Cum de a alege ce să poarte (preteen girls)

Uneori poate fi dificil pentru fetele Tween să-și dea seama ce să poarte, unde să cumpere și când să poarte anumite haine. Urmați pașii înainte pentru a obține o mai bună înțelegere a modului de a supraviețui acestei tranziții în adolescență.

Pași

  1. Imagine intitulată Alegeți ce să purtați (Preteen Girls) Pasul 1
1. Planificați-vă costumul cu o zi înainte de timp. Doar luați o clipă să vă gândiți la ceea ce veți face în acea zi - mergeți la școală, sau doar să stați acasă? Indiferent ce faceți în acea zi ar trebui să influențeze alegerea dvs.Dacă se potrivește ploii, nu vrei să fii blocat pe Shorts toată ziua.
  • Imagine intitulată Alegeți ce să purtați (Preteen Girls) Pasul 2
    2. Uita-te peste garderoba ta. Luați ceva timp priviți la garderoba dvs., pentru a vedea ce aveți la dispoziție pentru a purta. Dacă nu vă place unele dintre hainele voastre sau nu se potrivesc, încercați să le oferiți carității dvs. locale sau să le vânzați la o vânzare de garaj.
  • Imagine intitulată Alegeți ce să purtați (Fete Preteen) Pasul 3
    3. Simte-te confortabil. Alegeți ceva ce vă place. Cel mai bine este să purtați ceva ce vă simțiți confortabil. Nu purtați ceea ce purtați toate fetele doar pentru că este la modă. Puneți ceva ce doriți, și când faceți cumpărături, gândiți-vă dacă veți purta de fapt acest lucru.
  • Imagine intitulată Alegeți ce să purtați (Preteen Girls) Pasul 4
    4. Acceptați că corpul dvs. se schimbă. La această vârstă, trupul fiecăruia trece prin schimbări. Ridicând o dimensiune sau două ar putea însemna că devii mai înalt sau că șoldurile tale se lărgește. Dacă ceva nu se potrivește - nu accentuați-o în schimb, obțineți-o într-o dimensiune mai mare sau mergeți la un magazin adolescent în schimb.
  • Imagine intitulată Alegeți ce să purtați (Preteen Girls) Pasul 5
    5. Rochie corespunzătoare pentru vârsta dvs. Nu cumpărați 5 inch (12.7 cm) tocuri sau fuste super-scurte pentru a arata mai mult crescute. Distrează-te cu stilul tău și stai adevărat la cine ești. Dacă sunteți chestii de inemo / goth, asigurați-vă că nu cumpărați nimic șocant sau cu logo-uri inadecvate. Nimeni nu vrea să vadă un Tween purtând o cămașă care spune "Vino să joci pe moarte".
  • Imagine intitulată Alegeți ce să purtați (Preteen Girls) Pasul 6
    6. Acceseaza-te. Încercați să adăugați câteva accesorii la acesta. Nu exagerați, totuși. Dacă doriți să purtați noi accesorii, încercați să găsiți cele care sunt ieftine și cum vă place și vă veți potrivi. Pentru părul tău, încercați accesorii cum ar fi headband-uri, barrette sau părul de flori sau purtând-o pierde / într-o coadă simplă.
  • Imagine intitulată Alegeți ce să purtați (Preteen Girls) Pasul 7
    7. A merge la cumparaturi. Dacă doriți să mergeți la cumpărături, mergeți la locuri care vă potrivesc și sunteți într-un mediu curat. Nu trebuie să fie un magazin popular - amintiți-vă că nimeni nu va ști dacă cumpărați o cămașă excelentă și ieftină de la un mic și "Uncool" depozitați în zona dvs.
  • Imagine intitulată Alegeți ce să purtați (Fete Preteen) Pasul 8
    8. Îmbrăcămintea este una dintre cele mai bune modalități de a vă exprima. Arătați oamenilor cum vă simțiți, cu scrierea pe un tricou sau o imagine amuzantă sau o haine confortabile. Cu toate acestea, scopul principal este de a vă face să vă simțiți mai încrezători și să recunoașteți cu adevărat femeile superbe că sunteți înăuntru.
  • sfaturi

    Nu vă fie frică să încercați tot felul de haine. Experimentați cu culori și modele pentru a vedea ce funcționează cel mai bine pentru dvs.
  • Încercați să utilizați culori care vă complimentează.
  • Adăugați propriul stil personal la costumele și nu purtați ceva doar pentru că este cel mai recent FAD.
  • Fiți pregătiți să vă îmbrăcați frumos pentru evenimente speciale (de exemplu Crăciunul, zilele de naștere / petreceri, vizitarea unora "mai bine" Restaurante / Hoteluri etc.). Purtați o rochie mai bună sau o bluză cu o fustă sau poate o bluză cu niște pantaloni mai buni. Nu vă plângeți dacă părinții dvs. vă cer să faceți acest lucru și nu doriți să: Este (în majoritatea cazurilor) doar pentru câteva zile în fiecare an. Acceptați dacă ar putea fi puțin mai strâns. Dar dacă doare și nu ascultă, ar trebui să încercați cu siguranță o discuție serioasă cu ei.
  • Încercați să mergeți cu culorile care merg bine cu ochii sau poate ca unghiul tău.
  • Asigurați-vă că știți că hainele dvs. sunt confortabile, dar încă frumoase. Nu doriți să purtați adidași și un vârf maro în fiecare zi de săptămână.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că îmbrăcămintea dvs. se potrivește cu codul de îmbrăcăminte! Verificați codul de îmbrăcăminte școlar înainte de a merge la cumpărături.
  • Nu purtați nimic care este prea dezvăluit. Există un timp și loc pentru tot, și nu aveți nevoie să arătați pielea să arate atractivă sau să impresioneze oamenii. Încercați să purtați jambiere sub fuste scurte sau la vârfuri de stratificare pentru o privire mai potrivită.
  • Arătați-vă propria personalitate - nu altcineva
  • Nu cheltuiți prea mulți bani imediat. Ia în considerare babysitting sau face treburi suplimentare pentru a obține ceea ce meritați corect și pătrat. Amintiți-vă că, în câteva luni, vor exista noi tendințe și o mulțime de haine noi noi, deci nu cumpărați prea mult pe un sindrom de cumpărături.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar