Cum să devii un cumpărător savy

Ai muncit din greu pentru banii tăi.Nu ar trebui să vă păstrați ceva?Iată cum să obțineți ceea ce aveți nevoie și încă mai aveți la stânga.

Pași

  1. Imaginea intitulată deveni un magazin de cumpărături savvy pas 1
1
Nu cumpărați nimic.De multe ori, nu cumpăr nimic deloc vă va economisi mai mult decât să cumpărați ceva în vânzare.
  • Imaginea intitulată deveni un magazin de cumpărături savvy pas 2
    2. Luați în considerare toate opțiunile dvs.În loc să cumpărați ceva, puteți să o faceți, să o folosiți, să remediați ceva pe care îl dețineți deja sau să faceți fără? Ați putea să utilizați o alternativă mai puțin costisitoare sau un element de brand generic sau de casă?
  • Imagine intitulată Ace Interviu de rezidență medicală Pasul 5
    3. Știți ce doriți.Scrieți lucrurile în timp ce sunteți acasă, unde veți folosi cel mai probabil majoritatea achizițiilor dvs.
  • Imaginea intitulată argumentează valoarea dvs. ca un scriitor profesionist Pasul 7
    4. Cercetarea achizițiilor mai mari.Nu trebuie să studiați fiecare pâine de pâine, dar dacă vă gândiți să cumpărați un aparat, un automobil, un computer etc., poate fi bine să meritați să vă familiarizați
  • Imaginea intitulată deveni un magazin de cumpărături Savvy Pasul 5
    5. Păstrați o listă.Dacă este mai mult de două elemente, scrieți-le în jos.
  • Scrierea lucrurilor în timp ce sunteți acasă vă ajută să nu le uitați când sunteți la magazin, economisind astfel călătorii, timp și bani.Acest lucru este valabil mai ales pentru achizițiile de zi cu zi.
  • Listele de achiziții sau potențial mai mari vă pot ajuta să distingeți între nevoile și dorințele și să luați în considerare mai multe achiziții mai atent înainte de a le cumpăra.
  • O listă poate fi un loc bun pentru a lăsa lucrurile pe care le considerați încă. Puteți afla mai multe despre un anumit element sau decideți că nu aveți nevoie mai târziu.
  • Imaginea intitulată deveni un magazin de cumpărături savvy pas 6
    6. Știți ce este un preț bun.
  • Pentru articolele pe care le cumpărați în mod obișnuit, cum ar fi alimentele, urmăriți anunțurile și știți ce prețuri bune sunt și ce prețuri foarte scăzute de vânzare sunt.Puteți păstra un notebook cu prețuri la diferite magazine dacă ajută.
  • Pentru articolele pe care le achiziționați mai puțin frecvent, faceți o comparație a prețurilor.Apelați sau faceți cumpărături în jurul câtorva magazine diferite.Arătați și online, dar nu uitați să vă numiți în costurile suplimentare de transport maritim și impozite.
  • Imaginea intitulată deveni un magazin de cumpărături Savvy 7
    7. Lipiți de listă. Magazinele au ieșit din calea lor pentru a pune elementele de bază în spate, astfel încât trebuie să vă plimbați peste trecutul plasat în mod proeminent, colorați.Dacă nu ați avut nevoie de mâncare junk, sandale colorate sau un cablu extensor suplimentar de 100 de metri când ați fost acasă, nu aveți nevoie de ea în magazin.
  • Imaginea intitulată deveni un magazin de cumpărături savvy pas 8
    8. Stoc în sus, dar fiți selective despre ceea ce stocați.Prețurile în vrac vă pot aduce o afacere bună, dar dacă ajungeți cu 25 de kilograme de făină și nu vă coaceți niciodată, nu este într-adevăr o afacere bună.Cumpărați în vrac dacă îl utilizați, dacă va dura destul de mult pentru ao folosi, dacă aveți spațiu pentru ao păstra și dacă prețul este într-adevăr mai bun decât ați cumpăra o cantitate mai moderată.
  • Imaginea intitulată deveni un magazin de cumpărături savvy Pasul 9
    9. Luați în considerare chilipirurile cu atenție.Este într-adevăr o afacere bună sau este cineva care încearcă să vă ridicați sau să vă convingeți să cumpărați ceva ce nu aveți nevoie?
  • Imaginea intitulată deveni un magazin de cumpărături savvy Pasul 10
    10. Aflați cum să recunoașteți un pas de vânzări și să îl rezistați.
  • Imaginea intitulată deveni un magazin de cumpărături savvy Pasul 11
    11. Petreceți numerar.Văzându-vă o parte a companiei cu banii dvs. și compania de despărțire numai cu bani pe care o aveți, vă pot aminti de multe ori să cheltuiți mai puțin.Cu siguranță vă poate ajuta să păstrați de la supraexplicarea dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un magazin de cumpărături savvy
    12. Gândiți-vă prin durata de viață a achiziției dvs.Această achiziție va deveni aglomerată?Veți putea să continuați să o utilizați pentru o lungă perioadă de timp? Puteți face fără ea pentru moment?
  • Imaginea intitulată deveni un magazin de cumpărături savvy pas 13
    13. Amintiți-vă că nu toate achizițiile sunt obiecte.O masă de restaurant, un membru al sala de sport și un proiect de telefon mobil lunar sunt toate achizițiile pe care ar trebui să le evaluați cu atenție.Examinați orice cu o factură lunară sau o plată lunară cu o atenție deosebită, deoarece câțiva dolari pe lună se pot transforma rapid în mai multe dolari pe an.
  • Imaginea intitulată deveni un magazin de cumpărături Savvy Pasul 14
    14. Figura în toate costurile atunci când se iau în considerare o achiziție.Includeți taxe, abonamente, transport, întreținere și timp propriu pentru a utiliza sau configurați tot ceea ce achiziționați.
  • Imaginea intitulată deveni un magazin de cumpărături savvy pas 15
    15. Cereți un preț mai bun.Nu toate prețurile sunt negociabile, dar nu vă costă nimic de întrebat.Pur și simplu întrebați "Este acesta cel mai bun preț pe care îl puteți oferi?" pot aduce adesea prețul în jos, dar în funcție de situație, poate doriți să vă agitați un pic.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu vă deranjează să vă păstrați cu Joneses.Dacă mașina dvs. este mai veche sau mai mică decât cea din distanța de lângă dreapta, păstrați-o în bună reparație, spălați și vidați-o și știți că probabil plătiți mai puțin pentru asigurare.
  • Nu urmați modelul, cel puțin nu prea îndeaproape.Moda provoacă bunuri perfect utilizabile, cum ar fi îmbrăcămintea și obiectele de origine, pentru a deveni depășite mai repede decât poartă.În schimb, alegeți neutre și culori vă place în stilurile clasice și le folosiți cât timp puteți.
  • Avertizări

    Dacă ceva arată prea bine pentru a fi adevărat, fii foarte suspect.Fie evitați tranzacția cu totul, fie citiți imprimarea fină foarte atent și asigurați-vă că nu este o înșelătorie directă.
  • Există lucruri mai importante în viață decât cumpărăturile sau economisirea de bani.Echilibrați cumpărăturile și vânătoarea de negociere cu alte activități mai productive.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar