Cum să cumpărați un tambur conga

Conga, numită "TUBADORA" În limba spaniolă, este un tip de tambur de mână care este popular în muzica latină. Cumpărarea unui tambur Conga poate fi confuză, mai ales pentru un jucător novice. Acestea sunt disponibile într-o mare varietate de modele și prețuri, cu diferențe subtile în apariția tobei. Prin efectuarea unui buget, decideți ce model are sens pentru dvs. și la cumpărături cu înțelepciune, puteți cumpăra o nouă congărie o experiență ușoară și plăcută.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea unui tambur Conga
  1. Imagine intitulată Cumpărați un tambur Conga 1
1. Face un buget. Luați în considerare ceea ce doriți un tambur Conga și cât timp credeți că veți rămâne cu el. Modelele de congate low-end și high-end variază semnificativ în preț, deci este o idee bună să știți ce este bugetul dvs. înainte de a începe cumpărăturile.
  • Cumpăra un tambur Conga ieftin dacă sunteți nou la instrument. Puteți învăța pe un model mai ieftin și decideți dacă vă place înainte de a investi într-un tambur de calitate superioară.
  • Cumpărați un tambur de congaj de înaltă calitate dacă sunteți un jucător cu experiență. Un tambur de congaj de vârf va produce un sunet mai bun decât un tambur ieftin.
  • Imagine intitulată Cumpărați un tambur Conga Pasul 2
    2. Alegeți ce dimensiune doriți. Conga vine în trei dimensiuni diferite, măsurate prin diametrul Drumhead. Este obișnuit ca jucătorii să aibă un set de toate cele trei dimensiuni, dar începeți cu un tambur dacă sunteți un începător. Opțiunile dvs. sunt:
  • Quinto. Quinto este cel mai mic și cel mai înalt cilindru de conga.
  • Segundo. SEGundo (al doilea), cunoscut și ca Conga, este Drumul de congaj mediu. Este cea mai bună alegere pentru noii jucători din cauza versatilității sale. Alegeți segundo dacă obțineți doar un tambur Conga.
  • Tumba. Tumba este cel mai mare și cel mai mic și cel mai mic tambur Conga.
  • Imagine intitulată Cumpărați un tambur Conga Pasul 3
    3. Cumpărați un tambur de fibră de sticlă dacă sunteți la un buget. Fiberglass Congu Tobe sunt mai ieftine decât omologii lor de lemn și sunt mai durabile. Du-te cu un model din fibră de sticlă dacă sunteți un cursant nou sau nu veți juca profesional.
  • Imagine intitulată Cumpărați un tambur Conga Pasul 4
    4. Cumpărați un tambur de congărat din lemn pentru un sunet de înaltă calitate. Drumurile de conga sunt realizate în mod tradițional din lemn, dar modelele din lemn sunt mai scumpe decât modelele din fibră de sticlă. Majoritatea jucătorilor profesioniști congai preferă modele de lemn deoarece produc un sunet frumos și bogat. Investiți într-un model de lemn dacă sunteți un jucător cu experiență și intenționați să lipiți cu instrumentul.
  • Drumurile de congate din lemn vin într-o varietate de tipuri de lemn, dar stejar și cenușă sunt cele mai populare printre profesioniști.
  • Imagine intitulată Cumpărați un tambur Conga Pasul 5
    5. Alegeți un caphead natural sau sintetic. Drumhead, numit și "pielea", este suprafața întinsă pe care ați lovit-o cu mâinile pentru a juca conga. Alegeți un Drumhead pe baza bugetului dvs. și sunetul dorit să facă conga dvs. atunci când este jucat.
  • Drumheadurile naturale, fabricate din piele de animale, sunt tradiționale. Drumheadurile naturale sunt mai scumpe și mai grele de a pune pe tambur, dar mulți jucători de conga cresc că produc un sunet mai bun decât piei sintetice.
  • Drumurile sintetice sunt mai ieftine și mai durabile decât dulapurile naturale. Ele sunt ușor de pus și se descurcă bine în climatul umed, unde drumurile naturale tind să se deterioreze.
  • Partea 2 din 3:
    Cumparaturi pentru un tambur Conga
    1. Imagine intitulată Cumpărați un tambur Conga Pasul 6
    1. Magazin pentru un tambur folosit online pentru a economisi bani. Căutați pe site-uri precum Craigslist și Ebay, care sunt două resurse bune pentru a găsi tobe ieftine, folosite Congu. Puneți o mulțime de întrebări despre un tambur înainte de ao cumpăra și solicitați fotografii suplimentare dacă nu puteți merge și inspectați-o în persoană.
    • Citiți recenzii ale unui vânzător înainte de a cumpăra un tambur Conga de la ei. Vrei vânzătorul să fie cinstit despre orice zgârieturi, fisuri și fisuri în tambur.
  • Imagine intitulată Cumpărați un tambur Conga Pasul 7
    2. Căutați un tambur care a fost recent înlocuit. Drumheads poate fi costisitor pentru a repara sau a înlocui. Veți economisi bani dacă găsiți un tambur Conga cu o nouă capră pe ea.
  • Imagine intitulată Cumpărați un tambur Conga Pasul 8
    3. Inspectați un tambur pentru daune înainte de ao cumpăra. Evitați să cheltuiți bani pe ceva care să vă depășească costurile în reparații. Atunci când inspectați un tambur congărat utilizat în persoană, există câteva lucruri pe care ar trebui să le căutați:
  • Crăpăturile. Rotiți tamburul cu susul în jos și examinați interiorul pentru orice fisuri vizibile din coajă. Dacă există fisuri - sau fisuri care au fost reparate - tamburul nu poate produce sunetul adecvat.
  • Rugini. Examinați orice șuruburi și metaluri pe tambur pentru rugină. Rugina ar putea indica faptul că o parte din tambur va trebui înlocuită.
  • Hardware defect. Aduceți o cheie cu dvs. pentru a testa șuruburile de reglare ale tamburului. Încercați strângerea și slăbirea lor. Dacă nu se vor lăuda, tamburul nu poate fi reglat și are nevoie de șuruburi noi, care pot fi costisitoare.
  • Partea 3 din 3:
    Cumparaturi pentru un nou tambur Conga
    1. Imagine intitulată Cumpărați un tambur Conga Pasul 9
    1. Cumpărați un nou brand de congărat dacă sunteți serios despre joc. Brand New Congu Tobe sunt scumpe și cele mai bune pentru profesioniști și pasionați dedicați. Dacă sunteți nou să jucați CONGA DRUM, încercați să învățați pe un tambur folosit înainte de a petrece banii pe un nou instrument.
  • Imagine intitulată Cumpărați un tambur Conga Pasul 10
    2. Magazin pentru un brand nou online online pentru mai multe opțiuni. O căutare rapidă online pentru "Brand New Congu Drums" va aduce o varietate de magazine online unde puteți căuta un instrument. Magazin online Dacă doriți să comparați o mulțime de branduri și citiți recenzii pentru diferite tobe.
  • Imagine intitulată Cumpărați un tambur Conga Pasul 11
    3. Magazin în magazin pentru a testa un tambur înainte de ao cumpăra. Vizitați retailerul dvs. de muzică locală și încercați să jucați unele dintre tobe de congai pe care le au afișează. Ascultați sunetul un tambur face atunci când loviți capul cu mâna cu mâna. Ar trebui să sune frumos și bogat, nu plat și ascuțit. Adresați-vă unui angajat dacă aveți întrebări despre un anumit model sau dumele de conga în general.
  • Faceți cercetarea înainte de a merge la magazin. Faceți o listă de branduri și modele care au recenzii bune online și luați-o cu dvs. pentru a face cumpărături pentru un nou tambur mai ușor.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar