Cum să coaceți baconul

Bacon este delicios indiferent de modul în care este pregătit. Cu toate acestea, dacă aveți nevoie să gătiți mai mult decât o jumătate de kilogram de bacon, este mai ușor și mai rapid să utilizați un cuptor. În caz contrar, veți sta peste lotul de gătit aragaz după lotul de slănină într-o tigaie de prăjire. În plus, metoda cuptorului este rapidă și simplă pentru a curăța! Coaceți slănina prin căptușeală pe o foaie de coacere, gătiți-o într-un cuptor fierbinte și servind-o crocantă.

Pași

Partea 1 din 3:
Coacerea baconului
  1. Imagine intitulată coace Bacon Pasul 1
1. pre-încălzește cuptorul. Setați cuptorul la 400 de grade Fahrenheit (204 grade Celsius) și lăsați-l să preîncălzi aproximativ zece minute. Așezați un suport pentru cuptor în treimea inferioară a cuptorului. Dacă coaceți două foi de slănină, puneți rafturile cuptorului în jumătatea inferioară a cuptorului. Acest lucru va ajuta baconul să gătească în mod egal.
  • Imagine intitulată coace Bacon Pasul 2
    2. Înfășurați o foaie de coacere metalică cu folie. Linia intreaga foaie, inclusiv laturile. Acest lucru va împiedica lipirea grăsimii de slănină la suprafață și va fi mai ușor de curățat. Alegeți o foaie de coacere cu o buză care este de cel puțin o jumătate de inch (1.27 cm) pentru a păstra grăsimea de slănină să picteze de pe tavă. Baconul este o mâncare grasă, deci nu este nevoie să pulverizați folia cu spray de gătit.
  • Dacă vă place baconul crispier, plasați un raft de răcire înfășurată în folie pe foaia de copt. În acest caz, pot fi utilizate și tigaie din sticlă și ceramică.
  • Puteți utiliza hârtie de pergament în loc de folie. Utilizați o foaie mare care acoperă partea inferioară și laturile tigaiei.
  • Imagine intitulată Coace Bacon Pasul 3
    3. Așezați baconul pe panoul învelit în folie. Lăsați un spațiu între fiecare bandă ca bacon aglomerat nu va deveni crocant. Dacă aveți prea multă slănină pentru o foaie de coacere, utilizați două foi de copt sau gătiți șuncă în loturi. În caz contrar, riscați să gătiți unappetizarea, slănină-saturată de grăsime.
  • O foaie de coacere standard de 21 "X15" se va potrivi cu o jumătate de kilogram de slănină. Dacă aveți foi mai mici, este posibil să aveți nevoie de mai mult de unul pentru a găti un kilogram de slănină.
  • Imagine intitulată Coace Bacon Pasul 4
    4. Gatiti baconul timp de cincisprezece la douăzeci de minute. Verificați periodic baconul pentru a monitoriza procesul de gătit și pentru a regla timpul de gătire pe baza propriilor gusturi. Timpul dvs. de gătire poate, de asemenea, să se schimbe în funcție de cuptor, deoarece unele cuptoare sunt ușor mai calde sau mai reci decât în ​​mod normal. Scoateți șuncă de la cuptor când este aproape perfect. Baconul va continua să gătească și să devină ferm chiar așa cum se răcește.
  • Dacă piesele devin scufundate în grăsime, se toarnă excesul de grăsime într-un castron ceramic.
  • Nu vărsați grăsimea caldă în boluri din plastic sau din sticlă. Bolurile din plastic se pot topi și bolurile de sticlă se pot sparge.
  • Imagine intitulată coace Bacon Pasul 5
    5. Finalizați gătitul. Luați slănina de pe foaia de coacere. Utilizați clește de gătit sau o furculiță pentru a vă proteja de slănină fierbinte. Puneți-o pe o placă căptușită cu două prosoape de hârtie pentru a absorbi excesul de ulei. Curățați foaia de coacere odată răcită complet. Scoateți și aruncați hârtie sau hârtie de pergament și inspectați tigaia pentru petele de grăsime.
  • Dacă vedeți grăsime, spălați tigaia cu săpun și apă. Dacă ați folosit un suport de răcire pentru a găti baconul, înmuiați rackul de răcire în apă caldă pentru a slăbi resturile încăpățânate.
  • Aruncați în mod corespunzător un grăsime excesiv de coacere. Odată ce grăsimea se răcește, salvați-o în frigider sau aruncați-o în coșul de gunoi. Dacă îl vărsați în jos chiuveta, vă veți răsuci scurgerea.
  • Partea 2 din 3:
    Găsirea baconului de calitate
    1. Imagine intitulată Coace Bacon Pasul 6
    1. Cumpărați slănină la contorul de carne sau delini al magazinului dvs. alimentar. Carnea din această secțiune este, în general, mai scumpă decât carnea ambalată. Cu toate acestea, carnea din spatele contorului delini este de obicei mai proaspătă și de o calitate superioară decât carnea ambalată.
    • Când cumpărați slănină la Deli Counter, puteți cere măcelarului să-l taie la fel de gros pe cât vă place.
  • Imagine intitulată Coace Bacon Pasul 7
    2. Căutați bacon. Această tăietură vine de la carnea de carne de porc care este cea mai apropiată de os. Acest bacon este slab și carne cu aproape treizeci la sută mai puțin grăsime decât baconul obișnuit.Cu toate acestea, această tăietură de slănină este, în general, cea mai scumpă.
  • Dacă cumpărați slănină preambalată, căutați opțiunile de tăiere centrală. Multe branduri de slănină preambalată, de asemenea, transportă bacon cu tăiat centru.
  • Imagine intitulată Coace Bacon Pasul 8
    3. Să cunoască măcelarii. Personalul din spatele contorului de carne va fi capabil să vă spună despre cel mai bun slănină pe care o au. Fi întotdeauna politicos și încercați să vă amintiți numele lor ori de câte ori vizitați magazinul alimentar. Dacă construiți o relație bună cu ei, ei pot chiar să renunțe la cele mai bune tăieturi de slănină pentru tine.
  • Partea 3 din 3:
    Îmbunătățirea baconului
    1. Imagine intitulată coace Bacon Pasul 9
    1. Coaceți baconul confundat. Se amestecă împreună 1/3 cupă sirop de arțar și ½ ceasca de zahăr brun. După plasarea șuncării pe tigaie, utilizați o perie de patiserie pentru a acoperi fiecare felie cu amestecul de zahăr. Continuați să coaceți baconul în mod normal până când ajunge la nivelul dorit de crispiness.
    • Gatiti baconul confiat pe un suport pentru o crissprezecea maxima. Asigurați-vă că ați protejat rack-ul de la amestecul de zahăr cu hârtie de folie sau pergament.
    • Baconul confundat este delicios de la sine, dar este, de asemenea, o completare excelentă la sandwich-uri și plăcuțe de mic dejun.
  • Imagine intitulată coace Bacon Pasul 10
    2. Înfășurați-vă alimentele preferate în slănină. Multe feluri de mâncare delicioase pot fi înfășurate în slănină și coapte în cuptor. De exemplu, faceți cookie-uri înfășurate de slănină prin înfășurarea bilelor de aluat de cookie într-o bucată de șuncă înainte de gătit. Brânză umplute jalapenos, chiftebale și sânii de pui pot fi, de asemenea, învelite în slănină. Rețineți că baconul va avea nevoie de cincisprezece până la douăzeci de minute pentru a găti.
  • Experimentați prin înfășurarea atât a alimentelor dulci, cât și a alimentelor sărate în slănină. Baconul este bun cu aproape orice!
  • Imagine intitulată coace Bacon Pasul 11
    3. Pregătiți o săptămână de șuncă de o săptămână. Coaceți o tavă sau două de bacon în avans. Apoi, depozitați baconul gătit în frigider timp de șapte până la zece zile. Adăugați slănină la sandwich-urile dvs. pe parcursul săptămânii sau se prăbușește câteva bucăți pentru a adăuga la o salată pentru o creștere a aromei.
  • Acoperiți baconul înainte de ao păstra prin utilizarea foliei de plastic sau a unui recipient de stocare cu un capac.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    sfaturi

    Curățați-vă uneltele în timp ce sunt calde. Resturile de slănină vor fi mult mai ușor de îndepărtat.
  • Metodele de mai sus pot fi utilizate pentru Coacerea baconului de curcan precum și baconul de porc.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Slănină
    • Foaie de copt
    • Folie sau hârtie de pergament
    • Clipuri
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar