Cum să falsificați un prejudiciu

S-ar putea să doriți să falsificați un prejudiciu pentru a ieși din clasă sau clasa de sală de gimnastică pentru câteva zile sau poate că cercetați cum să acționați răniți pentru o piesă. De asemenea, puteți dori să falsificați un prejudiciu, astfel încât să ieșiți din treburi sau de școală. Oricare ar fi motivul, cunoașterea simptomelor unui prejudiciu și a tratamentelor comune pot facilita un prejudiciu fără să se prindă alții. Amintiți-vă, totuși, să nu falsificați o prejudiciu ca o modalitate de a da în judecată altcineva sau de a câștiga compensația lucrătorului, deoarece acest lucru este ilegal și poate duce la închisoare.

Pași

Metoda 1 din 4:
Cum să falsificați o gleznă sau genunchi rănit
  1. Imagine intitulată falsă Pasul 1
1
Falsifică o gleznă răsturnată Pentru un prejudiciu de 3-4 săptămâni. O gleznă răsturnată este obișnuită și ușor de explicat și fals. Glezne răsturnate în medie, durează aproximativ 6 săptămâni pentru a se vindeca, deși ar trebui să vă păstrați glezna falsă răsturnată pentru un pic mai puțin timp, 3-4 săptămâni, astfel încât alții să nu se îngrijească.
  • Poți să spui că ai răni în timpul exerciții, sau că ai căzut și ți-ai întors glezna rău.
  • Imagine intitulată Fake O prejudiciu Pasul 2
    2. Pretindeți că aveți durere genunchiului dacă doriți o leziune falsă de lungă durată. Prefacerea durerii genunchiului poate avea avantajul de a dura, atâta timp cât doriți, deoarece durerea genunchiului poate fi cronică sau poate veni și va pleca. Puteți să-l dau vina pe gene rele sau pe leziuni sportive din trecut de la sport, cum ar fi schi alpin, fotbal sau alergare.
  • Dacă doriți să dureze doar un timp stabilit, spuneți că ați agravat genunchiul prin jogging sau mergeți la o distanță lungă și că ar trebui să se stabilească în curând.
  • Imagine intitulată Fake O prejudiciu Pasul 3
    3. Ridicați piciorul când stați în primele câteva zile. Dacă falsificați un nou prejudiciu, spuneți oamenilor că trebuie să vă stați pe picioare cât mai mult posibil pentru primele 4-5 zile. Indiferent dacă sunteți la școală, la locul de muncă sau acasă, stați la fel de mult cât puteți și păstrați piciorul sau genunchiul ridicat pe un scaun sau cutie.
  • Explicați că acest lucru va ajuta la ameliorarea umflării.
  • Păstrați piciorul ridicat chiar și noaptea dacă falsificați rănirea cuiva acasă.
  • Imagine intitulată Fake O prejudiciu Pasul 4
    4. Înfășurați un bandaj de compresie în jurul rănirii. Obțineți un bandaj elastic, cum ar fi ace înfășurați și împachetați-o în jurul gleznei sau genunchiului. Acest lucru este folosit pentru a vă comprima rănirea și pentru a menține umflarea în jos și va fi un semn evident pe care sunteți rănit. Păstrați piciorul sau genunchiul goală, purtând pantaloni scurți sau fără pantofi, deoarece acest lucru va lăsa pe alții să-ți vadă bandajul. Spuneți că trebuie să faceți acest lucru deoarece pantalonii și pantofii sunt prea strânși față de rănire.
  • Asigurați-vă că bandajul nu este suficient de strâns pentru a întrerupe circulația.
  • Nu purtați pachetul de bandaj pe timp de noapte.
  • Imagine intitulată Fake O prejudiciu Pasul 5
    5. Transportați în jurul unui pachet de gheață pentru a vă răni la fiecare câteva ore. Stocați un pachet de gheață în congelator la locul de muncă sau cereți să împrumutați unul de la asistenta școlară. Gheață glezna sau genunchiul timp de 15-20 de minute la fiecare 2-3 ore, pentru cel puțin prima săptămână a rănirii. Gheața este un tratament comun la domiciliu pentru durere și inflamație și este un semn de rănire.
  • Puteți utiliza un pachet de gheață înghețată sau o pungă de mazăre sau porumb înghețat. Înfășurați un prosop subțire în jurul ambalajului pentru a vă proteja pielea.
  • Înfășurați ambalajul într-un prosop, astfel încât să nu vă iritați pielea.
  • Imagine intitulată Fake O prejudiciu Pasul 6
    6
    Mergeți cu cârje timp de 1-2 săptămâni pentru a arăta amploarea prejudiciului. Hobbling în jurul lui Crupes timp de câteva săptămâni va convinge cu siguranță pe alții că ați fost răniți. Dacă vă falsificați o entorsă de gleznă, păstrați-vă piciorul de pe pământ și hop înainte pe celălalt picior și cârje. Dacă falsificați un leziune la genunchi, puneți-vă piciorul ușor pe pământ, dar vă înclinați cea mai mare parte a greutății dvs. pe celălalt picior și cârje.
  • Puteți cumpăra cârje la cele mai mari magazine generale sau cereți să le împrumutați de la un prieten sau membru al familiei care au fost răniți. Acestea sunt, de asemenea, disponibile pentru ieftine la magazinele de tip.
  • Imagine intitulată Fake O prejudiciu Pasul 7
    7. LIMP pe piciorul tău bun, dacă nu ai cârje. Dacă nu puteți obține cârje pentru câteva zile sau în întregime de "vătămare", încercați să vă limpezi. Înclinați toată greutatea pe piciorul dvs. bun și apăsați ușor de pe piciorul rănit pentru a vă propulsa înainte. Petreceți mai mult timp pe piciorul bun și utilizați piciorul rău pentru doar o împingere rapidă și blândă.
  • Face expresia facială pentru a arăta că sunteți într-o anumită durere și mergeți foarte încet.
  • Nu veți putea să vă limpezi confortabil mai mult timp de câteva zile, deci dacă aceasta este singura dvs. opțiune, faceți leziunea falsă o ușoară, ca o gleznă ușor răsturnată.
  • Imagine intitulată Fake O prejudiciu Pasul 8
    8. Evitați răsucirea sau punerea în greutate pe "rănirea dvs."Indiferent dacă sunteți limpezi, folosind cârje, sau vă mișcați în timp ce stați, asigurați-vă că ați mutat glezna sau genunchiul rănit foarte atent. Nu puneți nici o greutate sau să o răsuciți, deoarece aceasta ar agrava o vătămare reală. Dacă vă plimbați accidental pe ea sau mutați-o brusc, faceți un zgomot ca tine în durere.
  • Imagine intitulată Fake O prejudiciu Pasul 9
    9. Nu falsificați un prejudiciu major, ca un picior rupt. Leziuni mari, cum ar fi picioarele sparte sau accelele sfâșiate, adesea necesită turnuri, bretele scumpe de genunchi și multe călătorii la medic, toate acestea fiind greu de falsificat. În schimb, lipiți la mai multe răniri minore pe care le puteți trata în mod credibil la domiciliu, cum ar fi durerea genunchiului sau o gleznă răsturnată.
  • Imagine intitulată Fake O prejudiciu Pasul 10
    10. Nu falsificați un prejudiciu pentru a da în judecată pe cineva. Unii oameni se rănile false pentru a câștiga prestații de invaliditate sau pentru a da o companie pe care o disprețuiesc. Aceasta este considerată fraudă și, dacă este prinsă, puteți ajunge în închisoare. Falsificarea unui prejudiciu pentru a ieși din muncă sau școală este un lucru, dar face acest lucru pentru bani este ilegal.
  • Metoda 2 din 4:
    Cum să pretindeți că aveți un braț rănit
    1. Imagine intitulată Fake O prejudiciu Pasul 11
    1. Pretindeți că aveți o rănire a încheieturii mâinii pentru o leziune falsă, dar eficientă falsă. Făcând o rănire a încheieturii mâinii este o vătămare mai ușoară de a lucra în jur, pentru că veți putea să vă plimbați și să vă apropiați în mod normal. În funcție de ce mâna vă prefaceți că vă răniți, este posibil să fiți doar să scrieți sau să utilizați Silverware diferit. Vina durerea de mână falsă cu privire la un leziuni de impact, cauzate de căderea pe mâna voastră întinsă, ceea ce poate provoca entorse și tulpini. Pretindeți că aveți un prejudiciu al brațului. Făcând o vătămare a brațului dvs. este o vătămare mai ușoară pentru a lucra în jur. În funcție de brațul pe care îl pretindeți că vă răniți, este posibil să fiți scutiți de școală sau de sală de gimnastică.
    • Acest prejudiciu poate dura 2-3 săptămâni.
  • Imagine intitulată falsă o prejudiciu Pasul 12
    2. Pretindeți că aveți un umăr rănit pentru o perioadă de recuperare mai lungă. Pentru o vătămare mai gravă, spuneți că ați tras mușchiul umărului. Puteți spune că prejudiciul a fost cauzat de o cădere ciudată acasă sau în timp ce joacă sport. Timpul necesar pentru a vindeca un mușchi rupt variază, dar puteți face până la 6 săptămâni dacă aveți nevoie.
  • Imagine intitulată Fake O prejudiciu Pasul 13
    3
    Înfășurați încheietura mâinii sau umăr cu un bandaj elastic. Înfășurarea mâinii rănite sau umărului vă va oferi altora o reamintire vizuală a vătămării dvs. Obțineți o rolă de bandaj elastic, pe care îl puteți găsi la o farmacie și înfășurați-o strâns în jurul încheieturii mâinii, fie a umărului. Asigurați-vă că învelișul este confortabil, dar nu este suficient de strâns pentru a tăia circulația.
  • Pentru a-ți înfășura încheietura mâinii, vânează bandajul în jurul mâinii tale și degetul mare până la antebrațul tău.
  • Pentru a-ți înfășura umărul, înfășurați bandajul o dată în jurul osului umărului și mușchiului, apoi trageți-l peste spate și în jurul armei opuse și a pieptului. Repetați 1-2 de mai multe ori.
  • Imagine intitulată Fake O prejudiciu Pasul 14
    4. Gheață vătămarea de câteva ori pe zi. Setați un pachet de gheață sau un pachet de legume congelate pe vătămare la fiecare 2-3 ore, timp de 15-20 de minute la un moment dat. Faceți acest lucru pe tot parcursul zilei, dacă puteți, chiar și la școală sau la locul de muncă. Înfășurați un prosop subțire în jurul gheții pentru a vă proteja pielea de a fi iritată.
  • În timpul zilei, puteți stoca gheața într-un congelator la locul de muncă sau în biroul asistentei, dacă sunteți la școală.
  • Pentru a înfășura în siguranță gheață pe umăr, setați ambalajul în poziție și asigurați-l cu o învelitoare de bandaj strâns.
  • Imagine intitulată Fake O prejudiciu Pasul 15
    5. Puneți brațul într-o sling pentru a vă face rănirea mai vizibilă. Puteți obține un simplu braț de pânză online sau la majoritatea farmacilor și magazine generale mari. Utilizați-l pentru cel puțin primele 2-3 săptămâni de prejudiciu pentru a arăta gravitatea rănirii. De asemenea, servește scopul dual de a vă aminti să nu utilizați brațul "rănit"!
  • Imagine intitulată Fake O prejudiciu Pasul 16
    6. Arătați o durere atunci când trebuie să vă mutați brațul. Dacă trebuie să vă mutați încheietura mâinii sau umărul în orice moment, arătați subtil durerea dvs. prin grimac și deplasați încet și cu atenție. Evitați să vă folosiți brațul cât mai mult posibil, pentru a reaminti oamenilor vătămarea dumneavoastră.
  • Dacă vă prefaceți că ați rănit încheietura mâinii sau umărului pe mâna dvs. de scriere, va trebui să treceți la cealaltă mână pe durata "rănirii."
  • Metoda 3 din 4:
    Cum să falsificați o rănire ușoară a capului
    1. Imagine intitulată Fake O prejudiciu Pasul 17
    1. Fals o comoție ușoară pentru a evita manifestarea simptomelor fizice. Avantajul de a falsifica o comoție ușoară este că nu va trebui să eliminați sau să utilizați cârje sau o sling ca și cum ați fi cu un picior sau un prejudiciu al brațului. În schimb, va trebui să vă arătați rănirea dvs. prin modul în care vorbiți și reacționați la anumite lucruri.
    • Fata de comoție va însemna, de asemenea, că veți petrece o mulțime de timp de unul singur în timp ce vă prefaceți că treceți prin procesul de recuperare.
  • Imagine intitulată Fake O prejudiciu Pasul 18
    2. Apelați la locul de muncă sau la școală pentru a cere o săptămână sau așa mai departe. Medicii recomandă adesea ca oamenii care suferă de o comoție să ia timp de la serviciu sau de la școală sau să-și scurteze școala sau zilele de lucru. Explicați acest lucru angajatorului sau școlii dvs. și cereți ceva timp liber. Dacă nu puteți lua zile complete, lucrați doar pentru o jumătate de zi sau luați pauze pe tot parcursul zilei.
  • De asemenea, puteți solicita un volum de muncă redus la școală sau la locul de muncă.
  • De asemenea, va trebui să evitați activitatea fizică timp de câteva săptămâni.
  • Imagine intitulată Fake O prejudiciu Pasul 19
    3. Spune că ai comuția prin lovirea capului tău sau a lua o cădere rea. O comoție este de obicei cauzată de o lovitură la cap și este adesea cauzată de sporturile de contact cum ar fi fotbalul sau fotbalul. Dacă nu jucați un sport, puteți spune că aveți o comoție să vă bateți capul pe un zid de accident sau să cădeți și să-l bateți pe podea.
  • Imagine intitulată Fake O prejudiciu Pasul 20
    4
    Falsifică o durere de cap de câteva ori pe zi. Țineți capul și grimasa ușor în durere de câteva ori pe zi. Vorbește mai puțin decât de obicei, frecați fruntea un pic și închideți-vă ochii pentru a arăta că capul tău doare.
  • Durerile de cap sunt adesea cauzate de zgomote ușoare sau puternice, astfel încât să puteți falsifica unul când sunteți în lumină strălucitoare sau undeva zgomotos, ca un restaurant sau la prânz la școală.
  • Nu-l hamați prea mult, sau oamenii nu vă vor lua în serios. Păstrați semnele unei dureri de cap subtile și simple, menționând-o doar o dată la câteva zile sau când cineva întreabă.
  • Imagine intitulată Fake O prejudiciu Pasul 21
    5. Se plâng de dificultatea de a dormi. O comoție vine adesea împreună cu dificultatea de a dormi noaptea. Actul supus sau obosit în timpul zilei și se plâng de oboseală la colegii dvs., colegii de clasă sau prietenii dacă întreabă cum vă simțiți.
  • Dacă încercați să falsificați o comoție ușoară pentru cineva care locuiește cu dvs., aruncați și întoarceți-vă foarte mult când dormiți sau chiar ați stabilit o alarmă liniștită pentru a vă ridica în timpul nopții.
  • Imagine intitulată Fake O prejudiciu Pasul 22
    6. Acționează ca și cum ai probleme de concentrare. Încercați să apară împrăștiate la locul de muncă sau la școală, lăsându-ți ochii să se îndepărteze de munca ta. Dacă cineva spune numele tău, ia o clipă pentru a răspunde și a pretinde că este prins în afara gardei. S-ar putea chiar să lucrați mai încet sau să vă prefaceți că aveți mai multă dificultate asupra misiunilor dvs. pentru a arăta cum vă aflați de la comoția dvs.
  • Imagine intitulată Fake O prejudiciu Pasul 23
    7. Vorbiți încet și purtați ochelari de soare în lumină puternică. Oamenii care suferă de conturi devin adesea mai sensibili la lumină sau zgomot. Purtați ochelari de soare atunci când sunteți în afara sau chiar într-o cameră luminoasă și vorbiți mai încet decât de obicei, cereți-i să facă același lucru. Evitați să mergeți la locuri tare cum ar fi concerte sau restaurante mari și limitați-vă timpul în lumina directă a soarelui.
  • Imagine intitulată Fake O prejudiciu Pasul 24
    8. Nu falsifică conturile severe. Traumatic leziunile cerebrale nu sunt nimic de glumit. În cele mai grave cazuri, conturile pot duce la deteriorarea creierului sau chiar la moarte. Nu imită simptomele unor concutiuni grave, cum ar fi vărsături, somnolență sau discursul înfundat, ceea ce va provoca îngrijorări inutile din partea voastră.
  • De asemenea, veți fi luați la un spital, unde medicii vor ști că falsificați.
  • Metoda 4 din 4:
    Cum de a crea o vânătă falsă
    1. Imagine intitulată falsă O prejudiciu Pasul 25
    1
    Adăugați o vânătă falsă pentru a face un picior sau un braț de încredere credibilă. Dacă ați decis că vătămarea dvs. falsă va fi o entorsă sau o tulpină la glezna, genunchiul, încheietura mâinii sau umărului, mai ales unul cauzat de un impact, adăugând o vânătăi false va face prejudiciul și mai credibil. Păstrați machiajul subtil și credibil și evitați adăugarea unei gauri false, sângeroase, care va arăta peste-top.
  • Imagine intitulată Fake O prejudiciu Pasul 26
    2. Cumpărați machiajul de scenă la un magazin local de costume. Căutați ochelari roșii, purpuriu, verde și galben, roșie și fard de ochi sau perii roșii. Machiajul de scenă va crea cea mai realistă vânătăi, dar puteți folosi și machiajul de bază într-un vârf.
  • Unele magazine de costum oferă "roți roți," care conțin toate culorile de ochi va trebui să faceți o vânătăi convingătoare.
  • Pe baza de ochi pe bază de cremă funcționează mai bine decât cele pe bază de pulbere, dar pot fi utilizate fie.
  • Imagine intitulată Fake O prejudiciu Pasul 27
    3. Acoperiți zona vânătăi tale cu ochi roșii sau roșii. Utilizați o perie pentru a aplica fardul. Adăugați fishadow purpuriu în jurul marginilor dvs "zdrobi," și amestecați cu o perie de blush sau pulbere. Amestecarea va ajuta vânătăi să pară că este în interiorul pielii, mai degrabă decât pe partea de sus a lui.
  • Faceți unele părți ale bruisei mai roșii decât alte pentru un aspect neuniform și realist.
  • Imagine intitulată Fake O prejudiciu Pasul 28
    4. Aplicați un inel de verde închis sau albastru în jurul marginii vânătăi. Utilizați o perie pentru a amesteca machiajul pentru o tranziție fără întreruperi între culori. Dacă utilizați verde, adăugați spargeri de galben lângă margini. Lăsați marginile să rămână neuniforme, deoarece o vânătăi îngrijorătoare sau simetrică va arăta mai puțin credibilă.
  • Imagine intitulată Fake O prejudiciu Pasul 29
    5. Face vânătăi ultima cu o perie ușoară de pulbere și de fixare spray. Vrei ca vânătăi să dureze toată ziua, așa că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la purtarea sau reaplicarea. Pentru a vă asigura că rămâne, periați un mic pic de pulbere pe vânătăi. Apoi, utilizați un spray de setare pentru a cimenta totul în poziție.
  • Evitați atingerea vânătării pe tot parcursul zilei. Nu numai că acest lucru ar arăta mai realist - nu ați vrea să atingeți o vânătăi dureroasă - dar vă va ajuta să vă păstrați machiajul în poziție.
  • Imagine intitulată falsă o prejudiciu Pasul 30
    6. Păstrați vânătăi pentru una până la două săptămâni. Aceasta este aproximativ cât de lungi începe să se vindece. Ca progresul săptămânilor, faceți o secțiune roșie-violet mai mică și lăsați zona verde-galbenă să consume încet vânătăi. Odată ce secțiunea roșu-purpuriu a dispărut cu totul, strângeți vânătăi galbene verzui până când dispare treptat.
  • Vânătăi rănit, atât de grimasă sau să se rătăcească dacă tu sau altcineva o atinge.
  • sfaturi

    Dacă școala sau angajatorul dvs. necesită o notă de medic la Miss, nu falsificați un prejudiciu. Nici un medic nu vă va da o scutire pentru durerea falsă.
  • Dacă cineva își dă seama că falsificați, fiți cinstiți și dețineți-vă minciuna. Continuarea rusetului dvs. nu le va re-convinge că vătămarea dvs. este reală.
  • Dacă vă lăsați prea mult, ați putea fi rănit. Încercați cârje dacă aveți cu adevărat nevoie să falsificați un prejudiciu.
  • Nu falsificați același lucru din nou și din nou, sau părinții dvs. vor deveni suspicioși.
  • Nu opriți strigând cât de mult doare, chiar dacă părinții dvs. spun că veți fi bine. În caz contrar, s-ar putea să fie suspicios și probabil că nu veți putea să scoateți din nou acest truc.
  • Dacă sunteți o fată și aveți perioada dvs., puteți să vă bucurați de crampe pentru a sări o zi sau două de școală, sala de gimnastică, de lucru etc.
  • Avertizări

    Nu utilizați medicamente pentru durere atunci când falsificați un prejudiciu.
  • Asigurați-vă că nu vă răniți sau nu vă inconveniți pe alții prin falsificarea prejudiciului.
  • Niciodată nu falsificați un prejudiciu pentru a da pe cineva. Aceasta este frauda și va duce la închisoare.
  • Nu falsificați un prejudiciu mai mult decât o dată, mai ales în termen de 1 an. Alții vor începe să prindă și nu vor avea încredere în tine dacă te răniți cu adevărat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar