Cum să faci o aruncare în fotbal

Arunca sunt momente mici, dar cruciale într-un joc de fotbal: ei prezintă o oportunitate de a menține posesia mingelor, de a valorifica o cifră de afaceri sau - din păcate - pierde posesia mingii. Ca atare, aruncarea este una dintre cele mai fundamentale abilități în fotbal. Adăugați la acest fapt că mulți jucători ignoră dezvoltarea abilităților de aruncare și aveți o rețetă pentru dezastru. Nu te îngrijorează, totuși. Urmați acești pași, iar cu puțină practică, veți putea profita de aruncarea de aruncați ca profesioniștii.

Pași

Metoda 1 din 2:
A face o aruncare normală
  1. Imaginea intitulată Faceți o aruncare în Fotbalul Pasul 1
1. Ridicați mingea cu ambele mâini, una pe fiecare parte a mingelor. Mâinile tale ar trebui să fie aproape în mod egal - dacă mingea era un ceas, mâna ta dreaptă ar fi la ora 3:00 și la stânga la ora 9:00. Poate ajuta la schimbarea lor un pic, astfel încât degetele dvs. sunt aproape atingând în partea din spate a mingelor. Acest lucru vă ajută să obțineți un pic mai mare de pârghie pe aruncare.
  • Aruncarea se întâmplă numai atunci când întreaga minge trece complet pe una din tabelele de atac. Repornirea are loc la punctul în care a ieșit câmpul de joc .
  • 2. Puneți-vă picioarele în cazul în care mingea a ieșit din câmpul de joc în contact. Regulile jocului permit o parte a fiecărui picior să fie în interiorul câmpului de joc, atâta timp cât o porțiune a piciorului este de fapt pe linia de atac sau în spatele liniei de atac. Este un mit pe care un aruncător nu poate sta pe linia de atac.
  • Dacă doriți să încercați o aruncare de alergare, stați la câțiva metri în spatele linerii, astfel încât să puteți rula până la linia fără a trece complet. Unii jucători le place să-și păstreze picioarele împreună, în timp ce alții au pus un picior în față și își trag piciorul înapoi în timp ce aruncă.
  • 3. Aruncați-vă ușor. Mulți jucători încearcă să arunce exclusiv cu brațele, dar cea mai mare parte a puterii ar trebui să vină de pe spate și pe umeri, precum și de impulsul de la începutul dvs. de funcționare. Gândește-te la corpul tău ca o catapultă care se trase înapoi - picioarele tale sunt încă plantate ferm, dar coloana vertebrală devine o primăvară încărcată. Faceți acest lucru chiar înainte de a vă pregăti să aruncați mingea.
  • Deocamdată, lucrați doar la arcuri la fel de mult ca este confortabil. Lucrați mai întâi la obținerea unei forme adecvate, apoi aruncați mingea mai târziu. O îndoire ușoară este suficientă pentru a începe învățarea cu.
  • 4. Aduceți mingea în sus și peste cap. Începeți cu mingea în spatele capului și aruncați-o peste vârful capului. O aruncare legală trebuie să călătorească "Din spatele și peste capul lui [sau ei]." Arbitrii ar putea fi o atingere lenientă aici pentru o aruncare rapidă, dar trebuie, cel puțin, să începeți cu mingea deasupra capului.
  • Probabil că veți fi chemați la o infracțiune dacă începeți o aruncare de pe frunte sau mai departe. Acest lucru se poate întâmpla accidental pe aruncări rapide.
  • 5. Eliberați mingea cu o mișcare înainte de încheieturi. Adu-ți brațele în sus și înainte, astfel încât mâinile tale și mingea să călătorească direct peste cap. În același timp, aduceți-vă înapoi înapoi ca un izvor și (dacă efectuați o aruncare de alergare) trageți piciorul piciorului din spate pe pământ. Extindeți-vă brațele pe deplin și eliberați mingea de la doar în spatele capului.
  • Amintiți-vă să vă păstrați capul în sus și să vă îndreptați direct după ce mingea este eliberată, astfel încât să nu aruncați doar mingea la pământ.
  • Punctul de lansare depinde de cât de departe trebuie să mergeți aruncarea. Pentru aruncările mari, lăsați-vă când treceți peste cap. Pentru treceri mai scurte, țineți mingea până când vă traversați fruntea sau așa.
  • Tu nu poate arunca balonul cu o mână ca un portar.
  • 6. Rulați pe câmp pentru a reintroduce jocul, dar nu atingeți mingea până când nu are un alt jucător. Nu vă puteți atinge propria aruncare până când un alt jucător (la nici o echipă) nu a atins-o. Deci, reveniți acolo pentru a vă ajuta să mutați mingea în poziția de punctaj.
  • Dacă ați aruncat accidental mingea adversarului dvs. (Cine prin lege trebuie să fie de cel puțin 2 metri înapoi de la punctul de aruncare), alcătuiți-o pentru a încerca să fure mingea înapoi.Dacă vă aflați în mod deliberat, asigurați-vă că nu este într-o manieră violentă sau periculoasă. Puteți juca mingea de pe un adversar nesuspectant pe o aruncare legală în.
  • Întotdeauna urmăriți-vă aruncarea prin revenirea în joc și înapoi în poziție.
  • Imaginea intitulată Faceți o aruncare în Fotbalul Pasul 7
    7. Examinați regulile pentru a vă asigura aruncarea perfectă, legală. Regulile pentru aruncări nu sunt foarte dificile, dar ar trebui să fiți atenți cu fiecare aruncare. Chiar și profesioniștii fac o greșeală, dar nu este mai puțin jenantă când o faci într-un joc. O aruncare legală trebuie să aibă toate elementele următoare:
  • Vă confruntați cu câmpul de joc
  • Ambele picioarele dvs. trebuie să fie pe sau în spatele liniei de atingere. Atâta timp cât o parte a fiecărui picior este pe o parte din linia de 5 inch sau în spatele ei și atingând solul în momentul în care mingea este aruncată, poziția piciorului este legală.
  • Folosiți două mâini
  • Mingea vine din spate și peste cap.
  • Tu nu poti scor direct de pe o aruncare.
  • Metoda 2 din 2:
    Luând o aruncare mai bună
    1. Lucrați repede. Aruncarea sunt rareori oportunități de ofensive foarte mari, iar acest lucru este prin design. Scopul de a arunca mingea, apoi reveni repede în joc.
  • 2. Scopul pentru picioarele de coechipieri ori de câte ori este posibil. Cu cât mai ușor îl puteți face pentru coechipierul dvs. pentru a controla mingea și a începe să se miște, cu atât mai bine pentru toată lumea. Încercați să aterizați mingea lângă picioare, astfel încât să o poată trata la fel ca o trecere. Notă, cu toate acestea, că există momente în care scopul dvs. trebuie să schimbe un pic:
  • Dacă comunicați bine, o aruncare a capului de coechipieri, permițându-i să-l împrăștie, este o modalitate excelentă de a obține două treceri rapide în și de a distruge apărarea.
  • Dacă există o mulțime de trafic, și ești îngrijorat de a fi ales, scopul pentru piept. Coechipierul dvs. poate folosi corpul lor pentru a controla și a proteja mingea și este o țintă mult mai mare de lovit.
  • 3. Puneți o anumită putere pe aruncările voastre, tratați-le ca niște treceri. Nu plutiți doar mingea în. Acest lucru oferă apărării o mulțime de timp pentru a reacționa și a presiune mingea, ceea ce înseamnă, în general, coechipierul dvs. este atacat înainte ca mingea să ajungă chiar acolo. Puneți puțin "Oomph" pe aruncările voastre, apelându-le într-adevăr în capăt. În timp ce nu vrei să-l chuck la un coechipier, nici tu nu vrei să lunci.
  • Dacă sunteți flexibil și confortabil cu o mână frontală, încercați o aruncare puternică de flip.
  • 4. Scanați câmpul pentru jucătorii din mișcare. Decizia de unde să livreze mingea este cel mai important pas. S-ar putea să fi stabilit piese pentru aceasta sau este posibil să aveți nevoie doar să găsiți un player deschis. Odată ce ați luat decizia dvs., va trebui să executați rapid, astfel încât adversarul dvs. să nu poată detecta unde veți arunca.
  • Este întotdeauna cel mai bine să lovești un coechipier pe fugă în loc să stai liniștit. Mișcarea face ca apărarea să reacționeze - să-și facă viața ușoară.
  • 5. Utilizați o aruncare de rulare pentru o distanță adăugată. Obțineți un scurt început de funcționare - doar 2-4 pași - pentru a vă ajuta să câștigați impulsul necesar pentru a alimenta mingea la țintă. Plantați orice picior este confortabil în spatele liniei pe măsură ce începeți aruncarea. Piciorul din spate, care are încă un impuls, trage pe pământ în spatele dvs. pentru a vă asigura că încă păstrați ambele picioare în jos.
  • Piciorul tău puternic ar trebui să fie înainte, care este opusul modului în care ar fi dacă ar fi aruncat un baseball.
  • În general, ceva mai lung de 2-3 pași nu adaugă mult mai multă putere la aruncare.
  • 6. Aruncați mingea pe linia spre tine, obiectivul adversarilor atunci când aveți îndoieli. Dacă nu aveți opțiuni, echipa dvs. nu se mișcă, iar arbitrul vă spune "Grăbește-te," o chuck pe linia spre obiectivul adversarilor. Acest lucru lasă apărării Puține opțiuni simple de a gestiona mingea, iar cel mai probabil rezultat va fi o altă aruncare în continuare în câmp.
  • Spuneți colegii dvs., dacă este posibil, pentru a sparge linia pe măsură ce aruncați. Dacă puteți preveni apărarea rapid de pe minge, aveți o șansă mai bună de a forța o eroare.
  • Imaginea intitulată Faceți o aruncare în Fotbalul Pasul 14
    7. Nu aruncați niciodată mingea în fața dvs. sau "pătrat" la câmpul. Nu aruncați niciodată mingea drept înainte, cu excepția cazului în care nu există apărători sau presiuni (cum ar fi adânc în propria jumătate defensivă). Gândiți-vă la asta - o aruncare este o trecere înaltă, lentă și previzibilă, una care este ușor de citit și selectată. În plus, coechipierul dvs. va primi mingea cu care se confruntă cea mai gravă direcție posibilă - marginea.
  • Șansele de eroare sau, chiar mai rău, de a fi selectate, sunt amplificate de faptul că apărarea care rulează după ce mingea se îndreaptă spre obiectivul dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Ține-ți picioarele pe pământ. Dacă vă ridicați piciorul din spate, puteți fi penalizați de arbitri.
  • Fi furișați. Poate vrei doar să livrezi mingea unui coechipier la câțiva metri distanță, dar adversarii tăi păstrează ținta ta. Obțineți un început de funcționare și acționați ca și cum veți arunca departe sau faceți ca acesta să apară că veți arunca în sus câmpul, dar apoi aruncați câmpul în jos. Little trucuri ca aceasta pot păstra adversarii dvs. ghicit și ajutați colegii dvs. de echipă să se deschidă.
  • De îndată ce obțineți mingea în mâinile voastre, obțineți un început de alergare, apoi plantați ambele picioare la margine și aruncați. Este important să o faceți rapid și să prindeți cealaltă echipă în afara gardei.
  • Strategia este foarte importantă în aruncare. Dacă sunteți aproape de propriul obiectiv, doriți să fiți extrem de atenți în cazul în care aruncați mingea. În general, aruncările scurte, rapide sunt mai puțin riscante aici.
  • Avertizări

    O aruncare va fi acordată echipei adverse dacă aruncătorul efectuează aruncarea în mod incorect.
  • O lovitură liberă va fi acordată adversarului dvs. dacă aruncați mingea și atingeți-o înainte ca un alt jucător să o atingă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar