Cum să fii elegant, fără a cheltui o mulțime de bani

Cumpărăturile de negociere pot fi transformate într-o artă. Odată ce l-ați stăpânit, dulapul dvs. va fi plin de haine drăguțe și accesibile care exprimă personalitatea și stilul dvs. unic. Există numeroase modalități de a face cumpărături pe un buget și ar putea lua un pic experiment pentru a vedea ce metodă de cumpărături de chilipir este cea mai bună pentru dvs.

Pași

Partea 1 din 4:
Cumpărături la magazine accesibile
  1. Imaginea intitulată Fii elegant, fără a cheltui o mulțime de bani pas 1
1. Magazin la magazinele cu discount. Acestea sunt cele mai bune magazine pentru a face cumpărături la momentul în care căutați branduri de designer și tendințe curente la prețuri prietenoase. Ei au în mod normal haine care sunt în sezon și oferă o varietate uriașă. Aceste magazine primesc inventar nou tot timpul, deci vizitați la fiecare două săptămâni pentru a verifica toate noile mărfuri.
  • Câteva exemple ale acestor magazine sunt Marshall, T.J.Maxx, DSW, Sears și Burlington Factory. Puteți găsi aceste magazine în aproape fiecare oraș, deci mergeți online pentru a găsi magazinele de reducere lângă dvs.
  • Atunci când un designer major produce mai multe elemente decât poate vinde la magazinele departamentului, comercianții cu amănuntul în afara prețurilor, altfel cunoscute sub denumirea de magazine cu discount, cumpărați mărfurile la prețuri reduse. Apoi, ei trec aceste economii pe clienți. Acesta este modul în care puteți economisi bani la aceste magazine.
  • Magazinele departamentelor cu prețuri complete au opțiunea de a returna mărfurile la producătorii de îmbrăcăminte dacă nu vinde, dar achizițiile de magazine cu discount sunt finale. Din acest motiv, ei trebuie să vândă tot ce au în stoc. Acest lucru face prețurile de vânzare uimitor de scăzute.
  • Imaginea intitulată Fii elegant, fără a cheltui o mulțime de bani Pasul 2
    2. Du-te multifuncțional pentru haine. Shopping-ul la Magazinele de Thrift este o modalitate minunată de a economisi bani și de a găsi piese de unitate. Tiftingul nu este la fel de plin de farmec ca cele mai multe experiențe de cumpărături - magazinele de economie pot fi murdare, prăfuite și extrem de aglomerate. Dar dacă sunteți dispus să vă dedicați ceva timp pentru a arăta bine, ați putea găsi niște pietre.
  • Magazinele de expirație sunt mai ieftine decât orice alt magazin sau vânzări rack. S-ar putea să găsiți mai puține haine pentru a cumpăra, dar piesele pe care le găsiți vor fi unice și accesibile.
  • Tiftingul vă va permite să includeți alte erori de modă în dulapul dvs. Moda bună este atemporală, astfel încât adăugarea unor piese de epocă va îmbunătăți dulapul.
  • Imaginea intitulată Fii elegant, fără a cheltui o mulțime de bani pas 3
    3. Vizitați un Mall Outlet. Mall-urile de ieșire transportă haine reduse din anotimpurile trecute sau îmbrăcăminte din anotimpurile curente care nu vând bine în magazinele cu amănuntul. Și, în timp ce deja au fost descoperite, magazinele de ieșire au și vânzările. Prețul de vânzare al unui element deja actualizat este o modalitate excelentă de a fi elegantă în timp ce economisiți bani.
  • Când intrați într-un magazin de la Mall, vor fi afișaje frumoase la fel ca într-un magazin tradițional de vânzare cu amănuntul. În loc de cumpărături aici, du-te la raftele de clearance-ul pentru a obține cele mai bune oferte.
  • Mall-urile de ieșire tind să devină o afacere întreagă, așa că asigurați-vă că vă alunezi suficient timp pentru a face cumpărături.
  • niste "oferte" La punctele de vânzare într-adevăr nu sunt atât de grozave. Nu luați cuvântul magazinelor pentru ceva - cămașa poate fi doar 4 dolari mai ieftin decât cu amănuntul, în ciuda publicității lor.
  • Imaginea intitulată Fii elegant, fără a cheltui o mulțime de bani Pasul 4
    4. Stick la rack-ul de vânzare. De fiecare dată când introduceți un magazin, mergeți direct la rackul de vânzare. Acestea vor deveni unul dintre locurile tale preferate de a face cumpărături. Vizitați magazinele preferate actuale, precum și magazinele pe care nu le puteți intra în mod normal. Cu cât mai multe locuri pe care le încercați, cu atât mai mult noroc veți avea. Majoritatea magazinelor departamente au de obicei câteva vânzări uriașe pe an, iar cele mai multe alte magazine pe care le puteți găsi în mall au un rack de vânzare sau două în spate. Veți învăța să trăiți acolo - este într-adevăr un cartier ciudat.
  • Fiți atenți la politica de returnare pentru elementele de vânzare - sunt de obicei diferite.
  • Nu vă fie rușine să fiți ieftin. Nu au nici o rușine în mersul pe jos înainte de toate articolele cu prețuri regulate la rafturile de vânzare. Economisind bani Este inteligent.
  • Imaginea intitulată Fii elegant, fără a cheltui o mulțime de bani Pasul 5
    5. Ia haine ieftine online. Internetul este cel mai bun loc pentru a merge dacă sunteți în căutarea unui anumit element. În plus față de secțiunile de vânzare pe site-uri web regulate, există nenumărate site-uri web care se specializează în haine cu discount și articole suprasolicitate. Puteți descoperi propriile site-uri mai puțin cunoscute pur și simplu prin a face o mică cercetare.
  • Magazin de comparare. Utilizați site-uri de comparare a prețurilor, cum ar fi bizratul.com, mysimon.com, și froogle.com pentru a compara prețurile elementelor disponibile la diferite magazine online.
  • Învățați ce dimensiune la comandă poate fi un proces de încercare și eroare. Măsurarea dvs. este o necesitate la început. Începeți cumpărarea de articole mai ușoare, cum ar fi cămăși și pantofi înainte de a cumpăra obiecte mai greu cum ar fi hainele și blugi sau pantaloni vreodată imprevizibili. Nu cumpărați blugi sau pantaloni online dacă nu le-ați încercat înainte, dar este un apel de judecată.
  • Transport gratuit! Căutați site-uri care oferă transport gratuit. Uneori, transportul maritim este gratuit atunci când cheltuiți o anumită sumă de bani, deci acordați atenție cât de mult cheltuiți și fiți inteligenți cu banii dvs.
  • Securitate. Asigurați-vă că site-ul pe care îl faceți cumpărături este sigur înainte de a da orice informații importante. Stick la magazine bine cunoscute la cumpărarea de articole online. Verificați facturile de card de credit pentru a vă asigura că acestea includ numai achizițiile legitime.
  • Partea 2 din 4:
    Trading în hainele tale vechi
    1. Imaginea intitulată Fii elegant, fără a cheltui o mulțime de bani Pasul 6
    1. Schimbați-vă hainele vechi pentru noi îmbrăcăminte la magazinele de revânzare. Aceasta este o modalitate excelentă de a scăpa de unele dintre hainele pe care nu le mai purtați și înlocuiți-o cu piese noi pe care le iubiți. Veți obține de obicei o valoare comercială mai mare decât numerarul pentru îmbrăcămintea dvs.
    • Magazinele populare de revânzare includ schimbul de bivoli, răscrucea și dulapul lui Platon. Toate au politici diferite și caută diferite tipuri de îmbrăcăminte. Doar pentru că un magazin nu dorește îmbrăcămintea ta nu înseamnă că toate magazinele nu vor dori.
  • Imaginea intitulată Fii elegant, fără a cheltui o mulțime de bani Pasul 7
    2. Vindem hainele tale la magazinele de revânzare. Dacă aveți haine de designer sau orice alte haine sau accesorii (ochelari de soare, pantofi, eșarfe, pălării etc.) că credeți că ar putea obține un profit, le va revinde. Acest lucru vă va curăța dulapul și vă va câștiga bani pentru a cumpăra haine noi. Aceste magazine sunt mai scumpe decât magazinele de clift, dar totuși mult mai ieftin decât cu amănuntul. Veți obține de obicei o valoare comercială mai mare decât numerarul pentru îmbrăcămintea dvs.
  • Există magazine de revânzare online. Cu aceste magazine, veți putea să vă vindeți sau să vă comercializați hainele cu alți utilizatori. Unele dintre acestea includ poshmark, de două ori și threpup.
  • Vânzarea hainelor pe eBay sau Craigslist este, de asemenea, o opțiune de luat în considerare. Acest lucru este recomandat numai dacă îmbrăcămintea dvs. este de designer și de bună calitate.
  • Dacă aveți multe lucruri de vândut împreună cu hainele dvs., ați putea lua în considerare și o vânzare de yard. Obțineți câțiva prieteni împreună și vedeți dacă doresc să facă o vânzare de curte împreună.
  • Imaginea intitulată Fii elegant, fără a cheltui o mulțime de bani Pasul 8
    3. Donați îmbrăcămintea dvs. pentru a vă bucura de magazine sau caritate. Caritatea este o modalitate excelentă de a elimina hainele vechi (și poate fi folosit, de obicei, ca o scriere fiscală). Veți putea să vă curățați dulapul pentru a face loc pentru achiziții mai noi. Unele magazine de entitate oferă și schimburi pentru donații, deci asigurați-vă că vă întrebați când vă dați îmbrăcămintea.
  • Imaginea intitulată Fii elegant, fără a cheltui o mulțime de bani Pasul 9
    4. Faceți din nou hainele vechi noi. Dacă sunteți calificat cu un ac și fir - sau chiar o pereche de foarfece - reproiectați hainele vechi. Dacă aveți pantaloni care se potrivesc minunat în talie, dar au devenit prea scurte în picior, le tăiați în pantaloni scurți! Există chiar și modalități de a transforma puloverele vechi în portofele.
  • Uită-te online pentru tutoriale despre cum să reproiecte hainele vechi. Ar trebui să puteți găsi idei creative și instrucțiuni pas cu pas. Pinterest este un loc bun pentru a începe.
  • Imaginea intitulată Fii elegant fără a cheltui o mulțime de bani Pasul 10
    5. Au o petrecere de îmbrăcăminte swap cu prietenii. Una dintre cele mai bune modalități de a obține un dulap pe care îl iubiți este să vă actualizați frecvent dulapul. Scoateți obiectele pe care nu le purtați în mod regulat și înlocuiți-le cu piese noi. Găzduiți o petrecere de îmbrăcăminte Swap cu prietenii și cereți tuturor să aducă îmbrăcăminte și accesorii pe care nu le mai doresc. Puteți scăpa de hainele dvs. și obțineți articole noi gratuit în același timp.
  • Partea 3 din 4:
    Făcând decizii inteligente în timpul cumpărării
    1. Imaginea intitulată Fii elegant fără a cheltui o mulțime de bani Pasul 11
    1. Dați-vă un buget de cheltuieli și lipiți-l. Cumpărăturile pe un buget pot fi dificile - mai ales când doriți totul. Cu toate acestea, dacă nu vă puteți permite să vă împliniți, este important să vă dați un buget. Fii sincer cu tine despre finanțele tale. După un buget vă va permite să obțineți elementele esențiale pe care dulapul dvs. le lipsește - blugi, topuri de bază, cizme etc. Odată ce faceți acest lucru, veți putea să vă dați seama dacă vă puteți permite acele tocuri înalte pe care le-ați privit.
    • Dacă vă dați un buget, veți fi mai puțin probabil să cumpărați elemente pe care chiar nu le aveți nevoie.
    • Când faceți cumpărături online, utilizați un filtru de preț. Dacă vă tăiați de la articolele scumpe, va fi probabil să cheltuiți mai puțini bani.
  • Imaginea intitulată Fii elegant, fără a cheltui o mulțime de bani Pasul 12
    2. Magazin în afara sezonului. Făcând cumpărăturile dvs. în timpul vânzărilor postseason este o modalitate excelentă de a vă construi garderoba pe un buget. Luați inventarul dulapului dvs. și determinați ce aveți nevoie pentru anul următor. Apoi, creați un buget în jurul acestor achiziții sezoniere. Cumpărați piese de investiții, cum ar fi costume de afaceri în ianuarie, cumpărați haine de iarnă și cizme la sfârșitul lunii februarie și încărcați-vă pe costume de baie și îmbrăcăminte de vară la sfârșitul lunii august. Cumpărarea acestor haine când sunt în vânzare vă va ajuta să economisiți bani și veți avea deja cumpărăturile dvs. pentru anul următor.
  • Imaginea intitulată Fii elegant, fără a cheltui o mulțime de bani Pasul 13
    3. Nu fi un chaser de trend. Chiar dacă evitați să vă plimbați pe bucăți scumpe de designer, trend-chasingul este încă un obicei costisitor. Deoarece tendințele au astfel de întoarcere rapizi, ținând cont de ei, va rupe banca, chiar dacă achiziționați îmbrăcăminte de capăt inferior. Când opriți trend-chasing-ul și concentrați-vă pe modă, veți putea să vă dezvoltați un ochi pentru piesele de bază de care aveți nevoie și să selectați câteva piese de tendință care fac garderoba dvs. pop. Concentrarea pe modă vă va permite timpul să investiți în bucăți care vor dura de-a lungul anilor.
  • Dacă doriți câteva elemente la modă pe care le veți purta doar de câteva ori, apăsați rack-urile de clearance și mall-urile de ieșire. În acest fel, nu veți cheltui cea mai mare parte a bugetului de îmbrăcăminte pe articolele pe care le veți purta rar.
  • Imaginea intitulată Fii elegant fără a cheltui o mulțime de bani Pasul 14
    4. Nu cumpărați îmbrăcăminte care este "numai curată uscată."Indiferent dacă este un pulover de cașmir, o pereche de pantaloni de poliester sau o rochie de mătase, asigurați-vă că sunteți conștienți de instrucțiunile de curățare a îmbrăcămintei pe care le cumpărați pentru a evita o factură mare de curățare uscată în fiecare lună. Elemente uscate numai curate vor ajunge să vă costă mai mult pentru a vă menține pe termen lung. În schimb, cumpărați bucăți de înaltă calitate, dar cu întreținere redusă pentru a maximiza investiția dvs. de dulap.
  • Imaginea intitulată Fii elegant, fără a cheltui o mulțime de bani Pasul 15
    5. Ai rabdare. Acesta este un proces în mișcare lentă la început. Până când vă descoperiți ce vă plac cel mai bine, se pare că pierderea timpului și urmărirea frivolă. Cu toate acestea, economisirea de bani pe haine excelente pot fi una dintre experiențele cele mai satisfăcătoare. Cumpărarea de haine nu este un aspect vital pentru viață, dar purtând haine care se potrivesc și vă place într-adevăr face o diferență în încrederea în sine și starea de spirit generală. Nu trebuie să cumperi întotdeauna de la rack-ul de negociere (deși aveți un timp greu să vă trageți), dar puteți găsi niște haine cu adevărat uimitoare pentru prețuri și mai uimitoare.
  • Imaginea intitulată Fii elegant fără a cheltui o mulțime de bani Pasul 16
    6. Plătiți cu numerar. Când plătiți cu numerar, spre deosebire de un card de credit, veți putea vedea fizic cât de mulți bani cheltuiți. Când puteți vedea de fapt cât de mulți bani trebuie să cheltuiți, veți fi mai probabil să fiți conservatori cu cheltuielile dvs. Acest lucru va duce la achiziționarea elementelor pe care le aveți nevoie spre deosebire de elementele pe care le pur și simplu vrei.
  • Utilizarea unui card de credit este o modalitate ușoară de a depăși. Când nu puteți vedea cât de mult cheltuiți, banii pot deveni o idee, spre deosebire de ceva real. Acest lucru poate fi periculos dacă încercați să urmăriți bugetul.
  • Partea 4 din 4:
    Styling-ul singur
    1. Imaginea intitulată Fii elegant fără a cheltui o mulțime de bani Pasul 17
    1. Replicați aspectul elegant accesibil. Puteți avea un gust scump fără a cheltui pe Big Bucks. Pentru a obține o infracțiune de inspirație, magazin de ferestre la magazinele dvs. de vis sau uitați-vă prin reviste de modă și bloguri. Alegeți piesele pe care le iubiți și căutați articole similare când sunteți la cumpărături.
    • Multe branduri mai ieftine Copy Designer arată, deci ar trebui să găsiți ceea ce căutați la magazinele cu discount sau la mall-urile de ieșire. Aceste magazine poartă adesea mărcile sora mai accesibile de designeri bine-cunoscuți.
    • Revistele și blogurile de modă oferă adesea înlocuiri mai accesibile pentru costume scumpe. Când vă uitați la aceste reviste sau bloguri online, multe dintre cele mai ieftine alternative sunt la doar un clic distanță. Începeți să navigați pentru a obține niște idei de stil și cumpărături.
  • Imaginea intitulată Fii elegant, fără a cheltui o mulțime de bani Pasul 18
    2. Adăugați câteva piese clasice în dulapul dvs. Piesele clasice sunt cele care nu ies niciodată în stil și întotdeauna arată uimitor. Aceste piese includ, de obicei, jachete, genți de mână, pantofi și costume / rochii. Ar trebui să investiți un pic mai mult în aceste piese, deoarece pot fi reutilizate de ani de zile.
  • Obțineți un strat sau două (o jachetă din piele sau haina de șanț sunt bucăți elegante excelente).
  • O geantă de mână nu va ieși niciodată în stil. Alegeți o pungă practică într-o culoare versatilă (negrii, nudi, maro) pentru a continua orice ocazie.
  • Obțineți câteva perechi de pantofi care vor merge cu totul. O pereche bună de apartamente, cizme și tocuri (sau pantofi de îmbrăcăminte pentru bărbați). Petrecând puțin mai mulți bani pe o pereche frumoasă de pantofi îi vor permite să dureze mai mult de un sezon și vor merge cu majoritatea pieselor din dulapul tău.
  • Investiți într-o rochie neagră mică (LBD). LBD este un discontinue de garderobă pentru o femeie și este un clasic care ar trebui să fie în dulapul tău. Găsiți o mică rochie neagră pe care o iubiți și veți putea să-l stilți de multe moduri diferite prin comutarea bijuterii și a pantofilor.
  • Pentru bărbați, investiții într-un costum frumos, de calitate, va plăti pe termen lung. Veți avea întotdeauna un costum bine, și nu va ieși niciodată în stil.
  • Imaginea intitulată Fii elegant, fără a cheltui o mulțime de bani Pasul 19
    3. Păstrați elementele de bază versatile în dulapul dvs. Lucrul minunat despre elementele de bază - merg cu totul. Păstrarea câtorva necesități de bază în dulapul dvs. va face ușor să rămâneți elegant pe un buget, deoarece veți avea întotdeauna o bază pentru un costum bun.
  • Obțineți o pereche mare de blugi de blugi. O pereche bună de blugi vă va dura de ani de zile și poate fi asociată cu tone de diferite opțiuni.
  • Obțineți câteva vârfuri albe solide alb-negru - mâneci scurte, turtleneck / mâneci lungi și topuri de rezervoare. Aceste culori merg cu totul și pot fi îmbrăcați cu ușurință în sus sau în jos. Ele pot fi asociate cu blugi, pantaloni de rochii, fuste sau pantaloni scurți.
  • O pereche de pantaloni negri sau pantaloni negri vă va îmbunătăți foarte mult garderoba. Obțineți o pereche care se potrivește și veți putea crea multe costume.
  • Imaginea intitulată Fii elegant fără a cheltui o mulțime de bani Pasul 20
    4. Revamps hainele mai vechi cu noi adăugiri. În loc să cumpărați haine noi, să vă îmbunătățiți hainele mai vechi cu piese noi, bijuterii noi sau noi pantofi. Scoateți perechea preferată de blugi și dați cu o nouă viață cu o bluză strălucitoare (în mod ideal în vânzare). Sau dați-vă vechiul pulover un aspect proaspăt, cu o fustă nouă sau pereche de pantaloni. Cumpărarea elementelor selectate vă va oferi piesele vechi un aspect complet nou.
  • sfaturi

    Nu încercați să vă reparați mintea pe un brand, deoarece vă va solicita să cheltuiți mai mulți bani pe acel brand special și să vă împiedicați să cumpărați haine de la reduceri sau magazine de tip.
  • Unele magazine de economie, magazine de expediere și magazine second-hand ia doar carduri de numerar sau de debit.
  • Vânătoarea de cupoane este întotdeauna recomandabilă.
  • Intrați într-un magazin de înaltă calitate. Dacă vedeți ceva ce doriți, căutați online și în magazine pentru un articol similar, la prețurile care sunt mult mai ieftine.
  • Cumpărați în mod moderat. Când prețul este corect, este greu de spus nu. Întrebați-vă întotdeauna "Voi purta acest lucru în mod regulat? Spre ce? Chiar am nevoie de ea?" Dacă răspundeți la oricare dintre ele, probabil că nu ar trebui să o cumpărați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar