Cum se descărcă videoclipuri, muzică, jocuri, software pentru telefonul dvs. Mobil

Există o varietate de modalități de a adăuga medii și programe la dispozitivul dvs. Android sau IOS. Acest ghid vă va arăta cum să obțineți telefonul dvs. mobil transformat într-un dispozitiv multimedia adevărat.

Pași

Metoda 1 din 2:
Android Os
  1. Imagine intitulată Descărcați videoclipuri, muzică, jocuri, software pentru telefonul dvs. mobil Pasul 1
1. Vizitați magazinul Google Play. Puteți accesa magazinul din lista de aplicații a telefonului sau îl puteți vizita pe computer Aici. Există multe aplicații gratuite, jocuri, cântece și videoclipuri disponibile pentru descărcare.
  • Veți avea nevoie de un cont Google pentru a descărca de la magazinul de jocuri.
  • Imagine intitulată Descărcați videoclipuri, muzică, jocuri, software pentru telefonul dvs. mobil Pasul 2
    2. Descărcați aplicații din alte surse. Pentru a instala aplicații din alte surse decât magazinul Google Play, va trebui să setați telefonul pentru a permite aplicații non-piață.
  • Apăsați butonul MENU de pe telefon și apăsați Setări. Derulați în jos la securitate și atingeți-l pentru a deschide meniul de securitate. Derulați în jos și verificați caseta "Surse necunoscute". Acest lucru vă va permite să instalați aplicații direct din fișierul APK.
  • Un fișier APK este fișierul pe care Android îl utilizează pentru a instala un program. Dacă doriți să adăugați un program la telefon, acesta trebuie să fie format APK.
  • Asigurați-vă că descărcați aplicații din surse de încredere. Există o varietate de comunități care oferă aplicații care nu sunt disponibile pe magazin, adesea gratuit. Acestea pot include versiuni beta ale aplicațiilor care sunt în desfășurare sau aplicații care sunt achiziționate în afara magazinului.
  • Când descărcați un fișier APK, îl puteți deschide utilizând aplicația Descărcări de pe telefon. Atingeți fișierul APK și telefonul dvs. vă va întreba dacă doriți să îl instalați.
  • Imagine intitulată Descărcați videoclipuri, muzică, jocuri, software pentru telefonul dvs. mobil Pasul 3
    3. Transferați muzică, videoclipuri și imagini de pe computer. Dacă aveți fișiere pe computer pe care doriți să le adăugați, transferați-le pe telefonul dvs. utilizând cablul USB.
  • Pentru Windows, atâta timp cât aveți instalat Windows Media Player 10 sau mai mare, puteți transfera fișiere direct pe telefon atunci când conectați-l.
  • Pentru Mac, va trebui să instalați Transferul de fișiere Android Înainte ca telefonul dvs. să poată fi recunoscut.
  • Copiați muzica în dosarul Muzică, videoclipuri în dosarul videoclipurilor și imaginile în dosarul Imagini.
  • Imagine intitulată Descărcați videoclipuri, muzică, jocuri, software pentru telefonul dvs. mobil Pasul 4
    4. Descărcați fișiere de pe web. Când navigați pe web pe telefon, puteți descărca fișiere direct la spațiul de stocare al telefonului.
  • Pentru a descărca o imagine, apăsați și țineți apăsată imaginea din browserul telefonului pentru o secundă și apoi eliberați. Un meniu se va deschide și veți avea opțiunea de a salva imaginea pe telefon.
  • Fișierele descărcate vor fi stocate în folderul de descărcări de pe telefon. Puteți să le mutați în jurul acesteia fie prin atașarea telefonului la computer, fie prin mutarea fișierelor utilizând Windows sau prin instalarea unei aplicații de manager de fișiere.
  • Metoda 2 din 2:
    ios
    1. Imagine intitulată 316896 5
    1. Descărcați noi aplicații. Utilizați butonul App Store din ecranul de întâmpinare pentru a răsfoi aplicațiile disponibile pentru descărcare. Există multe opțiuni gratuite disponibile.
  • Imagine intitulată 316896 6
    2. Descărcați muzică nouă și videoclipuri. Utilizați butonul iTunes din ecranul de întâmpinare pentru a răsfoi muzica și videoclipurile disponibile. Cel mai mult necesită o achiziție.
  • Imagine intitulată 316896 7
    3. Transferați muzică și videoclipuri de pe computer. Puteți utiliza iTunes pe computer pentru a transfera fișiere muzicale, video și imagini pe iPhone.
  • Imagine intitulată 316896 8
    4. Instalați aplicațiile care nu au fost găsite în App Store. Pentru a instala aplicații din alte surse, va trebui să vă jailbreak iPhone-ul. Verifică Articolul În procesul de jailbreaking.
  • sfaturi

    Avertizări

    Când instalați aplicații din afara magazinului Google Play sau Apple App Store, asigurați-vă că le-ați obținut din surse de încredere. Aplicațiile necunoscute pot conține viruși și software de furt de identitate.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar