Cum să-ți uiți fosta prietena ta

La fel de dureroasă ca o rupere, este căderea emoțională după faptul că poate ruina cu adevărat un an al unei persoane. Citiți acești pași pentru a afla cum să vă uitați fosta prietena și să vă puneți viața înapoi.

Pași

Metoda 1 din 3:
Reconstruirea vieții tale
  1. Imaginea intitulată Uită-ți prietena ta Etapa 1
1. Îmbrățișează hobby-urile și interesele. Umpleți-vă timpul liber cu progres constant și victorii mici în loc de ticăloșie în tristețea și furia. Utilizați listele pe care le-ați făcut din visele, interesele și talentele ca ghid.
  • Dacă ați obișnuit vreodată pentru a fixa o mașină, scrierea unei cărți sau a face propriul vin de la zero, acum este cel mai bun moment pentru a încerca acele proiecte pe termen lung.
  • Dacă nu aveți hobby-uri pe termen scurt pentru a completa spațiul dintre proiecte, de ce să nu ridicați unele din copilărie? Nimeni nu este în jur să se gândească mai puțin de tine pentru a lucra la un kit model, completați o colecție de monede sau încercați să bateți un joc video dificil.
  • Imaginea intitulată Uită de fosta voastră prietena 2
    2. Adăugați experiența dvs. de viață. Aveți grijă de voi urmăriți experiențele pe care le-ați dorit întotdeauna să le aveți. În afară de activități evidente (și scumpe) cum ar fi călătoriile rutiere și skydiving, nu uitați să vă răsfățați și mai multe lucruri mai luminoase: vizitarea fiecărui parc din oraș, văzând ce se întâmplă cu un penny lăsat pe calea ferată, cântând Karaoke, Găsirea cea mai veche piatră din cimitirul local.
  • Un ban pe calea ferată nu va deraia un tren, în cazul în care sunteți îngrijorat.
  • Imaginea intitulată Uită de fosta voastră prietena 3
    3. Setați o rutină zilnică. Pentru a profita la maximum de timpul dvs., vă ajută să aveți un program pe care îl puteți lipi. Începeți cu o perioadă de culcare obișnuită și un timp obișnuit de trezire în fiecare dimineață și apoi vă planificați în mod obișnuit rutina de zi.
  • Asigurați-vă că faceți timp pentru igienă, exerciții, treburi și mese. Încărcați-vă zilele cu mult timp personal.
  • Nu fi prea strictă atunci când vă programați viața sau ați putea fi supărată când lucrurile vă perturbă planurile. În schimb, aveți o idee de bază despre cât timp fiecare parte a zilei dvs ar trebui să luați și o ordine regulată la acele părți. Orice mai este contraproductiv.
  • Imaginea intitulată Uită de fosta voastră prietena 4
    4. Setați limite stricte. Faceți un efort conștient, susținut pentru a menține un balon în jurul tău că fostul tău nu poate trece. Dacă sunteți încă în contact, faceți-o clar pentru ea că rupeți contactul, astfel încât să puteți petrece timpul necesar pentru a vindeca. Spune-i să nu sune sau să vă scrieți, deoarece nu veți răspunde.
  • Nu este nevoie să fii nepoliticos sau insultător când îi spui asta. Fiind politicos, dar îndepărtat este o abordare mai bună, deoarece demonstrează că nu o faceți doar pentru a vă ridica din ea.
  • Dacă ea întreabă cât timp va fi în vigoare această schimbare, spune-i că va dura atâta timp cât este nevoie. Nu există nicio modalitate de a pune o dată strictă când veți putea fi în jurul ei fără să vă simțiți supărați din nou. Uneori este doar o lună sau două cazuri rare, ar putea fi pentru tot restul vieții tale.
  • Fii adevărat cu cuvântul tău. Nu sunați, text, e-mail sau scrieți-o înapoi dacă vă contactează, dacă nu aveți un motiv de viață și moarte pentru a face acest lucru. Se va răni când își dă seama că nu se mai poate să se aplece pe tine, dar ea va fi mai bine pentru ea pe termen lung.
  • Imaginea intitulată Uită-ți prietena ta Etapa 5
    5. Schimbați programul dvs. Dacă puteți, încercați să efectuați ajustări la program, astfel încât să evitați să vă vedeți reciproc mai mult decât este necesar.
  • Dacă lucrați împreună, adresați-vă managerului dvs. de programare dacă vă puteți schimba programul săptămânal. Nu trebuie să-i spui sau ea despre descompunere - cereți doar schimbări diferite.
  • Dacă aveți cursuri împreună, fiți civili în clasă, dar întrebați profesorul dacă există vreun mod în care vă puteți mișca scaunul pentru a fi mai departe de unde se află.
  • Imaginea intitulată Uitați de fosta voastră prietena 6
    6. Explicați lucrurile prietenilor dvs. reciproci. Ei vor auzi partea ei de poveste până acum, dar asta nu este foarte importantă. Ceea ce contează este explicând pe scurt cum tu Simțiți-vă prietenilor pe care îl împărțiți amândoi. Cereți-i să fie atenți la faptul că nu vă invită atunci când ex-ul dvs. este acolo și viceversa.
  • Nu întrebați prietenii dvs. să aleagă unul dintre voi sau altfel "Alegeți o parte."Este mic, crud și nedrept pentru ei. Dacă le place atât tu cât și fostul tău prietena, asta e afacerea lor.
  • Imaginea intitulată Uită de fosta voastră prietena 7
    7. Socializați cu prietenii dvs. mai mult. Una dintre cele mai dificile părți de a fi single se simte din nou singuratic după ce ai să-ți petreacă timpul cu ori de câte ori ai vrut. Înmuiați lovitura petrecând mai mult timp cu ceilalți prieteni. Chiar dacă tu și tu ai putea împărtăși mulți dintre aceiași prieteni (în funcție de cât timp erai împreună și cât de aproape ai fost), nu există nici un motiv nu le poți vedea fără ea. Invitați-i cu dvs. și petreceți timp forgând legături mai strânse cu ei.
  • Prin luarea inițiativei în loc să așteptați să fiți invitați, veți arăta prietenilor dvs. că vă pasă de ei. În plus, veți avea o cantitate mai mare de control asupra locului în care mergeți și ceea ce faceți împreună, ceea ce ar trebui să contribuie la minimizarea șanselor de a intra în ex sau orice altceva care vă amintește de ea.
  • Amintiți-vă, nu există nici un rău în cererea lor să evite obținerea atât a dvs., cât și a dvs. împreună la petreceri și astfel. Să fii civil și să nu-i cereți să ia părți.
  • Încercați să apelați oameni pe care nu ați văzut-o la fel de mult în ultima vreme. Ei vor aprecia auzul de la tine, și nu este probabil să fugi în fosta ta iubită în jurul prietenilor pe care nu ai ieșit împreună.
  • Imaginea intitulată Uită de fosta voastră prietena 8
    8. Fii deschis pentru a întâlni noi prieteni. Indiferent de vârsta dvs. sau dispoziția socială, dacă aveți timp să faceți lucruri cu prietenii dvs., șansele sunt bune că veți întâlni mai mulți oameni mai devreme sau mai târziu. Să fie angajați și prietenoși cu ei și puteți ajunge foarte mult să faceți tot felul de noi conexiuni.
  • În afară de a vă oferi mai multe șanse să vă îndepărtați de singurătatea voastră și să fiți în jurul celorlalți, este, de asemenea, un mare impuls de ego pentru a vă reaminti că oamenii ca tine chiar și în absența fostului tău prietena și că încă mai poți întâlni oameni și să-i faci prieteni Fără ea acolo.
  • Metoda 2 din 3:
    Având grijă de tine
    1. Imaginea intitulată Uită de prietena ta fosta Pasul 9
    1. Dă-ți timp. Este un lucru teribil să treci printr-o despărțire brută. Ar fi frumos dacă ar exista o modalitate de a vă forța să ridicați și să treceți la picătură de o pălărie, dar asta nu este doar modul în care oamenii lucrează. Cum ar fi sau nu, vei avea nevoie de timp pentru a vindeca. Acest ghid poate ajuta doar să ghideze vindecarea și se grăbește oarecum. Nu poate reduce timpul de care veți avea nevoie de o anumită sumă.
  • Imaginea intitulată Uită de fosta voastră prietena Pasul 10
    2. Utilizați spațiul personal. Poate dețineți o casă - poate că aveți doar o jumătate de dormitor pentru a vă apela pe cont propriu. Oricare ar fi cazul, găsiți momente și locuri unde puteți fi singuri cu gândurile voastre și lăsați-i să vină în mod natural. Când aveți spațiu personal, nu aveți restricții asupra gândurilor voastre. Știind că aveți un loc în care puteți fi total sincer cu voi vă va ajuta să vă confruntați cu mânia și tristețea în alte zone ale vieții voastre.
  • Dacă nu aveți spațiu util la domiciliu, încercați să vizitați un parc din apropiere sau la școală la un moment dat când câțiva alți oameni îl folosesc. Găsiți un colț out-of-the-way și rămâneți acolo pentru o vreme.
  • Dacă spațiul dvs. personal îți amintește de fostul tău prietena, rearanjați-l. Scoateți-vă și ascundeți tot ce vă amintește de timpul dvs. împreună și dați întreaga zonă proaspătă prin mișcarea de mobilier, schimbarea decorurilor sau donarea / vânzarea de lucruri suplimentare.
  • Luați în considerare meditația în timpul tău personal, pentru a vă ajuta să sortați lucrurile în cap. Există diferite metode de meditație - cel mai de bază este să stați și să respirați uniform, concentrându-vă asupra senzației fizice a corpului propriu, până când gândurile dvs. devin mai clare și mai puțin copleșitoare.
  • Imaginea intitulată Uitați de fosta voastră prietena dvs. Pasul 11
    3. Rezista tentației de a apela. Mai ales după relații pe termen mai lung, nevoia de a se întoarce în legătură cu ex poate fi copleșitor. Fă-ți cel mai bine pentru a rezista - va face doar lucrurile mai rău pe termen lung.
  • Încercați să păstrați un cont de tot timpul când începeți să luați legătura cu ex-prietena dvs. Actul de urmărire vă va aminti să vă opriți.
  • Dacă ex-ul dvs. este cel care a intrat în legătură cu dvs., lucrurile devin mai complicate. Cel mai bine este să o evitați cât mai mult posibil, dacă puteți. Încercați să-i explicați că aveți nevoie de mai mult timp pentru a ajunge peste ea. Dacă îi pasă deloc, o va face tot posibil să-ți respecte dorințele.
  • Dacă nu pare să respecte cererea dvs., nu fi prea supărată pe ea. De obicei, înseamnă că suferă aproape la fel de mult ca tine, și pur și simplu nu vă lipsește auto-disciplina.
  • Imaginea intitulată Uitați de fosta voastră prietena dvs. Pasul 12
    4. Scrieți-vă gândurile și emoțiile. Scrieți cât de mult sau cât de puțin doriți, dar scrieți ceva. Adesea, veți găsi că atunci când începeți să scrieți, nu veți putea să vă opriți rapid.
  • Nu vă faceți griji cu privire la calitatea scrisului dvs. Gramatica, alegerea cuvântului, și alte astfel de lucruri nu contează un pic.
  • Odată ce ați scris o diatrică întreagă, ardeți-o sau o rupeți în bucăți și aruncați-o. Acest act de "trimiterea" ceea ce ați scris este un instrument de coping psihologic foarte puternic.
  • Nu trimiteți sau intenționați să trimiteți, oricare dintre scrierile dvs. la ex - nici măcar o scrisoare. Orice mișcare pe care o faci spre ea, chiar și în amărăciune sau frustrare, este un pas în direcția greșită. Amintiți-vă, încercați să tăiați legăturile care leagă, nu le încurcă.
  • Imaginea intitulată Uită-ți fosta prietena Pasul 13
    5. Scrieți-vă speranțele și interesele. Ori de câte ori vă simțiți suficient de posedat încât nu aveți nevoie să vă evacuați în scris, încercați să vă înregistrați talentele, hobby-urile, interesele, ambițiile și visele. Veți fi amintit de cât de mult există în viața voastră de la ex.
  • Organizați aceste elemente, oricum doriți. Încercați liste comandate sau doar să trageți o mare rețea de idei conectate.
  • De fiecare dată când ați lovit ceva care vă încurajează sau vă interesează, faceți o notă specială a acestuia. Aveți timp și libertatea de a urmări aceste lucruri din nou, acum că sunteți singuri.
  • Imaginea intitulată Uită-ți fostul tău Pasul 14
    6. Vorbiți cu un confidant. Dacă sunteți destul de norocoși să aveți unul, un confident de încredere poate fi o modalitate excelentă de a descărca o parte din povara dvs. emoțională. Dacă nu aveți o persoană, puteți avea încredere cine va sta și vă va asculta, luați în considerare plătiți pentru câteva sesiuni cu un consilier.
  • Fii absolut sigur că confidentul tău este cineva în care poți avea încredere. Ești foarte vulnerabil chiar acum și un cuvânt obișnuit de la el sau ea la o persoană greșită s-ar putea întoarce și te-ar fi rănit. Face clar că doriți ca acest lucru să rămână strict între voi doi.
  • Dă-ți câteva minute pentru a începe. Veți simți jenat și proaspăt la început, dar dacă vorbiți câteva minute și vedeți că confidentul dvs. nu vă judecă sau nu vă ignoră, cuvintele vor începe să vină mai repede decât puteți să țineți pasul.
  • Metoda 3 din 3:
    Mutarea pentru bine
    1. Imaginea intitulată Uită-ți prietena ta Ea Pasul 15
    1. Fii mândru de tine. Priviți în jurul vieții dvs. - aveți un program complet, hobby-uri interesante, prieteni buni și poate chiar un proiect pe termen lung pentru a lucra. Ați luat timp pentru a vă menține echilibrul și pentru a vă îndeplini emoțiile și ați acționat ferm, dar etic în relațiile cu legăturile care vă legau și cu fosta voastră împreună. Pe scurt, ați luat o grămadă de sentimente, gânduri și speranțe și ați construit ceva frumos cu el. Fi mandru.
  • Imaginea intitulată Uită-ți fosta prietena ta Pasul 16
    2. Mențineți distanța. Dacă într-adevăr începeți să vă simțiți bine despre dvs., ar trebui să vă simțiți mai puțin și mai puțin de nevoia de a vă contacta ex. Nu încercați să o arătați în sus sau să vă frecați viața nouă în fața ei - nu-i va avea grijă și veți arăta ca un baston. Realizările dvs. ar trebui să fie propria lor recompensă.
  • Imaginea intitulată Uită-ți fosta prietena ta Pasul 17
    3. Continuă să avansezi. Este un sentiment minunat să se bucure din nou de viață, dar asta nu este o scuză să nu mai îmbunătățești. Viața ta va fi mai bună doar dacă continuați să puneți timpul și efortul în a face mai bine - dacă nu, veți sfârși.
  • Nu vă gândiți la fericire ca un vârf care să fie atins înainte de ao numi o zi și îndreptându-se înapoi - gândiți-vă la el ca un premiu pentru a fi câștigat și purtat cu voi în restul călătoriei voastre.
  • Imaginea intitulată Uitați de fosta voastră prietena 18
    4. Evaluați-vă creșterea. Acum că sunteți cu adevărat peste fosta voastră prietena suficientă încât să nu vă uitați la totul prin ochelari de spargere, probabil că începeți să observați din nou alte femei. Acesta este momentul perfect pentru a vă gândi înapoi în relația dvs. trecut încă o dată și vă dați seama cum ați crescut.
  • Examinați cum s-au schimbat valorile dvs. După ce a trecut printr-o despărțire cu un tip de femeie, probabil că aveți o idee bună despre lucrurile pe care nu le-ați plăcut despre personalitatea ei. Aceasta înseamnă că probabil că eviți femeile care au o personalitate diferită în această privință, ceea ce înseamnă că ați învățat din trecutul dvs. - un semn sigur al creșterii personale.
  • Realizați că vă cunoașteți mai bine decât oricând înainte. Te-ai uitat în inima ta și ai căutat să o înțelegi. Ați vrut interesele și obiectivele și ați făcut noi prieteni fără nimeni acolo pentru a vă afecta prezența. Pe scurt, vă cunoașteți acum într-un mod pe care nu l-ați făcut înainte. Sunteți mai pregătiți, mai posedați și mai încrezători ca rezultat.
  • Gândiți-vă la tot ce vă petreceți timpul acum că fostul dvs. ar fi disprețuit, a râs sau nu înțeles. Nu vei ascunde acea parte din tine însuți de la fetița următoare - și ea te va plăcea mai mult pentru atitudinea ta și atitudinea tăbăcioasă.
  • Imaginea intitulată Uită-ți prietena ta Ea Pasul 19
    5. Faceți cunoștință cu cineva nou. Odată ce ați ajuns la punctul în care puteți merge o săptămână fără să vă supărați de spargerea dvs., timpul a venit să vă puneți din nou pe piața de dating, dacă vă simțiți ca el. Petrecerea timpului cu cineva nou vă poate ajuta să vă distrați să vă gândiți la ex. Amintiți-vă, dacă căutați o revenire sau prima femeie dispusă care vine, probabil că nu sunteți încă peste ex. Nu trebuie să aveți nevoie de o prietena pentru a vă valida.
  • Pune-ți cel mai bun picior înainte. Ați învățat multe de la a obține prin despărțire, dar veți fi plăcut surprinși să vedeți că ați învățat multe de la momentul petrecut și cu fosta voastră prietena: odată ce ați acceptat cu adevărat spargerea dvs. , veți găsi că ultima dvs. relație a fost o generație de aur de informații utile pentru a vă bucura de următoarea zdrobire. Iată câteva dintre lucrurile de bază care ar trebui să vină mai natural decât oricând când încearcă să ridice o dată:
  • O bună igienă vă ajută să treceți de prima poartă. Să-l mențină religios.
  • Zâmbește și fii animat când vorbești cu zdrobirea ta.
  • Luați mândrie în viața voastră. Femei ca un om care pare completă chiar și fără un tovarăș.
  • Fii vrăjitor. Un spirit rapid va farmec pantalonii de pe o femeie care este interesată să vă acorde atenție - uneori destul de literalmente.
  • Fii o companie bună. Nu fi conștienți de sine în compania altor bărbați - în schimb, fiți ieși și entuziasmați. Arată că nu aveți de ce să vă fie frică.
  • Imaginea intitulată Uită de fosta voastră prietena 20
    6. Nu sari prea repede. În termeni pur fizici, dacă tu și o dată l-au lovit, totuși repede doriți să mergeți este în întregime afacerea dvs., dar vorbind emoțional, este important să vă ușurați în următoarea relație. Terminând o relație mereu puțin, dar relații scurte se stinge mai puțin dacă ați reușit să păstrați un cap clar.
  • Dacă vă aflați gândindu-vă la lucruri cum ar fi "ea ar putea fi alesul,"Sau vorbind în mod constant despre ea pentru toată lumea din interiorul urechilor, probabil că sunteți prea adânc - mai ales dacă au fost doar câteva săptămâni sau luni. Faceți un pas înapoi și asigurați-vă că sunteți de fapt mulțumiți de voi în general, și nu doar cu faptul că ați reușit să obțineți o nouă prietena. Prietenele nu sunt doar unelte pentru validarea vieții.
  • Pe de altă parte, nu vă fie frică de angajament. Dacă ați întâlnit o fată pentru câteva luni și începeți să vă simțiți mai atașați de ea, nu-l ascundeți de ea - sau de tine. Nu este nimic neobișnuit despre asta.
  • sfaturi

    Amintiți-vă, dacă nu te-a putut descurca la cel mai rău, nu te merită la cel mai bun lucru!
  • Timpul vindecă toate rănile, după cum se spune, dar timpul petrecut bine le vindecă mai repede. Luați oricare timp trebuie să vă bucurați de sentimentele voastre și să le sortați, dar nu intrați în obișnuința de a fi în viață. Împingeți-vă pentru a trece la comportamente mai constructive ori de câte ori sunteți în stare.
  • Amintiți-vă: ați fost iubiți, sunteți iubiți și veți fi iubit din nou. Aveți un loc în lumea din jurul vostru. Indiferent de modul în care vă simțiți sau ce ar putea spune și să faceți ex-ul dvs. pentru a vă face să vă simțiți mai rău pe termen scurt, acest fapt rămâne.
  • Civilitarea este întotdeauna cea mai bună alegere. Vor fi momente în apropiere de ex. Nu uitați să acționați într-un mod în care puteți fi mândru mai târziu. Fi scurt și până la punct, dar fii politicos și nu lăsa emoțiile tale să arate.
  • Opriți mesajul de trimitere a prietena dvs. ex să spuneți cât de trist sau rănit vă simțiți. Dacă sună sau texte, nu răspundeți. Dacă doriți cu adevărat să scrieți ceva, faceți acest lucru pe computerul dvs. sau pe o bucată de hârtie și trimiteți-o singură. Cel puțin așa, scoateți-o și puteți sorta prin sentimente fără să o tragă înapoi în ea.
  • Doar lăsați-l să meargă. Cu cât îl contactați mai mult, destul de curând ca noul prieten să vă spună să vă retrageți. Nu merita. Vei găsi cu siguranță pe cineva mai bun decât ea!
  • Cunoașteți limitele dvs. reciproc. Fu prietena ta vă poate trage emoțional pentru a reaprinde cu ea, dar asta nu e treaba ta. Rămâneți puternici și fermi despre dvs. în ceea ce privește deplasarea înainte.
  • Recunoașteți tot ce aparține trecutului - redescoperiți cât de nou este adevărat că viitorul deține necunoscutul, pentru că o face.
  • Avertizări

    Fiți conștienți de faptul că, dacă trimiteți mesaje text sau prin e-mail la ex-ul dvs. despre cât de mult agonie sunteți fără ea, ea poate folosi acest lucru ca ceva de râs cu prietenii ei sau să fie mic despre. Lipiți de fapte dacă trebuie să o contactați, cum ar fi "Lucrurile tale sunt în cutie de la ușa din față a casei surorii mele. Colectați mâine sau o va lua în magazinul de știri viitoare."
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar