Cum să vă simțiți confortabil în tocuri înalte

Doamnelor, doriți să purtați tocuri înalte cu încredere? Tocurile înalte pot obține o reputație proastă pentru a fi incomod sau imposibil de a intra în: Dar adevărul este că nu trebuie să fie. Odată ce aveți o calitate, potrivită pantofului de înaltă călire înaltă, iar unele practici care merg în ele, puteți purta cu ușurință tocuri înalte.

Pași

Partea 1 din 3:
Găsirea unui pantof de potrivire excelent
  1. Imaginea intitulată se simt confortabil în tocurile înalte Pasul 1
1. Ia-ți picioarele măsurate și dimensionate. Este important să știți dimensiunea exactă a picioarelor dvs. atunci când achiziționați pantofi. Odată ajuns la un magazin de pantofi, puteți solicita un asociat de vânzări pentru a vă ajuta în măsurarea corectă a piciorului, astfel încât să puteți găsi pantofi care să vă potrivească corect.
  • Purtând pantofi care sunt chiar doar o jumătate de dimensiune poate face pentru o excursie foarte dureroasă. Toturile dvs. sărace vor fi în durere și mușchii picioarelor vor fi foarte dureroase.
  • Asigurați-vă că toenailurile dvs. sunt tăiate astfel încât să nu-și zgârie degetele de la picioare odată ce pantofii tăi sunt.
  • Imaginea intitulată se simt confortabil în tocurile înalte Pasul 2
    2. Aflați lățimea pantofului. Multe pantofi de modă vin într-o lățime medie medie, dar puteți avea picioare care necesită o potrivire mai largă sau mai îngustă. Când găsiți o pereche de pantofi pe care îi iubiți, vedeți dacă vin în lățimi diferite.
  • Un șofer poate întinde, de obicei, pantofii pentru a lărgi cutia Toe, sporind confortul pantofului.
  • Dacă aveți picioare înguste, cumpărați inserții de picior care ajută piciorul să strângă pantoful și să umple orice spațiu suplimentar pe laturi.
  • Imaginea intitulată se simt confortabil în tocurile înalte Pasul 3
    3. Încercați întotdeauna pantofii înainte de cumpărare. Amintiți-vă, nu toate pantofii urmează aceleași standarde de dimensionare. Două perechi diferite de pantofi în aceeași dimensiune vă pot potrivi foarte diferit. Pantofii pot rula mare sau de alergare mică, deci este important să le încercați întotdeauna în magazin înainte de a le cumpăra. De asemenea, forma pantofului poate juca un factor major în modul în care se potrivesc picioarelor.
  • Dacă pantofii vă strângeți chiar și puțin când le încercați, nu le cumpărați. Se va înrăutăți.
  • Imaginea intitulată se simt confortabil în tocurile înalte Pasul 4
    4. Testați pantofii din jurul magazinului. Dacă achiziționați pantofi într-un magazin, încercați pe pantofi și umblați în jurul lor timp de două minute. Acest lucru va fi suficient timp pentru a vă simți dacă vă provoacă vreun disconfort. Dacă nu reușesc testul de două minute, ar trebui să găsiți probabil o pereche de tocuri mai confortabile.
  • Imaginea intitulată se simt confortabil în tocuri înalte Pasul 5
    5. Cumpara pantofi de calitate. Se simte minunat să găsească mărfuri ieftine, dar pantofii nu sunt un articol pe care doriți să îl scoți. Faceți cercetarea dvs. înainte de a cumpăra pantofi, în special tocuri înalte și asigurați-vă că sunt un brand de încredere. Picioarele tale sunt fundamentul corpului tău și este important să primească o mare grijă și să rămână sănătoși.
  • Partea 2 din 3:
    Protejarea picioarelor de la rănire
    1. Imagine intitulată se simt confortabil în tocuri înalte Pasul 6
    1. Tratați blisterele pe picioarele voastre. Blisterele se pot dezvolta pe picioarele dvs. de la degetele de la picioare, alunecându-ți pantofii prea strânși, sau picioare transpirați care provoacă prea multă frecare în pantoful tău. Pentru a vă ajuta să vă amelioreze blisterele, acoperiți-le cu bandajele Moleskin. Aceste tipuri de bandaje sunt mai moi și vor permite pielea dvs. să respire mai ușor. Blisterele voastre vă vor împiedica să vă plimbați în mod normal dacă le lăsați netratate.
  • Imaginea intitulată se simt confortabil în tocurile înalte Pasul 7
    2. Investiți în inserții de încălțăminte concepute pentru tocuri înalte. Inserțiile de încălțăminte vă vor ajuta piciorul să se potrivească mai bine în pantof, permițându-vă să le purtați mai mult. Există inserții de spumă și gel disponibile pentru utilizare. Inserțiile de spumă pot fi tăiate la dimensiunea piciorului, în timp ce inserțiile de gel sunt transparente și oferă confort discret. Ele vă ajută să vă păstrați piciorul în loc și vă pot sprijini arcurile naturale ale piciorului, păstrându-vă picioarele confortabile.
  • Imaginea intitulată se simt confortabil în tocurile înalte Pasul 8
    3. Planificați-vă pantofii pentru această ocazie. Ar trebui să purtați anumite tipuri de tocuri în funcție de dacă veți fi în interior sau în afara. Dacă intenționați să vă petreceți timp în iarbă, sau să mergeți pe distanțe lungi pe suprafețe, nu vă familiarizați, alegeți pantofi care au o mai mare "punct de contact" În partea de jos, astfel încât să nu călătoriți. Dacă veți fi înăuntru, asigurați-vă că există frecare sau textura, pe fundul pantofilor dvs., astfel încât să nu alunecați.
  • Tocuri înalte care au tocuri spiked pot pierde cu ușurință solul moale. Dacă le purtați în afara, veți fi scufundați în murdărie toată ziua.
  • De preferință, doriți ca călcâiul să aibă o largă "punct de contact," Punctul în care partea inferioară a călcâiului atinge pământul, pentru utilizarea exterioară. Cu cât este mai larg punctul de contact, cu atât mai puțin probabil trebuie să cadă lateral și să vă răsuciți glezna, căderea sau ambele.
  • Imaginea intitulată se simt confortabil în tocuri înalte Pasul 9
    4. Scoateți tocurile în timpul întinderilor lungi. Dacă purtați pantofii dvs. pentru a lucra sau pentru mai mult de patru ore pe zi, găsiți locuri pentru a le scoate pentru câteva momente. Acest lucru vă va permite o șansă să vă întindeți mușchii piciorului și să vă împiedicați picioarele de la rănire.
  • Flexați-vă picioarele și rotiți gleznele când vă alunecați pantofii pentru câteva minute. Puteți face acest lucru sub biroul dvs. la locul de muncă sau chiar în baie.
  • Partea 3 din 3:
    Practicând cum să umbli în tocuri
    1. Imaginea intitulată se simt confortabil în tocuri înalte Pasul 10
    1. Aflați cum să mergeți în mod corespunzător în tocuri. Când purtați tocuri, corpul trebuie să ia o abordare diferită de mers pe jos din cauza noului unghi la care vă plasează picioarele și picioarele. Încercați să urmați o abordare simplă pentru a vă ajuta să umblați mai ușor în tocuri înalte. În primul rând, faceți un pas înainte, începând cu călcâiul tău, și rock tot drumul de urmat la vârful picioarelor. Repetați aceste două cuvinte cu fiecare pas ca un memento, "Heel - Toe-Heel - Toe-Heel - Toe...", și înainte de a ști, vă veți simți robustă, stabilă, încrezătoare și confortabilă în tocuri.
    • În cele din urmă, veți dezvolta memoria musculară pentru a merge confortabil și ușor în tocuri.
    • După ce puteți merge într-un ritm bun, urmăriți-vă într-o oglindă pentru a vă ajuta noua strâmtoare. Pasul tău ar trebui să fie natural, iar corpul tău ar trebui să rămână perpendicular pe podea.
    • Dacă vă prindeți în mod nesigur, încetați-l din nou până când vă simțiți bine.
  • Imaginea intitulată se simt confortabil în tocurile înalte Pasul 11
    2. Practicați o bună poziție. Ar trebui să mergeți ca și cum ați fi tras de un șir. Pe măsură ce mergeți, utilizați șoldurile pentru a vă deplasa și ridicați picioarele în centru cu fiecare pas pe care îl luați. Condiționați corpul dvs. pentru a face față schimbărilor în postură, care va angaja diferite mușchi decât atunci când vă plimbați desculț sau în apartamente. Picioarele, gleznele, genunchii și spate vă vor mulțumi!
  • Păstrați-vă spatele drept, nu vă slăbiți.
  • Nu blocați brațele la mers, leagăn în mod normal.
  • Luați pași mici și mergeți într-o linie dreaptă.
  • Imaginea intitulată se simt confortabil în tocuri înalte Pasul 12
    3. Lucrați până la mai mult timp purtând timpul. Nu ați merge de la canapea cartofului la Marathon Runner într-o singură zi. În mod similar, nu puteți merge de la apartamentele de balet la stiletografii de patru inci într-o singură zi. Dacă intenționați să purtați tocuri pentru o ocazie specială, începeți să le purtați pentru creșterea intervalelor de timp în fiecare zi înainte de evenimentul dvs. În primul rând, purtați-le timp de treizeci de minute, apoi o oră a doua zi, iar apoi două ore. Acest lucru vă va ajuta să vă pregătiți pentru un timp extins în tocuri.
  • Imagine intitulată se simt confortabil în tocurile înalte Pasul 13
    4. Practicați mișcările esențiale în tocuri. Începeți încet prin mers înapoi și înapoi pe o suprafață non-alunecoasă. Apoi, încercați să mergeți în sus și în jos pe scări. Asigurați-vă că vă puteți îndoi pentru a alege lucrurile. Încercați să purtați o pereche în timp ce aspirați, pregătindu-se în dimineața sau înainte de culcare și alergând comisioane mici și de rutină.
  • Imaginea intitulată se simt confortabil în tocurile înalte Pasul 14
    5. Ai încredere. Unii oameni se simt prost plasat pe o pereche de tocuri... nu! Văzând că deveniți un erou de modă când le puneți și oamenii vă vor invidia încrederea. Probabil că arăți foarte bine, așa că nu lăsați incertitudinea să vă călăuzească.
  • Încredere în pantofii tăi. Dacă vă este frică, veți bloca și contactați corpul, astfel încât să nu puteți merge în mod normal. Dacă sunteți încrezători, veți uita că le purtați și umblați în mod normal.
  • sfaturi

    Dacă trebuie să purtați tocuri de multe ori, puteți aplica o cremă care vă protejează pielea de frecare. În general, este făcut pentru sportivi și poate fi găsit în farmacii.
  • Dacă nu sunteți obișnuit să purtați tocuri, trebuie să începeți mai întâi cu tocuri mici. Tocurile de spike sunt, de asemenea, foarte greu de mers cu.
  • Inserțiile de înaltă călire sunt cu adevărat minunate minuni ale lumii. Ei sunt un prieten la toți purtătorii de înaltă călire peste tot. Odată ce ați investit în prima dvs. pereche, vă veți întreba cum ați umblat vreodată în tocuri fără ele!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar