Cum să evitați cumpărarea unei rochii de nuntă contrafăcute

Cumpărături pentru rochia de nuntă de vis ar trebui să fie distractivă, dar scamurile de îmbrăcăminte contrafăcute pot distruge experiența. Magazin pentru rochia ta în persoană la magazine de renume și verifică pentru materiale de calitate și cusături bune. Dacă achiziționați o rochie online, citiți recenzii ale furnizorilor pe care îi întâlniți și evitați site-urile web cu erori de ortografie, prețuri nerezonabile sau politici de returnare neclare. Apelați vânzătorii online pentru mai multe informații și pentru a evita site-urile de peste mări și anunțurile pop-up.

Pași

Metoda 1 din 3:
Examinând caracteristicile rochiei
  1. Imagine intitulată Evitați cumpărarea unei rochii de nuntă contrafăcute Pasul 1
1. Căutați materiale de calitate. Rochii de nunta bine făcute sunt mai scumpe, deoarece necesită o mulțime de materiale de calitate pentru a face. Materialele precum mătase sau dantelă făcută manual sunt, în general, o bună indicație a îmbrăcămintei valoroase. Evitați cumpărarea unei rochii de mireasă dacă este făcută cu materiale sintetice mai ieftine (E.G. poliester).
  • Dacă faceți cumpărături pentru o rochie pe un site web care nu enumeră în mod expres materialele utilizate, este posibil ca rochia să fie realizată ieftin și nu o achiziție utilă.
  • Imagine intitulată Evitați cumpărarea unei rochii de nuntă contrafăcute Pasul 2
    2. Examinați cusatura. Când faceți cumpărături pentru o rochie de mireasă în persoană, examinați întotdeauna calitatea cusăturii. Rețineți că rochiile de bună calitate vor avea mai multe cusături pe centimetri și cusături strânse, indicând un nivel ridicat de atenție la detalii în timpul construcției sale. Căutați niște lovituri (bucle în cusături), care reprezintă o indicație a măiestriei sărace.
  • Imagine intitulată Evitați cumpărarea unei rochii de nuntă contrafăcute Pasul 3
    3. Ia notă de prețuri nerealiste. Când faceți cumpărături pentru rochii de nuntă designer, notați diferența de preț între rochia publicitată și prețul său, așa cum este listat pe site-ul designerului. Dacă diferența de preț este de câteva sute de dolari, ia-o ca un avertisment că rochia mai ieftină este probabil contrafăcută. Designerii bine stabiliți vor stabili propriul preț minim pentru comercianții cu amănuntul pentru a-și vinde rochii, astfel încât discrepanța mare de preț nu este probabilă.
  • Metoda 2 din 3:
    Cumpărături pentru rochia ta în persoană
    1. Imagine intitulată Evitați cumpărarea unei rochii de nuntă contrafăcute Pasul 4
    1. Magazin pentru o rochie în locații fizice de vânzare cu amănuntul. Este întotdeauna preferabil să faceți cumpărături pentru o rochie de nuntă în magazine fizice, astfel încât să puteți examina o rochie pentru a vă asigura că măsoară așteptările dvs. Cele mai multe producători de rochie de mireasă nu își vând desenele online, numai în anumite locații cu amănuntul. Adresați-vă prietenilor, familiei și colegilor pentru recomandări pentru magazinele de mireasă locale de reputație.
  • Imagine intitulată Evitați cumpărarea unei rochii de nuntă contrafăcute Pasul 5
    2. Cumpărați numai de la comercianții cu amănuntul autorizați. Proiectanții cei mai bine stabiliți vor face un punct de a desemna anumiți comercianți cu amănuntul să-și vândă creațiile. Vizitați site-ul Brandului designer Rochie pentru a vedea o listă de furnizori autorizați pentru produsele lor. Strageți magazinele care pretind că vinde versiuni autentice de rochii de designer care nu sunt recunoscute de producător.
  • Imagine intitulată Evitați cumpărarea unei rochii de nuntă contrafăcute Pasul 6
    3. Utilizați serviciile unui consultant de mireasă. Înscrieți ajutorul unui consultant de mireasă (printr-un magazin de nunți sau direct printr-un coordonator de nuntă) pentru a vă ajuta să găsiți rochia perfectă și să evitați desenele contrafăcute. Consultanții de la Bridal au expertiza și cunoștințele pentru a vă găsi rochia dorită sau rochii similare de bună calitate în cadrul bugetului dvs. Afișați imaginile de consultanță ale rochiei pe care le doriți și furnizați detalii, cum ar fi numele de designer și numărul modelului de rochie.
  • Fiți clar despre bugetul dvs. pentru rochie și stresați limitele dvs. de cheltuieli, astfel încât nu sunteți prezentat cu opțiunile de îmbrăcăminte care nu depășesc gama dvs. de prețuri.
  • Metoda 3 din 3:
    Jucați-vă în siguranță online
    1. Imagine intitulată Evitați cumpărarea unei rochii de nuntă contrafăcute Pasul 7
    1. Citiți recenzii ale diferitelor site-uri web. Dacă vă uitați la vânzătorii de îmbrăcăminte de nuntă online, în ciuda riscului, consultați recenzii despre companiile pe care le întâlniți pentru a obține un sentiment de reputație și de încredere. Dacă nu găsiți comentarii pentru site-ul în cauză, nu cumpărați nimic de la ea. Companiile dezavantajabile sunt susceptibile de a-și schimba numele adesea ca suporturi negative de feedback.
  • Imagine intitulată Evitați cumpărarea unei rochii de nuntă contrafăcute Pasul 8
    2. Uită-te la acreditările companiei. Când vă uitați la rochii de nuntă online, acordați atenție site-urilor web ale vânzătorului și nu doar produsului. Vizitați site-ul web al site-ului "despre noi" secțiuni sau răsfoiți "întrebări frecvente" pentru a obține un sentiment de ceea ce este compania. Comparați detaliile ca locația companiei pentru a vă asigura că se potrivesc cu informațiile producătorului.
  • Imagine intitulată Evitați cumpărarea unei rochii de nuntă contrafăcute Pasul 9
    3. Verificați link-ul site-ului web. Pentru a vă asigura că un vânzător online nu este Masquerading ca marcă de designer, uitați-vă la adresa URL a site-ului web pentru paginile pe care le vizitați. Verificați erorile de ortografie în numele companiei și asigurați-vă că este un site securizat. Adrese web care încep cu "https: /" sunt, în general, sigure și legitime.
  • Imagine intitulată Evitați cumpărarea unei rochii de nuntă contrafăcute Pasul 10
    4. Citiți politica de returnare. Orice furnizor online de reputație va avea o politică clară și detaliată a returnării prezentată în mod clar pe site-ul lor. Să fie atenți la orice site care afirmă că va rambursa doar o parte din costul rochiei sau care nu dispune de parametri clari pentru ceea ce constituie o întoarcere acceptabilă. Informații despre modul în care rochia va fi returnată (e.G. Cum trebuie să fie ambalate și expediate) ar trebui, de asemenea, inclusă.
  • Asigurați-vă că luați notă de comisioanele de repopulare care vor fi taxate la întoarcerea rochiei și să evitați achiziția dacă acestea nu sunt listate în mod expres pe site. Taxele de repopulare exorbitante sunt o forță comună de locuri de rochie de mireasă contrafăcută.
  • Imagine intitulată Evitați cumpărarea unei rochii de nuntă contrafăcute Pasul 11
    5. Sunați compania online. Companiile online reputate ar trebui să aibă un număr de telefon listat pentru serviciul clienți. Apelați numărul pentru mai multe informații despre companie (e.G. unde se bazează, cât timp au fost în funcțiune) și primesc numele reprezentantului serviciului clienți cu care vorbiți. Evitați vânzătorul dacă nu este disponibil niciun număr de telefon.
  • Imagine intitulată Evitați cumpărarea unei rochii de nuntă contrafăcute Pasul 12
    6. Evitați site-urile de peste mări. Evitați achiziționarea unei rochii de nuntă de la un furnizor de peste mări care poate oferi prețuri mult mai ieftin decât comercianții cu amănuntul local. Care se ocupă de site-urile web de peste mări înseamnă că aveți foarte puțină pârghie sau recurs dacă tranzacția merge. În plus, feriți-vă de site-urile care ar putea să-și asculte locația (e.G. Site-uri web cu sediul în China care enumeră adresele sau numerele de telefon din America de Nord sau european pentru a masca locația lor reală).
  • Imagine intitulată Evitați cumpărarea unei rochii de nuntă contrafăcute Pasul 13
    7. Ignorați anunțurile pop-up. Când faceți cumpărături pentru rochii de nuntă, evitați orice anunțuri pop-up care oferă reduceri abrupte pe rochia viselor tale. Multe site-uri web care vând rochii de nuntă contrafăcute vor plăti motoarele de căutare majore pentru a urmări activitatea dvs. online, făcându-l ușor de personalizarea anunțurilor lor pentru nevoile dvs. specifice. Fiți conștienți de aceste tactici și evitați vânzările aparent perfecte, care nu sunt coincidență.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar