Cum să obțineți picioarele moale pentru copii

Picioarele noastre iau o mulțime de pedeapsă pe o bază zilnică de mers pe jos, în picioare, alergând și purtând pantofi toți iau taxa lor. Dacă picioarele dvs. se simt uscate sau de apel, există câteva moduri pe care le puteți răsfăța pentru a le face să se simtă din nou moale. Obținerea picioarelor pentru a fi moale pentru copii s-ar putea să nu se întâmple peste noapte, dar cu puțină răbdare, puteți avea picioare matasoase netede în cel mai scurt timp.

Pași

Metoda 1 din 10:
Înmuiați picioarele în apă caldă timp de aproximativ 10 minute.
  1. Imagine intitulată Obțineți picioarele moale pentru copii Pasul 1
1. Acest lucru vă va ajuta pielea să se simtă moale și ușor de exfoliat. Puteți fie să umpleți o găleată mică cu apă, fie să intrați în duș / cadă pentru a vă lăsa picioarele să aibă un suaj de lux.
  • Este de obicei mult mai ușor să exfoliați când pielea este deja moale și caldă, deci este important să le înmuiați mai întâi.
  • Dacă picioarele dvs. se simt dureri, adăugați 300 g (1.5 cani) de sare Epsom la baie. Acest lucru vă va ajuta să vă liniștiți picioarele și mușchii.
Metoda 2 din 10:
Pat picioarele uscate cu un prosop.
  1. Imagine intitulată Obțineți picioarele moale pentru copii Pasul 2
1. Lăsând pielea umedă poate duce la bacterii și creșterea fungică. Utilizați un prosop pentru a vă usca pe piele după ce ieșiți din baie sau duș. Nu uitați să obțineți creasta între degetele de la picioare!
  • Acest lucru este deosebit de important dacă sunteți predispus la piciorul sportivului sau la ciupercile toenailului.
  • Dacă sunteți cu adevărat îngrijorați de creșterea fungică sau de bacterii, utilizați un uscător de păr pe setarea răcoroasă pentru a vă usca rapid picioarele după ce ieșiți din baie sau de duș.
Metoda 3 din 10:
Exfoliați cu o piatră ponce pe o bază zilnică.
  1. Imagine intitulată Obțineți picioarele moale pentru copii Pasul 3
1. Pietrele Pumice ajută la eliminarea pielii moarte și previne calusurile. După ce ieșiți din dușul băii, frecați piatra încet și ușor peste tocuri, bilele picioarelor și marginile exterioare ale degetelor mari.
  • Utilizați o mișcare circulară atunci când frecați fie o piatră de piatră sau un fișier de picior pe piele. Va trebui doar să efectuați acest pas pentru câteva minute pe fiecare picior. Asigurați-vă că ați fi blând atunci când utilizați o piatră ponce pentru a evita rănirea accidentală a pielii.
  • Dacă nu aveți o piatră ponce, utilizați o scrub de sare. Se amestecă (128 g) de sare și /2TSP (2.5 ml) de un ulei esențial, apoi frecați-l pe picioare pentru a le exfolia.
Metoda 4 din 10:
Fișier zonele picioarelor dvs. care sunt super-dur sau uscate.
  1. Imagine intitulată Obțineți picioarele moale pentru copii Pasul 4
1. Tocurile tale și în afara degetelor de la picioare ar putea avea o mulțime de piele construită. Dacă observați că există zone pe picioarele dvs., care nu se îmbolnăvesc cu piatra ponce, luați o placă de emeer și frecați-o ușor în aceste zone.
  • Fișierele de picior sunt super ascuțite și vă pot răni picioarele dacă vă frecați prea tare. Începeți încet și apoi lucrați în sus pentru a vă răsturnați pielea.
  • Fișierele de picior funcționează prea mult pe corne și calusuri.
Metoda 5 din 10:
Misturați-vă picioarele cu loțiune sau cremă.
  1. Imagine intitulată Obțineți picioarele moale pentru copii Pasul 5
1. Picioarele dvs. nu secretă ulei, astfel încât ei nu se pot hidra. Odată ce ieșiți din duș sau la baie și ați exfoliat, picioarele se usucă și aplicați un hidratant peste tot în picioare.
  • Dacă sunteți predispus la piciorul sportivului sau la infecțiile fungice, nu puneți hidratant între degetele de la picioare. Mediul umed poate crește bacterii și ciuperci.
  • Amintiți-vă că loțiunea și crema vă pot face picioarele alunecoase, deci aveți grijă dacă vă deplasați pe o podea cu gresie sau lemnoasă cu picioarele goale după aplicarea hidratantului!
Metoda 6 din 10:
Faceți-vă toenailurile mai moi cu jeleu de petrol.
  1. Imagine intitulată Obțineți picioarele moale pentru copii Pasul 6
1. Când vremea este uscată, toenailurile dvs. se pot simți din greu sau fragile. Utilizați un strat subțire de jeleu de petrol pe toenails în fiecare noapte pentru a le face să se simtă mai moale și mai fină.
  • Pentru a evita frecarea petrolului jeleu pe foi pe timp de noapte, purtați șosete în pat.
  • Acest lucru vă poate ajuta, de asemenea, să vă înmoaie cuticulele, astfel încât să le puteți împinge înapoi dacă sunt prea lungi.
Metoda 7 din 10:
Utilizați o mască de picior pentru hidratare intensă.
  1. Imagine intitulată Obțineți picioarele moale pentru copii Pasul 7
1. Dacă picioarele dvs. sunt într-adevăr uscate sau apelate, este posibil să aveți nevoie de o mască de întinerire. După ce ați exfoliat și vă hidratezi picioarele, amestecați /4C (59 ml) de piure de dovleac, 1/4 lingurita (1.42 g) de scorțișoară și /4C (59 ml) de iaurt simplu. Răspândiți amestecul pe picioare, apoi lăsați-l să stea timp de 15 minute.
  • Scorțișoară vă ajută să vă înmuiați pielea, iar piureul de dovleac funcționează să lumineze și să o hrănească.
  • Nu aveți nevoie să utilizați o mască de picior în fiecare zi - doar ori de câte ori picioarele voastre se simt deosebit de dur, ca și în timpul iernii sau după o zi lungă de muncă manuală.
Metoda 8 din 10:
Tratează porumbul și calusurile cu exfoliere și hidratant.
  1. Imagine intitulată Obțineți picioarele moale pentru copii Pasul 8
1. Aceste pete dure pot duce la dureri și disconfort pe picioarele voastre. Dacă aveți un porumb sau un calus, începeți prin înmuierea picioarelor în apă caldă timp de aproximativ 10 minute. Utilizați piatra dvs. de ponce pentru a deplasa ușor zona, apoi aplicați un hidratant.
  • Puteți face acest lucru în fiecare zi până când veți scăpa de porumbul sau calusul.
  • Dacă aveți diabet zaharat sau porumbul / calusul dvs. este deosebit de dureros, consultați un dermatolog.
Metoda 9 din 10:
Acoperiți blisterele pentru a le permite să se vindece.
  1. Imagine intitulată Obțineți picioarele moale pentru copii Pasul 9
1. Blisterele se întâmplă adesea din cauza șosetelor sau a pantofilor bolnavi. Dacă primiți un blister, acoperiți-l cu un bandaj pentru a lăsa să-l pop și să se scurgă pe cont propriu. Dacă blisterul dvs. se mănâncă împotriva pantofilor dvs., utilizați padding (cum ar fi Moleskine) pentru al proteja.
  • Dacă blisterul dvs. este deosebit de mare sau dureros, este posibil să aveți nevoie să o lancezi pe cont propriu. Utilizați alcoolul de frecare pentru a steriliza un ac mic, apoi împingeți cu atenție marginea blisterului și lăsați-o să se scurgă.
  • Dacă observați orice puroi sau roșeață ca blisterul dvs. vindecă, ar putea fi un semn al unei infecții. Discutați cu un dermatolog imediat.
Metoda 10 din 10:
Protejați-vă picioarele cu pantofi și șosete.
  1. Imagine intitulată Obțineți picioarele moale pentru copii Pasul 10
1. Ieșirea desculțului poate face ca picioarele să se simtă dur. Asigurați-vă că purtați întotdeauna încălțăminte adecvată înainte de a vă îndrepta afară pentru a vă menține picioarele senzație de mătase și moale.
  • Ar trebui să vă asigurați întotdeauna că pantofii dvs. se potrivesc bine! Pantofii care sunt prea mici pot duce la blistere, porci și calusuri.
  • Du-te pentru șosete de umiditate, cum ar fi bumbacul și lână, pentru a-ți păstra picioarele uscate.

sfaturi

Picioarele moale pentru copii probabil nu se vor întâmpla peste noapte. Continuați să aveți grijă de picioarele dvs. pentru a vedea rezultate pe termen lung.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar