Cum să fii o fată populară într-o școală privată

Dacă sunteți pe punctul de a trece de la public la o școală privată, aceste sfaturi vă pot ajuta să vă simțiți încrezători și amestecați în prima zi. Aspectul este important deoarece primele impresii pot rămâne cu tine de mult timp. Deci, încercați unele dintre aceste idei pentru a vă ajuta să vă arătați cel mai bine și să fiți cel mai bun!

Pași

  1. Imaginea intitulată Fii o fată populară într-o școală privată Pasul 1
1. Obțineți împreună accesoriile și asigurați-vă că sunteți la curent cu toate cele mai recente tendințe de modă, filme, muzică și bârfă de celebritate!
  • Părul: multe fete își poartă părul într-un bun murdar cu unul dintre acele capane de cap. Dacă părul tău este scurt sau stratificat și piesele cad atunci când faci o coadă de cal, folosiți barrete colorate în loc de o bandă de cap (sunt drăguți și vă dau acel aspect frumos, unic).
  • Nails: Dacă este permisă poloneză de unghii, nu vă fie frică să utilizați culori diferite, cum ar fi neonii sau lustruirea strălucitoare. Detalii mici, cum ar fi unghiile tale pot arăta oamenilor personalitatea ta astfel încât să fie creativă! Dacă doriți doar o privire curată, drăguță, puteți încerca sfaturi franceze (pe cont propriu dacă sunt suficient de lungi sau unghii false) sau limpezi poloneză.
  • Pantofi: În școlile private, există, de obicei, reguli despre încălțăminte. De obicei, trebuie să fie pantofi de îmbrăcăminte și / sau să fie o anumită culoare. Dacă nu există reguli despre pantofi, purtați-i pe cei drăguți ca UGGS. Apartamentele de balet sunt întotdeauna drăguțe. Vanii albi sunt mari, chiar dacă mulți oameni le au. S-ar putea să vi se permită să purtați tocuri înalte. Dacă puteți, nu purtați cele mai înalte și purtați tocuri în liceu, altfel veți arăta ciudat. Dacă puteți, purtați Toms. Ele sunt pentru o cauză bună, te face să pari frumos și dăruit și sunt super drăguți. De asemenea, speerile sunt drăguțe. S-ar putea să credeți că sunt doar pentru pregătiri, dar nu sunt. Dacă școala dvs. permite acest lucru, obțineți cele cu culorile și modelele preferate de pe partea laterală. De asemenea, încercați să purtați culori care se potrivesc cu uniforma dvs. De exemplu, dacă purtați o fugă marină și verde, purtați pantofi de marine sau verde.
  • Make up: nu merge peste bord pe make up- natural make up arata casual si frumos! Doar asigurați-vă că arată natural și îmbunătățiți frumusețea naturală. Un pic de concealer, pulbere de față, blush deschis sau bronzer, eyeliner subțire pe linia genelor superioare, rimel și un ruj foarte ușor - dacă aplicați ușor aceste lucruri, va face ca fața să arate cu adevărat frumoasă și nu falsă sau să se prăbușească. Mai puțin este mai mult.
  • Imaginea intitulată Fii o fată populară într-o școală privată Pasul 2
    2. Dețineți atitudinea. Atitudinea este un lucru care vă poate face sau vă poate rupe. Dacă acționați prea încrezător, oamenii vă pot vedea ca fiind plini de tine sau lipiți. Dacă nu sunteți suficient de încrezător, oamenii vor crede că sunteți timizi și vă vor aborda. Doar zâmbetul, au o poziție bună (înapoi drept, umeri înapoi, capul în sus, nu se culcă) și să arate oameni în ochi.
  • Imaginea intitulată Fii o fată populară într-o școală privată Pasul 3
    3. Face conversație. În multe articole wikihow, oamenii sugerează că vor vorbi mici și folosindu-se de gheață ca "Se pare că va ploua" sau "Ce clasă aveți în continuare?" Nu face asta! Conversațiile dvs. vor fi uscate în câteva secunde dacă începeți cu un subiect așa. Întoarceți-vă la un grup de fete și întrebați, "Are cineva onoruri engleza 1 următoare oră?". În acest fel, veți da o impresie încrezătoare și veți găsi, de asemenea, pe cineva care să stea lângă prima oră! Vorbește cu fata care va fi în clasa ta și o întreabă ce lucruri îi place. Fetele provin de la tot timpul pentru a merge la școli private, deci dacă nu ați auzit de acest lucru înainte, întrebați-i ce este. Acest lucru va duce la o conversație mai lungă și poate chiar o prietenie!
  • Imaginea intitulată Fii o fată populară într-o școală privată Pasul 4
    4. În timpul primei clase, nu vă fie frică să vă ridicați mâna dacă cunoașteți un răspuns și să puneți întrebări dacă aveți nevoie. Acest lucru vă va arăta profesorilor că sunteți dornici să învățați și doriți să faceți în mod corect misiunile. Și dacă cineva cere să împrumute un creion sau o bucată de hârtie, nu fi obiectivă, le-ați împrumutat! Este mai bine să fii cunoscut ca prietenos, bun și împărtășit decât zgârcit și egoist!
  • Imaginea intitulată Fii o fată populară într-o școală privată Pasul 5
    5. În timpul prânzului, stați lângă fata pe care ați întâlnit-o cu sfatul de la pasul 3 și chiar invitați alte fete pe care le-ați întâlnit în clasă sau în apropierea dulapului dvs. pentru a vă așeza cu dvs. În cele din urmă veți avea o masă completă și o mulțime de fete pentru a vorbi și va apărea altora că sunteți foarte prietenos și ușor de vorbit, deoarece stați cu atât de mulți oameni.
  • Imaginea intitulată Fii o fată populară într-o școală privată Pasul 6
    6. Încercați să formați noi obligațiuni și prietenii. Când ajungeți să cunoașteți pe cineva suficient de bine și / sau să credeți că sunteți "lovind-o," Întrebați dacă puteți păstra legătura prin intermediul textului sau media socială. De asemenea, cere să stea în afara școlii.
  • Imaginea intitulată Fii o fată populară într-o școală privată Pasul 7
    7. Fă-ți tema. Asigurați-vă că sunteți pregătiți pentru clasa a doua zi.Acest lucru va oferi profesorilor dvs. o impresie mai bună despre dvs. și vă va ajuta să aflați mai eficient.
  • Imaginea intitulată Fii o fată populară într-o școală privată Pasul 8
    8. Întrebați unul dintre noii dvs. prieteni dacă încearcă să facă un sport! Faceți acest lucru în a doua zi sau pe Facebook. Dacă împărțiți același interes, spuneți-i că ați vrut să încercați și să întrebați dacă știu când sunt încercări sau practici. Activitățile sportive și extra-curriculare reprezintă o modalitate excelentă de a întâlni cu prietenii cu aceleași hobby-uri și interese ca tine.
  • Imaginea intitulată Fii o fată populară într-o școală privată Pasul 9
    9. Ar trebui să încercați întotdeauna să fiți drăguți, insultele pot face ca unii să râdă, dar cel care se dizolvă nu va râde și probabil că nu va crede că sunteți foarte prietenos. S-ar putea chiar să încerce să se întoarcă la tine, așa că jucați-o în siguranță și dacă cineva se deranjează nu o evită, ci doar spuneți-le cum vă simțiți. Arată că aveți curaj și oameni cu respectul pentru asta.
  • Imaginea intitulată Fii o fată populară într-o școală privată Pasul 10
    10. Fetele populare pot avea trăsătura de personalitate oriunde între un îngeru intenționat la o diva. Oricum, se împrietenește una dintre fetele prietenoase și îmbrăcați-vă cele mai bune. Acesta va fi biletul dvs. în grupul popular!
  • Imaginea intitulată Fii o fată populară într-o școală privată Pasul 11
    11. Personalizați uniforma dvs. Legați-vă o cravată de păr spre partea din spate a cămășii pentru ao strânge.
  • sfaturi

    Aduceți monetări sau guma în rucsac sau în geantă după prânz pentru a evita respirația urâtă! Aducerea de monede și gumă este, de asemenea, o modalitate excelentă de a face prieteni. Poate fi un starter ușor de conversație!
  • Uită-te la aderarea la echipele sportive, cluburi și ajutând la ceva în legătură cu ceva. Fetele populare sunt, în general, în clubul spiritual, conducerea, jurnalismul etc.
  • Fii prietenos și amabil, dar nu acționați arogant, primele impresii stick. Dacă sunteți bun la fotbal, dar prietenul tău îl urăște, doar o face.Ai putea face noi prieteni.
  • Cumpărați o bluză de la magazinul școlii pe care le vând. Ele sunt frumoase și calde în timpul iernii, iar școala dvs. poate exploda aerul condiționat, așa că aduceți-o doar în cazul în care vă mențineți în dulap!
  • Asigurați-vă că sunteți la curent cu tendințele de modă, filme, emisiuni TV, muzică și bârfă de celebritate. Colegii tăi vor observa probabil mărcile și alegerile de modă!
  • Unele școli private nu permit machiajul. Oh nu! De obicei, puteți scoate un mic concealer și fundație. Dar dacă profesorul vede că o aveți și vă face să o spălați, care poate fi cu adevărat jenantă.
  • Du-te la mixere, mai ales dacă te duci la o școală de fete!
  • Dacă aveți zile în care obțineți rochie casual, profitați de ei! Purtați haine foarte drăguțe de la Hollister sau Abercrombie. Dacă puteți purta orice fel de bluză, purtați ceva de la Abercrombie sau Hollister. Acest lucru arată că faceți cumpărături la magazinele populare, iar fetele populare vă vor plăcea. Nu vă fie frică să purtați altceva dacă nu sunteți în aceste magazine.
  • În prima zi, încercați să vedeți cine este popular, iar în a doua zi, petreceți cu oamenii drăguți.
  • Nu uitați de ceea ce sunteți în școală! Concentrați-vă pe școală și relațiile de familie. Ei vin în primul rând!
  • Nu vă aflați la o persoană din cauza bogăției sau a aspectului lor, căutați trăsături prietenoase într-o persoană în schimb!
  • A fi popular include, de asemenea, fiind frumos profesorilor și respectarea regulilor la școală.
  • Avertizări

    Nu purtați nimic în prima zi a școlii. Utilizați prima zi pentru a observa ce purtați alții.
  • Nu purtați concealer care nu se potrivește cu tonul pielii, dacă nu se potrivește, nu va arăta foarte bine pe tine.
  • Nu încercați să fiți prea răi. Oamenii vor crede că sunteți un poser de snobby disperați să fiți popular și va fi mai greu de făcut prieteni.
  • Nu mergeți peste bord! Rețineți că sunteți perfect modul în care sunteți și fiți popular nu înseamnă pentru toată lumea.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Natural machiaj de zi cu zi
    • Produse de păr, cum ar fi șampon și balsam, bobble de păr, benzi de cap și părul de păr
    • Haine la modă (dacă nu aveți uniformă)
    • Detalii cum ar fi lac de unghii, bijuterii, pantofi și parfumuri
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar