Cum să faci bine în algebra de colegiu

Colegiul Algebra este, de obicei, o condiție prealabilă pentru cursuri de matematică de nivel superior și grade științifice. Deși poate fi un pic mai complicat, stăpânirea acestor concepte este necesară pentru a avansa în matematică. Nu există nici o modalitate rapidă și simplă de a trece algebra de colegiu. Indiferent dacă știți că nu sunteți puternic în matematică, ați luat această clasă cel puțin o dată înainte, sau sunteți un cursant adult care se întoarce la matematică, ca parte a unei schimbări de carieră, știți că nu sunteți singuri în dorința de a trece prin acest curs dificil. Trebuie să puneți în muncă pentru a înțelege conceptele și care necesită timp. Făcând bine în Colegiul Algebra este vorba despre participarea la clasă, făcând temele, cerând ajutor atunci când este necesar și revizuirea materialului pe parcursul cursului (fără agitație!).

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea cursului
  1. Imaginea intitulată face bine în algebra College Pasul 1
1. Luați testul de plasare matematică la școala dvs. înainte ca semestrul să înceapă. Testul de plasare vă ajută să decideți dacă o clasă de algebră este sau nu potrivită pentru dvs. Poate că nu aveți nevoie de algebră sau poate că trebuie să luați o altă clasă de matematică pentru a vă pregăti pentru algebră. De obicei, un test de plasare este gratuit și vine cu o întâlnire cu consilierul academic - ei vă vor putea spune despre situația dvs. specifică.
  • Imaginea intitulată face bine în colegiul algebră Pasul 2
    2. Alegeți-vă cu atenție profesorul. Când vă înregistrați pentru un curs de colegiu, puteți alege propriul profesor. Întrebați-vă și aflați despre diferiții profesori. Alegeți o secțiune învățată de un profesor de calitate pe care credeți că vă va potrivi cu stilul dvs. de învățare.
  • Alegeți o secțiune care se potrivește și cu programul dvs. care vă permite să participați la fiecare clasă.
  • Utilizați site-urile web care au comentarii de la studenți au luat cursul cu acel profesor pentru a afla cine ar fi o potrivire bună pentru dvs.
  • Imaginea intitulată face bine în colegiul algebră Pasul 3
    3. Înscrieți-vă pentru un curs care vă permite să luați examene într-un centru de testare. Multe colegii comunitare au centre de testare care vă permit să programați examenele pentru a fi luate în afara sălii de clasă. Acest lucru poate permite flexibilitatea în cazul în care aveți nevoie de câteva zile de studiu. De asemenea, vă puteți administra mai mult timp pentru a termina examenul decât dvs. în timpul unei perioade de clasă programate în mod normal.
  • Vorbiți cu profesorul dvs. la începutul cursului despre planificarea examenelor în afara sălii de clasă.
  • Imaginea intitulată face bine în colegiul algebră Pasul 4
    4. Programați cursul în timpul perioadei de învățare optime a zilei. Dacă acest curs este esențial pentru a continua la următorul curs, faceți cea mai mare prioritate atunci când alegeți programul dvs. Dacă sunteți o persoană de dimineață, alegeți o secțiune care se întâlnește dimineața când sunteți treaz și sunteți gata să învățați. Dacă cea mai bună secțiune se umple înainte de a vă putea programa, încercați să vorbiți direct profesorului și explicând de ce este important să participați la clasa la acel moment.
  • Mulți oameni tind să-și piardă atenția după prânz, așa că dacă nu sunteți o persoană de dimineață, alegeți o secțiune între orele 10:00 și 12:00 sau după ora 3:00.
  • Imaginea intitulată face bine în algebra College Pasul 5
    5. Luați clasa în timpul verii ca singurul dvs. curs. Dacă aveți ocazia de a face acest lucru, luarea de clasă pe cont propriu vă permite să vă petreceți tot timpul și energia pe algebra cu adevărat înțelegătoare. Nu trebuie să vă împărți atenția între mai multe cursuri vă permite să vă concentrați în mod specific asupra sarcinii la îndemână.
  • Dacă într-adevăr doriți să reușiți la un colegiu de patru ani, luați algebra Colegiului la o colegiu comunitară în timpul verii înainte de a obține o bază solidă în matematică.
  • Imagine intitulată face bine în algebra College Pasul 6
    6. Cunoașteți modul în care temele, chestionarea și examenele contribuie la gradul dvs. Temele, chestionarele și examenele vor avea probabil valori ale punctelor diferite asociate cu acestea. Știind ce procent fiecare contribuie la gradul dvs. vă poate ajuta în continuare în curs dacă vă luptați. Evitați să cădeți în urmă deoarece nu ați pus în timp să faceți temele corect!
  • Determinați cât timp va trebui să cheltuiți în fiecare săptămână pentru a stăpâni cu adevărat cursul. Asigurați-vă că ați pornit de data aceasta programulând-o în ziua dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Învățarea materialului
    1. Imaginea intitulată face bine în Colegiul Algebră Pasul 7
    1. Master Pre-Algebra înainte de prima zi de clasă. Pre-algebra include adăugarea, scăderea, multiplicarea, diviziunea, fracțiile și zecimalele. Aceste concepte sunt esențiale pentru înțelegerea conceptelor algebrice mai complicate.
    • Găsiți tutoriale online care au chestionare asociate cu ele pentru a vă asigura stăpânirea acestui material.
  • Imagine intitulată face bine în algebra de colegiu pas 8
    2. Cumpărați cărțile și consumabile cu o lună înainte de clasa. Dați-vă un cap de pornire pe material, privindu-se prin carte înainte de începerea cursului. Dacă aveți timp, lucrați prin unele dintre concepte și identificați cele care sunt deosebit de dificil pentru dvs.
  • Primindu-se în algebra de colegiu (sau orice altă matematică), veți fi lucrat deja prin unele probleme și veți avea întrebări inteligente pentru a vă adresa profesorului dvs. despre material.
  • Dacă librăria dvs. stochează, cumpărați o copie a manualului Solution Solution. Acest lucru vă va face mai ușor sesiunile de acasă.
  • Imaginea intitulată face bine în algebra College Pasul 9
    3. Citiți programa. Profesorul dvs. nu și-a petrecut tot timpul, punând împreună o sâmbătă pentru nici un motiv. Syllabusul este o foaie de parcurs pentru întregul curs, spunându-vă ce material va fi acoperit fiecare clasă, când se vor face temele și când vor fi chestionare și examene.
  • Notați toate orele de clasă, sesiunile de studiu, chestionarele, examenele și datele datorate proiectului în planificatorul dvs. Acest lucru vă ajută să urmăriți când totul se datorează și vă ajută să faceți o prioritate academică. Acordați o atenție deosebită sesiunilor de studiu și examenelor care cad în afara programului normal și / sau a locației de clasă.
  • Asigurați-vă că aveți suficient timp să luați algebra. O regulă bună de degetul mare este de a programa două ore de temă și de a studia pentru fiecare oră de clasă. Dacă nu aveți suficient timp pentru a lua această clasă din cauza altor angajamente din viața dvs., fie faceți timp pentru această clasă, fie așteptați până când aveți timp.
  • Imaginea intitulată face bine în colegiul algebră Pasul 10
    4. Citiți manualul înainte de clasa. Consultați-vă la programa dvs. pentru a vedea ce parte a manualului va fi acoperită în timpul următoarei clase. Citiți acea secțiune și lucrați unele dintre problemele pentru a vă verifica înțelegerea. Luați câteva note în timpul citirii dvs. pentru a vă trimite înapoi în timp ce studiați pentru chestionare și examene. Veniți la clasă pregătită să pună întrebări despre părțile pe care nu le-ați înțeles.
  • Imaginea intitulată face bine în colegiul algebră Pasul 11
    5. Du-te la toate clasele, chiar și cele opționale. Dacă nu mergeți la clasă, este mult mai greu să învățați pe cont propriu. Matematica este un subiect cumulativ, deci dacă nu cunoașteți fundația, este dificil să înțelegeți mai târziu conceptele.
  • Doar mersul la clasă nu este suficient, trebuie, de asemenea, să plătiți în mod activ atenția.
  • Acordați o atenție deosebită în timpul demonstrațiilor. Unele concepte algebra sunt cele mai bune atunci când sunt demonstrate. Este greu de folosit cuvinte pentru a descrie modul în care un cerc, o elipsă, a parabolă și o hiperbola poate veni din același con, dar când profesorul scoate un model și vă arată cum să "a tăia" conul, secțiunile conice sunt mult mai ușor de înțeles.
  • Imaginea intitulată face bine în colegiul algebră Pasul 12
    6. Asculta si Luați note în clasă. Notați sau trageți tot ceea ce prezintă profesorul dvs. la bord, precum și orice sugestie verbală pe care o dau. Scrieți sau trageți totul exact același mod pe care profesorul îl scrie sau îl desenează pe consiliu. Acest lucru vă va ajuta să studiați notele mai târziu. Dacă profesorul pune o întrebare în clasă, gândiți-vă și răspundeți-o dacă știți asta.
  • Puneți întrebări dacă sunteți confuz. Este probabil ca alți studenți să aibă aceeași întrebare pe care o faceți.
  • Examinați-vă frecvent notele pentru a vă solidifica înțelegerea materialului. Dacă există ceva ce nu puteți înțelege destul, adresați-vă profesorului dvs. pentru ajutor.
  • Imaginea intitulată face bine în algebra de colegiu pas 13
    7
    Faceți temele. Faceți toate temele, chiar dacă nu sunt colectate sau clasificate. Temele sunt practice pentru examene. Când vă faceți temele, studiați în același timp testul. Doar citirea notelor dvs. poate fi suficientă pentru alte cursuri, dar nu este suficient să vă ajute să treceți algebra.
  • Puneți întrebări cu privire la temă. Scrieți o listă de probleme pe care le-ați avut în timp ce faceți temele și luați-o în clasa următoare. Asigurați-vă că dați întrebările o încercare bună - este posibil să le rezolvăm singur.
  • Imaginea intitulată face bine în algebra College Pasul 14
    8. Investiți și învățați cum să utilizați un calculator de grafică. Profesorul dvs. de matematică vă poate arăta clasa dvs. cum să utilizați un anumit calculator sau un program de calculator. Aflați programul sau instrumentul din afară. Dacă ați fost în afara școlii pentru câțiva ani de la ultima clasă de matematică, asigurați-vă că știți cum să utilizați cele mai recente calculatoare sau programe. Găsiți un tutorial online pentru mai multe practici.
  • Imaginea intitulată face bine în Colegiul Algebră Pasul 15
    9. Utilizați hârtie grafică pentru grafice. Înțelegerea modului de a reprezenta funcțiile unui grafic este cheia înțelegerii algebrei. Cu hârtie grafică, puteți învăța abilități importante de grafică și vizualizare. Aceste abilități vă vor ajuta în algebră și la orice clasă de matematică superioară.
  • Partea 3 din 3:
    Trecând examenele
    1. Imaginea intitulată face bine în algebra College Pasul 16
    1. Participați la orele de birou. Orele de lucru sunt ora de-a lungul deoparte de profesorul dvs. pentru a vă ajuta dacă aveți întrebări. Profitați de acest lucru unu-la un moment dat dacă există un concept cu care se luptă cu adevărat. Încercați să vă dați seama exact ce nu înțelegeți în loc să vă plimbați și să spuneți: "Nu înțeleg".
    • Alternativ, puteți utiliza laboratorul de matematică dacă școala dvs. are unul. Vizitați-l pentru a găsi ajutor atunci când aveți nevoie de ea. Dacă vă este frică să întrebați membrii personalului în laborator, cereți lucrătorilor studenților (dacă sunt disponibili) - Aproape fiecare student Math Lab Lucru a luat algebra. Încercați să veniți în timpul timpului de mai puțin trafic, astfel încât să nu trebuie să așteptați ajutor.
  • Imaginea intitulată face bine în algebră College Pasul 17
    2. Profitați de îndrumarea gratuită. Multe colegii și universități comunitare au un anumit număr de ore de îndrumare gratuite oferite studenților. Găsiți un timp care funcționează cel mai bine pentru dvs. și participați la o sesiune. Dacă vă luptați cu un anumit subiect, concentrați-vă asupra acestui lucru până când are sens.
  • Aflați despre politica colegiului dvs. la începutul anului. Puteți pierde privilegiile de îndrumare dacă nu le utilizați în primul semestru.
  • Imaginea intitulată face bine în Colegiul Algebră Pasul 18
    3. Începeți un grup de studiu. Dacă aveți timp și capacitatea, un grup de studiu este o modalitate excelentă de a rămâne pe partea de sus a materialului. Grupurile de studiu sunt, de asemenea, bune pentru a lucra prin temele și concepte complexe. Cineva din grupul dvs. poate înțelege ceva cu adevărat bine și vă poate explica într-un mod care clarifică conceptul pentru dvs. Configurați o săptămână săptămânală sau în fiecare săptămână de întâlnire.
  • Imagine intitulată face bine în algebra College Pasul 19
    4. Plătiți pentru îndrumare suplimentară dacă aveți nevoie de ea. O scurtă sesiune de îndrumare unu-la-unu poate fi mai benefică pentru dvs. de câteva ore de muncă de grup în clasă, deoarece vă permite să vă concentrați în mod specific asupra a ceea ce nu are sens. Deși poate părea costisitoare, este de obicei mai ieftin să plătiți pentru îndrumare decât să plătiți pentru reluarea cursului mai târziu.
  • Găsiți un tutore care se potrivește și înțelege stilul dvs. de învățare. Dacă începeți cu un tutore și nu funcționează pentru dvs., nu ezitați să găsiți altul.
  • Imaginea intitulată face bine în algebră College Pasul 20
    5. Obțineți teste de eșantion cu răspunsuri. Folosirea unui test de la un an anterior este o modalitate excelentă de a obține mai multă practică pentru examen. Vă va oferi o idee despre forma examenului și dificultatea întrebărilor. Lucrați întrebările de testare și verificați răspunsurile. Ce ați greșit este planul dvs. de lecție pentru concepte pentru a lucra la.
  • Imaginea intitulată face bine în algebra College Pasul 21
    6. Examinați chestionarele și temele. Nu numai că chestionarele și temele se numără pentru o clasă, dar sunt, de asemenea, o practică bună pentru examenul final. Când primiți un test sau o temă înapoi, verificați pentru a vedea ce ați făcut greșit. Faceți problemele din nou pentru practică și asigurați-vă că nu faceți din nou aceleași greșeli. O medie de testare bună vă poate ajuta, de asemenea, să treceți dacă gradele de testare sunt pe gardul de trecere / eșec. Veți fi mai puțin probabil să faceți aceeași greșeală a doua oară dacă ați reușit problemele.
  • Imaginea intitulată face bine în colegiul algebră Pasul 22
    7. Completați toate comentariile oferite de profesorul dvs. Înainte de un examen, majoritatea profesorilor vor pune împreună o misiune de revizuire care acoperă toate subiectele pe care le veți vedea pe test. Finalizarea revizuirii vă va oferi o idee despre subiectele pe care le înțelegeți cu adevărat și cele pe care le-ați putea avea nevoie să studiați puțin mai mult înainte de ziua examenului.
  • Utilizați toate resursele pe care le-ați pus la dispoziție pentru a termina revizuirea și studiul. Consultați notele dvs., manualele, atribuțiile anterioare la domiciliu și ajutorul online, dacă este necesar.
  • Imaginea intitulată face bine în algebră colegiu pas 23
    8. Arătați-vă toată munca. Creditul parțial este o modalitate excelentă de a câștiga puncte pe chestionare și teste. Dacă nu arătați lucrarea despre modul în care ați ajuns la un răspuns, sunteți în pericol să obțineți întreaga întrebare greșită, chiar dacă ați adăugat ultimele două numere la capăt incorect.
  • Afișarea muncii dvs. permite profesorului să știe că înțelegeți conceptul, ați fi făcut doar o mică eroare aritmetică.
  • Imaginea intitulată face bine în colegiul algebră Pasul 24
    9. Răspundeți mai întâi la întrebările ușoare. Când luați examenul, lucrați mai întâi la cele mai ușoare întrebări. Dacă întâlniți o problemă că nu sunteți sigur, săriți-vă și treceți mai departe. Puteți întotdeauna să vă întoarceți la aceste probleme la sfârșitul testului și să vă concentrați asupra acestora după ce ați răspuns la orice altceva. Nu uitați că puteți pune și întrebări în timpul examenului. Profesorul dvs. nu poate să-i răspundă, dar nu face rău să întrebe.
  • Imaginea intitulată face bine în colegiul algebră Pasul 25
    10. Obțineți destul de somn în noaptea înainte de examen.Cramiere târziu în noapte nu vă va ajuta în timpul examenului la fel de mult ca un somn bun. Dacă ați rămas într-un program de studiu consistent, nu va trebui să vă bucurați pentru că veți fi revizuit totul de-a lungul timpului. Asigurați-vă că nu vă este foame în timpul testului.
  • sfaturi

    Nu este niciodată prea târziu să înveți algebra. Dacă sunteți un adult care se întoarce la școală, nu fi intimidat dacă clasa dvs. este plină de persoane de 18 ani. Discutați cu profesorul dvs. pentru a vă asigura că înțelege nevoile dvs.
  • Dacă sunteți sigur că nu puteți trece, retrageți din clasă înainte de termenul de retragere al școlii. Veți avea un w pe transcrierea dvs., dar asta este mai bună decât un D sau un F. Cereți mai întâi profesorului pentru sfaturi.
  • Căutați modalități de a utiliza algebra în viața voastră. Acest lucru nu numai că vă va ajuta să practicați algebra, ci și să vă ajutați să înțelegeți aplicațiile tot ce învățați în clasă. Aproape fiecare loc de muncă, hobby și abilități de viață utilizează algebra. Dacă nu știți nici o aplicație pentru un concept algebră specific, adresați-vă profesorului.
  • Indiferent cât de tentant, nu trișesc. Nu numai că cheating poartă penalități dure la majoritatea instituțiilor, te doare pe termen lung. Dacă cineva nu poate trece algebra calea cea bună, cum vor trece înainte de a trece pre-calculul?
  • Dacă aveți un handicap de învățare, discutați despre nevoile dvs. cu profesorul dvs. cât mai curând posibil. Adresați-vă biroului corespunzător la școala dvs. dacă aveți nevoie de ajutor cu acest lucru - situația fiecărei persoane este diferită.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Manual de manual și studii. Aduce atât la fiecare clasă, cât și la sesiunea de studiu.
    • Calculator (dacă este permis de profesorul dvs.). Verificați pentru a vă asigura că dvs. îndeplinește cerințele clasei. De obicei, pentru algebră, veți avea nevoie doar de un calculator științific. Dacă aveți un calculator științific mai vechi, luați în considerare cumpărarea unui nou - cele mai noi pot face multe lucruri utile, cum ar fi convertirea numerelor mixte la fracțiuni necorespunzătoare. Căutați calculatoarele marcate "algebric".
    • Programa. Acest lucru vă ajută să ajungeți la clasă la timp și vă ajută și vă ajută să rămâneți la sesiunea de studiu.
    • Creioane și radiatoare. Creioanele sunt cele mai bune pentru temele de când puteți șterge dacă faceți o greșeală.
    • Pixuri pentru luarea notă. Diferitele culori vă pot ajuta să luați notă.
    • Hârtie milimetrică. Acest lucru vă va ajuta să practici linii de grafic, parabolas, et cetera.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar