Cum să fii elegant

Dacă cumpărături pentru haine noi și punerea unor haine elegante se simte întotdeauna ca o luptă, cu siguranță nu sunteți singuri. Fiind la modă se poate simți atât de complicat, uneori, dar nu trebuie să fie! Există de fapt niște pași simpli, de bază pe care îi puteți lua pentru a vă transforma garderoba și stilul personal, astfel încât să arătați fără efort elegant în fiecare zi. Check out sfaturile pe care le-am pus împreună mai jos pentru a afla cum puteți începe.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea de haine
  1. Imaginea intitulată Fiți elegantă Pasul 1
1
Purtați haine care vă plac forma. Primul lucru pe care trebuie să-l faceți pentru a arăta elegant elegant este să vă asigurați că purtați haine pe care le simțiți sunt bune pentru tipul corpului vostru. Deoarece stilul fără efort ar trebui să fie subtil, veți avea nevoie de haine bine potrivite pentru a obține aspectul elegant, scump și elegant din hainele dvs. Poate doriți articole de îmbrăcăminte care vă fac să arătați mai subțiri și înălțimea perfectă, cu totul în proporție.
  • Imaginea intitulată Fiți elegantă Pasul 2
    2. Stick la tăieturi clasice. Stilul fără efort se bazează în principal în jurul aspectului clasic. Dressing pentru tendințele curente arată că puneți prea mult gândirea în acel costum și că ați urmărit știri de modă ca un broker care urmărește stocuri. Alegeți stiluri clasice în tăieturi clasice pentru un aspect mai ușor de efort, care arată bine de ani de zile.
  • Aceasta înseamnă că femeile ar trebui să se ferească de rochii casual de lungă durată în favoarea lungimii genunchiului, de exemplu, în timp ce bărbații ar trebui să fie timizi de pantaloni de costume cu picioare slabe în favoarea unui lucru mai slab.
  • Imaginea intitulată Fiți elegantă Pasul 3
    3. Alegeți culorile mutate, neutre și accente îndrăznețe. Ce culori sunt populare și ce culori sunt considerate absolut hidooase sunt foarte dependente de timp și de loc. Uită-te la hainele mamei tale din anii 1970, de exemplu. Pentru a arăta elegant elegant, veți dori un aspect mai mult timp, ceea ce înseamnă a lipi de culori mai dezactivate și neutre. Acest lucru poate, totuși, să fie spart cu culori de accent îndrăzneț, în special pe accesorii.
  • Culorile mutate includ bronz, negru, alb, denim / marină albastră și gri.
  • Culorile bune de accent includ cele mai multe nuanțe de roșu, multe nuanțe de albastru, prune / vinete violet, galben de aur (cum ar fi rațe de cauciuc sau lalele) și Emerald Green.
  • Aveți grijă de anumite culori. Să fie atenți la alte verdeață și galben și, în general, evitați portocalele, deoarece aceste culori sunt foarte predispuse la intrarea și ieșirea din modă, dar, dacă credeți că sunt elegante, du-te pentru asta.
  • Imaginea intitulată Fiți elegantă Pasul 4
    4. Evitați amprentele și textele ocupate. Tipări și texturi ocupate (cum ar fi Fuzzy / Fluffy / Fabric cu pene) pot face rapid un costum de aspect datat și dezavantaj, deoarece acestea tind să fie la modă numai pentru un sezon sau un an cel mult. Anul viitor va fi un alt model, deci de ce deranjez? Priviți elegant elegant prin păstrarea hainelor în stil în decenii, nu luni.
  • Imaginea intitulată BE Elegant Pasul 5
    5. Cumpărați strategic. Să arate cu adevărat elegant, vrei hainele tale să arate scumpe. Puteți face haine ieftine arata scumpe, dar investit in unele elemente de fapt scumpe ar putea fi o idee buna. Câteva piese de alegere de obiecte de lux greu de fals, cum ar fi un pulover frumos sau haina de lână, pot lua într-adevăr garderoba pe un notch. Având un număr limitat de articole mai frumoase este preferabil să aibă un număr mare de elemente foarte ieftine.
  • Imaginea intitulată Fii elegant Pasul 6
    6. Creați o colecție interschimbabilă. Dacă doriți cu adevărat să puneți fără efort în stilul fără efort, veți dori un dulap în cazul în care aproape toate piesele se potrivesc cu ceilalți. Acest lucru vă va permite să vă îmbrăcați pe baza confortului, preferințelor stilului sau condițiilor meteorologice, în loc să fie limitate de combinații de culoare sau de stil.
  • Utilizați un singur stil de îmbrăcăminte (vintage, modern, etc.) Și utilizarea unei singure palete de culori (acest lucru ar trebui ajutat dacă ați urmat sfatul nostru pentru a utiliza culorile dezactivate cu accente îndrăznețe limitate).
  • Imaginea intitulată Fii elegant Pasul 7
    7. Ai grijă de hainele tale. Arătând elegant înseamnă că hainele dvs. vor trebui să arate bine întreținute. Nici o pete, fără găuri, fără fire libere, fără riduri. Dacă doriți ca hainele să se uite întreținute, atunci cel mai bun mod de a face acest lucru este să le mențineți! Păstrați-vă hainele curate, pliați și păstrați-le corect și faceți o altă întreținere de bază, deoarece apare nevoile (e.G. Coaserea găurilor minore).
  • Imaginea intitulată Fii elegantă Pasul 8
    8. Obțineți obiecte adaptate. Ceea ce probabil nu-ți dai seama de modelele și oamenii celebri este că o parte din motivul pentru care arată atât de elegant este că hainele lor se potrivesc perfect corpului lor.Cum obțineți haine pentru a se potrivi perfect? Ia-le adaptate, desigur! Găsiți un croitor de încredere în zona dvs. pentru a vă modifica hainele astfel încât să fie perfect pentru corpul vostru. Chiar și unele magazine departament vor face acest lucru pentru dvs.
  • Nu este la fel de scump cum sună. Croitorând o cămașă adesea costă cât mai puțin de 10-20 $, pantaloni în jur de 30-40 $.
  • Poate părea o cheltuială adăugată, dar având haine adaptate o dată și păstrarea lor întreținută și vă va ajuta să arătați uimitoare pentru următorii zece ani. Este o investiție demnă.
  • Partea 2 din 3:
    Dressing
    1. Imaginea denumită Pasul 9
    1. Nu te complica. Stilul fără efort este totul despre a arăta că nu puneți niciun efort, deci păstrați-vă costumele simple. Utilizați un număr limitat de îmbrăcăminte și piese de accesorii. Acest lucru este deosebit de important atunci când vine vorba de accesorii.
    • De exemplu, nu purtați o eșarfă și brățări și cercei mari și o pălărie. Încercați să vă limitați la două accesorii vizibile / accentuate.
  • Imaginea intitulată este elegantă Pasul 10
    2. Alegeți un costum adecvat pentru ocazie. Veți dori să purtați haine care arată elegant, dar nu sunt prea mult pentru această ocazie. Over-dressing este un semn sigur că puneți prea mult gândul și efortul în modul în care sunteți îmbrăcați. Nu purtați o rochie fantezie pentru cumpărăturile de bacanie și nu purtați o rochie lungă atunci când o rochie de cocktail va face, de exemplu.
  • Imaginea intitulată Fii elegantă Pasul 11
    3. Accentuați accesoriile. Din moment ce hainele tale în sine ar trebui să fie în general în culori neutre, veți dori să faceți accesoriile dvs. Piesele dvs. de accent. Acestea ar trebui să atragă atenția și ar trebui să se răcească. Este mai ușor să aveți accesorii care să respecte cele mai recente moduri și tendințe, așa că nu vă faceți griji cu privire la faptul că atât de mult (în această zonă, este de obicei bine).
  • De exemplu, ați putea asocia o pălărie floppy și o eșarfă moderată de modă cu o jachetă maro, un tee albastru, blugi albbiși și cizme maro.
  • Un alt exemplu ar fi să purtați o rochie neagră și să o împerecheați cu cercei roșii și o brățară.
  • Asigurați-vă că păstrați paleta de culori pe întregul costum. Accesorii de accent Culorile ar trebui, în general, să fie același sau să se complimenteze reciproc.
  • Imaginea denumită Pasul 12
    4. Nu neglija părul. Veți dori ca părul să fie și elegant. Păstrați-l într-un stil simplu sau a creat cu atenție aspectul "TOOSLED", dar asigurați-vă că creați aspectul. Părul tău ar trebui să arate frumos, chiar dacă nu arată ca și cum ai petrecut o oră să-l primească drept.
  • Evitați produsele pentru a obține un aspect mai natural asociat cu stilul fără efort. Aceasta înseamnă că nu există gel sau hairpray!
  • Imaginea intitulată Fii elegantă Pasul 13
    5. Utilizați machiaj minimal. Femeile ar trebui să evite utilizarea machiajului foarte vizibil. Păstrați culorile naturale, doamnelor și obțineți cât mai aproape de puteți căuta ca și cum nu aveți machiaj la toate. Doriți, desigur, să accentuați cele mai bune caracteristici și să ascundeți anumite defecte, dar nu mergeți peste bord.
  • Buzele sunt o zonă de excepție, deoarece acestea pot fi o modalitate excelentă de a adăuga un mic banc suplimentar la un costum prin introducerea culorilor luminoase, ca un roșu clasic.
  • Imaginea intitulată Fiți elegantă Pasul 14
    6. Păstrați liniile și textura la un nivel minim.Modelele de amestecare bine este incredibil de dificil și vă va face să arătați mai haotic și mai puțin elegant. Este bine să aveți un element în costumul dvs. are un model sau o textură, dar păstrați-o limitată la una.
  • Imaginea intitulată Fiți elegantă Pasul 15
    7. Evitați vrac. Păstrați straturile la un minim și evitați obiectele ciudate sau alte elemente care adaugă o mulțime de vrac. Acestea vă vor face să apară chubbier și mai puțin raționalizate și elegante. Puloverele supradimensionate au un timp și un loc, dar tind să intre în și în afara modă într-o anumită măsură, așa că fii atent.
  • Partea 3 din 3:
    Prezentarea ta
    1. Imaginea intitulată Fiți elegantă Pasul 16
    1. Nu neglija mirosul. Deși nu poate fi evident vizual, mirosul poate merge mult spre dezvoltarea modului în care oamenii vă percep. Miros frumos prin păstrarea dvs. și hainele tale curate, dar, de asemenea, luați în considerare adăugarea unui parfum sau a unui colon la linia de modă. Evitați mirosurile tinere ca mirosurile fructuoase în favoarea ceva mai matur pentru o atingere cu adevărat clasică.
  • Imaginea intitulată Fii elegantă Pasul 17
    2. Au un stil de semnătură. Păstrați hainele într-o temă pentru a vă oferi un stil de semnătură. Aceasta este o privire pe care oamenii o vor asocia cu dvs. și vă vor face să parcă mai elegant, chiar dacă nu vă plac neapărat hainele voastre.
  • Imaginea denumită Pasul 18
    3. Potriviți-vă aspectul pentru dvs. Stilul pe care îl creați pentru dvs. ar trebui să se potrivească, în general, care sunteți ca persoană. De exemplu, o femeie cu adevărat dulce, care iau un aspect de catty va părea ciudat și în afara locului, la fel ca un om de afaceri serios în stil Gangsta. Taiați-vă hainele pentru a se potrivi personalității și oamenilor vor fi mult mai înclinați să o vadă ca stilul dvs.
  • Imaginea intitulată este elegantă Pasul 19
    4. Fii încrezător. Simțiți vreodată că unele modele ar putea purta un sac de hârtie maro și încă mai mergeți pe o pistă arătând ca înălțimea modei? Știți un tip care poartă un tracksuit și încă reușește într-un fel să arate total la modă? Ceea ce industria de modă nu vrea să știi este că o mulțime de aspect elegant se ridică într-adevăr pentru a proiecta încrederea. Nu trebuie să fii încrezător, desigur, dar dacă te plimbi pe stradă în haine pe care crezi în mod clar că arăți grozav, oamenii vor fi, de obicei, înclinați să fie de acord că (cel puțin) aceste haine sunt perfecte pentru tine.
  • Imaginea intitulată Fiți elegantă Pasul 20
    5. Acționează ca și cum nu-ți pasă - sau, de fapt, nu-ți pasă. Partea fără efort a aspectului elegant ar trebui, desigur, să fie prezentată oferind un aer pe care nu-l pasă sau că tocmai ați aruncat pe primul costum pe care l-ați putea găsi.Fiți umili sau indiferenți când oamenii vă complimentează hainele.
  • Imaginea intitulată este elegantă Pasul 21
    6. Mergeți cu grație. Pentru a arăta elegant, veți dori, de asemenea, să arătați elegant și coordonat. Acest lucru înseamnă că nu cădea în jos dacă purtați tocuri. Fiind grațios ar trebui să fie mai ușor pentru băieți, dar este încă important, așa că nu-l neglijați.
  • Imaginea denumită Pasul 22
    7. Arătați confortabil, chiar și atunci când nu sunteți. Chiar dacă purtați 4 "Stilettos, trebuie să arătați că este perfect natural și sunteți perfect confortabil. Nu vă plângeți și vă redactați în mod constant hainele. Dacă acel stil nu funcționează pentru dvs., dacă nu puteți părea ocazional în ea, încercați ceva care este de fapt mai confortabil. Puteți fi confortabil și elegant.
  • Imaginea intitulată este elegantă Pasul 23
    8. Relaxa. Din nou, stilul fără efort este totul despre căutarea minunată în timp ce arată, de asemenea, că nu ați încercat deloc. Fără efort, chiar? Deci, relaxați-vă. Ia o atitudine în general răcită față de tot în viață. Întotdeauna să rămâi calm și fericit, și vei arăta mult mai bine, indiferent de ce purtați.
  • sfaturi

    Citiți secțiunea de modă a unei varietăți de reviste, cum ar fi Cosmopolitan și Glamour pentru Gals, și GQ pentru băieți. Colectați sfaturi - Fiți atenți la ceea ce vă place și nu vă place.
  • Nu lăsați niciodată hainele tu. Personalitatea ta este ceea ce ar trebui să strălucească, nu personalitatea hainei tale!
  • Faceți cu ceea ce aveți - amestecați și potriviți hainele vechi sau reproiectarea și vechea pereche de blugi
  • Când simțiți că trebuie să vă actualizați puțin garderoba, să vă uitați prin dulapul dvs. și să încercați să găsiți o modalitate de a purta ceva pe care îl aveți deja diferit în loc să mergeți imediat la cumpărături.
  • Amintiți-vă, următoarele tendințe nu te face întotdeauna elegant. Stilul adevărat depinde de alegerea și alegerea - ar trebui să purtați ceea ce credeți că vă plătește și vă convine personalitatea.
  • Când utilizați coliere și / sau accesorii, utilizați-le în culori care sunt în sau merg cu costumul dvs!
  • Nu trebuie să aveți haine de la toți cei mai noi sau mai fierbinți designeri.Căutați piesele mai simple din magazinele inferioare, cum ar fi tricouri simple și bluze, apoi îmbrăcați-le cu accesoriile și / sau jachetele de uneori pricier.
  • Verificarea magazinelor de știri este o necesitate. Mai ales în zonele bogate, magazinele de tip pot fi cu adevărat la îndemână.
  • Nu mergeți la Hollister și Abercrombie, pentru că toți ceilalți o fac.ele nu sunt cele mai originale și, prin urmare, nu arată întotdeauna elegant.
  • Alerga la binul de negociere! Veți fi surprins de ceea ce veți găsi. Doar pentru că sunt mai ieftini, nu înseamnă neapărat că nu sunt elegante. De asemenea, verificați magazinele de expediere și vânzările de garaj. Puteți găsi multe lucruri drăguțe, unice pentru o fracțiune din prețul lor original.
  • Uneori puteți găsi o mare afacere la un magazin de clift sau la un magazin de expediție. Nu credeți că hainele scumpe sunt calea de a merge dacă doriți să fiți eleganți.
  • Dacă nu vă simțiți confortabil purtând ceva, nu. Nu credeți că trebuie să se potrivească și să poarte ceva pe care toți ceilalți sunt, mai ales dacă nu vă place cum se simte pe dvs. sau pe ce mesaj trimite. Rochie, astfel încât vă simțiți confortabil și încrezător.
  • Nu vă înspăimântați să purtați fuste de lungime genunchiului sau de vârfuri care au un neckline mai mare, bărbații găsesc femei care acoperă un pic mai misterios.
  • Unele fete ar putea să nu vrea să-și arate picioarele goale. Acest lucru este bine ca și cum puteți merge pentru coloratele de culoare ale pielii pentru a da iluzia că picioarele dvs. sunt goale. Încercați să le aduceți cât mai aproape de tonul dvs. natural al pielii.
  • Avertizări

    Nu alegeți hainele doar pentru că alți oameni ca ei. Aveți propriul stil, trăiți modul în care doriți.
  • Nu fiți trashy, dacă ați prefera să muriți decât să vă vedeți părinții să vadă ce purtați, atunci nu îl purtați!
  • Nu ieșiți prea expuși, purtați niște haine! Mergând într-un tub de tăiat scăzut și pantaloni scurți de pradă nu este elegant.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar