Cum să faceți publicitate la seniori

Seniorii sunt consumatori activi și reprezintă un segment mare al populației. Când vindeți un produs sau un serviciu către seniori, este important să le vizați în mod specific. Utilizați Facebook și Twitter pentru a ajunge la seniori în gama de vârstă de 50-65 și rămâneți la mai multe strategii de marketing tradiționale, cum ar fi reclamele TV și corespondența directă, pentru a ajunge la generațiile mai în vârstă. Concentrați-vă pe limba clară și relevantă și păstrați anunțurile scurte și dulci pentru cel mai mare impact.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind Facebook și Twitter
  1. Imagine intitulată Publicitate la Seniori Pasul 1
1. Concentrați-vă pe crearea de anunțuri pe Facebook și Twitter. Acestea sunt cele mai utilizate platforme media sociale pentru seniori la sfârșitul cel mai tânăr al spectrului. Stai departe de a folosi Instagram și Snapchat, deoarece aceste platforme sociale media sunt folosite mai puțin de către seniori.
  • Imagine intitulată Publicitate la Seniori Pasul 2
    2. Utilizați anunțurile sociale pentru a vizita seniorii în intervalul de vârstă 50-65. Această grupă de vârstă utilizează computere și tehnologie mult mai mult decât generațiile mai în vârstă. Puteți seta demografia anunțurilor dvs. la piață în acest grup, în mod specific - atunci când navighează social media, veți apărea în feedurile lor!
  • Imagine intitulată Publicitate la Seniori Pasul 3
    3. Păstrați anunțurile simple și specifice. Evitați publicitatea Gimmicky și obiectivul pentru campanii de marketing direct. Utilizați mesaje realiste și "motive pentru care" pentru a-și atrage atenția. Se amestecă lucrurile și includeți videoclipuri și alte conținuturi de angajare împreună cu anunțuri simple cu text și imagini.
  • Includeți link-uri către site-ul dvs. web și oriunde altundeva în cazul în care produsul dvs. poate fi achiziționat, ca o pagină Amazon.
  • Imagine intitulată Publicitate la Seniori Pasul 4
    4. Plătiți pentru a vă stimula postarea pentru a vă prezenta mai bine publicul. Când stimulați un post, devine mult mai multă vizibilitate și mult mai mulți oameni o vor vedea în hrana lor. Puteți stimula posturile la diferite puncte de preț - cu cât plătiți mai mult, cu atât postarea va rămâne vizibilă. De asemenea, puteți utiliza demografia direcționată atunci când stimulați anunțurile pentru a vă asigura că seniorii văd anunțurile în loc de oameni de toate vârstele.
  • Asigurați-vă că vă uitați la informațiile despre pagina dvs. pentru a vedea ce posturi primesc cele mai plăcute și acțiuni de la telespectatori.
  • Imagine intitulată Publicitate la Seniori Pasul 5
    5. Plasați pluginurile dvs. sociale media pe pagina dvs. de aterizare a site-ului dvs. Când clienții vizitează site-ul dvs., pot să facă clic pe pictogramă și să meargă direct la paginile dvs. de social media. Includeți un apel la acțiune în fiecare pictogramă, cum ar fi "Da-ne un like pe Facebook!" și "Urmați-ne pe Twitter!" astfel încât vizita lor la pagina dvs. are un scop. Odată ce urmează contul dvs., puteți folosi acea platformă pentru a le comercializa în viitor!
  • Verificați pentru a vă asigura că limba și ofertele pe care le utilizați sunt coerente între site-ul dvs. web și pagina socială. Nu doriți ca clientul dvs. să se confunde dacă văd informații diferite de la o pagină la următoarea.
  • Metoda 2 din 3:
    Încorporând mediile tradiționale
    1. Imagine intitulată Publicitate la Seniori Pasul 6
    1. Utilizați marketingul de e-mail pentru o opțiune ieftină și rapidă. Trimiteți e-mailuri atunci când aveți o vânzare sau o ofertă specială sau când vor fi disponibile informații noi care ar interesa seniorii. Utilizați limba care face ca fiecare e-mail să pară o oportunitate exclusivă sau limitată. În acest fel, e-mailurile dvs. se simt vizate și importante pentru client.
    • Nu trimiteți mai multe e-mailuri pe zi. Acest lucru va deranja clientul și le va solicita să solicite să fie luate de pe lista dvs.
  • Imagine intitulată Publicitate la Senior Pasul 7
    2. Reclamele TV cu aer pe canale adesea urmărite de Seniori. Cumpărați spoturi în timpul orelor de vizualizare superioară (6:00 PM-10: 00 PM), mai ales în timpul programului de știri. Spre deosebire de generațiile mai tinere, seniorii obțin cea mai mare parte a știrilor lor din emisiunile televizate în loc de Internet.
  • Scopul pentru ca anunțurile să fie de 30 de secunde sau mai puțin. Păstrarea scurtă și dulce își va atrage atenția fără a crea confuzie.
  • Dacă sunteți o afacere locală, asigurați-vă că includeți adresa dvs. fizică și numărul de telefon în anunțurile dvs. de televiziune.
  • Imagine intitulată Publicitate la Seniori Pasul 8
    3. Postați anunțul dvs. în campanii de poștă directă pentru demografia 75+. Utilizați cel puțin 14 fonturi, astfel încât audiența dvs. nu trebuie să se lupte pentru a vă citi mesajul și pentru a evita utilizarea stilurilor de fonturi care sunt cursive sau neobișnuite. Nu vă fie frică să scrieți mesaje lungi, deoarece această grupă de vârstă tinde să citească fiecare piesă de corespondență a primirii cu atenție. Utilizați limba clară și directă, cu un apel evident la acțiune.
  • De exemplu, ați putea imprima corespondența directă sub forma unei scrisori, personalizându-l pentru receptor cu numele lor: "Dragă Ioan."
  • Nu utilizați text verde sau galben, deoarece aceste culori sunt greu de citit.
  • Imagine intitulată Publicitate la Seniori Pasul 9
    4. Utilizați mai multe prize media pentru cea mai mare acoperire. În timp ce anumite metode sunt mai bune pentru o grupare de vârstă peste alta, aveți o șansă mai bună de a vă atinge publicul țintă prin utilizarea publicității pe mai multe puncte de vânzare. De exemplu, trimiteți o piesă de corespondență directă care conduce clientul site-ului dvs., apoi aveți televiziunea comercială pe pagina de aterizare a site-ului dvs., împreună cu text clar, explicând oferta sau produsul dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Crafting reclamele
    1. Imagine intitulată Publicitate la Seniori Pasul 10
    1. Evitați stereotipurile și utilizarea limbii condescendente. Nu presupuneți că clientul dvs. este slab, bolnav sau incapabil. Seniorii sunt foarte activi și constituie o mare parte a societății. La fel ca generațiile tinere, ele nu sunt de dimensiuni de o dimensiune - toate atunci când vine vorba de valorile și abilitățile lor!
    • De exemplu, în loc să folosiți imagini ale oamenilor care se luptă să facă sarcini, utilizați o imagine a unei persoane care utilizează produsul pentru a le ajuta să completeze sarcina.
  • Imagine intitulată Publicitate la Seniori Pasul 11
    2. Utilizați referințe nostalgice, nostalgice. Includeți imagini, argou, culori și evenimente care reamintesc cititorului unui timp în trecut. Elicitând un sentiment de nostalgie a fost dovedit a crește încrederea într-o audiență și a crea sentimente de fericire.
  • De exemplu, ați putea încorpora personaje de la emisiuni TV sau povestiri populare în anii 1950, 1960 și 1970.
  • Utilizați fontul retro, culorile și modelele pentru a vă face ca anunțul să arate ca o explozie din trecut! Doar nu uitați să păstrați lucrurile clare și ușor de citit.
  • Este important să se potrivească conținutul dvs. utilizatorilor pe care îl vizați - nu utilizați aceeași publicitate pe care ați folosit-o pentru a ajunge la clienți în vârsta de 20 de ani!
  • Imagine intitulată Publicitate la Seniori Pasul 12
    3. Securitatea stresului și serviciul clienți. Includeți referințele la modul în care compania dvs. vă oferă serviciul pentru clienți și ce fel de garanții se poate aștepta clientul. De asemenea, explicați modul în care veți folosi și de a-și proteja informațiile personale.
  • Pentru a explica când și cum un client poate ajunge la un agent de servicii pentru clienți, ați putea spune ceva de genul ", agenții noștri sunt disponibili 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Pur și simplu apel ### - ### - #### pentru ajutor."
  • Seniorii sunt adesea cele mai vizate demografice pentru înșelătorii și rip-off-uri. Prin liniștele, sunteți legitim, veți construi încredere și veți câștiga mai mulți clienți fideli.
  • Imagine intitulată Publicitate la Seniori Pasul 13
    4. Utilizați exemple în loc de statistici pentru a dovedi calitatea produsului dvs. Furnizați exemple Publicul se poate identifica, ca un alt senior care vă place produsul sau serviciul dvs. Testimoniale și povestiri de succes cu imagini și videoclipuri fac apel la emoțiile și acțiunile clientului. Statisticile au tendința de a ieși la fel de uscate și nerespectate.
  • Ajungeți la clienții loiali pe care îi cunoașteți că ați utilizat produsul sau serviciul dvs. pentru o vreme. Întrebați dacă ar fi dispuși să fie un purtător de cuvânt al companiei dvs.
  • Imagine intitulată Publicitate la Seniori Pasul 14
    5. Utilizați limba clară și simplă. Utilizați propoziții scurte, concise și un apel clar la acțiune în fiecare publicitate. Doriți ca clientul să știe exact ce este oferit și ce ar trebui să facă în legătură cu asta.
  • De exemplu, după ce un purtător de cuvânt a spus povestea lor de succes, asigurați-vă că oferă site-ul web sau numărul de telefon pe care clientul ar trebui să meargă pentru a obține produsul.
  • Nu vă lăsați în jos anunțul dvs. cu limbaj sau imagini flashy. Seniorii răspund cel mai bine la explicații simple pentru motivul pentru care ar trebui să utilizeze produsul.
  • sfaturi

    Dacă doriți ajutor suplimentar, luați în considerare angajarea unui specialist de marketing. Ei pot efectua sondaje și interviuri cu publicul dvs. țintă pentru a afla ce mesaje le place și nu-i plac.
  • Aflați când se întâmplă evenimente mari care atrag seniori în zona dvs. Găzduiește o cabină pentru a scoate broșuri sau a pus postere în care oamenii vor putea să o vadă clar.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar