deosebit de îndrăgostiți, faceți o Quilt.
  • Tricourile vechi fac, de asemenea, perne mari.
  • Imagine intitulată Aruncați hainele vechi Pasul 12
    3. Tăiați hainele vechi în pătrate pentru cârpe sau prostii. Făcându-ți propriile cârpe și prostii din haine vechi este o modalitate excelentă de a economisi bani. Utilizați o pereche de foarfece de țesături pentru a vă tăia elementele nedorite în pătrate sau dreptunghiuri. Ele pot fi orice dimensiune alegeți, în funcție de modul în care le veți folosi. Luați în considerare cârpele de curățare pe care le puteți utiliza peste tot în casă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar