Cum de a desena un tort

Tortul este un desert inițial făcut pentru mese ceremoniale. Există multe soiuri de tort, variind de la cele simple de pâine la delicatese mai sofisticate cu rețete care au fost transmise generațiilor. Dacă nu sunteți prea mult pentru coacere, încercați să trageți un tort delicios cu toppingul de căpșuni utilizând acest tutorial. Adaptați orice pas pe care doriți să-l produceți un desen de tort pe care sunteți mulțumit.

Pași

1. Desenați o elipsă (un cerc plat). Lăsați spațiul deasupra și sub elipsa dvs., deoarece acest lucru va servi ca pe partea de sus a tortului dvs. și nu doriți să ieșiți din cameră pentru căpșuni sau straturile de jos.
  • 2. Adăugați o linie sub fiecare parte a elipsei. Conectați cele două linii cu o linie curbată - aceasta este forma de bază a tortului.
  • Poate fi înalt sau scurt, după cum doriți sau chiar în formă diferit decât văzut aici, dar nu uitați să păstrați toate detaliile dvs. în proporție.
  • 3. Desenați o linie curbată aproximativ o treime din distanța dintre prima linie curbată și elipsă. Aceasta cuprinde diferența dintre bază și umplerea tortului.
  • 4. Schițați o formă de sirop de picurare și o grămadă de căpșuni pentru căpșuni. Nu există linii directoare specifice pentru trasarea acestei părți, uitați-vă la imaginea însoțitoare și încercați să o apropiați cât mai aproape posibil.
  • 5. Schițați totul cu o linie neater. Faceți forme mai clare pentru căpșuni, inclusiv fructe întregi și jumătate. Din nou, uitați-vă la imagine pentru a vă ajuta.
  • Dacă doriți să adăugați decorațiuni de îngheț sau orice altceva în tortul dvs., acesta este punctul de a face acest lucru.
  • 6. Adăugați detalii pentru textură. Desenați "semințe" pe căpșuni, găuri mici în umplutură (pentru o textură asemănătoare cu cremă) și puncte mici de pe bază (pentru o textura prăjită).
  • 7. Liniați desenul cu cerneală neagră. Încercați să faceți o linie modulară (care trece alternativ de la gros la subțire). Acest lucru va face ca desenul dvs. să arate mai bine și mai profesionist.
  • 8. Ștergeți creionul de la desen și culoare. Utilizați culori luminoase, după cum se arată. Ai terminat!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Prăjiturile sunt, eventual, cel mai cunoscut desert al tuturor timpurilor, folosit pentru totul de la ziua de naștere la nunți, așa că faceți dreptate. Asigurați-o să pară ca fiind mai tridimensională cu utilizarea umbrelor și evidențiere și o culoare bogată, așa că se pare că ați putea să o mâncați - încercați MR. Schițați markeri parfumați pentru un impuls foarte viu. (Dacă v-ați foame, doar gândiți-vă la tort, căutați în sus tort Rețete articole.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar