Cum să găsiți rochii de cocktail în vânzare

Găsirea rochiei perfecte de cocktail este dificilă, dar găsirea unuia în gama dvs. de preț poate face ca sarcina să pară imposibilă. Indiferent dacă veți merge la Prom, o nuntă sau o petrecere de lux, puteți cumpăra o rochie perfectă fără a sparge banca. Trebuie doar să faci un pic de cumpărături creative pentru a găsi rochii la vânzare.

Pași

Metoda 1 din 2:
Găsirea rochii noi în vânzare
  1. Imagine intitulată Găsiți rochii de cocktail la vânzare Pasul 1
1. Suporturi ale magazinului. În loc să se îndrepte spre rochiile cu prețuri complete, găsiți rafturile care conțin rochii marcate. Majoritatea magazinelor departamente vor marca mărfurile de oriunde de la 20% -80% din prețul inițial.
  • Rafturile sunt, de obicei, grupate în funcție de procentaj. Începeți cu rafturile care conțin cele mai multe opțiuni dacă vă aflați într-un buget strâns. Du-te spre partea din spate a magazinului sau a secțiunii dacă aveți probleme cu găsirea rafturilor de clearance.
  • Imagine intitulată Găsiți rochii de cocktail la vânzare Pasul 2
    2. Urmăriți vânzări. Acest lucru este extrem de important pentru economisirea de bani pe o rochie, mai ales o rochie care face parte din moda acestui sezon. Cele mai importante magazine de îmbrăcăminte și departament rulează vânzări în jurul sărbătorilor, cum ar fi Ziua Muncii, Ziua Președintelui, Ziua Independenței și Vinerea Neagră.
  • Urmăriți circulațiile de circulație sau de televiziune Publicitatea acestor vânzări în jurul sărbătorilor. Cele mai multe magazine folosesc fiecare vacanță mică și mare pentru o scuză pentru a avea o vânzare.
  • Imagine intitulată Găsiți rochii de cocktail la vânzare Pasul 3
    3. Căutați cupoane. Multe magazine de îmbrăcăminte și departament oferă cupoane pentru a încuraja consumatorii să vină la magazinele lor. Aceste cupoane pot fi găsite în anunțurile primite prin poștă, în ziare sau, uneori, în partea din față a magazinelor.
  • Căutați online pentru cupoane. Uneori, magazinele oferă cupoane pe site-urile lor sau aplicațiile mobile care nu sunt bine publicate prin lucrări de vânzări sau reclame. Googling numele unui magazin plus cuvântul "cupon" poate, de asemenea, să producă cupoane pe care le puteți utiliza.
  • Înscrieți-vă pentru listele de discuții ale magazinelor. Magazinele trimit recompense pentru clienții lor loiali că nu dau magazinului general. Aceste liste de discuții vă vor avertiza, de asemenea, la vânzări și promoții speciale.
  • Imagine intitulată Găsiți rochii de cocktail la vânzare Pasul 4
    4. Cumpara online. Cumpărăturile online pentru o rochie poate fi unul dintre cei mai buni salvatori de bani. Puteți compara magazinul cu ușurință fără a conduce între diferite magazine, care vă pot ajuta să găsiți cea mai bună ofertă.
  • Multe site-uri web oferă oferte de reducere pentru rochii. Încercați ASOS, zbura albastră, zbura Jane, pur și simplu rochie, zulily, și a`gaci, printre altele.
  • Termeni de căutare simpli de căutare Google pentru a vă ajuta să localizați ceea ce căutați. Încercați să tastați "Rochii de cocktail ieftine," "Cocktail rochii la vânzare," sau "Cocktail rochii sub $ 100."
  • Dezavantajul la cumpărăturile online este că nu puteți încerca o rochie. Dacă cumperi îmbrăcămintea dvs. de cocktail online, asigurați-vă că îl cumpărați destul de devreme că îl puteți trimite înapoi dacă nu se potrivește. De asemenea, nu uitați să vă uitați la diagramele lor de dimensiuni pentru a vă asigura că cumpărați potrivirea potrivită.
  • Imagine intitulată Găsiți rochii de cocktail la vânzare Pasul 5
    5. Magazin la magazinele cu discount. Dacă departamentele și magazinele de îmbrăcăminte sunt prea grele pentru portofelul dvs., încercați să mergeți la magazinele cu discount. Magazine ca T.J. Maxx Carry Brands Designer, în timp ce Marshalls, Ross, și rochia pentru mai puțin purtați un amestec de mărci.
  • Căutați magazine de ieșire de la comercianții dvs. preferați. Locuri precum Nordstrom Rack sunt o modalitate excelentă de a găsi rochii de calitate sau designer la o fracțiune din preț.
  • Imagine intitulată Găsiți rochii de cocktail la vânzare Pasul 6
    6. Magazin în afara sezonului. Sfârșitul vânzărilor sezonului sunt un moment minunat pentru a ridica rochii la prețuri scăzute. Acest lucru necesită un anumit timp, dar dacă știți că veți merge la bal, la domiciliu sau un alt eveniment formal în viitor, salvați-vă un stres viitor și cumpărați rochia devreme.
  • Toamna timpurie și primăvara sunt două momente comune când hainele sunt rotite pentru anotimpuri. Când vedeți hainele de iarnă și de vară care sunt scoase, verificați rafturile pentru rochii.
  • Magazin după evenimente formale comune. Majoritatea magazinelor departamente poartă uzură formală în jurul orelor de liceu de liceu (primăvară) și homecoming (cădere). Căutați rochii atunci când magazinele au pus aceste rochii specifice evenimentului în vânzare.
  • Imagine intitulată Găsiți rochii de cocktail la vânzare Pasul 7
    7. Vizitați magazinele de nunta. Unele magazine de nuntă, cum ar fi mireasa lui David, nu poartă doar rochii de nuntă și domnișoare - ele poartă și alte uzuri formale. Vizitați aceste magazine și vedeți ce au de oferit. Aceste magazine au, de asemenea, vânzări bune pe rochiile lor pe tot parcursul anului, mai ales atunci când primesc selecția unui nou sezon în stoc.
  • 8. Configurați alerte de vânzare online. Site-uri web, cum ar fi magazinul la mine și stilul magazinului pot fi configurate pentru a troll pe web pentru oferte minunate. Introduceți dimensiunea dvs., gama de prețuri, tipul de element dorit și chiar și o marcă și vă puteți conecta la contul dvs. zilnic pentru a verifica ofertele pe care le-au găsit.
  • Metoda 2 din 2:
    Purtând o rochie folosită în loc de unul nou
    1. Imagine intitulată Găsiți rochii de cocktail la vânzare Pasul 8
    1. Magazine de magazin și magazine de expediere. Dacă o nouă rochie nu este doar în bugetul dvs. sau doriți să încercați să economisiți cât mai mulți bani, să vizitați magazinul și magazinele de expediere. Locuri ca voința bună, armata de mântuire și alte magazine de economie vinde rochii care au fost donate. Multe dintre aceste rochii de cocktail sunt aproape noi și au fost purtate o singură dată. Magazinele de expediere sunt un loc minunat pentru a găsi uzura formală utilizată. Magazinele de expediere au, în general, haine mai frumoase decât magazinele de spirală, astfel încât acestea pot percepe un pic mai mult decât un magazin de economii, dar puteți avea o selecție mai mare de rochii de cocktail. Multe dintre aceste rochii au fost purtate doar o dată sau de două ori, deci ar trebui să fie în formă mare.
    • Magazinele de mărfuri și magazinele de expediere pot avea rochii de epocă de la zece, douăzeci sau chiar cincizeci de ani în urmă. Cumpărături în aceste magazine pentru îmbrăcămintea dvs. perfectă de cocktail vă poate duce la o rochie unică care va avea pe toată lumea despre stilul dvs!
    • Încercați vânzările de garaj în plus față de magazinele de tip. S-ar putea să găsiți chiar o rochie mai ieftină în acest fel!
  • Imagine intitulată Găsiți rochii de cocktail în vânzare Pasul 9
    2. Magazin online pentru rochii folosite. Site-uri precum eBay sunt excelente pentru cumpărarea de rochii de cocktail utilizate la prețuri rezonabile. Alte site-uri precum Pagean Resale, Tradey, de două ori, Etsy, și chiar Craigslist oferă rochii utilizate la tarife reduse.
  • Unele dintre aceste site-uri web vă permit să vorbiți direct proprietarul rochiei, astfel încât să puteți solicita măsurători, mai multe imagini sau chiar o sesiune Skype pentru a obține o idee mai bună despre rochie înainte de ao cumpăra.
  • Imagine intitulată Găsiți rochii de cocktail la vânzare Pasul 10
    3. Închiriați o rochie. Unele site-uri web, cum ar fi chiria pista, oferta de designer oficial de seara de inchiriat pentru o fractiune din pret. Trebuie să returnați rochia, dar puteți ajunge la purtarea unei rochii care costă mii de dolari pentru mult mai ieftin.
  • Imagine intitulată Găsiți rochii de cocktail la vânzare Pasul 11
    4. Purtați-mă în jos. Raid dulapurile membrilor de familie sau ai prietenilor. Dacă doriți o rochie drăguță de cocktail pentru mai puțin, ceea ce este mai bun decât o rochie gratuită? Nu știți niciodată - poate că rochia neagră perfectă este în dulapul mamei sau a mătușii tale.
  • Imagine intitulată Găsiți rochii de cocktail la vânzare Pasul 12
    5. Rochii comerciale cu cineva. Dacă aveți o uzură formală, nu vă deranjează să vă împrumutați, să faceți acest lucru pentru rochia perfectă de cocktail. Întrebați-vă pe social media pentru oamenii care vând rochii care ar putea fi dispuși să comercializeze rochii de cocktail cu tine.
  • sfaturi

    Cumpărăturile de îmbrăcăminte bugetare necesită timp. Asigurați-vă că vă permiteți suficient timp pentru a căuta vânzările, găsiți rochia potrivită și întoarceți achizițiile online, dacă este necesar. Probabil că nu veți găsi rochia perfectă la prețul perfect dacă faceți cumpărături cu o zi înainte de evenimentul dvs. mare.
  • Când faceți cumpărături pentru o rochie de cocktail, amintiți-vă că silueta rochiei și modul în care se potrivește corpului dvs. este mai important decât cât de multă piele arată. Este posibil să arăți sexy, dar nu elegant, dar dacă arăți elegant, vei arăta mereu sexy.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar