Cum să intrați în școala medicală

Ați visat vreodată devenind doctor? Procesul de școală medicală poate fi puțin copleșitor, dar mii de studenți o fac în fiecare an și puteți să o faceți. Lăsați acest articol să vă ajute să luați primii pași pe calea de a deveni medic.

Pași

Metoda 1 din 4:
Câștigând o diplomă de licență
  1. Image denumită intra în școala medicală Pasul 1
1. Îndeplinesc cerințele specifice cursului. Atâta timp cât completați cerințele (în cea mai mare parte științifică în natură), puteți importa în orice doriți. De exemplu, trebuie să luați cursuri în biologie, chimie și fizică pentru a vă pregăti pentru testul de admitere a colegiului medical (MCAT) și pentru a îndeplini premise medicale. Ca rezultat, mulți studenți pre-medori importanți într-un domeniu de știință. Școlile medicale caută să-și diversifice programele, astfel încât ei încep să accepte mai mulți studenți cu medii mai puțin convenționale care includ grade în domenii precum umaniste. Începând cu anul 2015, veți avea nevoie de fundalul unui semestru al psihologiei introductive și un semestru al sociologiei introductive care urmează să fie pregătite pentru fundamentele psihologice, sociale și biologice din secțiunea de comportament a MCAT.
  • Imagine denumită intra în școala medicală Pasul 2
    2. Faceți gradele de îngrijorare numărul unu. Este important să aveți un GPA ridicat pentru a fi un candidat al școlii medicale puternice. Indiferent de importanța pe care o alegeți, faceți performanța dvs. în clasă, accentul dvs. principal.
  • Fi un student exemplar. Participați la toate clasele dvs. de fiecare dată când se întâlnesc, programați o mulțime de timp pentru citirea și studierea și nu ezitați să obțineți ajutor de la un alt coleg de clasă sau un tutore în clipa în care vă dați seama că vă luptați cu oricare dintre subiecții dvs.
  • Concentrați-vă pe BCPM. BCPM înseamnă "Biologie, chimie, fizică și matematică"- Acestea sunt clasele de bază pentru un premedier major, deoarece aceste cursuri sunt premise pentru orice program de școală medicală.
  • BCPGGRADES dvs. sunt foarte importante ca atunci când aplicați la școala medicală, scorurile dvs. în aceste clase vor fi separate și va fi calculată numai pentru aceste clase GPA și revizuite împreună cu GPA dvs. cumulată în toate clasele dvs.
  • Image denumită intra în școala medicală Pasul 3
    3. Identificați profesorii cu care simțiți o conexiune sau ale căror clase vă bucurați în special. Faceți tot posibilul pentru a le cunoaște și a afla dacă acestea sunt accesibile pentru a oferi îndrumări sau întrebări. În câțiva ani, veți avea nevoie de scrisori de evaluare de la persoanele care vă cunosc și munca dvs. și unul dintre profesorii dvs. ar putea fi de acord să scrie o astfel de scrisoare dacă el sau ea simte că au făcut o legătură cu dvs.
  • Participați la departament și funcții informale în care ar putea fi mai ușor de vorbit ocazional și deschis cu instructorii.
  • Căutați oportunități de a întâlni absolvenți care au mers la școala medicală sau cei care lucrează acum ca medici. Puteți învăța multe despre ce să vă așteptați în școala medicală vorbind cu cineva care a fost acolo în sine.
  • Image denumită intra în școala medicală Pasul 4
    4. Au o experiență colegiu bine rotunjită. Planificați să vă implicați în activități atât legate, cât și fără legătură cu majoritatea și căutați oportunități în campus pentru a dezvolta abilități personale, de conducere, cercetare și clinice.
  • Asigurați-vă că vă alăturați oricăror cluburi de carieră de sănătate din campusul dvs. și obțineți lista de discuții, astfel încât veți primi anunțuri despre evenimente și activități. Asociația colegiilor medicale americane (AAMC) Navigator premed este un buletin informativ de ajutor lunar care prezintă subiecte importante, resurse, sfaturi și date cheie pentru medicii aspiranți.
  • Abordați Clinica de Sănătate Campus pentru a căuta poziții de voluntariat acolo și, dacă școala dvs. are o facilitate de cercetare, verificați oportunitățile de asistență într-un fel.
  • Deplasați campusul pentru a explora modalități de a vă implica în centrul comunității locale de sănătate, la târgurile de sănătate sau în predarea copiilor despre subiectele de bază de sănătate. Vedeți dacă o școală publică locală ar putea căuta candidați să ia copii despre cariera de îngrijire a sănătății.
  • Image denumită intra în școala medicală Pasul 5
    5. Obțineți experiență clinică. Există o lume a diferenței de învățarea fundamentalelor într-o sală de clasă și practicând aceste abilități cu pacienții reali. Trebuie să găsiți modalități de a obține o experiență practică într-un cadru de îngrijire a sănătății. Ajungeți la biroul local de planificare local, Clinica HIV sau Clinica gratuită la voluntariat.
  • Autorul unui articol care a apărut în U.S. Știrile și raportul mondial a declarat că mai multe membri ai comitetului de admitere a vorbit cu privire la experiența clinică ca "cerința nerostită."
  • Image denumită intra în școala medicală Pasul 6
    6. Arată că sunteți angajați. Job-ul ocazional de voluntariat este bine, dar doriți să alegeți câteva organizații sau cauze despre care sunteți pasionați și faceți un angajament regulat (o dată pe săptămână sau o dată în fiecare săptămână) într-o perioadă susținută de timp.
  • Căutați populații sub-servite. Școlile medicale nu caută numai studenții cu grade mari, doresc ca oamenii care se îngrijesc și doresc să facă o diferență. Funcționarea pentru a oferi asistență medicală și educație în domeniul sănătății la populațiile sub-servite sau la risc pot ajuta la comunicarea compasiunii dvs.
  • Image denumită intra în școala medicală Pasul 7
    7. Fii lider. Fiind un medic înseamnă a fi responsabil de o mulțime - diagnostic, tratament, medicamente, follow-up-uri și pe și pe. Puneți-vă abilitățile ca lider prin îndreptarea unui grup sau a unui comitet și asigurați-vă că ați stabilit, realizați și înregistrați obiectivele pentru organizația dvs.
  • Image denumită intra în școala medicală Pasul 8
    8. Obțineți un stagiu. Stagii pentru studenții pre-med se încadrează în una din cele două categorii: cercetare sau clinică. Decideți ce vă interesează cel mai mult și concentrați-vă eforturile de acolo.
  • Începeți cu consilierul dvs. Biroul dvs. de consilier sau de servicii de sănătate ar trebui să aibă o listă de stagii disponibile. De multe ori, școlile stabilesc relații cu medicii, spitalele și organizațiile de îngrijire a sănătății care, la rândul lor, acceptă în mod regulat stagia de student din acea școală.
  • Aplicați mai devreme. Timpul de gândire la stagii de vară este în căderea anului precedent. La minim, începeți trei până la patru luni, dar nu fi surprinși dacă există mai puține oportunități disponibile.
  • Fi proactiv. Discutați cu studenții sau absolvenții mai în vârstă pentru a afla despre site-urile de stagiu pe care le-ar recomanda sau a obține și revizui o listă de locuri care au oferit stagii vara trecută. Contactați aceste organizații pe cont propriu înainte de a posta sau publică stagii viitoare pentru populația generală pre-med.
  • Image denumită intra în școala medicală Pasul 9
    9. Pregătiți-vă pentru sarcini viitoare. În timp ce sunteți ocupați să lucrați la notele dvs., activitățile extracurriculare și stagii, trebuie, de asemenea, să țineți cont de cerințele viitoare și termenele limită care fac parte din procesul de aplicații Med Scoala.
  • Familiarizați-vă cu programul de asistență pentru taxă AAMC. Programul de asistență pentru taxe AAMC asistă pe cei care, fără asistență financiară, nu ar fi în măsură să ia Colegiul Medical Admitere Test® (MCAT®), se aplică școlilor medicale care utilizează Serviciul American Medical College Application Service® (AMCAS®) și multe altele. Aflați mai multe despre beneficiile și eligibilitatea Aici.
  • Luați anul MCAT JUNIOR. Există doi factori care trebuie luați în considerare atunci când decideți cu privire la momentul testului de admitere a colegiului medical (MCAT): dacă intenționați să luați examenul de mai multe ori și cât de pregătit vă simțiți.
  • Dacă credeți că ați putea dori să luați testul de mai multe ori, intenționați să faceți prima încercare înainte de 1 mai. Acest lucru vă va oferi o mulțime de timp pentru a obține scorurile dvs. și pentru a lua o decizie cu privire la retestare.
  • Majoritatea oamenilor nu intenționează să ia examenul de mai multe ori, iar unii susțin că vă va răni șansele. Ca toate lucrurile din viață: dacă merită să faci, merită să faci prima dată.
  • Dacă nu vă simțiți pregătiți academic sau există elemente în viața dvs. personală, ceea ce vă face dificil să vă concentrați, să vă depuneți eforturile în cursurile dvs. și să obțineți într-un loc bun mental pentru testare. Ar fi perfect bine dacă ați așteptat până în iunie sau iulie pentru a lua examenul. Chiar și oamenii care iau examenul în luna august pot aplica acel ciclu.
  • Metoda 2 din 4:
    Fiți familiarizați cu AAMC, AACOM, AMCAS și AACOMAS
    1. Imaginea intitulată Intrați în școala medicală Pasul 10
    1. Creați un cont AAMC și / sau AACOM. Asociația colegiilor medicale americane este responsabilă pentru administrarea examenului MCAT, deci trebuie să creați un cont cu un nume de utilizator și o parolă pe care o veți utiliza pentru a vă înregistra pentru testare. Contul dvs. AAMC vă oferă, de asemenea, acces la examene de practică și programe de asistență pentru taxe.
  • Image denumită intra în școala medicală Pasul 11
    2. Citiți manualele de instrucțiuni AMCAS și / sau AACOMAS. Serviciul American Medical College Service și Asociația Americană a Colegiilor de Medicină Osteopatică Serviciul de aplicații sunt centralizate Servicii de procesare a aplicațiilor disponibile studenților care se aplică la primul an de școală medicală. Vestea bună este, indiferent câte școli medicale aplicați, trebuie doar să trimiteți o aplicație online. Vestea mai puțin bună este că procesul poate fi un pic copleșitor, deci este mai bine să începeți prin citirea manualului de instrucțiuni profund (85 de pagini la ultimul număr), astfel încât să știți ce să vă așteptați.
  • Image denumită intra în școala medicală Pasul 12
    3. Porniți procesul de aplicare. Aplicarea la școala medicală este un proces de mai multe etape, deci începeți mai devreme, astfel încât să puteți colecta și înregistra informații exacte și să dedicați timp eseului de admitere.
  • Informații de identificare. Această secțiune captează informații de bază, cum ar fi numele, genul și securitatea socială și / sau alte numere de identificare.
  • Școlile au participat la școală. În această secțiune, veți înregistra informații despre liceul și colegiile pe care le-ați participat, inclusiv studiile în străinătate și educația militară.
  • Informații biografice. Iată locul în care veți înregistra informații care includ statutul de cetățenie, machiajul familial și relațiile, serviciul militar și fundal criminal.
  • Munca de curs. Elevii au identificat această secțiune cea mai dificilă pentru a finaliza. Cea mai bună modalitate de a merge este să solicitați transcrieri de la fiecare școală la care ați participat după liceu și să utilizați aceste transcrieri pentru a introduce informații detaliate despre toate clasele pe care le-ați luat.
  • Lucrări și activități. Aveți ocazia să introduceți informații despre experiența dvs. de lucru, activități extrașcolare, premii, onoruri sau publicații în această secțiune. Sunteți limitat la 15 intrări, deci alegeți cu înțelepciune și știți că unele dintre lucrurile pe care le afișați veți desemna ca experiențe "cele mai semnificative".
  • Scrisori de evaluare. Aici veți introduce informații despre fiecare scrisoare de evaluare trimisă la AMCAS sau AACOMAS. Puteți face până la 10 intrări de litere și le puteți actualiza pe tot parcursul procesului de aplicare până când trimiteți aplicațiile.
  • Școli medicale. Acesta este locul unde veți selecta școlile la care intenționați să aplicați. De asemenea, puteți utiliza această secțiune pentru a desemna școlile pe care doriți să le primiți scrisori specifice de evaluare.
  • Eseuri. Aici vă veți scrie declarația dvs. personală pentru a vă transmite interesul real de a deveni medic și cum credeți că veți fi un avantaj pentru școală și la profesie.
  • Teste standardizate. Introduceți sau editați viitoarele teste MCAT Datele aici, împreună cu scorurile dvs. de testare și orice informații suplimentare de testare, cum ar fi scorurile din GRE, se aplică.
  • Metoda 3 din 4:
    Luați MCAT
    1. Imaginea intitulată Intrați în școala medicală Pasul 13
    1. Înregistrați-vă pentru MCAT. Testul de admitere a colegiului medical (MCAT) este conceput pentru a determina cât de bine ați stăpânit concepte de bază în biologie, chimie generală, chimie organică, fizică, psihologie, sociologie și biochimie împreună cu capacitatea dvs. de a rezolva problemele și de a gândi critic.
    • Testul este oferit de mai multe ori pe tot parcursul anului din ianuarie până în septembrie. Înregistrarea se deschide în luna octombrie pentru toate sesiunile de testare de iarnă și primăvară, înregistrarea pentru vară și căderea se deschide în februarie.
    • Testul este rupt în patru secțiuni: Fundamentele biologice și biochimice ale sistemelor vii - Fundamentele chimice și fizice ale sistemelor biologice - Fundamentele psihologice, sociale și biologice ale comportamentului și al analizelor critice și al competențelor de raționament.
    • Înregistrați-vă online prin intermediul contului dvs. AAMC. Taxa de înscriere pentru examenul MCAT este de 305 USD - aceasta acoperă costul examenului și distribuția scorurilor dvs. Se pot oferi taxe suplimentare pentru înregistrarea târzie, modificările aduse înregistrării dvs. și testarea la site-urile de testare internaționale.
    • Vizualizați Calendarul de pe site-ul AAMC pentru o listă de înregistrare, înregistrare târzie și date de examen.
  • Image denumită intra în școala medicală Pasul 14
    2. Studiu pentru MCAT. MCAT este un examen provocator cu un timp total de testare a conținutului de patru ore și cinci minute. Veți efectua mai bine și veți simți mai încrezător dacă începeți să studiați mai devreme și să vă pregătiți bine.
  • Ia o clasă. Alegeți un curs MCAT Proiectat profesional, cum ar fi Princeton Review sau Kaplan pentru a vă oferi o imagine de ansamblu asupra examenului, uneltelor și practicilor, va trebui să câștigați cel mai bun scor posibil.
  • Asigurați-vă că clasa este condusă de un instructor cu înaltă calificare și este menținut mic, astfel încât să puteți primi ajutor unu-la-unu.
  • Alăturați-vă unei clase care se întâlnește cu câteva luni înainte de data examenului. Făcând acest lucru, puteți să luați ceea ce ați învățat în clasă și să vă petreceți timp pe propria revizuire și întărirea materialului.
  • Închiriați un tutore. Unii studenți care au primit scoruri mari pe examenul MCAT oferă ei înșiși ca tutori pentru cei care intenționează să ia testul. Ele vă pot ajuta să vă evaluați abilitățile și să determine și să ajute la corectarea oricăror domenii de slăbiciune.
  • Luați examene de practică. Este un lucru de a cunoaște tipurile de întrebări care vor fi pe test, dar este altul care să încerce să răspundă la acele întrebări în urma formularului real de testare și orientări de sincronizare. Lucrul cu examenele de practică este o pregătire excelentă - atât din punct de vedere academic, cât și mental - pentru ziua de testare. Întrebările și testele practice sunt considerate pe scară largă ca cea mai importantă parte a formării examenelor. Pe măsură ce se apropie ziua de testare, schimbați eforturile dvs. pentru a finaliza mai multe întrebări.
  • Site-ul AAMC oferă examene de practică sau puteți cumpăra cărți de testare cu teste de probă sau găsiți examene de practică online.
  • Luați un examen procurat cu alți studenți. Acest lucru vă va oferi un sens precis al ceea ce va fi mediul de testare, astfel încât veți ști cât de mult va avea nevoie să faceți acest lucru într-o cameră plină de alți studenți.
  • Unele clase MCAT includ testarea practicilor, deci dacă intenționați să luați o clasă, căutați una care oferă acea caracteristică.
  • Image denumită intra în școala medicală Pasul 15
    3. Ia examenul. Anxietatea este frecventă atunci când se confruntă cu acest examen important, dar știind ce să așteptați și să fiți gata să vă aducă unele dintre temerile voastre să se odihnească.
  • Verificați cu cel puțin 30 de minute înainte de data de programare pentru admiterea examenului. ID-ul dvs. va fi verificat și vi se va oferi o cheie și o dulap pentru elementele personale, o copie a procedurilor de admitere și o alocare a scaunului.
  • Fi pregătit pentru securitate. O imagine digitală a amprentei dvs. va fi luată și veți fi scanați cu un detector de metal când introduceți (și de fiecare dată când reintroduceți) camera. Singurele lucruri pe care le puteți aduce cu dvs. în cameră sunt ID-ul dvs. și o pereche de urechi (sigilate și inspectate de administratorul centrului de testare). S-ar putea să vi se ceară să vă întoarceți buzunarele în afară pentru a arăta că sunt goale. ID-ul dvs. de fotografie trebuie să fie vizibil pe biroul dvs. în orice moment.
  • Rochie confortabil. Este greu de prezis cât de cald sau rece o cameră va fi, deci ar putea avea sens să se îmbrace în straturi. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie să eliminați un articol de îmbrăcăminte, va trebui să îl puneți în dulap și ceasul nu vă va opri pentru a face acest lucru. Pălării și căștile nu sunt permise (cu excepția cazului în care în scopuri religioase), și dacă purtați un hoodie, capota trebuie să rămână în jos în orice moment - nu poate fi tras pe cap.
  • Metoda 4 din 4:
    Aplicați la școala medicală
    1. Imaginea intitulată Intrați în școala medicală Pasul 16
    1. Căutați școli medicale. Școala medicală este un angajament imens de timp, bani și efort. Asigurați-vă că alegeți cel care se potrivește cel mai bine obiectivelor de carieră.
    • Luați în considerare șansa de acceptare. Puteți utiliza instrumente online care vă permit să introduceți scorul dvs. MCAT și GPA într-o bază de date care va compara scorurile dvs. cu media fiecărei școli medicale din țară și vă oferă un sentiment de competiție. Acesta poate fi un exemplu de construire a unei liste de școli pe care ați putea dori să le luați în considerare.
    • Găsiți echilibrul între a fi realist și intenționează ridicat. Top 10 școli medicale primesc mii de solicitanți și trimit aproape cât mai multe respingeri. Alegeți o serie de școli care să se aplice la - una sau două "a ajunge" Școlile (cele pe care le puteți intra), precum și școlile ale căror scoruri MCAT MCAT și GPA sunt în concordanță cu propria dvs. plus a "Siguranță" școală (unul vă simțiți sigur că veți fi acceptat).Mulți studenți americani se aplică școlilor medicale din țările din Caraibe ca parte a lor "Siguranță" Strategia școlară.
    • Vorbiți cu absolvenții. Dacă într-adevăr doriți să știți despre o școală din punctul de vedere al unui student, discutați cu un student care a fost acolo. Căutați oameni care au participat la școlile care vă interesează și întrebați-le despre cursuri și facultate, precum și despre viața socială.
    • Luați în considerare costurile. Școala medicală este scumpă, deci trebuie să vă uitați la cost atunci când decideți unde să aplicați. Dacă sunteți interesat de o școală pe care nu vă puteți permite, aflați despre oportunitățile de bursă. Dacă costul este un considerație majoră, concentrați-vă căutarea pe școlile de stat, deoarece acestea sunt, în general, mai puțin costisitoare decât școlile private.
    • Majoritatea studenților trebuie să ia împrumuturi pentru a-și finanța educația de școală medicală. Este nevoie de câțiva ani pentru a vă stabili ca medic și pentru a vă putea plăti împrumuturile. Încercați să nu vă supraîncărcați financiar dacă este posibil. Nu doriți ca datoria dvs. să provoace stres extrem sau pentru a afla că va limita ulterior opțiunile de carieră.
    • Gândiți-vă la locație. Școala medicală este înfricoșătoare și nu vă va lăsa mult timp pentru familie și prieteni, dar ar trebui să vă întrebați cât de departe doriți să fiți din sistemul dvs. de asistență. Gândiți-vă, de asemenea, despre ce fel de setare vă place (orașul mic sau orașul mare), pe care altcineva ați putea ști la școală și cât de ușor este pentru a vă face prieteni.
  • Image denumită intra în școala medicală Pasul 17
    2. Aplicați prin contul dvs. AMCAS sau AACOMAS. Sunt șanse, veți putea crea doar o singură aplicație prin AMCAS sau AACOMAS, care va fi acceptată de toate școlile care vă interesează. Rețineți că nu fiecare școală din Statele Unite folosește AMCAS, școlile medicale osteopatice folosesc un serviciu similar cunoscut sub numele de AACOMAS, deci dacă aplicați la o școală cu un proces de aplicare diferit, aflați ce este necesar. Informații despre toate secțiunile aplicației menționate mai sus. În special, păstrați-le "must-dos" in minte:
  • Asigurați-vă că există un scor MCAT la aplicația dvs
  • Furnizați informații complete despre cursurile dvs. prin transcrieri din toate instituțiile de învățământ post-secundar.
  • Notificați AMCAS cu privire la toate scrisorile de evaluare pe care vă așteptați să le aveți și la ce școli ar trebui trimise la.
  • Imaginea intitulată Intrați în școala medicală Pasul 18
    3. Plătiți comisioanele. Există o serie de costuri asociate cu intrarea în școala medicală. Păstrați-le în minte în față, astfel încât să puteți lăsa deoparte banii de care veți avea nevoie pentru a finaliza acest proces.
  • Cele mai semnificative taxe sunt cele legate de aplicația școlară medicală în sine. Pentru aplicația AMCAS 2019, taxa de procesare este de 170 USD (include o școală) și 40 de dolari pentru fiecare școală suplimentară. Majoritatea școlilor medicale necesită o aplicație secundară, costul căruia, de obicei, variază de la 0 la 150 de dolari, dar poate fi mai mare. Unele școli vor renunța la costul secundar al cererii dacă vă calificați pentru programul de asistență la taxă. Este posibil să existe o mică taxă de la grefierul colegiului dvs. pentru transcrierile dvs. și, ocazional, școlile percep o taxă pentru transmiterea scrisorilor de recomandare.
  • Includeți costurile de călătorie. Dacă vizitați diferite școli medicale ca parte a procesului dvs. de luare a deciziilor, va trebui să scoateți bani pentru gaz, avionul, cazarea și alimentele.
  • Image denumită intra în școala medicală Pasul 19
    4. Completați aplicația dvs. Va dura câteva ore pentru a finaliza aplicația. Puteți alege să faceți totul într-o singură ședință sau să o rupeți în bucăți mici, poate că completează câteva secțiuni la un moment dat.
  • Informațiile de bază ale cererii sunt simple. Aveți toate informațiile necesare pentru a finaliza primele trei secțiuni care se concentrează pe informații de bază, de identificare.
  • Investiți timpul în eseu. Eseul dvs. este, în esență, ocazia dvs. de a vorbi direct la ofițerii de admitere care vor revizui cererea dvs. Ceea ce este cel mai important este faptul că discutați ce vă atrase în câmpul de medicină și modul în care intenționați să utilizați gradul dvs. pentru a ajuta pe alții.
  • Evitați să luați o abordare filosofică sau prea creativă a eseului dvs. și să evitați să vorbiți despre informații care au fost deja acoperite în altă parte în aplicația dvs. sau să o depășească cu detalii în speranțele de impresiere. Aceasta este menită să fie declarația dvs. personală, deci concentrați-vă pe "personal" aspect și dați cititorilor o perspectivă asupra celor despre care sunteți și obiectivele de carieră.
  • Image denumită intra în școala medicală Pasul 20
    5. Obțineți scrisorile dvs. de evaluare. Cereți profesorilor cu care ați dezvoltat o relație sau o comunitate sau lideri de grup sau angajatori cu care ați lucrat pentru a scrie o scrisoare care vorbește cât de potrivit pentru o carieră în medicină și prezice pozitiv succesul dvs. ca doctor.
  • Image denumită intra în școala medicală Pasul 21
    6. Minte cronologia. Termenul limită pentru depunerea cererilor medicale diferă de la școală la școală, cu unii care solicită informații cu un an înaintea datei de admitere așteptate. Aceasta înseamnă că ar trebui să lucrați la aplicația dvs. cu cel puțin 18 luni înainte de data de înscriere dorită. Dacă sunteți interesat de decizia timpurie, datele ar putea fi chiar mai devreme, deci ajunge să lucrați la materialele dvs. de aplicație Junior.
  • Image denumită intra în școala medicală Pasul 22
    7. Așteptați un răspuns. Timpul de întoarcere pentru notificarea de acceptare poate varia de la câteva zile până la câteva săptămâni. În timp ce este cu siguranță nervos să așteptăm știri, încercați să vă concentrați asupra studiilor dvs. și să evitați să faceți planuri alternative până când nu ați primit toate răspunsurile dvs.
  • Nu permiteți ca noile dvs. să scadă în acest timp. Școlile medicale caută tendințe ascendente în GPA, astfel încât să se prăbușească și să vă ardă anul superior, vă va răni numai șansele viitoare.
  • Dacă nu sunteți acceptat la școala dorită, există lucruri pe care le puteți face pentru a vă face un candidat dorit în viitor sau la alte căi de carieră pe care le puteți urma.
  • Reluați MCATS. Le puteți lua de trei ori într-un an calendaristic), care lucrează pentru un an sau două înainte de a reaplata sau a participa la școala absolventă.
  • Luați timp liber. Vârsta medie Un student care intră în școala medicală este acum 24, cu un număr considerabil de studenți care aplică mai târziu. Nu numai că școlile medicale apreciază solicitanții maturi care au învățat din greșelile lor, dar dacă luați timp liber, veți avea mai mult timp să pregătiți o aplicație mai competitivă.
  • Luați în considerare școlile osteopatice. Uită-te la urmărirea unui d.O. în loc de un m.D. Acest câmp este mai puțin aglomerat, dar are încă standarde înalte. Potrivit Asociației Americane de Colegiile de Medicină osteopatică, în 2010, media care intră în studentul osteopatic a avut un 3.47 GPA.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Voluntar la un spital.
  • Practicați testele de machete de câte ori este posibil. Acest lucru vă oferă încredere în fața examenelor reale de compensare.
  • Încercați să vă distrați cu studiul. Este foarte important să iubiți învățarea și cheltuiți posibil multe, multe ore în bibliotecă. Recompensele merită, dar nu vin fără taxe serioase.
  • Orice corespondență cu școlile medicale ar trebui să fie prin e-mail, astfel încât să aveți răspunsul în scris. De exemplu, dacă doriți să întrebați dacă vor accepta un anumit curs în îndeplinirea unei cerințe, dacă se întreabă înainte de a vă pregăti, având dovezile să facă lucrurile mult mai ușor.
  • Încercați să învățați fizica, chimia și biologia prin inimă. Fizica și chimia fizică trebuie înțeleasă de către studenți. Cererea este necesară. Anorganic, chimia organică și biologia pot fi memorate.
  • Avertizări

    Dacă observați că toate clasele științifice ocupă prea mult timp sau sunt prea dificile, luați în considerare trecerea la ceva mai mult în acord cu abilitățile dvs. naturale.Școala medicală este mult mai rea decât clasele de știință de licență - sarcina medie este de 25-30 ore de credit / semestru, aproape toate cursurile de știință.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar