Cum să faci bine la examenele ap

Este timpul din nou al anului: După cum se poate plânge în jurul valorii, mulți elevi de liceu din jurul țării se scufundă în cărțile de pregătire a testelor de grăsime și își reînnoiesc stocul de cafea pentru a supraviețui sezonului de testare AP stresant. Câștigarea unui scor de 3 sau mai mare vă poate scuti să luați cursuri similare de la colegiu, astfel încât veți dori să faceți cele mai bune rezultate pe aceste examinări avansate. Începeți devreme și rămâneți concentrat.

Pași

Partea 1 din 3:
Studiind pentru examen
  1. Imaginea intitulată face bine pe examenele AP Pasul 1
1. Rămâneți pe drumul cel bun. Examenele AP necesită stăpânire a multor materiale, prea multe informații pentru a îngroșat la un moment dat. Cursurile AP sunteți înscrise sunt concepute pentru a vă pregăti pentru examen, deci luați în serios lucrările de clasă și la domiciliu. Acordați atenție, luați note, revizuiți-vă propriul timp și faceți timp pentru a memora materialul.
  • Puteți lua un examen AP fără a lua cursul, dar un curs AP este întotdeauna cel mai bun pregătire.
  • Imaginea intitulată face bine pe examenele AP Pasul 2
    2. Cumpărați cărți de pregătire a testului AP. Acestea rezumă adesea materialul într-un mod succint și oferă o mulțime de oportunități de practică. Luați un test de diagnosticare și revizuiți materialul pe care îl parim că aveți probleme cu cele mai multe.
  • Multe companii produc cărți de testare pregătite. Dacă doriți materiale suplimentare de studiu, cumpărați cărți din diferite companii. Deși majoritatea companiilor produc cărți noi în fiecare an, acestea replică în mare măsură materialul din anul precedent, astfel încât să cumpere mai multe ediții ale aceleiași cărți vă va face puțin bine.
  • Imaginea intitulată face bine pe examenele AP Pasul 3
    3. Luați examene de practică. Consiliul de colegiu are întrebări gratuite pe site-ul său web și cărțile de practică sunt pline cu întrebări de testare. Încercați cât mai mult posibil să replicați condițiile de testare reale prin sincronizarea și efectuarea testului într-un mediu liniștit.
  • Imaginea intitulată face bine pe examenele AP Pasul 4
    4. Găsiți un tutore sau înscrieți-vă în clasele de pregătire. Cu o instrucțiune unică, tutorele este mai probabil să vă poată ajuta să înțelegeți materialul sau să vă concentrați asupra slăbiciunilor dvs. decât un profesor într-un curs mare. Acest lucru poate fi mai bun decât să studiezi pe cont propriu, deoarece un tutore poate observa și corecta greșelile, precum și evaluarea obiectivă a testelor.
  • Imaginea intitulată face bine pe examenele AP Pasul 5
    5. Scrieți eseurile de practică. Cu practică, devine mai ușor să scrieți sub constrângerile de timp impuse de testul AP. De asemenea, este important să obțineți un bun simț al stimulării dvs. Nu doriți să mergeți atât de mult pe un anumit subiect pe care nu îl puteți termina. Obțineți un sentiment al limitărilor dvs., astfel încât să știți când să înfășurați lucrurile pe examen.
  • Încercați să găsiți un alt student, un tutore sau un părinte care este dispus să vă citească eseul și să ajute la corectarea greșelilor. Poate fi dificil să vă evaluați în mod obiectiv propria dvs. lucrare.
  • Amintiți-vă, nu este imperativ să discutați despre toate documentele privind întrebările bazate pe documente. Astfel, ar putea, de fapt, să vă dezorganizeze hârtia și să vă costă timp valoros. Familiarizați-vă cu câte documente așteptați să discutați și să respectați acest număr.
  • Imagine denumită bine pe examenele AP Pasul 6
    6. Înțelegeți structura examenului. Pentru a evita stresul inutil, asigurați-vă că sunteți familiarizați cu structura testului. Știți câte întrebări trebuie să răspundeți și cât timp aveți pentru fiecare. Examinați rubricile pentru eseuri. Înțelegeți procedura privind ziua de testare.
  • Pentru fiecare dintre misiunile de eseu, există o rubrică care explică exact modul în care elevul evaluează eseul. S-ar putea să vi se solicite să citezi un anumit număr de documente sau un anumit număr de țări. Fi pregătit pentru acest lucru în avans.
  • Cercetarea în cazul în care și la ce oră va fi acordată testul pentru a fi sigur că puteți ajunge bine în avans. Vi se va da un cod de bare la sosire pentru a vă identifica testul. Familiarizarea cu aceste detalii poate elimina stresul zilei de testare.
  • Imaginea intitulată face bine pe examenele AP Pasul 7
    7. Găsiți motivația ta. Amintiți-vă cât de mult doriți să faceți bine - scrieți-vă obiectivele și postați-le undeva pe biroul dvs. puteți vedea cu ușurință. Amintiți-vă, examenele AP pot fi un avantaj uriaș pentru a intra în colegiu și pentru a elibera timp pentru a vă concentra pe subiecții pe care îi pasă în timpul anilor de licență.
  • Feriți-vă de distragerile precum YouTube sau Facebook. Nu cădeți pradă amânării.
  • Partea 2 din 3:
    Crearea unui program de studiu
    1. Imaginea intitulată face bine pe examenele AP Pasul 8
    1. Începeți să studiați în timpul verii. Este important să nu fiți prea ruginită în timpul verii, mai ales dacă subiectul este ceva de genul matematicii care se construiește de la un an la an. Examinați fundamentele pe care le-ați învățat. Ar trebui să luați în considerare chiar înainte de munca dvs. pentru anul următor.
    • Ar putea părea imposibil să începeți să studiați pentru un curs pe care nu l-ați început să luați încă, dar există câteva modalități de a face acest lucru. Puteți cumpăra o carte de pregătire a testului și puteți studia sau puteți lucra cu un tutore.
  • Imaginea intitulată face bine pe examenele AP Pasul 9
    2. Ține la curent. Până în decembrie, ar trebui să dedicați un pic de timp în fiecare săptămână la un pic de studiu pe partea de sus a cursurilor dvs. atribuite. Acest lucru este important să vă asigurați că rămâneți pe drumul cel bun cu materialul dvs. curent.
  • Imaginea intitulată face bine pe examenele AP Pasul 10
    3. Revizuirea de la Crăciun. Utilizați timpul liber pe care îl aveți peste pauză de Crăciun pentru a revedea ceea ce ați făcut până acum. Veți petrece o mare parte din timpul dvs. în timpul procesului de învățare de primăvară nou, astfel încât este important să vă asigurați că ați stăpânit totul până acum. Utilizați acest timp pentru a prinde tot ce ați avut probleme cu.
  • Imaginea intitulată face bine pe examenele AP Pasul 11
    4. Studiați împreună în primăvară. Până la primăvară, este important să vă testezi serios abilitățile. O modalitate bună de a face acest lucru este să lucrați în grupuri cu alți studenți care vă pot corecta atunci când faceți greșeli sau vă obligați în alt mod la nivelul următor. Alternativ, luați examene de diagnosticare pentru a determina ce zone trebuie să vă concentrați.
  • Într-o clasă AP, ar trebui să fiți în mod ideal cu alți studenți inteligenți și motivați care vă pot ajuta.
  • Imaginea intitulată face bine pe examenele AP Pasul 12
    5. Cramoși în aprilie. Luați testele de practică pentru a evalua unde vă aflați și ce trebuie să lucrați. Încercați să replicați condiții de testare reale, astfel încât să vă simțiți confortabil în ziua examenului. Creați un program care vă va permite să revizuiți toate subiectele cu care aveți probleme cu.
  • Imaginea intitulată face bine pe examenele AP Pasul 13
    6. Finisați în mai. Cheltuielile pot lucra la subiectele pe care le aveam încă probleme după sesiunea dvs. din aprilie. Reveniți și examinați aceste subiecte. Nu studiați până la ultima secundă, totuși, asigurați-vă că vă odihniți.
  • Partea 3 din 3:
    Luând examenul
    1. Imaginea intitulată face bine pe examenele AP Pasul 14
    1. Odihnă. Somnul are un efect enorm asupra inteligenței dvs. Din păcate, poate fi dificil să se odihnească când vă îngrijorați să luați un test în ziua următoare. Din acest motiv, este imperativ să vă odihniți cu o zi înainte și să încercați să faceți o mulțime de somn în săptămâna lui. Încercați să obțineți opt ore pe noapte.
    • Electronica vă poate ține departe de noapte. Întoarceți-le cu cel puțin o oră înainte de a vă culca.
    • Încercați să vă exercitați frecvent. Acest lucru vă va ajuta să vă concentrați când studiați și adormiți când aveți nevoie.
    • Nu cădeți pentru ispită să se îngroape noaptea înainte. Acest lucru va fi contraproductiv.
  • Imaginea intitulată face bine pe examenele AP Pasul 15
    2. Mănâncă un mic dejun consistent. Veți avea nevoie de un mic dejun mare cu o mulțime de proteine ​​pentru a vă oferi energia pentru ao face prin testare. Ouă, bacon, iaurt, nuci și lapte sunt adecvate. Evitați zaharurile, cum ar fi bomboane, ciocolată și deserturi. Acestea vă vor face să vă prăbușești.
  • Imaginea intitulată face bine pe examenele AP Pasul 16
    3. Răspundeți la fiecare întrebare. Spre deosebire de SAT, nu veți fi penalizați pentru a răspunde incorect. Chiar dacă nu știți răspunsul la întrebare, aveți un stimulent de ghicit. Dacă sunteți blocat la o întrebare, ghiciți și treceți mai departe pentru a ajunge la celelalte întrebări.
  • Dacă cheltuiți prea mult timp la o întrebare, luați-vă cea mai bună estimare și marcați întrebarea pe hârtia dvs. de resturi. În acest fel, dacă aveți timp la sfârșitul testului, veți ști unde să vă întoarceți și să aruncați o privire.
  • Imaginea intitulată face bine pe examenele AP Pasul 17
    4. Nu faceți informații despre eseuri. În timp ce eseurile sunt o modalitate excelentă de a vă demonstra cunoștințele despre acest subiect, acestea nu sunt intenționate ca o dumpă de informație. Veți avea nevoie de o teză și informații clar definite care nu acceptă argumentul dvs. nu aparține în eseu. Discutarea informațiilor irelevante vă va costa timp valoros și nu veți arăta bine cititorilor.
  • Imagine intitulată face bine pe examenele AP Pasul 18
    5. Nu stresați. Stresul poate fi contraproductiv. A 3 nu vă va răni șansele la facultate, doar nu va ajuta la fel de mult ca 5. În plus, puteți relua examenul AP cât de des vă place, deci dacă se întâmplă ceva nefericit în ziua de testare, veți avea ocazia de a vă compensa greșelile.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Rămâneți motivat!
  • Păstrați spațiul de studiu clar și neclintit. Organizați-vă timpul și configurați un program de studiu. Și urmați-l!
  • Nu depășiți. Asigurați-vă că aveți grijă de corpul dvs. și faceți o pauză de la studiile dvs. atunci când aveți nevoie.
  • Pregătiți toate materialele dvs. cu o noapte înainte de examen. Asigurați-vă că nu pierdeți nimic!
  • Amintiți-vă, este cât de mult ieșiți din studiile dvs., nu cât timp studiați în cele din urmă. O oră solidă de studiu concentrat și angajat este mult mai valoroasă decât trei ore de vizionare t.V. În timp ce studiați în timpul pauzelor comerciale.
  • Mergeți întotdeauna la culcare devreme noaptea înainte de examen. Vă va ajuta să vă păstrați mintea și corpul proaspăt și veți putea să faceți mai bine.
  • Avertizări

    Nu încercați niciodată să vă înșelă examenele. Dacă sunteți prins înșelând cu privire la orice examen AP, toate rezultatele dvs. vor fi aruncate, iar oricine altcineva din grupul dvs. care au lucrat foarte greu pentru examene își pot pierde și rezultatele.
  • Nu uitați să vă aduceți cartea de identitate și alte materiale necesare în ziua de testare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar