Cum să convingi pe bătrâni să cumpere tehnologie

Tehnologia poate fi adesea intimidantă și confuză față de cei care nu sunt familiarizați cu vocabularul și dispozitivele. Cu toate acestea, tehnologia poate oferi servicii eficiente și asistență pentru bătrâni care altfel ar fi dezinteresați în învățarea unei noi tehnologii. De la explicarea modului în care tehnologia funcționează la beneficiile pe care le vor primi, puteți oferi un cadru cuprinzător pentru bătrâni să învețe și să adopte noi tehnologii.

Pași

Partea 1 din 3:
Explicarea tehnologiei
  1. Imagine intitulată Convinge Bătrânii pentru a cumpăra tehnologia Pasul 1
1. Spune-le ce este tehnologia. Explicați mai mare, în termeni clarați, ceea ce este tehnologia. Acest lucru poate părea o sarcină simplă, dar mulți bătrâni pot deveni rapid confundați de vocabularul pe care o persoană mai mică ar putea lua în considerare comună. Luați-vă timpul în timp ce descrieți tehnologia unui bătrân pentru a trece pe deplin la fiecare detaliu major pe care tehnologia îl deține.
  • Evitați utilizarea numelor de marcă și, în schimb, utilizați numele tehnologiei. De exemplu, utilizați telefonul pe iPhone, comprimat peste iPad, sau MP3 player peste iPod.
  • Nu te complica. Ei nu trebuie să cunoască toate numele produselor sau diferențele dintre ceea ce fac. De exemplu, nu încercați să explicați LTE versus GPS. Lipiți-vă la ceea ce elementul le face și îi ajută să-și satisfacă nevoile.
  • Ar putea fi util să vă puneți întrebări cum ar fi: "Cum aș explica acest lucru unei persoane care nu a folosit niciodată tehnologia așa?"Sau" ce aș spune cuiva care nu a văzut niciodată așa ceva?"
  • Comparați elementul la ceva ce deja înțeleg. Spune, "Un iPhone este la fel ca linia telefonică fixă, dar o puteți lua peste tot."
  • Imagine intitulată Convinge Bătrânii pentru a cumpăra tehnologia Pasul 2
    2. Diferențiază între un "upgrade" și o nouă tehnologie. Încadrarea a ceea ce este tehnologia și cum îi va afecta viața este esențială pentru a convinge bătrânii să cumpere o nouă tehnologie. Fiind capabil să facă diferența între modernizarea tehnologiei actuale și adoptarea unui număr complet nou, va ajuta la tranziția lor. Asigurați-vă că vă concentrați asupra a ceea ce este diferit de upgrade, cum va schimba modul în care interacțiunea cu tehnologia și ce beneficiile sale sunt.
  • Toate tehnologiile pot fi văzute, într-un anumit sens, ca un upgrade. Cu toate acestea, concentrarea asupra schimbărilor mai mici va contribui la realizarea acestor tranziți mai ușor de înțeles. De exemplu, încercați să diferențieți un sistem de operare de upgrade de la o tranziție de la Flip-Telefon la Smartphone.
  • Păstrați-vă explicația sa axat pe ceea ce vă permite să faceți și să le spuneți ce beneficii vor primi. Ai putea spune, "Acest nou sistem de operare utilizează aplicații, astfel încât să fie mai ușor să găsiți ceea ce căutați."
  • Imagine intitulată Convinge bătrânii pentru a cumpăra tehnologia Pasul 3
    3. Explicați beneficiile tehnologiei. Există multe beneficii pentru a rămâne curentul cu tendințele tehnologice. Explicarea acestor beneficii va ajuta la motivarea unui bătrân pentru a continua să învețe și să utilizeze o nouă tehnologie. Indiferent dacă folosesc Internetul, un iPhone sau un televizor inteligent, multe tehnologii noi oferă o serie de beneficii și locuri de cazare.
  • Încadrați-vă explicațiile pe baza a ceea ce și-au exprimat interesul. De exemplu, ei probabil vor să păstreze legătura cu familia sau să vadă mai multe fotografii ale nepoților lor. Arătați-le cum poate ajuta tehnologia cu asta.
  • Încercați să explicați modul în care utilizarea unui iPhone sau Facebook îi va ajuta să mențină legătura cu membrii familiei din întreaga țară, țara sau globul.
  • Explicați modul în care pot urmări sănătatea și fitness folosind un ceas Apple.
  • Explicați, de exemplu, modul în care un televizor inteligent le va lăsa să înregistreze emisiunile TV că pot juca oricând în orice moment ar dori.
  • Încercați să utilizați fraze precum ", acest telefon vă va permite să vizualizați imagini ale nepoților dvs. ori de câte ori doriți," "Acest ceas poate monitoriza, de asemenea, activitatea dvs., rata inimii și vă oferă alerte de sănătate," sau "Acest televizor poate înregistra spectacole și poate le urmăriți înapoi ori de câte ori doriți."
  • Imagine intitulată Convinge Bătrânii pentru a cumpăra tehnologia Pasul 4
    4. Adresa limitărilor fizice. Mulți bătrâni rezistă la învățarea unei tehnologii noi din cauza limitărilor fizice, cum ar fi viziunea sau afectarea auditivă, precum și bolile cronice sau semnificative. Abordarea acestor limitări fizice vă va ajuta atât pe voi, cât și pe bătrâni înțelegeți ce tehnologie poate fi utilizată și ce tehnologie nu vor putea să utilizeze.
  • De exemplu, iPhone-urile sunt adesea subțiri și slick, astfel încât ei ar putea să cadă mâinile, mai ales dacă au artrită sau tremor. În acest caz, doriți să le obțineți un caz de protecție mai gros și un protector de ecran, astfel încât telefonul să fie protejat în cazul în care este abandonat.
  • Partea 2 din 3:
    Sprijinind tranziția lor
    1. Imagine intitulată Convinge bătrânii pentru a cumpăra tehnologia Pasul 5
    1. Arătați-le cum pot vedea poze ale copiilor și nepoților lor. Având timp pentru a arăta un bătrân cum tehnologia pe care o au lucrări îi vor ajuta să nu înțeleagă doar, ci și să adopte această nouă tehnologie în stilul lor de viață actual. Dați-le câteva lecții despre cum să transformați lucrurile și alte funcții de bază ale tehnologiei. Continuați să practici prin oferirea de sarcini mici pentru a încerca și completa, cum ar fi să vă sunați la telefon, trimițând un e-mail, jucând o melodie sau înregistrarea unui episod TV.
    • Începeți mici și mergeți încet. Ei pot fi descurajați dacă se simte copleșitoare. Lăsați-i să știe că este normal ca să ia timp pentru ca oamenii să învețe cum să utilizeze noi tehnologii.
    • Încercați să programați orele regulate pentru a vă așeza și treceți printr-un aspect al tehnologiei. De exemplu, ați putea întâlni o dată pe săptămână timp de o oră. O sesiune pe care ați putea crea e-mail pe un smartphone, altul ar putea să semneze un bătrân până la Facebook și să le conecteze cu membrii familiei.
  • Imagine intitulată Convinge bătrânii să cumpere tehnologia Pasul 6
    2. Să fie suportul lor de tehnologie voluntar. Bătrânii vor avea nevoie de sprijin continuu, în special de cei care au o înțelegere culturală și generație mai mare a tehnologiilor emergente. Faceți-vă la dispoziția unui bătrân ori de câte ori ar putea avea probleme cu tehnologia lor și le vor vorbi la o rezoluție. Efectuarea dvs. este disponibilă va păstra bătrânii angajați și îi ajută să se simtă ca și cum au o asistență consistentă în învățarea acestei noi tehnologii.
  • Lăsați vârstnicul să știe că vă pot suna când au o problemă cu noua lor tehnologie. Acordat, acest lucru poate deveni prea frecvent și disruptiv, deci asigurați-vă că le reamintiți de întâlnirile dvs. regulate.
  • Reasigura-le spunându-le "Nu vă faceți griji, voi fi aici pentru a vă ajuta dacă sunteți confuz sau aveți probleme" sau "este important să rămâneți conectați cu familia, așa că voi face tot ce trebuie să faceți sigur ca da."
  • Imagine intitulată Convinge bătrânii să cumpere tehnologia Pasul 7
    3. Utilizați o nouă tehnologie de comunicare. Folosind tehnologia pe care un bătrân încearcă să o învețe, îi va ajuta să rămână motivați și conectați. Cu cât puteți încuraja un bătrân să continuați să utilizați o nouă tehnologie, cu atât este mai probabil ca ei să o adopte în stilul lor de viață.
  • Încercați să transmiteți frecvent un bătrân pe Facebook dacă acestea tocmai au creat un cont.
  • Încercați să trimiteți doar trimiterea de mesaje text unui bătrân care tocmai a primit un smartphone.
  • Partea 3 din 3:
    Făcând argumentul dvs
    1. Imagine intitulată Convinge Bătrânii pentru a cumpăra tehnologia Pasul 8
    1. Nu te frustrați când spun că nu. Mulți bătrâni vor fi fermi cu privire la rezistența lor la noile tehnologii, în special cele care utilizează vocabulare diferite și nefamiliare. În loc să fie frustrat la lipsa de înțelegere sau lipsă de acceptare, rămâneți calm și încercați din nou. Unele rezistențe ar putea rula adânc și ar putea dura ceva timp pentru a se schimba. Amintiți-vă că acționarea din frustrare poate face rău argumentului dvs. pentru utilizarea tehnologiei noi.
    • Dacă vă aflați frustrat, respirați adânc și încercați să vă relaxați.
  • Imagine intitulată Convinge Bătrânii pentru a cumpăra tehnologia Pasul 9
    2. Spuneți-le că pot rămâne conectați cu familia lor, cei dragi sau prieteni. Unii bătrâni nu pot vedea punctul în noile tehnologii și cred că acestea nu sunt necesare. Cu toate acestea, cu atât mai mult accentuați importanța legată de restul familiei, cu atât vor fi mai probabil că vor dori să facă parte din conexiunea respectivă. Lăsați vârstnicul să știe că doriți ca ei să facă parte din comunicarea și interacțiunea pe care o aveți zilnic.
  • Încercați să utilizați fraze precum "Ei bine, toți folosim acum smartphone-uri. Videocam chat-ul cu altul în fiecare săptămână "" Toți suntem pe Facebook, ca să putem împărtăși amintirile familiei noastre cu toată lumea, indiferent unde sunt "sau" cu toții vreți să faceți parte din chat-ul grupului nostru, astfel încât noi vă poate ține actualizarea și primirea actualizărilor despre dvs."
  • Arătați-le cum utilizați tehnologia. De exemplu, le-ați putea include într-un chat video cu altul iubit. Acest lucru ar putea câștiga interesul lor și le-ar face să vrea să încerce să o încerce. Lăsați-i să încerce să folosească telefonul.
  • Imagine intitulată Convinge Bătrânii pentru a cumpăra tehnologia Pasul 10
    3. Întrebați-le de ce evită tehnologia. Cereți bătrânilor de ce sunt neinteresați în utilizarea tehnologiei noi vă pot oferi informații pentru a vă ajuta să faceți mai bine ajustări pentru utilizarea ulterioară a acestora. Indiferent dacă nu înțeleg ce face tehnologia, nu doriți să învățați nimic nou sau nu credeți că au nevoie de ceva pentru a înlocui ceea ce au deja, înțelegerea a ceea ce evită și de ce evită să vă ajute să vă convingeți ei să se schimbe.
  • De exemplu, dacă nu înțeleg tehnologia, le oferă resurse pentru a învăța, cum se clasifică cursuri în mod specific față de seniori, sau să-i învețe singur. În plus, multe centre senior oferă cursuri pe tehnologie.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar