Cum să fixați ochii asimetrici

Având ochi asimetrici care sunt considerabil diferiți în aparență vă pot lăsa să vă simțiți conștienți de sine. Cea mai mare parte a cauzei este o formă de ptoză (sau bleropotoză), adesea numită pleoapă droopie, care poate provoca, de asemenea, probleme de vedere în unele cazuri. Acest articol enumeră mai multe opțiuni pentru abordarea asimetriei, începând cu tratamentele medicale dovedite, apoi trecerea la concentrari cosmetice și câteva remedii de acasă nedovedite (dar inofensive). Indiferent de situația dvs., primul pas cel mai bun este să discutați cu medicul dvs. cu privire la opțiunile de tratament.

Pași

Metoda 1 din 11:
Ptoza Crutch
  1. Imagine intitulată Fix Ochii Asimetrice Pasul 1
1. Acest dispozitiv, când este atașat la ochelari, ajută la ridicarea pleoapei. O cârrcură de ptoză poate fi o opțiune excelentă dacă nu puteți sau nu doriți să aveți proceduri chirurgicale. În multe cazuri, Crupeaua poate fi montată la ochelarii existent și poate ține deschiderea pleoapelor, astfel încât ochii dvs. să fie mai simetrici.
  • Discutați cu medicul dvs. de ochi despre opțiunile Crutch Ptoze și dacă acestea pot fi instalate pe tipul dvs. specific de ochelari.
  • Purtarea unei cârje de ptoză în ochelari va fi ușor vizibilă, deoarece este o bară de plastic sau metalică care ținea pleoapa, dar este legată discret la ochelarii.
Metoda 2 din 11:
Medicament
  1. Imagine intitulată Utilizați picături de ochi Pasul 8
1. Adresați-vă medicului dumneavoastră despre o nouă picătură de ochi prescripție medicală pentru ptoza dobândită. La începutul anului 2021, prescripția ochilor picătură Upneeq este singurul medicament aprobat în U.S. pentru a trata o pleoapă droopie cauzată de îmbătrânire (ptoza dobândită). Va trebui să aplicați picăturile de ochi o dată pe zi pentru a vedea rezultatele continue. Consultați-vă cu medicul cu ochi pentru a vedea dacă Upneeq poate fi o alternativă la intervenția chirurgicală în cazul dvs.
  • Upneeq funcționează pe mușchi în pleoapa care se ridică pentru a-și crește cantitatea de retragere.
  • Upneeq nu este eficace pentru ptoza cauzată de vătămare sau alte afecțiuni medicale.
Metoda 3 din 11:
Blefaroplastie
  1. Imagine intitulată Fix Ochii Asimetrice Pasul 3
1. Această procedură chirurgicală elimină excesul de țesut din pleoapa dvs. drooping. În timpul blefaroplastiei, chirurgul îndepărtează pielea suplimentară, mușchiul și / sau grăsimea din pleoapă. A face acest lucru ridică și strânge pleoapa, făcând ochiul să pară mai mare și mai simetric.
  • Discutați cu un oftalmolog, chirurg oculoplastic sau medicul de ochi general pentru mai multe informații despre Blefaroplasty și dacă este potrivit pentru dvs., precum și orice riscuri implicate.
  • Aceasta este de obicei o procedură de ambulatoriu realizată sub anestezie locală.
  • Unele dintre riscurile implicate în blefaroplastie sunt infecția și sângerarea, decolorarea pielii, dificultatea de a vă deschide ochii și cicatrizarea vizibilă.
Metoda 4 din 11:
Chirurgia ptozei
  1. Imagine intitulată Fix Ochii Asimetrice Pasul 4
1. Chirurgia Ptozei strânge țesutul muscular și tendon în pleoapa de coborâre. Aceasta este de obicei o procedură de spitalizare făcută cu anestezia locală, care permite chirurgului să regleze bine simetria dintre pleoapele. Nu vă veți simți prea mult dacă vreo durere în timpul procedurii, dar pleoapele voastre se pot simți dureroase pentru câteva zile după aceea. Discutați cu medicul dumneavoastră pentru a vedea dacă această operație este o opțiune pentru dvs.
  • Chirurgia Ptozei este o procedură destul de scăzută, dar poate, în unele cazuri, să ducă la cicatrici, infecții, sângerări sau ochi uscați persistenți.
Metoda 5 din 11:
Injecții cu Botox
  1. Imagine intitulată Fix Ochii Asimetrice Pasul 2
1. Terminat corect, Botox poate ridica o pleoapă drooping prin strângerea pielii. Aceasta este o opțiune relativ rapidă și cu dureri reduse, care poate strânge rapid pielea în jurul ochiului și scapa de orice droopiness. Deoarece injecțiile cu Botox slăbesc țesutul muscular, totuși, pot crește droopiness pleoapelor dacă sunt administrați incorect, astfel încât să aibă întotdeauna un profesionist medical instruit și experimentat.
  • Efectele unei injecții cu Botox în mod obișnuit durează aproximativ 3-4 luni.
  • Injecțiile cu botox costă adesea aproximativ 350- $ 500 USD pentru fiecare zonă injectată.
Metoda 6 din 11:
Fard de ochi
  1. Imagine intitulată Fix Ochii Asimetrice Pasul 5
1. Aplicați ochile strategice pentru a vă face ochii să pară mai simetrici. Utilizați ochii de ochi care sunt lumină în culori, cum ar fi aur de șampanie sau roz, pentru a vă face ochii să pară mai strălucitoare și mai compleți. Pentru ochiul care pare mai mic, aplicați fard de pudră puțin mai mare pe pleoapă, astfel încât ochii să pară mai simetrici.
  • De asemenea, puteți aplica mici dabs de ochi de culoare deschisă la colțurile interioare ale ochilor dvs. pentru a le face să pară mai mari.
Metoda 7 din 11:
Tus de ochi
  1. Imagine intitulată Fix Ochii Asimetrice Pasul 6
1. Utilizați mai mult timp de ochi pe un ochi și mai puțin pe celălalt pentru a afla aspectul lor. Dacă ochii tăi sunt asimetrici, nu aplicați excedentul exact la fel pe fiecare pleoapă. În schimb, faceți o linie mai groasă pe ochiul droopier și o linie mai subțire pe ochiul opus - această linie ar trebui să fie în continuare în jos, umplerea golurilor în care sunt genele.
Metoda 8 din 11:
Rimel
  1. Imagine intitulată Fix Ochii Asimetrice Pasul 7
1. Utilizați prelungirea rimelului pe genele ochiului mai mic. Pentru a vă face pleoapele care se potrivește să fie mai sus, aplicați rimelul prelungirii la genele de sus pe acea parte. Nu adăugați niciunul la celălalt ochi.
  • Pentru a vă bucura de genele, utilizați o baghetă de masă încălzită sau pur și simplu încălziți rimelul dvs. folosind un uscător de păr înainte de ao aplica.
  • Lengularea Mascara poate fi găsită la majoritatea magazinelor de droguri sau magazine cu box-uri mari. O baghetă de mascara încălzită poate fi găsită la magazinele de frumusețe sau online.
Metoda 9 din 11:
Banda pleoapelor
  1. Imagine intitulată Fix Ochii Asimetrice Pasul 8
1. Încercați acest lucru ca o măsură ocazională, pe termen scurt pentru a ridica o pleoapă drooping. Banda pleoapelor se referă la benzi adezive mici, care sunt aplicate la pleoapele pline cu bastoane mici aplicabile. Sunt abia vizibile odată aplicate, mai ales dacă ați pus machiajul după aceea, și multe mărci și tipuri pot fi găsite la comercianții cu amănuntul de frumusețe, magazinele cu box-uri și online.
  • Medicii de ochi tind să nu fie fanii mari ai benzii pleoape - au preocupări legate de lucrurile ca alergiile de lipici, întinzându-se în continuare a pielii pleoapelor și impactul posibil asupra funcției oculare. Luați în considerare discuția cu medicul dumneavoastră înainte de a utiliza banda pleoapelor și, dacă alegeți să continuați, utilizați-o doar cu ușurință.
Metoda 10 din 11:
Dormi
  1. Imagine intitulată Fix Ochii Asimetrice Pasul 15
1. Dormind bine nu va repara ptoza, dar o lipsă de somn poate face mai vizibilă. Pleoapele tale se simt mai grele când ești obosit și ei arată și așa! Dacă aveți deja o pleoapă drooping, o lipsă de somn de înaltă calitate poate exacerba problema și face ca ochii să pară chiar mai asimetrici. Alternativ, obținerea unui somn bun poate ajuta la strângerea și netezirea țesutului din jurul ochilor.
  • Nevoile de somn ale tuturor sunt diferite, dar în general, este tot mai bine să vizați 7-9 ore de neîntrerupt, Somn de înaltă calitate.
Metoda 11 din 11:
Remedii naturale
  1. Imagine intitulată Fix Ochii Asimetrice Pasul 14
1. Remediile de la domiciliu sunt de obicei în siguranță pentru a încerca, dar sunt puțin probabil să facă orice diferență. Puteți găsi o gamă largă de remedii naturale pentru pleoapele drooping on-line-castravete felii, pungi de ceai de mușețel, măști de față aloe sau de ou, glazură, chiar mânca mai multe struguri! Unele dintre aceste metode pot - ajuta la reducerea pufii și strângeți pielea în jurul ochilor, dar nu există niciun motiv să credeți că vor face orice pentru a vă adresa asimetria reală a ochilor.
  • Este puțin probabil să fii rău în încercarea de remedii naturale, dar vei obține rezultate mai bune prin consultarea cu medicul tău.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar