Cum să negociem magazinul

Găsirea unei înțelegeri în timp ce cumpărăturile pot fi o emoție, dar poate fi dificilă. Găsirea articolelor de vânzări poate fi o provocare și vă puteți răni de la prețurile de negociere dacă faceți cumpărături într-o stare proastă. Încercați să găsiți articole de vânzări înainte de timp și magazin conform unui program stabilit.

Pași

Metoda 1 din 4:
Găsirea vânzărilor
  1. Imagine intitulată magazin de afacere Pasul 1
1. Familiarizați-vă cu prețurile cu amănuntul. Dacă doriți să găsiți chilipiruri, ar trebui să puteți recunoaște o afacere bună. Prin urmare, înainte de a ieși la cumpărături pentru un articol, petreceți ceva timp învățând prețurile obișnuite cu amănuntul.
  • Puteți folosi cu ușurință internetul pentru a face unele cercetări înainte de a ieși la cumpărături. De exemplu, dacă căutați o masă de cafea pentru camera de zi, răsfoiți site-urile magazinelor de mobilier pentru produsele cu dimensiunea și designul dorit. Încercați să obțineți un sentiment de cât de mult merge în mod normal acest produs. Dacă mesele de cafea par să costă în medie 125 USD, un magazin care oferă un tabel pentru o rată de actualizare de 115 USD nu vă salvează prea mult. Dacă găsiți o masă de cafea la vânzare pentru 70 de dolari, știți că este o afacere bună.>
  • Imagine intitulată magazin de chilipir cu pasul 2
    2. Hunt Online. Răsfoiți site-uri precum eBay sau Craigslist. Vedeți dacă cineva oferă un tabel folosit pentru o rată de actualizare. Cu toate acestea, ar trebui să luați măsuri de precauție atunci când utilizați site-uri ca aceasta. Evaluați starea produsului înainte de a efectua o achiziție și întâlniți întotdeauna persoane pe care le puteți contacta online în public.
  • Imagine intitulată magazin de chilipir cu pasul 3
    3. Utilizați cupoane. Cupoanele sunt un mijloc clasic de cumpărături de negociere. Puteți utiliza tăierea cuponului tradițional. Scanați ziarul local pentru cupoane relevante pentru nevoile dvs. de cumpărături. Buzunar orice cupoane pe care le primiți la înregistrare și le utilizați mai târziu. Puteți găsi, de asemenea, modalități onstradiționale de îmbunătățire a reducerilor cu cupoane.
  • Stack cupoane deasupra vânzărilor de magazin. Dacă un cupon nu spune ceva "Numai prețul întreg," Scopul de ao folosi atunci când elementul în cauză se desfășoară în vânzare. În acest fel, puteți dubla economiile.
  • Poți povestiți și cupoanele de stivă. Puteți utiliza cupoane din magazin, în plus față de cupoanele emise de o anumită companie. Verificați mai întâi politica magazinului. Unele magazine pot avea reguli împotriva stivuirii cuponului.
  • Unele magazine se potrivesc cu cupoanele concurentului. Este posibil ca avantajul dvs. să întrebi. Acest lucru vă poate salva o călătorie atunci când faceți cumpărături.
  • Dacă un magazin este în afara unui articol de vânzări, este posibil să puteți obține o verificare a ploii. Puteți afișa un casier pe care l-ai avut cuponul pentru un articol care nu este în stoc. Magazinul vă poate rezerva elementul pentru dvs. și vă poate vinde acest lucru când se reproșează la prețul de reducere, chiar și după expirarea cuponului dvs.
  • Imagine intitulată magazin de afacere Pasul 4
    4. Verificați anunțurile săptămânale. Dacă vă abonați la un ziar local, anunțurile vin de obicei anumite zile ale săptămânii. Acestea pot conține cupoane pentru produse alimentare și alte produse. Faceți obiceiul de a schimba cupoanele relevante pentru nevoile dvs. de cumpărături și apoi le aduceți împreună cu dvs. când alergi la magazin. De exemplu, puteți să puteți face întotdeauna un punct de verificare a anunțurilor cu o zi înainte de a merge la cumpărături.
  • Imagine intitulată magazin de afacere Pasul 5
    5. Magazin în noaptea de marți. Este destul de obișnuit ca magazinele să marcheze articolele într-o noapte de marți. Dacă sunteți în căutarea de a înscrie vânzările, luați în considerare cumpărăturile în seara târziu marți. Elementele de vânzări vor fi marcate recent în jos și mai puțin probabil să fi vândut.
  • Imagine intitulată magazin de afacere Pasul 6
    6. Să fie în căutarea unor reduceri speciale. Mulți oameni nu își dau seama câte reduceri de reduceri specializate. Pot exista reduceri pentru cei din militari, precum și studenți și vârstnici. Există, de asemenea, reduceri ocupaționale. De exemplu, unele magazine pot oferi o reducere de 10% pentru profesori. Întrebați despre reduceri speciale la verificarea. S-ar putea să fiți surprinși să vă găsiți ceva.
  • Imagine intitulată magazin de afacere Pasul 7
    7. Urmați-vă magazinele preferate pe social media. Magazinele adesea postați despre vânzările viitoare și reduceri ale conturilor media sociale. După o varietate de magazine preferate pe Twitter și Facebook vă poate ajuta să găsiți vânzări la fața locului devreme.
  • Imagine intitulată magazin de afacere Pasul 8
    8. Aflați ciclurile de vânzări. În timp ce marți sunt comune pentru a marca articolele, magazinele au cicluri independente de vânzări. Dacă este posibil, este mai bine să învățați ciclurile de vânzări specifice pentru magazinele dvs. preferate. În acest fel, puteți să plănuiți să faceți cumpărături în momentele când veți găsi cele mai multe reduceri.
  • S-ar putea să trebuiască să faceți ceva proces și eroare pentru a afla ciclurile de vânzări. Încercați să luați notă când apar elementele de vânzări. Dacă observați că diferența locală pare să marcheze brusc elementele de joi după-amiaza, acestea pot transfera articole pentru a reduce prețurile miercuri nopți. Acesta poate fi timpul optim pentru a face cumpărături. Dacă aveți un prieten care funcționează într-un magazin pe care îl frecventați, încercați să-l întrebați dacă știe ciclul de vânzări.
  • Există câteva reguli generale care vă pot ghida, de asemenea. De exemplu, mulți comercianți cu amănuntul deplasați anumite elemente pentru a vă elibera sau vânzarea după șase luni. Dacă vă puteți ține la cumpărarea unui nou set de perdele timp de câteva luni, ar putea fi în valoare de așteptare pentru a vedea dacă se mută la clearance-ul.
  • Dacă căutați reduceri la Magazine de Thrift, magazinul devreme în săptămână. Majoritatea oamenilor care dau la astfel de magazine fac acest lucru în weekend. Prin urmare, luni și marți sunt cele mai bune opțiuni pentru a se îndrepta spre magazinele de economisire, deoarece va fi cea mai mare varietate.
  • Metoda 2 din 4:
    Modificându-ți rutina
    1. Imagine intitulată magazin de chilipir cu pasul 9
    1. Au un e-mail separat pentru cupoane. Când verificați, casierul adesea solicită e-mail-ul dvs. Acesta este faptul că magazinul vă poate trimite cupoane și actualizări privind vânzările. Cu toate acestea, aceste e-mailuri se pierd adesea în e-mailul dvs. obișnuit. Creați o adresă de e-mail separată pentru a da în registru. Verificați această adresă când intenționați o călătorie de cumpărături.
  • Imagine intitulată magazin de chilipir cu pasul 10
    2. Face o listă. Este o schimbare simplă, dar uneori făcând o listă vă poate ajuta să negociați magazinul. Încercați să faceți o listă cu elementele de care aveți de fapt nevoie înainte de a merge într-o călătorie de cumpărături. Apoi, lipiți cu strictețe. S-ar putea să depășiți depășirea achizițiilor de impulsuri fără o listă. Indiferent dacă sunteți cumpărături de bacanie, cumpărături de haine sau cumpărături pentru orice altceva, scrieți ce aveți nevoie înainte de timp.
  • Imagine intitulată magazin de afacere Pasul 11
    3. Stabiliți un buget. Este mai probabil să cauți chilipiruri dacă trebuie să găsești o reducere. Dacă ați stabilit un buget strict pentru dvs. și faceți o prioritate, veți ajunge la cumpărarea de articole mai ieftine. Acest lucru poate ajuta, de asemenea, să împiedice cumpărătorii Impuls.
  • Este destul de ușor să faci un buget. Pentru a începe, scrieți venitul dvs. total lunar. De acolo, scăderea cheltuielilor necesare, cum ar fi costul vieții și orice facturi lunare. Suma pe care ați lăsat-o este cât de mult puteți cheltui în mod rezonabil în plus pe tot parcursul lunii.
  • De aici, desființați cum cheltuiți bani în categorii. Jot în jos lucruri cum ar fi mâncarea, divertismentul, hainele și așa mai departe. Apoi, puteți alege un buget rezonabil pentru cât de mult ar trebui să vizați să cheltuiți pe fiecare categorie.
  • Stick la bugetul dvs., chiar dacă este greu la început. Dacă bugetați 200 de dolari pe lună pentru alimente, nu treceți la acest buget. În timp ce ordonați luarea după o zi de lucru stresantă ar putea părea tentantă, dacă nu este în bugetul dvs., evită-o.
  • Imagine intitulată magazin de afacere Pasul 12
    4. Magazin când sunteți într-o stare bună. Mulți oameni nu-și dau seama că vor fi mai adepți la vânătoarea de chilipiruri dacă cumpără în mentalitatea corectă. Shopping când sunteți stresat sau obosit ar putea să vă ducă la luarea deciziilor de cumpărare rapidă în loc să căutați cel mai bun preț. Shopping când ești foame, te-ar putea duce la stocare pe alimente ieftine de conveniență peste ceva substanțial. Asigurați-vă că sunteți într-o stare bună înainte de a merge la cumpărături. Dacă vă simțiți stresați, obosiți sau foame, faceți ceva timp să vă relaxați și să mâncați înainte de a ieși din ușă.
  • Imagine intitulată magazin de afacere Pasul 13
    5. Setați un interval de timp pentru cumpărături. De multe ori, pur și simplu stabilirea unui interval de timp poate face o mare diferență în deciziile dvs. de cumpărare. Dacă vă dați o perioadă nesfârșită de timp la supermarket, aveți mai multe șanse să vă plimbați prin navigarea pe culori. Browsing-ul poate duce la decizii de cumpărare impulsive și regretabile. Setați un interval de timp pentru tine și să-l lipiți. Dați-vă, spuneți, o oră în magazinul alimentar pentru a vă lua elementele și pentru a ieși afară.
  • Cu toate acestea, o avertizare este că nu trebuie să vă limitați prea mult timpul. Dacă nu vă dați suficient timp pentru a face cumpărături, puteți începe să vă simțiți stresați sau altfel presat. Amintiți-vă, o stare proastă poate duce, de asemenea, la cumpărătorii impulsului. Timp cât timp ați petrece în mod normal la magazinul alimentar când lipiți pe lista dvs. Acest lucru vă va ajuta să măsurați ce este un interval de timp rezonabil. Dați-vă mult timp să faceți un magazin ca o regulă.
  • Imagine intitulată magazin de afacere Pasul 14
    6. Plătiți cu numerar. Oamenii tind să cheltuiască mai puțini bani atunci când plătesc în numerar. Credeți că mai puțin despre câți bani cheltuiți când plătiți cu un card. Numerar vă forțează să recunoașteți cât de mult ați cheltuit. Retrageți bani din contul dvs. bancar înainte de o călătorie de cumpărături. Încercați să plătiți în numerar cât mai mult posibil.
  • Rețineți că plătiți cu numerarul nu este întotdeauna posibil. Dacă veți face o achiziție de peste 100 de dolari, este posibil să doriți să utilizați cardul. Poate fi periculos să călătorești cu atât de mult bani pe tine.
  • Imagine intitulată magazin de chilipir cu pasul 15
    7. Magazin singur. Cumpărăturile cu o altă persoană pot fi riscante. Vă puteți vorbi reciproc în achiziționarea de articole pe care nu aveți nevoie sau doriți. Cu haine cumpărături mai ales, un prieten ar putea iubi o bluză specială pe tine și să te convingă să o cumperi. Puteți regreta acest lucru pe drum dacă ați simțit călduț despre îmbrăcăminte. Dacă doriți să negociați magazinul, este mai bine să vă îndreptați în magazin singur.
  • Cu toate acestea, o singură excepție este dacă aveți un prieten care este deosebit de bun la găsirea de reduceri sau folosind cupoane. S-ar putea să doriți să luați un prieten ca acest cumpărături de câteva ori pentru a obține atârna de vânătoare pentru chilipiruri.
  • Metoda 3 din 4:
    Cumparaturi de haine
    1. Imagine intitulată magazin de chilipir cu pasul 16
    1. Magazin la reduceri și magazine de vânzări. Dacă doriți să economisiți bani pe haine, căutați în magazine de reducere sau de vânzări. La astfel de magazine, puteți găsi adesea costumele de designer ușor deteriorat sau în afara sezonului vândute la o rată de actualizare.
    • Există multe magazine cu discount, cum ar fi t.J Maxx și Marshall`s, care oferă prețuri reduse la costumele de designer. Există, de asemenea, o mulțime de puncte de vânzare online care oferă reduceri pentru anumite articole de îmbrăcăminte.
    • Aveți grijă când faceți cumpărături online. Nu vă place modul în care un anumit element de îmbrăcăminte vă privește după ce ați încercat unul.
  • Imagine intitulată magazin de chilipiruri Pasul 17
    2. Magazin în afara sezonului. Dacă planificați înainte, puteți economisi o mulțime de bani prin cumpărături în afara sezonului. Un costum de baie poate fi în vânzare în februarie, de exemplu, dacă locuiți într-o zonă caldă. Fi în căutarea articolelor pe care le cunoașteți că aveți nevoie. Dacă este în cele din urmă izvorul, dar ați observat că haina de iarnă a primit un pic cam zdrobitor, ține ochii curățați pentru haine de reducere în timpul lunilor de primăvară de primăvară.
  • Imagine intitulată magazin de afacere Pasul 18
    3. Cumpărați haine secundare. Magazinele de magazine și magazinele de expediere sunt excelente mijloace de a găsi articole de îmbrăcăminte ieftine. De multe ori, elementele de înaltă calitate sunt vândute pentru rate incredibil de scăzute. Nu găsiți întotdeauna exact ceea ce căutați la astfel de magazine ca elemente nu sunt vândute în mai multe stiluri și dimensiuni. Cu toate acestea, dacă faceți un punct de verificare periodică a magazinului dvs. local, puteți găsi câteva articole de îmbrăcăminte cu preț scăzut de care aveți nevoie.
  • Imagine intitulată magazin de afacere Pasul 19
    4. Alegeți produsele de calitate. Cheltuirea unui mic bani în plus acum pe calitate ar putea traduce în salvarea în Longterm. Dacă veți purta un element foarte mult, ca o pereche de pantaloni pentru muncă, ar fi meritat să cheltuiți un extra $ 10. Elementele fabricate cu materiale de calitate superioară sunt mai puțin probabil să poarte în jos. Prin urmare, ei trebuie să înlocuiască mai puțin frecvent. Dacă veți purta un element foarte mult, mergeți la o calitate superioară.
  • De asemenea, trebuie să vă străduați să aveți grijă de cele mai bune articole de îmbrăcăminte. Îmbrăcăminte delicată în loc să o agățați și să nu vă spălați prea des hainele frumoase. Puteți să stați să purtați aceeași cămașă de câteva ori, mai ales dacă nu ați făcut ceva care solicită fizic acea zi.
  • Imagine intitulată magazin de chilipir cu pasul 20
    5. Cereți o reducere. Uneori, puteți obține o reducere prin pur și simplu întrebați. Dacă observați că un fermoar este rupt, o cămașă este ușor colorată sau un alt defect minor, încercați să solicitați o reducere la registru. Cele mai multe companii sunt mai interesate de promovarea relațiilor pozitive cu clienții decât de a face un extra $ 5 sau $ 10. Dacă cereți o reducere, există o șansă bună că veți obține unul.
  • Metoda 4 din 4:
    Cumpărături pentru mâncare
    1. Imagine intitulată magazin de chilipir cu pasul 21
    1. Creați un meniu. Una dintre cele mai ușoare căi de a negocia magazinul pentru mâncare este pur și simplu să faci un meniu pentru tine în fiecare săptămână. Apoi, încercați să rămâneți la achiziționarea de produse alimentare de pe meniu.
    • Includeți ingredientele de care aveți nevoie pentru a face cina în fiecare noapte. Încercați să o păstrați simplu, cum ar fi grăbirea unor pui și legume.
    • De asemenea, ar trebui să planificați micul dejun, prânzuri și gustări. În acest fel, veți evita tentația de a mânca pentru pauza de prânz.
  • Imagine intitulată magazin de chilipir cu pasul 22
    2. Planificați mesele în jurul articolelor de vânzări. Includeți articolele de vânzări în planificarea meselor. Dacă un anumit element este în vânzare în acea săptămână, luați în considerare efectuarea unei mese cu acest element. Urmăriți anunțurile din hârtie locală și online pentru a vedea ce va fi oferit pentru un preț de reducere.
  • De asemenea, puteți căuta înlocuitori care sunt în vânzare. De exemplu, spuneți că faceți o supă care necesită bulion de pui. Dacă bulionul de legume este în vânzare, ia în considerare cumpărarea asta și înlocuindu-l pentru bulion de pui. Schimbați ingredientele pentru articole reduse ori de câte ori este posibil.
  • Imagine intitulată magazin de chilipir cu pasul 23
    3. Cumpărați anumite articole din magazine de dolar sau magazine de droguri. Există anumite elemente pe care le puteți fi mai bine de cumpărare la magazinele de dolar sau la magazinele de droguri. Laptele, de exemplu, este, în general, mai ieftin la un magazin de droguri sau la o stație de benzină decât la un magazin alimentar. Elemente nealimentare pe care le puteți cumpăra frecvent la magazinul de produse alimentare, cum ar fi hârtia igienică și prosoapele de hârtie, pot fi cumpărate pentru ieftine la un magazin de dolari.
  • Imagine intitulată magazin de afacere Pasul 24
    4. Cumpărați anumite articole de vânzări în vrac. Dacă un articol non-perisabil merge în vânzare, cumpărați-l în vrac. Dacă vedeți că Cereale este marcat în jos, de exemplu, stocați în sus pe 10 cutii sau așa că aveți șansa. Dacă elementele vor dura ceva timp pentru a expira, este logic să le cumpărați în vrac atunci când sunt în vânzare mai degrabă decât să plătească prețul integral pentru înlocuirea într-o săptămână.
  • Imagine intitulată magazin de afacere Pasul 25
    5. Fii atent cu 10 pentru vânzări de 10 USD. Multe magazine oferă 10 pentru vânzări de 10 $, dar fiți atenți atunci când vedeți elemente marcate ca aceasta. Acesta este adesea un truc pentru a vă petrece în mod inutil. Aceste vânzări nu sunt adesea deosebit de bune oferte. Dacă un element este în mod normal 90 de cenți, un 10 pentru vânzarea de 10 USD nu este într-adevăr o fură. Când încorporați impozitul pe vânzări pe prețul inițial, plătiți în jurul aceleiași sume.
  • Avertizări

    Atenție. Când ceva este preț scăzut, poate fi de o calitate slabă. Examinați astfel de elemente înainte de a efectua o achiziție.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar