Cum să găsiți resurse educaționale online pentru copii

Internetul este un loc uimitor care este plin de materiale educaționale, dacă știi unde să te uiți. Chiar mai bine, multe dintre aceste resurse sunt gratuite, deși unele pot necesita o achiziție inițială sau un abonament. Indiferent dacă sunteți un părinte care este școlarizarea acasă sau sperând să completeze învățarea copilului dvs. acasă sau sunteți un profesor care caută modalități distractive de a vă angaja studenții, există aplicații și site-uri care acoperă aproape orice subiect pe care îl puteți imagina!

Pași

Metoda 1 din 3:
Pre-k-1 clasa
  1. Imagine intitulată Găsiți resurse educaționale online pentru copii Pasul 8
1. Vizitați Disney Jr. Pentru jocuri și videoclipuri educaționale pentru copiii mai tineri. Disney Jr. ia personaje preferate cum ar fi Mickey și Minnie Mouse, Doc McStutins, și mai mult, și le pune în jocuri distractive, educaționale și videoclipuri pentru copii. De exemplu, copiii pot învăța despre anotimpurile cu animale de la Muppet Babies, rezolvă puzzle-uri cu o varietate de personaje sau învață despre maniere cu Nancy Fancy Nancy.
  • Găsiți distracția la http: // Disneynow.COM.
  • De asemenea, puteți descărca aplicația Disney acum la dispozitivul copilului dvs. pentru acces instantaneu la spectacole și jocuri.
  • Imagine intitulată Găsiți resurse educaționale online pentru copii Pasul 9
    2. Joacă jocuri cu Elmo și prieteni la Sesame Street. Atelierul de Sesame este organizația educațională nonprofit din spatele Sesame Street. Site-ul lor ajută la sprijinirea scopului lor de a face distracție de învățare, folosind jocuri, imprimante și video. Ele oferă, de asemenea, sfaturi pentru copii despre cum să fie sănătoși, fericiți și natură acasă.
  • De exemplu, copilul dumneavoastră poate afla despre alfabetul cu Letter Dance Party, sau pot viziona un videoclip cu Elmo pentru a afla despre înființarea unei rutine de dimineață grozavă!
  • Pentru mai multe informații, vizitați https: // strada Sesame.Org /.
  • Imagine intitulată Găsiți resurse educaționale online pentru copii Pasul 10
    3. Încercați Nick Jr, Pentru mai multe imprimante și jocuri de la personaje iubite. Dacă copilul tău este nebun în jurul patrului labe, Guppies Bubble și Umizoomi, ei vor iubi site-ul lui Nick Jr. Este plin de jocuri și videoclipuri educaționale și este ușor să le sortați prin personaj, astfel încât să puteți sări rapid la favoritele copilului dumneavoastră.
  • Încercați să învățați despre emoții cu jocul de sentimente de găsire, să explorați știința cu Ryan sau să experimentați cu crearea propriilor melodii cu jocul Music Maker!
  • Verificați distracția la https: // Nickjr.COM /.
  • Există, de asemenea, un nick jr. aplicația care conține același conținut disponibil pe site.
  • Imagine intitulată Găsiți resurse educaționale online pentru copii Pasul 11
    4. Înscrieți-vă pentru mouse-ul ABC pentru a ajuta la învățarea citirii de bază a copiilor și a matematicii. ABC Mouse este o aplicație bazată pe abonament care ajută copiii cu vârste cuprinse între 2-8 să învețe scrisori, numere, fonici și multe altele. Aplicația permite copilului dvs. să progreseze în propriul ritm și utilizează melodii, povestiri, jocuri și multe altele pentru a menține lecțiile care se simt proaspete.
  • Încercați o încercare gratuită de 30 de zile la https: // abcmouse.COM / ABT / Pagina de start.
  • Imagine intitulată Găsiți resurse educaționale online pentru copii Pasul 12
    5. Suport Programare educațională cu copii PBS. Programarea de televiziune PBS Kids este orientată spre predarea copiilor despre o varietate de subiecte, iar site-ul lor are același lucru. Copiii mai tineri pot învăța lucruri precum scrisori, numere și maniere cu prietenii ca Daniel Tiger și Elmo, și copiii mai mari pot învăța despre matematica, știința și abilitățile sociale de la personaje cum ar fi echipa ciudată și kratturile sălbatice.
  • Răsfoiți jocurile vizitând https: // pbskids.Org / Jocuri /.
  • De asemenea, puteți descărca aplicația PBS Kids pentru videoclipuri sau aplicația PBS Kids Games pentru Apple, Android și dispozitive Amazon.
  • Imagine intitulată Găsiți resurse educaționale online pentru copii Pasul 13
    6. Check out Starfall pentru a ajuta tinerii studenți să învețe să citească. Starfall.com este o organizație nonprofit concepută pentru a ajuta copiii să învețe să citească prin fonici și cuvinte de vedere. Este special orientat spre copii mai tineri, precum și studenți și nevoi speciale, cu accent pe realizarea jocurilor distractive și distractive. Multe dintre jocuri sunt gratuite, deși au un program de membru plătit pentru a debloca întregul conținut.
  • De exemplu, copiii pot învăța să se bucure de cântece, rime care ajută la învățarea vocabularului și a citirii, și jocuri distractive care predau abilități de matematică de bază ca adăugarea și scăderea.
  • Pentru a afla mai multe, vizitați https: // Starfall.COM / H /.
  • Imagine intitulată Găsiți resurse educaționale online pentru copii Pasul 14
    7. Ajutați tinerii studenți să învețe o nouă limbă cu Little Pim. Cel mai simplu timp pentru a afla o nouă limbă este atunci când sunteți foarte tânără, iar micul PIM au intrat în asta cu aplicația lor, catering conținutul lor pentru copii 6 și sub. Puteți alege din 12 limbi diferite, inclusiv spaniolă, franceză, chineză și arabă. Dacă doriți, puteți lăsa copiii să învețe mai multe limbi la un moment dat.
  • Un abonament lunar la Little Pist este de 4 USD.99. Pentru a afla mai multe, vizitați https: // LittlePim.COM /.
  • Imagine intitulată Găsiți resurse educaționale online pentru copii Pasul 5
    8. Găsiți resurse pentru tinerii studenți, profesori și părinți la Jumpstart. Jumpstart este un site web care oferă studenților informații despre o varietate de subiecte, inclusiv citirea, matematica, engleza, știința, studiile sociale, geografia, arta și multe altele. Resursele sunt căutate în funcție de grad, inclusiv preșcolar și grădiniță. În plus, ele oferă instrumente de evaluare pe care le puteți utiliza pentru a urmări progresul studenților sau copiilor dvs.
  • De exemplu, copilul dumneavoastră își poate îmbunătăți abilitățile de numărare cu maazuri distractive. Ei pot, de asemenea, să practice forme, culori, litere și fonici, toate într-un format de joc distractiv.
  • Pentru a afla mai multe, vizitați https: // Jumpstart.com / părinți / resurse.
  • Metoda 2 din 3:
    Clasa a 2-a-a 5-a
    1. Imagine intitulată Găsiți resurse educaționale online pentru copii Pasul 1
    1. Check out Academia Khan pentru o varietate de lecții video. Academia Khan este o organizație nonprofit care oferă mii de videoclipuri educaționale pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 18 ani. Secțiunea de matematică, de exemplu, acoperă totul, de la numărarea timpurie și aritmetica de bază prin subiecte avansate, cum ar fi statisticile, trigonometria și calculul. Ei au, de asemenea, videoclipuri pe subiecte cum ar fi istoria, guvernul, gramatica, istoria artei, povestirea și muzica.
  • Imagine intitulată Găsiți resurse educaționale online pentru copii Pasul 2
    2. Încercați să învățați schulat la domiciliu pentru proiecte noi în fiecare zi. Scholastic Classroom revistele au fost o resursă de încredere pentru părinți și profesori de ani de zile. Site-ul lor de învățământ online este un pas mai departe oferind un set diferit de cărți, proiecte și videoclipuri gratuite gratuite pentru fiecare zi a săptămânii. Puteți alege chiar niveluri diferite de citire, în funcție de vârsta elevului.
  • Pentru a afla mai multe, vizitați https: // classommagazines.scolastic.com / suport / Învațătate.HTML.
  • Imagine intitulată Găsiți resurse educaționale online pentru copii Pasul 4
    3. Descărcați și imprimați foi de lucru pentru copilul dvs. pentru a lucra. Învățarea digitală este distractivă și interesantă, dar uneori studenții se concentrează mai bine atunci când au un creion și hârtie în fața lor. Din fericire, există un număr de site-uri web unde puteți găsi fotografii gratuite pentru casa dvs. sau pentru clasă. De exemplu:
  • Găsiți o gamă imensă de foi de lucru, inclusiv foi de colorat tematice de vacanță, teaseri de creier, hărți și multe altele https: // SuperteacherWorksheets.COM /.
  • Imprimați foi de lucru pentru studenții de la preșcolari prin clasa a 5-a, inclusiv numărul de culori, tabelele de timp și foi de urmărire a scrisorii la https: // educaţie.com / foi de lucru /.
  • Puteți găsi atât foi de lucru în limba engleză și spaniolă pentru cursanții timpurii la https: // Mânești.org / gk / foi de lucru /.
  • 4. Încercați Academia de aventură pentru o experiență de învățare distractivă pentru copiii mai mari. Academia de Adventure este un program realizat de creatorii Mouse-ului ABC și este un mod minunat de a ajuta copiii cu vârste cuprinse între 8 și 3 ani să-și îmbunătățească matematica, știința și abilitățile de citire. Copiii își pot crea propriul caracter, apoi pot explora campusul Academiei, interacționează cu alți jucători și completează o varietate de activități care sunt adaptate la nivelul de calificare al copilului dumneavoastră.
  • Aplicația oferă, de asemenea, părinților controlul deplin asupra experienței, inclusiv permițându-le să dezactiveze complet opțiunile de chat în joc.
  • Vizita https: // Aventureacademy.COM / pentru a afla mai multe.
  • Imagine intitulată Găsiți resurse educaționale online pentru copii Pasul 15
    5. Ajutați elevii să învețe programarea la cod.Org. Cod.ORG predă știința informatică copiilor din clasele K-12. Lecțiile lor sunt rupte în tutoriale de oră, copiii de mers pe jos prin pașii de a-și codifica propriile programe! În plus, aceste lecții sunt disponibile în peste 45 de limbi.
  • Să-și exploreze cursurile la https: // studio.cod.Org / Cursuri.
  • Imagine intitulată Găsiți resurse educaționale online pentru copii Pasul 17
    6. Alegeți jocuri adecvate de vârstă care predau matematică și lectură la creierul distractiv. Fun Brain oferă activități pentru copii de la pre-k prin junior mare. Multe dintre jocurile de jocuri din jurul conceptelor de matematică, cum ar fi linia numerică, dar oferă, de asemenea, texte gratuite de cărți pe care copiii dvs. vor dori de fapt să le citească.
  • Unele dintre jocurile pe care le veți găsi includ Baseball Math, Invazia de formă, Gorilele de gramatică și multe altele!
  • Vizita https: // Funbrain.COM / pentru a afla mai multe.
  • Imagine intitulată Găsiți resurse educaționale online pentru copii Pasul 21
    7. Explorați lumea naturală cu Almanacul fermierului. Almanahul vechi al lui Famer pentru copii oferă studenților o tona de distracție, fapte interesante despre lucruri precum astronomia, istoria, vremea și animalele. Site-ul oferă, de asemenea, jocuri, puzzle-uri și ghicitori pentru copii.
  • De exemplu, pagina Kids oferă informații despre diferite tipuri de nori, astfel încât să puteți citi totul despre ele, apoi să ieșiți împreună pentru a vedea ce puteți vedea!
  • Vizitați-le la https: // almanah.com / copii.
  • Imagine intitulată Găsiți resurse educaționale online pentru copii Pasul 22
    8. Găsiți experimente științifice distractive cu copiii naționali geografici. Când vizitați site-ul National Geographic Kids, veți găsi jocuri și videoclipuri care vor învăța copii despre plante, animale, geografie, culturi diferite și multe altele. În plus, au o mulțime de idei pentru experimentele științifice pe care le puteți încerca acasă, cum ar fi cum să faceți ouă squishy sau mănuși fantomă.
  • Verificați tot ce au de oferit la https: // copii.național marin.COM /.
  • Să sară direct la proiectele științifice, vizitați https: // copii.național marin.COM / Explorare / Știință / Știință-laborator /.
  • Imagine intitulată Găsiți resurse educaționale online pentru copii Pasul 23
    9. Găsiți cărți gratuite și audiobook-uri pentru studenții de toate vârstele. Cărțile reprezintă o modalitate excelentă de a învăța copii despre calități importante cum ar fi empatia, aventura și independența. Gratuit e-cărți și audiobook-urile vă pot ajuta să vă deschideți copiii până la o bogăție de material nou care îi va ajuta să le îmbogățească și să inspire o iubire de-a lungul vieții.
  • Obțineți audiobook-urile publice de public vizitând Librivox la https: // librivox.Org /.
  • Check out biblioteca digitală internațională pentru selecții într-o varietate de limbi la http: // en.copilul copilului.Org /.
  • Găsiți gratuit cărți electronice descărcabile de pe site-uri cum ar fi https: // Epubbook-uri.COM / și https: // Gutenberg.Org /.
  • Imagine intitulată Găsiți resurse educaționale online pentru copii Pasul 3
    10. Obțineți elevii angajați cu jocuri de învățare pentru copii. Copiii iubesc jocuri video, deci de ce să nu le aflați în același timp se distrează? Acest site dispune de jocuri care vor lăsa copiii să învețe lucruri cum ar fi matematica, ortografia, vocabularul și numele celor 50 U.S. Statele Unite ale Americii.
  • De exemplu, literele pot ajuta copiii să-și îmbunătățească abilitățile de ortografie, în timp ce provocarea de tipărire poate ajuta copiii să învețe să taie mai repede.
  • Începeți distracția prin vizitarea https: // învățareGamesforkids.COM /.
  • Imagine intitulată Găsiți resurse educaționale online pentru copii Pasul 6
    11. Încercați un proiect online Pen-PAL pentru a vă conecta cu studenții din întreaga lume. Comunicarea digitală a făcut-o mai ușoară decât oricând să ajute elevii să intre în contact cu copiii din aproape orice țară. Acest lucru poate fi o modalitate excelentă de a ajuta cursanții să obțină o viziune de primă mână asupra celorlalți copii în diferite părți ale lumii!
  • De exemplu, site-ul web al școlilor Penpal permite ca prietenii să lucreze împreună într-o varietate de proiecte. Puteți afla mai multe vizitând https: // Penpalschools.COM /.
  • În colțul profesorului, puteți găsi PAL PIS prin selectarea gradului copilului dvs., apoi alegeți locația pe care doriți să o conectați dintr-o hartă a lumii. Doar vizitați https: // TheteachersCorner.NET / Penpals /.
  • Ia clasa dvs. conectată cu o altă clasă, apoi să colaboreze studenții pe proiecte împreună prin înscrierea la https: // epals.COM / # / conexiuni.
  • Metoda 3 din 3:
    Gimnaziu
    1. Imagine intitulată Găsiți resurse educaționale online pentru copii Pasul 26
    1. Aflați despre o varietate de figuri istorice cu BBC. Site-ul BBC are o categorie numită Istorie pentru copii care acoperă lucruri precum istoria antică, istoria mondială și istoria britanică. Ei folosesc jocuri și chestionare pentru a face distracție de învățare și chiar au o secțiune cu idei pentru proiecte hands-on cum ar fi propria artă de peșteră.
  • Imagine intitulată Găsiți resurse educaționale online pentru copii Pasul 7
    2. Check out Encyclopædia Britannica digitală pentru o bogăție de cunoștințe. Encyclopædia Britannica a fost o sursă de încredere pentru cursanți din 1768. Site-ul lor este plin de fapte fascinante care acoperă fiecare subiect imaginabil, inclusiv știință și tehnologie, geografie, politică, sport, istorie, cultură pop și mai mult.
  • Pentru a afla mai multe, vizitați https: // Britannica.COM /.
  • Pentru un fapt distractiv istoric istoric, vizitați Brittanica în această pagină de zi la https: // Britannica.com / în această zi.
  • Imagine intitulată Găsiți resurse educaționale online pentru copii Pasul 16
    3. Învățați matematica cu jocuri distractive vizitând Coolmath.COM. Coolmath.com are tone de jocuri gratuite care ajută elevii să învețe abilități de matematică de bază. Jocurile ca 2048 și Sudoku ajută la învățarea gândirii critice, adiționale și multe altele, în timp ce jocurile cum ar fi rularea unui stand de limonadă învață managementul banilor. Ei au chiar versiuni online de jocuri de strategie, cum ar fi șah și dame.
  • Pentru a afla mai multe, verificați https: // Coolmath.COM / sau site-urile lor sora lor https: // coolmath4kids.COM / și https: // Coolmathgames.COM /.
  • Imagine intitulată Găsiți resurse educaționale online pentru copii Pasul 18
    4. Check out știință și artă la site-ul web al exploratoriului. San Francisco`s Exploratorium este un muzeu care are exponate pe știință, artă și multe altele. Site-ul lor permite studenților să exploreze și aceste subiecte, inclusiv tone de idei pentru proiecte științifice pe care le puteți încerca acasă.
  • Vedeți unele dintre activitățile distractive pe care le au de oferit, cum ar fi făcând un motor de căldură de mână sau de a învăța despre germinarea semințelor, vizitând https: // Exploratorium.EDU / Explorare / Activități.
  • Imagine intitulată Găsiți resurse educaționale online pentru copii Pasul 19
    5. Găsiți lecții bazate pe știință la știința misterului. Mystery Science încurajează părinții și educatorii să învețe copii despre știință în lecții scurte. Acestea oferă activități, videoclipuri și fapte care vor păstra copiii fascinați de lumea din jurul lor. Aceste lecții sunt orientate spre clasele copiilor K-5.
  • Accesul la site-ul complet necesită un membru, dar dacă sunteți un profesor sau un părinte de casă, există lecții gratuite pe care le puteți utiliza. Pentru a afla mai multe, vizitați https: // misterscience.COM /.
  • Imagine intitulată Găsiți resurse educaționale online pentru copii Pasul 20
    6. Vizitați CK-12 pentru a accesa manualele online de stem. Fundația CK-12 oferă studenților lecții bazate pe știință, matematică, studii sociale și multe altele. Fiecare dintre aceste subiecte este împărțită în categorii mai specifice, cum ar fi știința pământului, fizica și biologia sau puteți alege ceea ce este potrivit pe baza gradului copilului dumneavoastră.
  • Săpați în subiectele de la CK-12 prin vizitarea https: // CK12.Org / Student /.
  • Imagine intitulată Găsiți resurse educaționale online pentru copii Pasul 24
    7. Elevii să învețe o nouă limbă cu Duolingo. Duolingo Turnuri face distractiv să studieze limbi precum spaniolă, franceză, germană și chineză prin integrarea învățării cu jocurile. Redarea la doar câteva minute pe zi poate ajuta pe oricine să ridice gramatica de bază și vocab, iar studenții primesc feedback imediat, așa că vor ști unde trebuie să se îmbunătățească imediat.
  • Faceți un cont gratuit vizitând https: // Duolingo.COM /.
  • De asemenea, puteți descărca aplicația Duolingo pe Android sau iOS.
  • Imagine intitulată Găsiți resurse educaționale online pentru copii Pasul 25
    8. Ajutați-i pe copiii să-și îmbunătățească înțelegerea de citire la teoria citită. Citiți programul teoreticului poate ajuta pe oricine de la grădinițe prin cursanții adulți se îmbunătățește mai bine la înțelegerea a ceea ce citesc. Site-ul are foi de lucru și exerciții pe care le puteți utiliza în sala de clasă sau la domiciliu și se adaptează automat la nivelul de lectură al fiecărui elev.
  • Pentru a crea un cont gratuit, vizitați https: // readtheory.Org /.
  • Imagine intitulată Găsiți resurse educaționale online pentru copii Pasul 27
    9. Încercați excursii virtuale de la Google Arte & Cultura. Cu Google Arts & Culture, puteți accesa peste 1200 de muzee și colecții de arhivă din întreaga lume. Acestea includ excursii video de 360 ​​° ale exponatelor și artefactelor muzeului, vederi stradale ale reperelor renumite, colecții de la artiști specifici și explorarea aprofundată a evenimentelor istorice. Cu mult conținut, va fi întotdeauna ceva nou pentru a săpa!
  • Pentru a afla mai multe, vizitați HTTPS: // Artsandcultură.Google.com / explorate.
  • Imagine intitulată Găsiți resurse educaționale online pentru copii Pasul 28
    10. Aflați despre guvernul american cu ICIVICS. ICIVICS este o resursă gratuită concepută pentru a preda studenților despre drepturile și responsabilitățile lor civice printr-o combinație de jocuri și articole video. De exemplu, elevii pot juca jocuri în care concurează pentru a câștiga Casa Albă sau semnează comenzi executive. În special, site-ul a fost fondat de SUA Justice Supreme Justice Sandra Day O`Connor.
  • Explorați distracția la https: // ICIVICS.Org /.
  • sfaturi

    Avertizări

    Dacă vă înscrieți pentru o perioadă de încercare gratuită, nu uitați să anulați contul înainte ca procesul să se încheie dacă nu doriți să fiți taxat.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar