Cum să faci bine pe gre

GRE, examenul de înregistrare a absolvenților, este un test standardizat pe care mulți școli absolvenți din Statele Unite folosesc pentru a evalua solicitanții. Elevii iau de obicei testul în căderea anului superior al colegiului, în pregătirea pentru începerea școlii absolvente în anul următor. Este un test de 3 ore și 45 de minute împărțit în secțiuni de matematică, verbală și de scriere. Făcând bine pe GRE necesită o muncă grea și planificare. Începeți să studiați 2-3 luni în avans. Luați testele în mod regulat și revizuiți secțiunile care necesită îmbunătățiri. În ziua de testare, utilizați strategii precum citirea cu atenție a întrebărilor, pentru a sări peste întrebările dificile și procesul de eliminare pentru cel mai bun rezultat posibil.

Pași

Metoda 1 din 4:
Studiind eficient
  1. Imaginea intitulată face bine pe GRE Pasul 1
1. Decideți pe un scor țintă, privindu-l la programele pe care le aplicați. Având un scor țintă vă oferă un scop pentru a vă deplasa și vă ajută să vă concentrați studiile. Uită-te la programele de absolvent pe care le aplicați și vedeți dacă listați un scor necesar GRE pentru admitere. Planul pentru un scor țintă Câteva puncte peste cerința de a vă îmbunătăți șansele de admitere.
  • De asemenea, identificați ce secțiune este mai importantă pentru aplicația dvs. De exemplu, dacă aplicați la programe științifice sau de inginerie, biroul de admitere este probabil mai interesat de scorul dvs. de matematică decât scorurile dvs. verbale. Cu toate acestea, dacă aplicați la un program de arte liberale, scorurile dvs. verbale și de scriere sunt mai importante. Concentrați-vă studiile pe secțiunea care este mai importantă pentru programul dvs.
  • Imaginea intitulată face bine pe GRE Pasul 2
    2. Începeți să studiați cu 2-3 luni înainte de examen. GRE nu este un test pe care îl poți îngheța. Mulți studenți care o iau în toamnă petrec toată vara studiind. Planificați înainte și începeți să studiați cu cel puțin 2 luni în avans. Acest lucru vă oferă suficient timp pentru a absorbi materialul fără să se aglomereze cu o zi înainte.
  • Imaginea intitulată face bine pe GRE Pasul 3
    3. Utilizați o carte de înaltă calitate GRE Prep. Companiile de testare publică cărți cu sfaturi de pregătire, exerciții și teste de eșantionare. Acestea sunt resurse excelente pentru pregătirea GRE, deoarece conțin întrebări reale din testele trecute. Sunteți într-un dezavantaj dacă nu utilizați aceste surse.
  • Unele dintre cele mai cunoscute și renumite companii de pregătire sunt Kaplan și Princeton Review.
  • Aceste cărți pot fi scumpe. Din fericire, majoritatea bibliotecilor le transportă. Vedeți dacă biblioteca dvs. de colegiu sau o bibliotecă publică locală poartă cărți de pregătire. Verificați cât mai multe la zi, așa cum au.
  • Aceleași companii au, de asemenea, resurse digitale. Verificați site-urile lor pentru alte materiale.
  • Imaginea intitulată face bine pe GRE Pasul 4
    4. Stabiliți un program de studiu, astfel încât să faceți ceva în fiecare zi. Cea mai bună modalitate de a vă face studiul este stabilirea unui program regulat. Planificați să cheltuiți aproximativ o oră în fiecare săptămână făcând unele revizuiri. În acest fel, absorbiți materialul pe o perioadă lungă de timp.Acest lucru este mult mai eficient decât agitarea timp de 8 ore pe zi cu o săptămână înainte de testare. De asemenea, vă împiedică să vă procrastizi când stabiliți un program de studiu definit.
  • Alegeți ora din zi că sunteți cel mai alertă. Dacă sunteți o persoană de dimineață, faceți studiile dimineața când sunteți proaspăt. Dacă sunteți mai activ în seara, faceți ca timpul dvs. de studiu.
  • Dacă doriți să luați teste practice, blocați mai mult timp. Testul este de 3 ore și 45 de minute, deci permiteți suficient timp să luați și să clasa un test de practică.
  • Blocați distragerile atunci când studiați. Opriți televizorul și puneți telefonul în jos.
  • Imaginea intitulată face bine pe GRE Pasul 5
    5. Faceți cea mai mare parte a timpului dvs. în jos cu carduri flash sau în afara lecturii. În afara timpului dvs. de studiu programat, multe activități vă pot ajuta să vă pregătiți pentru testare. Maximizați-vă timpul de studiu prin aducerea cărților sau a unor cărți cu dvs. la muncă sau la școală. Apoi puteți studia în autobuz sau în timp ce vă aveți prânzul.
  • Aduceți vocabularul sau cartonașii de matematică în autobuz cu dvs. pentru a studia pe naveta dvs., de exemplu.
  • De asemenea, citiți scrisul avansat în timpul dvs. de jos. Acest lucru vă va prezenta vocabular și propoziții avansate, făcând mai ușor secțiunile verbale și de scriere. Căutați publicații de înaltă calitate, cum ar fi economistul sau afacerile externe sau citiți câteva cărți care au fost repartizate la Colegiu.
  • Metoda 2 din 4:
    Luând teste de practică
    1. Imaginea intitulată face bine pe GRE Pasul 6
    1. Luați un test de practică pentru a vedea ce trebuie să vă concentrați. Înainte de a începe să studiați, obțineți o linie de bază a ceea ce știți deja. Găsiți un test de practică GRE complet și lucrați prin ea pentru a vedea cum faceți. Nu vă faceți griji cu privire la sincronizarea pentru acest test de primă practică. Lucrați doar prin test și rezolvați cât mai multe întrebări.
    • Testele de practică complete sunt disponibile în numeroase cărți de pregătire GRE. Fie cumpărați unul sau îl găsiți într-o bibliotecă locală.
    • Unele dintre aceleași companii oferă, de asemenea, teste complete de pregătire online. Verificați site-urile de testare comune de revizuire precum Kaplan sau Princeton Review.
    • Când luați un test de practică, asigurați-vă că este cea mai recentă versiune a GRE. Testul sa schimbat de mai multe ori de-a lungul anilor, și folosind un test vechi nu vă va ajuta să vă pregătiți.
  • Imaginea intitulată face bine pe GRE Pasul 7
    2. Examinați întregul test de practică, nu doar întrebările pe care le-ați greșit. Când terminați acest test de primă practică, treceți prin fiecare întrebare. Utilizați tasta de răspuns pentru a vă califica. Apoi examinați fiecare răspuns. Testarea cărților de pregătire oferă de obicei o explicație pentru fiecare întrebare. Veți fi tentați să vă uitați doar la explicațiile pentru întrebări pe care le-ați greșit, dar citiți fiecare explicație. S-ar putea să fi ghicit un răspuns corect sau ați folosit metoda greșită pentru a obține o soluție. Cel mai bine este să înțelegeți cum faceți răspunsuri corecte și metodele corecte pentru găsirea acestora. În acest fel nu veți fi prinși de la Garda în ziua de testare.
  • Tasta de răspuns va explica, de asemenea, cea mai bună și cea mai rapidă modalitate de a obține un răspuns. În timp ce metoda dvs. ar fi putut obține un răspuns corect, ar fi putut fi un mod lent. Timpul este prețios pe test, deci aflați soluția cea mai eficientă.
  • Imaginea intitulată face bine pe GRE Pasul 8
    3. Memorați instrucțiunile pentru fiecare secțiune. Ca toate testele standardizate, GRE este format. Deși întrebările exacte se schimbă, secțiunile rămân în mare măsură aceleași. Multe stiluri de întrebări se repetă pe tot parcursul testelor de testare și practică. Să acorde o atenție deosebită acestor direcții în timp ce pregătiți. În acest fel, în ziua de încercare, puteți citi rapid instrucțiunile pentru a economisi timp.
  • Rețineți că acest lucru nu înseamnă că nu trebuie să citiți instrucțiunile când tu a lua testul. Înseamnă că, dacă memorați în prealabil instrucțiunile tipice, puteți să eliminați rapid instrucțiunile și să recunoașteți ceea ce trebuie să faceți în această secțiune fără a fi confuz.
  • Imaginea intitulată face bine pe GRE Pasul 9
    4. Timp în timpul testelor de practică. Ori de câte ori luați un test de practică, timpul în același mod în care GRE este temporizat. Dacă veți obține doar 30 de minute pentru o secțiune în ziua de testare, apoi timpul de 30 de minute pentru practică. Acest lucru vă pregătește să lucrați sub presiune și să veniți repede cu răspunsuri. Cu o pregătire suficientă de timp, puteți lucra prin testul mult mai repede.
  • Lucrați repede, dar nu vă grăbiți. Nu săriți indicațiile de citire sau înțelegerea întrebărilor pentru a încerca și a economisi timp. Dacă nu puteți primi un răspuns, săriți-vă și reveniți la el mai târziu.
  • Metoda 3 din 4:
    Revizuirea subiecților cheie
    1. Imaginea intitulată face bine pe GRE Pasul 10
    1. Memorați conceptele de matematică fundamentală. Cea mai mare parte a matematicii pe GRE este simplă, dar mulți oameni au uitat elementele de bază de matematică până când au absolvit colegiul. Du-te înapoi și memorați algebra de bază și regulile de geometrie. Apoi studiați formulele cheie precum ecuația patrată. Veți avea nevoie de toate cunoștințele de bază pentru testare.
    • Triunghiurile sunt forme populare pe întrebări de geometrie. Amintiți-vă formulele ca teorema pitagoreană pentru a găsi părțile laterale ale unui triunghi.
    • Memorați ordinea operațiunilor, PEMDA. Acest acronim reprezintă paranteze, exponenți, multiplicare, diviziune, adăugare și scădere. Amintiți-vă că această comandă vă va ajuta pe ecuații lungi.
    • Probabil că nu vă veți aminti toate conceptele atunci când sunteți pregătiți. Fiți atenți la testele practice Dacă un concept sau o formulă pe care ați uitat-o ​​vine. Apoi revizuiți acest concept după testul de practică.
  • Imaginea intitulată face bine pe GRE Pasul 11
    2. Practicați matematica cu și fără un calculator. Aveți dreptul să utilizați un calculator pe ecran în timpul GRE, care poate fi o resursă excelentă. Cu toate acestea, poate fi o pierdere de timp dacă introduceți totul în calculator. Faceți-vă testele de practică fără un calculator la început și să vedeți cum faceți. S-ar putea să fiți surprins cât de puțin aveți nevoie. Apoi introduceți calculatorul, dar utilizați-l numai când sunteți blocat. Acest lucru vă învață să utilizați eficient calculatorul și să nu pierdeți timpul cu acesta.
  • Luați notă de situații particulare în care aveți nevoie de calculator. Dacă o anumită ecuație sau un tip de problemă vă aruncă întotdeauna, utilizați imediat calculatorul când vedeți aceste probleme. Acesta este utilizarea calculatorului strategic.
  • Imaginea intitulată face bine pe GRE Pasul 12
    3. Vocabularul de studiu în context în loc de memorarea definițiilor. Deoarece vocabularul este o astfel de mare parte a GRE, mulți oameni cred că memorarea a numeroase definiții este cea mai bună modalitate de a studia. Dar este mai important să înțelegeți cuvintele în context, deoarece majoritatea întrebărilor GRE utilizează unul sau mai multe cuvinte într-o propoziție. Deci, mai degrabă decât să cheltuiți tot timpul memorarea definițiilor, petreceți mai mult timp în căutarea modului în care sunt utilizate cuvintele. Acest lucru este deosebit de important pentru citirea întrebărilor de înțelegere.
  • Cunoașteți câteva sinonime și antonime pentru cuvinte, de asemenea. Acest lucru este important pentru secțiunile care utilizează mai multe cuvinte într-o propoziție.
  • Imaginea intitulată face bine pe GRE Pasul 13
    4. Aflați semnificațiile pentru prefixe și sufixe pentru a ajuta la vocabularul. Un prefix este o scrisoare sau o frază care începe un cuvânt, iar un sufix este o scrisoare sau o expresie care încheie un cuvânt. Fiecare dintre acestea vă poate sfărâma la semnificațiile lor, chiar dacă nu cunoașteți definiția. Petreceți ceva timp învățând diferitele prefixe și sufixe pentru a afla întrebări care folosesc cuvintele pe care nu le cunoașteți.
  • De exemplu, prefixul "sub" înseamnă de obicei mai jos. Astfel încât să puteți presupune că "subteranean" se referă la ceva de mai jos, chiar dacă nu ați mai auzit cuvântul înainte.
  • Unele alte prefixe populare sunt post-, a-, in-, și ante-.
  • Unele sufixe comune sunt -able, -al, -ism, și -ment.
  • Imaginea intitulată face bine pe GRE Pasul 14
    5. Scrierea practică Declarații de teză clară. Secțiunea de scriere GRE este dificilă pentru mulți oameni, deoarece scrierea unui eseu în 30 de minute nu este ușor. Scrie cât mai clar posibil. Acest lucru este deosebit de important pentru declarația de teză din eseul dvs. Grederii doresc să vadă o teză clară, fără ambiguitate pentru eseul dvs. Când luați teste de practică, lucrați la venirea unei declarații de 1 frază, însumând întregul dvs. argument. Acest lucru vă va primi puncte ușoare de la gredere și vă va ajuta să vă concentrați propria scriere.
  • Când vă aflați teza, asigurați-vă că o urmați pentru tot eseul. De exemplu, nu spuneți "Voi dovedi că Abraham Lincoln a fost un mare președinte" și apoi scrie doar despre greșelile lui. Păstrați eseul în concordanță cu teza dvs.
  • Imaginea intitulată face bine pe GRE Pasul 15
    6. Pregătiți-vă să faceți o poziție în eseu și să o susțineți cu exemple. Există 2 tipuri de eseuri pentru GRE: emiterea și argumentatorul. Eseul de emisiune prezintă un subiect pe care trebuie să-l alegeți pe o parte sau pe celălalt. Subiectul argumentativ vă cere să evaluați un argument într-un pasaj de lectură. Acestea sunt similare în sensul că ambii vă cer să luați o poziție și să o apărați. Practicați-vă clar opiniile. Grederii nu doresc răspunsuri ambigue.
  • Uită-te la cât mai multe eseuri din trecut, după cum puteți găsi. Întrebări se repetă la fiecare câțiva ani, deci dacă te uiți la mai mulți ani, veți observa modele și asemănări.
  • Sprijiniți întotdeauna poziția dvs. cu detalii și exemple. Grederii știu că nu puteți căuta statistici în timpul testului, dar puteți folosi câteva fapte generale pe care le-ați învățat în școală. Asigurați-vă că ați relaționați oricare dintre aceste fapte la eseu la îndemână.
  • De exemplu, un eseu vă poate cere să vă opuneți unui argument că vaccinurile sunt dăunătoare. Vă puteți aminti că vaccinurile au ajutat la eradicarea variolei în secolul al XX-lea. Utilizați acest lucru pentru a vă susține argumentul.
  • Metoda 4 din 4:
    Folosind strategii de luare a testelor
    1. Imaginea intitulată face bine pe GRE Pasul 16
    1. Citiți cu atenție fiecare întrebare pentru a determina ce cere. În timp ce multe întrebări GRE nu sunt complicate la un nivel fundamental, ele sunt uneori formulate în moduri confuze de a vă deplasa. Citiți pe deplin fiecare întrebare și înțelegeți ce cereți de la dvs. Apoi puteți formula un răspuns mai bun.
    • Căutați cuvinte cheie precum "opus" sau "sinonim."Acestea vă sfărâmă la punctul de întrebare.
    • Pentru o matematică Problema cuvântului, întrerupeți întrebarea până la nivelurile sale fundamentale. Traversați cuvintele inutile pentru a ajuta la determinarea a ceea ce cere întrebarea.
  • Imaginea intitulată face bine pe GRE Pasul 17
    2. Utilizați procesul de eliminare. GRE este o alegere multiplă, cu excepția secțiunii eseu. Aceasta înseamnă că, indiferent de tipul de întrebare sau subiect, eliminarea răspunsurilor va crește șansele de a obține răspunsul potrivit. Dacă nu știți imediat un răspuns, începeți eliminarea alegerilor.
  • Începeți cu răspunsurile pe care le știți că sunt greșite. Probabil că cel puțin unul pe care îl știi nu aparține grupului. Traversați-l pentru a vă restrânge alegerile.
  • Încercați să obțineți o întrebare până la 2 alegeri. Atunci dacă sunteți încă blocați, ghiciți strategic. Aveți o șansă de 50% de a alege răspunsul corect.
  • Imaginea intitulată face bine pe GRE Pasul 18
    3. Săriți o întrebare dacă vă petreceți prea mult timp pe el. Timpul este important pe GRE. Dacă timpul se scurge înainte de a termina o secțiune, toate întrebările rămase sunt marcate greșit. Treceți rapid prin fiecare secțiune și răspundeți la întrebările pe care le puteți obține imediat. Apoi du-te înapoi și lucrați la cei care ți-au dat probleme.
  • Faceți un calcul rapid la începutul unei secțiuni pentru a vedea cât timp puteți cheltui pe fiecare întrebare. Dacă o secțiune are 30 de întrebări și aveți 30 de minute, acesta este 1 minut pe întrebare. Dacă au trecut 30 de secunde și sunteți complet stumped, săriți întrebarea. Riscați să nu mai aveți timp dacă nu vă mișcați.
  • Imaginea intitulată face bine pe GRE Pasul 19
    4. Marcați întrebările pe care doriți să le revizuiți mai târziu. Deoarece GRE este un test bazat pe calculator, vă permiteți să marcați întrebări pe care doriți să le reveniți mai târziu. Când terminați o secțiune, apare o listă a întrebărilor dvs. marcate și puteți reveni la ele.
  • Marcați toate întrebările pe care le-ați omis, precum și întrebările pe care le-ați răspuns, dar nu sunteți sigur. În acest fel, puteți să vă verificați munca.
  • Prioritizați revenirea la întrebările pe care le-ați omis atunci când revizuiți.
  • Imaginea intitulată face bine pe GRE Pasul 20
    5. Răspundeți la fiecare întrebare, chiar dacă trebuie să ghiciți. Răspunsurile goale pe GRE sunt marcate ca greșite, deci nu există nici un stimulent pentru a le lăsa necompletate. Dacă ați făcut toate întrebările pe care le cunoașteți și încă mai aveți timp, întoarceți-vă și umpleți răspunsurile pentru că ați omis. Ghicitul cel puțin vă oferă o șansă de a alege răspunsul corect accidental.
  • Încercați să utilizați mai întâi procesul de eliminare pentru a obține posibilitățile de până la 2 răspunsuri. Dacă încă nu aveți nicio idee, faceți o idee.
  • Imaginea intitulată face bine pe GRE Pasul 21
    6. Descrieți cu atenție eseul. Un eseu bun GRE necesită planificare. Chiar dacă aveți doar 30 de minute, începeți cu o schiță. Dacă începeți să scrieți fără plan, eseul dvs. va fi neorganizat și ați putea pierde puncte. În schimb, petreceți 5 minute gândindu-vă la cel mai bun răspuns pentru întrebare. Scrieți perspectiva dvs. asupra problemei, apoi listați 2 sau 3 detalii care sprijină argumentul. Apoi scrieți eseul în conformitate cu acest plan.
  • Amintiți-vă să începeți cu o declarație clară de teză, astfel încât elevii să cunoască argumentul dvs.
  • Dacă știți orice statistici sau citări offhand, acestea vă vor ajuta eseul. Chiar și ceva simplu, "Luna trecută, New York Times a raportat că," sau "Aristotel a scris." Acest lucru arată cititorilor pe care îl trageți în informații externe pentru a vă susține punctul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar