Cum să stimulați scorul de testare iq

Un test IQ sau "Coeficient de Informații" măsoară inteligența dvs. naturală și dobândită la un anumit moment în timp. Deoarece testele IQ nu sunt concepute pentru a evalua stăpânirea unui set de calificări, este greu de studiat pentru ei cu succes. Cu toate acestea, este posibil să fie posibilă îmbunătățirea scorului dvs. IQ dacă urmați anumite practici.

Pași

Metoda 1 din 3:
Îmbunătățirea performanței minții tale
  1. Imagine intitulată Boost Scorul de testare IQ Pasul 1
1. Studiați în fiecare zi. A rezervat 20-30 de minute în fiecare zi pentru studierea specifică a testelor. Acest lucru ar putea lua un test de practică, care lucrează la abilitățile de matematică de bază sau de a juca un joc creier. Scopul este de a fi consecvent în timp. Vrei ca mintea ta să anticipeze să fie contestată în moduri imprevizibile.
  • Practicând în fiecare zi, vă veți păstra creierul angajat și veți evita "pierderea" cunoștințelor din cauza pauzelor extinse. De exemplu, studenții înscriși în programele de învățare de vară își mențin, în general, nivelurile de IQ. În schimb, studenții care nu studiază în timpul vacanței de vară experimentează adesea o scădere IQ până când se întorc în toamnă.
  • Este important să nu mai studiezi pentru ziua în care începeți să vă simțiți obosiți sau ceață mintală. Deci, limita de timp este puțin flexibilă (mai ales dacă luați un test de practică extinsă), dar 20-30 de minute de studiu concentrat oferă adesea cele mai bune rezultate, deoarece vă forțează să vă concentrați pentru o perioadă limitată de timp. De asemenea, vă ajută să vă rezistați nevoii de a "înghesui" în ultimele zile înainte de testul dvs.
  • Imagine intitulată Boost Scorul de testare IQ Pasul 2
    2. Luați testele de practică. Este mai bine dacă puteți utiliza versiuni vechi sau teste de practică curente ale examenului pe care doriți să îl luați. Găsiți aceste lucruri, apropiindu-se de compania care rulează examenul sau căutând numele examenului online. De asemenea, puteți căuta un test generic gratuit IQ online.
  • Luați cât mai multe teste diferite, după cum puteți. Cu cât mai multe puzzle-uri pe care le rezolvi, cu atât mai mult, abilitățile de rezolvare a problemelor vor fi.
  • Unele broșuri de testare IQ conțin, de asemenea, examene întregi sau parțiale. Mergeți la librăria dvs. locală și întoarceți-vă prin câteva cărți înainte de a efectua o achiziție pentru a vă asigura că conținutul merită costul. Dacă cumpărați online, utilizați funcția de previzualizare pentru a privi în interiorul textului.
  • Fiți conștienți de faptul că unele grupuri, cum ar fi Mensa Americană, refuză să-și elibereze testele trecute, citând restricțiile privind drepturile de autor. Ca urmare, testele de practică care se încadrează în aceste categorii pot fi mai greu de localizat.
  • Imagine intitulată Boost Scorul de testare IQ Pasul 3
    3. Joaca jocuri. Țineți mintea flexibilă prin angajarea într-o varietate de jocuri mentale. Alegeți acele jocuri care vă provocați memoria și necesită viteză, cum ar fi dual-n-back. Acesta este un joc care împinge un jucător pentru a rechema o secvență geometrică. Este disponibil online pentru practica gratuită prin căutarea "dual-n-back."
  • Redarea acestor jocuri poate conta ca practica minții tale. Doar nu exagerați-l depășind dincolo de 20-30 de minute în fiecare zi.
  • Fiți atenți la jocul generic de formare creierului. Dacă le jucați frecvent suficient, vă veți îmbunătăți gameplay-ul, dar nu și abilitățile cognitive generale. Cel mai bun pariu este să vă deplasați odată ce orice joc devine ușor.
  • Imagine intitulată Boost Scorul de testare IQ Pasul 4
    4. Citit. Ședința cu o carte de câte ori puteți este o modalitate ieftină și rapidă de a vă stimula creierul. Reamintind secvența de evenimente ajută la reținerea memoriei. Actul de citire este relaxant și poate îmbunătăți concentrarea. Pentru beneficii maxime, salt între diferite genuri și autori pentru a vă menține creierul provocat.
  • Cele mai multe teste IQ sunt scrise și conțin o componentă verbală semnificativă, astfel încât citirea este o formă naturală de pregătire. Așa cum ați citit, asigurați-vă că ați căutat vreun termen care nu vă sunt familiarizați. De asemenea, lucrați la înțelegere prin re-citirea oricărui pasaj care nu este clar pentru dvs.
  • Imagine intitulată Boost Scorul de testare IQ Pasul 5
    5. Invata ceva nou. Caută în mod activ "noutatea" sau sarcini mintale provocatoare, cum ar fi stăpânirea unei noi limbi. Efectuarea acestor sarcini "noi" vă solicită adesea corpului să crească nivelurile de dopamină care la rândul lor duce la producerea de noi neuroni, un pas necesar în învățarea și reținerea pe termen lung.
  • Lecții de muzică sunt o modalitate de a profita de un beneficiu IQ în timp. Provocările mentale și noutatea lecțiilor și consecvente, împingă creierul să se adapteze și să ducă la alpinism numerele IQ.
  • Imagine intitulată Boost Scorul de testare IQ Pasul 6
    6. Puneți-vă deoparte tehnologia. Cu ocazia, blocați telefoanele mobile și alte dispozitive și treceți prin lume bazându-vă doar pe inteligența și abilitățile dvs. Acest lucru poate însemna scrierea unei probleme matematice în loc să privească răspunsul. Toate aceste sarcini adăugate stimulează creierul într-un mod pozitiv.
  • Un exemplu al acestui lucru încearcă să navigheze pe traseul dvs. undeva utilizând o hartă de hârtie în loc de GPS. Dacă puteți face acest lucru fără a compromite siguranța dvs., încercați-l.
  • Imagine intitulată Boost Scorul de testare IQ Pasul 7
    7. Stați departe de televizor. Ne-am cunoscut de ceva timp că vizionarea televiziunii nu are avantaje cognitive. Deci, ar trebui să vină ca o surpriză pentru dvs. Timpul TV nu face nimic pentru IQ. Limitați-vă la 30 de minute pe zi și utilizați răspunsul "TV TV" pentru a face ceva nou, provocator și activ în schimb.
  • Când vă uitați la televizor, încercați să vă îndreptați spre programarea educațională. Nu este o învățare activă, dar este încă ceva.
  • Metoda 2 din 3:
    Îmbunătățirea performanței corpului
    1. Imaginea intitulată Boost Scorul de testare IQ Pasul 8
    1. Ia un somn bun. Scopul timp de 8 ore de somn solid, neîntrerupt în fiecare noapte. Acest lucru vă va permite corpului să vă îndreptați într-un ciclu de somn profund și să refaceți. Creierul tău devine odihnă după o zi grea de lucru. Păstrați acest model în sus la un test și asigurați-vă că ați dormit în zilele imediat înainte.
  • Imagine intitulată Boost Scorul de testare IQ Pasul 9
    2. Mănâncă bine. Consumați o dietă bine echilibrată de fructe, legume, boabe și carne. Mănâncă mese și gustări regulate. Încercați să evitați alimentele prelucrate și zaharoase. Menținerea unui ochi apropiat de dieta dvs. oferă creierului dvs. combustibilul pe care trebuie să îl îndeplinească la un nivel superior. Acordați atenție acestor alimente care vă fac să vă simțiți mai ascuțiți, cum ar fi nucile.
  • Dietele care sunt bogate în grăsimi și zaharuri pot scădea timpi de reacție mentală, reduc retenția de memorie și sentimente prompte de depresie. Toate aceste rezultate sunt problematice în multe moduri, inclusiv potențialul IQ demnal.
  • Suplimentele din plante se pot dovedi, de asemenea, de ajutor. Ginseng și Sage sunt ambii boostere potențiale de memorie.
  • Imagine intitulată Creșterea scorului de testare IQ Pasul 10
    3. Exercițiu. Angajați în exercițiul cardiovascular de cel puțin 3 ori pe săptămână timp de 30 de minute fiecare sesiune. Acest lucru va ajuta la creșterea alimentării cu sânge care se îndreaptă spre creier, la care se ridică și nivelul de oxigen. Exercitarea creează un mediu fizic mai bun pentru creierul dvs. pentru a face o muncă dificilă.
  • În prezent, există unele discuții despre crearea unei serii de "Exergames" care combină activitatea fizică cu formarea creierului.
  • Imagine intitulată Boost Scorul de testare IQ Pasul 11
    4. Relaxați-vă mintea și corpul. Pe măsură ce luați testul, concentrați-vă la a face inhalarea adâncă și încetină de respirație. Repetați mental mantra "Calmează" dacă sunteți subliniat de o întrebare deosebit de dificilă. Puneți brațele peste cap și faceți o întindere lentă. Practicați în zilele și săptămâni înainte să vă dați seama exact ce metode vă calmă în jos.
  • Imagine intitulată Creșterea scorului de testare IQ Pasul 12
    5. Purtați îmbrăcăminte confortabilă. Nimic nu vă va distrage mai mult decât să vă bucurați cu îmbrăcămintea sau bijuteriile la mijlocul testului. Purtați îmbrăcăminte simplă, de bază fără nici un fel de îmbrăcăminte cu care puteți juca. Alegeți ceva pe care îl veți simți confortabil pentru o lungă perioadă de timp. Nu vă faceți griji cu privire la ceea ce crede cineva, sunteți acolo pentru testare.
  • Dacă puteți afla temperatura generală a camerei în prealabil, care ar putea fi de ajutor. Unele centre de testare păstrează camerele extra-rece pentru a preveni somnul, înseamnă că transpirația poate fi o idee bună pentru tine.
  • Metoda 3 din 3:
    Luând testul
    1. Imagine intitulată Boost Scorul de testare IQ Pasul 13
    1. Obțineți informații despre proctorizarea testului. Dacă luați un test recoltat IQ, aflați toate detaliile bine în avans prin contactarea Centrului de testare sau a ofițerilor programului de testare. Întrebați dacă există documente pe care trebuie să le aduceți cu dvs. Aflați ce articole aveți voie să aduceți în camera de testare.
    • Multe teste IQ sunt pur și simplu făcute online acum, eliminând cel puțin unele dintre aceste îngrijorări. Cu toate acestea, grupurile IQ, cum ar fi Mensa, vor accepta doar scoruri create în cadrul unui proces specific de testare.
  • Imagine intitulată Creșterea scorului de testare IQ Pasul 14
    2. Aflați despre constrângerile de timp. Unele teste IQ vă oferă o oră pentru a termina întrebările, în timp ce altele funcționează fără limită de timp. Aflați în prealabil cât timp veți avea pentru testare, apoi împărțiți acest lucru cu numărul de întrebări întreprinse. Acest lucru vă va oferi o idee brută despre cât timp puteți cheltui pe fiecare întrebare.
  • Imagine intitulată Boost Scorul de testare IQ Pasul 15
    3. Cunoașteți ce acoperă testul. Toate testele IQ sunt puțin diferite, dar acoperă de obicei aceleași elemente de bază. Căutați întrebări despre raționamentul spațial, cunoștințele verbale și înțelegerea cantitativă. Întrebările de memorie și de reținere sunt răspândite pe tot parcursul anului. "Inteligența emoțională" și creativitatea nu sunt, în general, măsurate, creând un dezavantaj pentru anumite gânditori în afara cutiei.
  • Este o idee bună să vă practicați abilitățile de bază de matematică și vocabular care se îndreaptă spre orice test IQ, deoarece aceste tipuri de întrebări sunt vreodată prezente.
  • Imagine intitulată Boost Scorul de testare IQ Pasul 16
    4. Aflați cum este marcat testul. Înainte de a lua testul, încercați să stabiliți un scop scor pentru dvs. Scorul brut pentru majoritatea testelor este rezultatul numărului de răspunsuri corecte. Unele teste, de asemenea, factor de vârstă și în vârstă. Scorul dvs. RAW este apoi transformat în IQ comparându-l cu scorurile altor majorități de testare. Veți vedea, de asemenea, un rang percentil care arată modul în care IQ-ul dvs. se stivă împotriva altora.
  • Imagine intitulată Boost Scorul de testare IQ Pasul 17
    5. Eliminați alegeri greșite. Pe măsură ce treceți prin încercare, măriți șansele de a alege răspunsul corect prin identificarea instantaneu și ignorarea acestor opțiuni incorecte. De fiecare dată când faceți acest lucru, faceți o alegere finală puțin mai ușoară și mai precisă.
  • De exemplu, la o întrebare cu răspunsurile de la D, încercați să scăpați opțiunea cel mai puțin probabilă înainte de a vă face alegerea finală.
  • Imagine intitulată Boost Scorul de testare IQ Pasul 18
    6. Căutați modele. Acest lucru este deosebit de util atunci când se ocupă de întrebări vizuale sau de înregistrare. Recunoașteți că sunteți testat cu privire la capacitatea dvs. de a percepe ordinea printre haosul. Dacă vedeți o întrebare care la început apare complet dezorganizată, este treaba dvs. să căutați o potențială organizație care funcționează. Gândiți-vă în acest fel și întrebările nu sunt atât de intimidante.
  • Tratați fiecare întrebare ca un puzzle. Gândiți-vă la ce informații știți, apoi dați seama ce trebuie să știți pentru a ajunge la răspuns. Apoi, începeți să conectați piesele.
  • Lucrul înapoi poate fi uneori o modalitate de a găsi un răspuns.
  • Imagine intitulată Boost scorul dvs. de testare IQ Pasul 19
    7. Vizualizați rotirea imaginilor. Segmentele de aptitudini spațiale ale unui test IQ vor arăta adesea o serie de forme geometrice sau ciudate uneori cu simboluri suplimentare plasate în acesta. Când vedeți o întrebare ca acest lucru, amintiți-vă că punctul dvs. de vedere nu este fixat. Puteți roti imaginea în minte sau pur și simplu rotiți hârtia până când apare un model sau o soluție.
  • Imagine intitulată Boost Scorul de testare IQ Pasul 20
    8. Focalizați complet pe test. Este de la sine înțeles, dar în timp ce luați testul, îndepărtați toate distragerile exterioare. Opriți și puneți-vă telefonul mobil. Aranjați-o astfel încât să nu fiți deranjați. Acordarea atenției la o sarcină dincolo de testare, chiar și pe scurt, ar putea scădea scorul dvs. IQ cu 10 puncte sau mai mult.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Scorurile IQ se situează între 70 și peste 200. Cea mai mare parte a populației poartă un scor între 80 și 120. Pe măsură ce urcați scara, vă aflați în compania mai mică de oameni.
  • Amintiți-vă că obținerea unui scor mare pe un test IQ nu garantează succesul în viață. Opusul este adevărat, de asemenea. Puteți obține un scor mai mic sau mediu și să obțineți lucruri minunate și să fiți fericiți în viață.
  • Avertizări

    Feriți-vă de programele sau clasele online care promite să crească agresiv scorul dvs. IQ. Îmbunătățirea scorului dvs. durează mult timp și efort și, dacă tocmai ați avut doar o zi de testare foarte proastă, de obicei nu se schimbă peste noapte.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar