Cum să obțineți marker de ștergere uscată din îmbrăcăminte

Dacă aveți copii mici sau lucrați într-o școală, marcatorul de ștergere uscată poate să vă pată ocazional îmbrăcămintea. Este destul de ușor să eliminați marcajul de ștergere uscată cu consumabilele potrivite. Puteți utiliza uleiul lui Murphy pentru a elimina marcatorul de ștergere uscată. De asemenea, puteți utiliza o combinație de oțet alb și alcool de frecare. Asigurați-vă că ați testarea materialului de curățare pe un mic patch al țesăturii mai întâi pentru a vă asigura că nu va părea țesătura.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind uleiul lui Murphy
  1. Imaginea intitulată Obțineți marker de ștergere uscată din îmbrăcămintea Pasul 1
1. Plasați un prosop absorbant sub țesătură. Prosopul pe care îl folosiți va fi probabil colorat, astfel încât să alegeți un prosop vechi pe care nu vă deranjează deteriorarea. Așezați prosopul sub țesătura pe care o curățați pe o suprafață plană, ca un contor. Asigurați-vă că prosopul este suficient de gros pentru a absorbi excesul de umiditate.
  • Imagine intitulată Obțineți marker de ștergere uscată din îmbrăcămintea Pasul 2
    2. Îndepărtați o periuță de dinți în uleiul lui Murphy. Dacă aveți o periuță de dinți suplimentară neutilizată, utilizați acest lucru. De asemenea, puteți achiziționa o periuță de dinți ieftină la un magazin de droguri. Obțineți periuța de dinți complet saturată în uleiul lui Murphy. Această metodă funcționează cel mai bine cu o periuță de dinți foarte umedă.
  • Imagine intitulată Obțineți marker uscat Erase din îmbrăcăminte Pasul 3
    3. Frecați pata. Frecați periuța de dinți în pată, adăugând uleiul nou al lui Murphy după cum este necesar. Deplasați prosopul dedesubt, după cum este necesar pentru a absorbi excesul de lichid. Frecați pata până când apar spumă și apoi păstrați frecarea până când pata este în mare parte estompată.
  • Imagine intitulată Obțineți marker de ștergere uscată din îmbrăcămintea Pasul 4
    4. Scoateți pata rămasă cu săpun de spălat vase. Luați o cârpă sau un burete și l-ați lăsat într-o apă și săpun ușor de spălat vase. Frecați cârpa sau buretele peste pată până când iese complet.
  • Imagine intitulată Obțineți marker de ștergere uscată din îmbrăcămintea Pasul 5
    5. Clătiți îmbrăcămintea cu apă curată. Luați un burete curat și saturați-o cu apă curată. Frecați buretele în haine pentru a îndepărta uleiul de ulei și vasul lui Murphy.
  • Continuați să frecați buretele pe țesătură până când apa din burete rulează clar.
  • Imagine intitulată Obțineți marker uscat Erase din îmbrăcăminte Pasul 6
    6. Plasați îmbrăcămintea în mașina de spălat. Odată ce pata este îndepărtată și ați clătit îmbrăcămintea, puteți spăla îmbrăcămintea așa cum ați fi de obicei. Când iese din spălare, pata ar trebui să fie complet plecată.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind oțet alb și alcool de frecare
    1. Imagine intitulată Obțineți marker uscat Erase din îmbrăcăminte Pasul 7
    1. Așezați hainele colorate pe un prosop. Obțineți un prosop absorbant curat. Așezați-o pe o suprafață plană. Așezați hainele colorate peste prosop.
  • Imagine intitulată Obțineți marker uscat de ștergere din îmbrăcăminte Pasul 8
    2. Dab pata cu alcool de frecare. DAB O cantitate mică de alcool de frecare pe un burete curat. Apoi, dab buretele pe pete. Utilizați mișcări blând blot. Frecarea patălui ar putea determina frotiu. Blot la pată până când a dispărut.
  • Imagine intitulată Obțineți marker uscat de ștergere din îmbrăcămintea Pasul 9
    3. Umpleți o chiuvetă cu apă și oțet. Utilizați apă caldă pentru a umple chiuveta. Apoi, adăugați o ceașcă de oțet alb. Amestecați-l în apă folosind mâinile sau o lingură.
  • Imagine intitulată Obțineți marker de ștergere uscată din îmbrăcămintea Pasul 10
    4. Înmuiați îmbrăcămintea. Așezați îmbrăcămintea în chiuvetă. Ar trebui să lăsați îmbrăcămintea în chiuvetă timp de aproximativ 15 minute. După acest punct, pata ar trebui să fie plecată.
  • Imagine intitulată Obțineți marcatorul de ștergere uscată din îmbrăcămintea Pasul 11
    5. Spălați îmbrăcămintea în spălătorie ca de obicei. Odată ce pata a dispărut, puteți spăla îmbrăcămintea în spălătorie ca de obicei. Acest lucru ar trebui să elimine oțetul și să frece alcoolul.
  • Asigurați-vă că ați scos îmbrăcămintea când o scoateți din chiuvetă. Acest lucru va împiedica scurgerea excesului de apă pe podea.
  • Metoda 3 din 3:
    Oferind o spălare de calitate
    1. Imagine intitulată Obțineți marker de ștergere uscată din îmbrăcămintea Pasul 12
    1. Verificați eticheta pentru instrucțiuni de curățare. Dacă o îmbrăcăminte are încă o etichetă a unui producător, asigurați-vă că ați citit acest lucru înainte de a face spălătorie. Doriți să vă asigurați că nu există instrucțiuni specifice de curățare. De exemplu, unele articole de îmbrăcăminte ar trebui să fie spălate numai în apă rece.
  • Imagine intitulată Obțineți marker de ștergere uscată din îmbrăcămintea Pasul 13
    2. Repetați procesul, dacă este necesar. Dacă pată nu iese la prima dată folosind nici o metodă, încercați din nou. Uneori, petele uscate de ștergere pot fi dificil de îndepărtat. Poate lua două încercări de a elimina pata.
  • Imagine intitulată Obțineți marker uscat Erase din îmbrăcăminte Pasul 14
    3. Faceți mai întâi un test la fața locului. Unele îmbrăcăminte pot reacționa prost la uleiul lui Murphy, frecarea alcoolului sau oțet alb. Testați produsul de curățare pe care îl utilizați pe un mic patch de îmbrăcăminte și așteptați aproximativ o oră. Dacă patch-ul de îmbrăcăminte nu pare decolorat sau deteriorat, este sigur să utilizați acea substanță pentru a elimina pata.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar