Cum de a crea garderoba perfectă (fete adolescente)

Ați vrut să aveți garderoba perfectă cu doar cantitatea potrivită de varietate și stil, salvând cât mai mulți bani posibil? Acest articol vă va ghida despre modul în care puteți obține dulapul perfect, unul care vă va asigura că nu veți mai fi niciodată din haine din nou! De asemenea, vă va oferi un ghid dur de câte haine pe care ar trebui să le aveți în dulapul dvs. și de ce aveți nevoie.

Pași

Partea 1 din 4:
Ștergerea aglomerației
  1. Imagine intitulată Creați garderoba perfectă (fete adolescente) Pasul 1
1
Sortați prin dulapul dvs. Nu veți ști niciodată ce aveți nevoie decât dacă vă uitați!
  • Luați toate hainele din dulap și aruncați imediat ceva care are găuri sau rupe (dacă nu a fost făcută în mod intenționat în acest fel).
  • Donați sau dați-i ceva, rareori purtați, chiar dacă este drăguț în teorie. Hainele pe care nu le purtați pur și simplu luați spațiu.
  • Nu uitați pantofii! Acestea ar trebui sortate și prin.
  • Imagine intitulată Wear Ponte Pants Pasul 14
    2. Încercați tot ce a rămas. Chiar dacă știți sau credeți că se va potrivi, este întotdeauna mai bine să fii în siguranță decât să-ți pare rău.
  • Imagine intitulată Obțineți Wardobe perfectă ca o fată adolescentă Pasul 8
    3. Scapi de haine care au defecte cu ei. Da hainele pe care nu le-ați purtat timp de un an, care sunt prea mici sau că nu puteți mai stați. Acest lucru vă va da garderoba un început frumos și proaspăt.
  • Puteți utiliza hainele suplimentare pe care nu doriți să le vindeți în locuri precum dulapul lui Platon pentru a obține bani în plus.
  • Fii nemilos Când scapi de lucruri, nu ai nevoie de pantaloni cu fisuri în ele!
  • Imagine intitulată Obțineți Wardobe perfectă ca o fată adolescentă Pasul 1
    4. Agățați și pliați tot ceea ce păstrați cu ușurință în dulapul dvs.
  • Partea 2 din 4:
    Alegerea îmbrăcămintei
    1. Imaginea intitulată Creați garderoba perfectă (fete adolescente) Pasul 2
    1
    Face o listă. Acum că totul este sortat, faceți o listă cu ceea ce doriți să cumpărați. Încercați să faceți o listă generală generală și specifice, deoarece va face ca călătoria dvs. de cumpărături să fie mai puțin stresantă.

    Underplohes

    1. Imagine intitulată Creați garderoba perfectă (fete adolescente) Pasul 3
      1
      Cumpărați niște lenjerie confortabilă.
    2. Îndoilele: Zece până la douăzeci de perechi este o sumă bună. Includeți Boyshorts sau Pantaloni pentru fiecare zi, câteva perechi de perechi fără sudură și una sau două perechi mai frumoase.
    3. Sutiene: una sau mai multe sutiene sportive Dacă faci sport, două până la patru sutiene de zi cu zi în nuanuri nud, alb, negru sau pastel, un sutien fără bretele și una sau două sutiene de împingere. Încercați să stați departe de culorile mai întunecate, deoarece acestea pot apărea prin topuri.
    4. Camisoles. Camis sunt cu siguranță o bază de modă majoră în orice garderobă a fetiței adolescentului. Ele sunt minunate pentru stratificare și aproape fiecare magazin de îmbrăcăminte le are. Alegeți mai întâi culori neutre - alb, negru, gri, neutru. Odată ce ați terminat garderoba, puteți să vă întoarceți pentru culori.
    5. Părții superioare a tancurilor. Au câteva vârfuri de rezervoare strânse sau libere - buzele de zahăr sunt o marcă mare.
    6. Șosete: Aveți în jur de zece perechi de șosete de zi cu zi, câteva perechi de căptușeală de antrenor și câteva perechi de genunchi ridicat sau peste șosete de genunchi. De asemenea, puteți dori niște șosete pufoase sau de alunecare.

    Sleepwear

    1. Imagine intitulată Creați garderoba perfectă (fete adolescente) Pasul 6
      1. Obțineți niște pijamale confortabile. Dețin două până la cinci seturi de PJ confortabile. Gândiți-vă la vremea și timpul anului. În timpul verii, unii oameni preferă să poarte doar un tricou sacgy sau cami, sau dacă te răcești în timpul iernii, dormi într-un pulover mare sau hoodie cu pantaloni pijama.

    Fundals

    1. Imagine intitulată Creați garderoba perfectă (fete adolescente) Pasul 4
      1. Au o varietate de funduri elegante și versatile. Fiecare fată ar trebui să aibă o fustă florală frumoasă pentru lunile de vară. Pantalonii cu talie înaltă și scăzută sunt mari și mari. O pereche de blugi de spălare întunecată și o pereche de blugi înfrumusețați vor face completări perfecte la dulapul dvs. (au câteva perechi). Pentru o pereche unică de blugi, încercați blugi de fund. Nu uitați legăturile! Încercați să găsiți sweatpants fantezie și, bineînțeles, și transpirații obișnuite!
    2. Sweatpants: Două până la trei perechi vor fi perfecte. Asigurați-vă că sunt de bună calitate, au o potrivire bună (nu prea sacgy sau strânsă) și se potrivesc cu cel puțin două exemplare.
    3. Jeans: Încercați să cumpărați blugi întunecați sau medii spălați, deoarece acestea sunt cele mai versatile, dar nu vă fie frică să cumpărați o pereche colorată, modelată, decolorată, împodobită sau piatră, dacă le iubiți.
    4. Imaginea intitulată Obțineți Wardobe perfectă ca o fată adolescentă Pasul 3
      2. Alegeți o cantitate setată de fund. De exemplu, aveți trei perechi de blugi, una până la două perechi de pantaloni, trei până la patru fuste și două perechi de sudoare de lounging.

    Tops

    1. Imaginea intitulată Creați garderoba perfectă (fete adolescente) Pasul 5
      1. Obțineți câteva topuri de calitate care sunt elegante și vă potrivesc. Practic, orice topuri care se potrivesc stilului dvs. vor face. Stați departe de tricourile Baggy. Topurile curgătoare sunt frumoase, ca și pulovere. Obțineți o varietate de culori și stiluri și nu intrați în obiceiul de a cumpăra aceeași cămașă în fiecare culoare doar pentru că vă place atât de mult. Zece până la cincisprezece vârfuri ar fi ideale. Aeropostale are o selecție minunată.
    2. Jachete și uzură sezonieră. Acest lucru depinde de locul în care locuiți. Dacă locuiți în nord sau la Midwest, obțineți una sau două jachete de schi, una până la trei straturi de zi cu zi, o haină ușoară și o vesta. Dacă locuiți în vest sau sud, o jachetă grea, o haină ușoară și (opțional), o vesta va face bine.
    3. Imaginea intitulată Obțineți Wardobe perfectă ca o fată adolescentă Pasul 2
      2. Obțineți o varietate de topuri. De exemplu, au trei la patru tunuri / topuri inteligente, cinci până la șase teșe grafice / topuri de zi cu zi, trei camioane, trei teșe cu mâneci lungi, două teșe de lounging, 3 cardiganuri și patru hoodies (zip-up-uri).

    Rochii

    1. Imagine intitulată Creați garderoba perfectă (fete adolescente) Pasul 7
      1. Obțineți niște rochii frumoase pentru multe ocazii diferite. Dețin două până la șase rochii diferite, o rochie neagră și aproximativ cinci alte rochii. O rochie mai lungă arată grozav pe fete înalte. Încercați să le obțineți în diferite stiluri și culori care vă potrivesc bine. Unii ar trebui să fie pentru petreceri, unele mai puțin casual, cum ar fi Biserica.
    2. Imagine intitulată Obțineți Wardobe perfectă ca o fată adolescentă Pasul 4
      2. Au o cantitate stabilită de rochii. De exemplu, au unul sau două formale, trei semi-formale și patru la cinci ocazionale. Aceasta include sundresses.
    Partea 3 din 4:
    Selectarea încălțămintei și a accesoriilor

    Pantofi

    1. Imagine intitulată Creați garderoba perfectă (fete adolescente) Pasul 8
    1
    Obțineți o varietate de pantofi drăguți care sunt destul de ieftini, dar de calitate. Ați putea să o lovești sau să o pierdeți cu pantofi. Asigurați-vă că pantofii dvs. sunt drăguți și se potrivesc cu personalitatea dvs. și nu vă supraîncărcați cardul de credit. Iată câteva perechi pentru a începe:
    • Pantofi sportivi: ar trebui să aveți cel puțin o pereche de pantofi atletici. De asemenea, depinde de cât de multe sporturi jucați, dar ar trebui să aveți cel puțin o pereche de pantofi de alergare. De asemenea, este posibil să aveți nevoie de cizme de fotbal sau de hochei dacă jucați.
    • Adidași: veți avea nevoie de cel puțin o pereche de adidași non-atletice, cum ar fi converse, camionete sau blazers Nike. Acestea sunt minunate pentru mall, parc sau o casă de prieteni.
    • Sandale: au una sau două perechi de sandale drăguțe, confortabile, pentru plajă și pentru mersul pe jos. Moccasinele sunt, de asemenea, fabuloase.
    • Boots: De asemenea, depinde de locul în care locuiți, dar pentru oricine, aveți o pereche de cizme de drumeție. De asemenea, ar trebui să aveți o pereche de cizme negre lungi, pentru cald sau rece. Negru este bun, dar nu culori luminoase. Uggs sunt foarte populare.
    • Flats: Este bine să aveți câteva perechi de apartamente, deoarece acestea merg cu o mulțime de costume. Culorile luminoase sau modele frumoase completează întotdeauna costumul și fac întreaga schimbare. Au luat înapoi întotdeauna, și poate o pereche de negri obișnuiți sau gri în îndemână.
    • Heels: au una sau poate două perechi. Unul ar trebui să fie cu siguranță în negru, și poate alții în culori elegante, dar asigurați-vă că se potrivesc cu îmbrăcămintea / hainele formale.

    Accesorii

    1. Imagine intitulată Creați garderoba perfectă (fete adolescente) Pasul 9
      1
      Obțineți niște accesorii flagitoare, frumoase care arată grozav pe tine.Asigurați-vă că obțineți o mulțime de cercei. Unele elemente de bază sunt perle și faux sau diamante reale. Colierele sunt frumoase și vin într-o varietate de stiluri și culori diferite. Încercați să evitați colierele și brățările care spun "Cei mai buni prieteni" pe ei. Ele sunt frumoase atunci când copiii mici le poartă, dar pentru adolescenți, sunt puțin mult. De asemenea, pot face pe ceilalți prieteni să se simtă rău. Cumpărați toate accesoriile, deoarece acestea sunt menite să accentueze costumul.
    2. Eșarfe: eșarfele sunt bune pentru iarna în toamnă, primăvară și chiar vara. Este bine să aveți culori strălucitoare și modele reci, mai degrabă decât maro și culori urâte. Du-te cu fluxul și te distrezi cu ei.
    Partea 4 din 4:
    Cumpărături cu înțelepciune
    1. Image intitulată Obțineți Wardobe perfectă ca o fată adolescentă Pasul 5
    1. Ajustați lista de cumpărături pentru a se potrivi în cazul în care locuiți, ceea ce faceți și ceea ce preferați. De exemplu, dacă locuiți într-o țară fierbinte, ați putea dori o pereche de capris. Sau poate, ai putea să-ți placă blugi / pantaloni mai mult decât fuste, așa că ai putea dori trei perechi de blugi, trei perechi de pantaloni și o fustă.
  • Imagine intitulată Creați garderoba perfectă (fete adolescente) Pasul 10
    2
    Magazin la rack-urile de clearance. Ori de câte ori introduceți un magazin, mergeți mai întâi la rack-ul de degajare, chiar dacă vedeți alte lucruri care vă prinde ochii. Au cele mai bune oferte, mai ales la magazinele scumpe.
  • Imagine intitulată Creați garderoba perfectă (fete adolescente) Pasul 11
    3
    Căutați vânzări. Doar pentru că sunteți într-un buget nu înseamnă că nu vă puteți cumpăra câteva piese drăguțe noi. Pentru a economisi bani, trebuie să lovești vânzările doar, mai ales dacă doriți să cumpărați lucruri dintr-un magazin scump. Cea mai ușoară modalitate de a face acest lucru este să vă abonați la numeroase cataloage și anunțuri. De asemenea, vă ține la cele mai recente tendințe și stiluri.
  • Imagine intitulată Creați garderoba perfectă (fete adolescente) Pasul 12
    4
    Magazin la magazinele cu discount. Care include magazinele de economie!Unele magazine de reducere a mărcilor de nume care au fost nedorite de magazin. Magazinele de reduceri includ locuri precum Burlington și T.J. Maxx. Totul este nou nou și niciodată purtat. Ei au, de asemenea, haine drăguțe. Cea mai bună parte? Ei chiar spun cât de mulți bani salvează chiar pe eticheta de preț!
  • Imagine intitulată Obțineți Wardobe perfectă ca o fată adolescentă Pasul 7
    5. Cumpărați numai ceea ce aveți nevoie.Chiar dacă este o afacere, nu este de folos pentru tine decât dacă o vei purta de fapt. Umpluturile de haine în spatele dulapului este o rețetă pentru dezordine și pierderea de bani.
  • sfaturi

    Fii modest! Nu purtați cămăși de văzut sau subțiri fără ceva dedesubt. Fiind capabil să vă vadă sutienul prin cămășile dvs. distrage prea mult de la costumul tău.
  • Rămâneți în bugetul dvs. Dacă nu vă puteți permite atât de multe haine, nu vă pierdeți banii!
  • Nu cheltuiți 200 de dolari pe îmbrăcăminte decât dacă nu veți crește din ea, sau ați putea avea bani de genul asta.
  • Pentru pantofi, încercați să evitați flip-flops. Ei pot părea și toți, dar sunt foarte răi pentru picioarele voastre.
  • Zilele uniforme din afara școlii - nimeni nu se îmbracă prea mult, dar nimeni nu vine în joggers scârțâit. Purtați ocazional, - pentru unele școli, acest lucru ar putea însemna purtarea unui hoodie de brand, bluster (fete) blugi / jeggings / jambiere și pantofi converse / converse!
  • Eșarfele pot fi purtate cu aproape orice, dar asigurați-vă că le asociați cu o cămașă foarte simplă.
  • Avertizări

    Fii atent la haine de marcă de nume. De exemplu, acele tricouri de hollister care spun "Hollister atât de cal", Chiar îți vei plăcea asta în câțiva ani sau chiar în timpul verii? Uneori cămăși simple sunt cel mai bun pariu.
  • Nu vă supraîncărcați dulapul. Având prea multe haine este la fel de nefolositoare ca nu a avut destule pentru că nu puteți găsi niciodată nimic de purtat în mijlocul dezordinei!
    • Unii oameni ar putea să nu poarte haine răcoroase, nu înseamnă că trebuie să fii rău pentru ei despre asta!
    • Nu deveniți consumați în căutarea perfectă, cea mai mare parte a tuturor celor care vă fac fericiți și nu vă prindeți în căutarea mereu pe tendință și ca un model în ultima revistă, nu sunteți ea, sunteți ea, tu ești ea. Arata ca tine si purtati ce te rog, este, desigur, cu aprobarea parintelui pentru caracteristica.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar