Cum să explorați diferența dintre cunoaștere și înțelegere

Poate "ingredient secret" din toată înțelepciunea este înţelegere, Această perspectivă magică în apropierea, în cazul în care nu numai conceptul, ci aplicația practică a acestuia are sens perfect.Cu toate acestea, complicația este că înțelegerea și cunoașterea nu sunt întotdeauna același lucru. Deci, în timp ce o persoană poate studia cu sârguință o filosofie, ar putea niciodată să creeze prea multe beneficii la un nivel profund sau să aibă sens, astfel încât lecția rămâne profundă, abstractă și inaccesibilă. Această problemă comună afectează multe și este un obstacol major în calea posibilității de a dezvolta abilități în viață.

Acest tutorial explorează diferențele dintre cele două și cum să vă asigurați că obțineți beneficii maxime din diferite învățături religioase și filosofice și pentru a ajunge la o profunzime mai mare a înțelegerii în domeniul dvs. de studiu.

Pași

  1. Imaginea intitulată sparge un obicei pasul 4
1. Începeți la început și uitați-vă la ce cunoștințe sunt. Cunoașterea, în vigoare, este acumularea de fapte, mituri, trivia și credințe. Este un domeniu allencompasing de date pe care îl folosim pentru a trăi din metode să conțină o sarcină, datele pentru a putea planifica, precum și capacitatea de a face față a ceea ce sa învățat.
  • Reflectați asupra modului în care ați acumulat acest magazin excelent de date. Datele pot fi afectate de la școli și alte persoane și mintea stochează acest lucru dacă este interesat de IT, fie interesul trivial sau relevanța funcțională.
  • Imaginea intitulată face meditația minunată Pasul 11
    2. Luați în considerare cât de multe dintre cunoștințele dvs. înțelegeți de fapt pe o adâncime. În general, cantitatea de cunoștințe pe care o avem este mult mai mare decât suma pe care o înțelegem cu adevărat. De exemplu, s-ar putea să știm cu toții că o oul brut în apa clocotită va găti oul, dar nu înțelegem procesul care afectează proteinele din ou, însă un specialist care studiază procesul nu numai că va învăța cum, dar înțelegeți De ce. În același mod, s-ar putea să cunoaștem multe bucăți de înțelepciune o mare parte din ea pur și simplu stocăm așa cum am învățat, dar nu așa cum este înțeles ca Weseldom o observă sau o aplică într-o manieră minunată.
  • Imagine intitulată atinge obiectivele pe termen scurt Pasul 6
    3. Explorați relația cu cunoștințele și momentul actual.Cunoștințele atunci când se observă îndeaproape, se dezvăluie să fie în întregime legată de trecut, dar nu în momentul actual. Toate cunoștințele și informaționalele noastre au fost acumulate pe o perioadă lungă de timp, actualul momenster este - există doar conștientizarea și ființa.
  • Este important să se ia în considerare acest aspect. Există foarte puține cunoștințe despre date pe care nu le-am întâlnit prin educație, experiențe și studii superioare, dar această reținere a datelor este pur și simplu reținerea de a nu se obține "acum", dar a fost obținut "atunci" și este notat pentru utilizarea noastră personală în mintea noastră.
  • Imagine intitulată Medită pentru începători Pasul 1
    4. Testați ce se întâmplă când eliberați trecutul. Puteți încerca acest lucru ca experiment a informat sau în timpul unui exercițiu de meditație. Dacă vă lăsați să fiți pe deplin conștienți de momentul actual, probabil că este posibil doar pentru câteva minute, deoarece procesul de minte depinde de faptul că cunoașterea se referă rapid la procesul pe care îl cunoașteți.
  • Imaginea intitulată face meditația de gândire Pasul 13
    5. Luați în considerare acum relația pe care o aveți cu filosofia dvs. Orreligion. Cât de mult este cunoașterea învățată spre deosebire de cunoaștere? Este un punct foarte surprinzător de înțeles că multe dintre metodele de a trăi bine și de a fi fericite au fost deja descoperite de multitudinea de filozofi, sfinți și lideri religioși în timp.Deci, de ce putem să auzim răspunsul, dar încă nu face nicio incidență, dar pentru unii o face?
  • Imagine intitulată Dezvoltați telepatia Pasul 12
    6. Începeți să explorați fațetele individuale ale filozofiei. Prin contemplarea intenției, precum și a metodei sale de aplicare, precum și alternative și nonplicarea sa, puteți obține o înțelegere mai profundă. Nu este suficientă în acest stadiu, dar aceasta este fundația de a înțelege înțelegerea. Cea mai mare înțelegere se întâmplă în continuare, iar cunoștințele învățate sunt aplicate direct în acest moment.
  • Partea fascinantă a minții este că poate vedea același lucru și învață încă ceva nou. La fel ca atunci când te uiți la un fotographor o pictură de mai multe ori, în cele din urmă din ce în ce mai mult din ea devine tot mai mult. Vedeți mai multe efecte mai subtile ale luminii și umbrei, loviturile și textul de vopsea și culorile și părțile mai subtile ale fundalului, care pot da un nou sens și interes. Cu acest inmind, puteți explora filozofia sau predarea sau, în general, viața și mintea în sine pentru ao înțelege și a găsi defepplicări și beneficii.
  • Imagine intitulată Dezvoltarea inteligenței emoționale Pasul 7
    7. Luați în considerare beneficiile și posibilitățile de îmbunătățire a înțelegerii dvs. În esență, înțelegerea este un proces foartedep cu avantaje mari, în timp ce cunoașterea simplă a cărților, învățarea roților sau stilinul mnemonic ocupă un nivel foarte superficial al minții și a oferi beneficii. Numai atunci când o persoană a învățat-o suficient de bine pentru a aplica în acest moment, poate înțelege apoi să crească de la cunoaștere.Terminați procesul prin reflectarea din nou asupra diferenței între cunoaștere și înțelegere. Cunoașterea fiind, în cele din urmă, colectarea evenimentelor anterioare și a cunoștințelor second hand obținute în altă parte. În momentul în față, există pur și simplu înțelegere și deschiderea de deschidere și fericirea.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar