Cum de a alege asigurarea auto în timpul colegiului

Fiind un student cu siguranță are avantajele sale. S-ar putea să nu vă dați seama, dar este posibil să fiți eligibil pentru reduceri oferite de companiile de asigurări auto doar de la a fi un student cu normă întreagă. Cu atât de multe opțiuni de asigurare auto disponibile, este posibil să fiți confuzi cu privire la ceea ce aveți nevoie sau ce ar oferi cea mai bună ofertă pentru banii dvs. Selectarea unei politici de asigurare auto care oferă acoperirea de care aveți nevoie la un preț accesibil vă poate oferi pacea minții și securității financiare.

Pași

Partea 1 din 3:
Găsirea celor mai bune oferte pentru studenți
  1. Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă în Dubai Pasul 6
1. Căutați reduceri bune de studenți. Reduceri bune de studenți vă recompensează pentru a face bine în școală. Presupunerea este că un șofer care se desfășoară bine în școală este mai responsabil, mai precaut și mai puțin probabil să intre într-un accident. Nu toți asigurătorii oferă reduceri bune pentru studenți, astfel încât ar putea fi în valoare de cumpărături pentru un furnizor care îl oferă. Deși cerințele pot varia în funcție de asigurătorul pe care îl alegeți, puteți, în general, să vă calificați pentru această reducere dacă:
  • sunt sub 25 de ani
  • sunt înscriși ca student cu normă întreagă în liceu sau colegiu
  • au menținut o medie B sau mai mare (3.Media punctului de grad), sau a menținut un loc pe lista de onoare a școlii sau a listei decanului
  • sunt în măsură să dovedească note bune, fie printr-un card de raport, fie printr-o scrisoare semnată de un administrator academic
  • Imaginea intitulată spune la revedere la colegii Pasul 12
    2. Verificați reducerile rezidente ale studenților. Unii asigurători oferă reduceri rezidente studențești, numite și reduceri la distanță. Aceste reduceri de rată sunt disponibile în general dacă sunteți un student care participă la colegiu de peste 100 de mile de la casa părinților dvs. și nu va conduce în timp ce vă aflați la școală.
  • Deși nu este convenabil pentru elevi în speranța de a conduce la școală, poate fi foarte util pentru unii studenți.
  • Dacă participați la școală într-o zonă metropolitană mare, cum ar fi New York City (și nu va avea nevoie de o mașină din cauza opțiunilor de tranzit public), o reducere rezidentă a studenților vă poate menține acoperirea, astfel încât sunteți asigurat să conduceți când sunteți acasă în timpul pauzelor școlare sau în vacanță.
  • Imaginea intitulată are un bun interviu de locuri de muncă Pasul 9
    3. Întrebați despre reduceri ocazionale ale șoferului. Această reducere este similară cu reducerea rezidentă a studenților, numai că se aplică studenților care își părăsesc mașinile în urmă la casa părinților lor. De asemenea, este numit "Discous de driver ocazional / plăcerii," și, practic, vă oferă acoperire numai în timp ce vizitați / stați cu părinții dvs.
  • Dacă nu vă dețineți propria mașină și împărtășiți un vehicul cu părinții dvs., vă puteți califica, de asemenea, pentru reduceri de driver ocazionale.
  • Adresați-vă unui asigurător că vă gândiți la acest (și alte) reduceri sau discutați cu un reprezentant al Departamentului de Asigurări al statului.
  • Imaginea intitulată Câștigați părinții
    4. Luați în considerare aderarea la politica părinților dvs. Deoarece primele de asigurare auto tind să fie ridicate pentru șoferii mai tineri, ați putea fi mai bine să vă alăturați politicii părinților dvs. (dacă sunteți eligibil). Acest lucru vă poate ajuta să economisiți bani, asigurându-vă că mașina dvs. este acoperită cu cea mai bună politică pentru familia dvs. În general, puteți rămâne pe politica părinților dvs. dacă una sau mai multe dintre următoarele se aplică situației dvs .:
  • Titlul vehiculului dvs. nu este în numele dvs. sau nu aveți un titlu pentru vehicul
  • Locuiți cu părinții voștri în casa lor
  • Vă mențineți adresa părinților dvs. ca reședință primară (la permisul de conducere etc.) în timp ce este înscris ca student la colegiu cu normă întreagă
  • Partea 2 din 3:
    Comparând politicile
    1. Imaginea intitulată are un bun interviu de locuri de muncă Pasul 1
    1. Cercetați compania pe care o luați în considerare. Dacă te gândești să mergi cu o nouă companie, nici tu, nici părinții tăi nu au fost asigurați, este mai bine să-ți faci temele. Multe companii de asigurări oferă o acoperire subpar, sau vă fac dificil să colectați o cerere de asigurare, deci este important să cercetați compania, astfel încât să știți ce să vă așteptați.
    • Consultați cu Asociația Națională a Comisarilor de Asigurări pentru Compania pe care o considerați. Puteți găsi informațiile statului dvs. făcând clic pe harta interactivă la http: // NAIC.org / statul_web_map.HTM.
    • De asemenea, puteți verifica o companie de asigurări, vizitând direct departamentul de asigurare al statului dvs. Căutați online pentru un link către site-ul biroului de asigurare al statului dvs. și căutați revendicări / plângeri împotriva fiecărui asigurător pe care îl gândiți.
  • Imagine intitulată se aplică pentru sprijinul pentru copii Pasul 21
    2. Comparați acoperirea. Este important să cunoașteți acoperirea minimă necesară în statul dvs. Fiecare stat determină acoperirea minimă necesară pentru rezidenții acelui stat, astfel încât poate exista o variație bună de la un stat la altul.
  • Cea mai mare parte acoperire de asigurare include răspunderea, vătămări corporale, plăți complete și coliziuni, plăți medicale și drivere neasigurate / subterante. Unele state pot necesita o acoperire suplimentară.
  • Dacă vă veți ocupa de colegiu, este posibil să vi se solicite să îndeplinească cerințele minime ale statului, fie în plus față de cerințele statului dvs. de origine.
  • Pentru a afla ce trebuie să aveți în statul dvs., contactați Departamentul de Asigurări al statului.
  • Imagine intitulată anunță pasul dvs. de pensionare 1
    3. Decide asupra unui furnizor. Există trei tipuri primare de asigurători la dispoziția driverelor: agenți captivi, brokeri și furnizori direcți. Deși probabil că va trebui să vă concentrați mai mult pe acoperire și costuri ca student colegiu, unii șoferi au preferințe în ceea ce privește tipul de asigurător cu care lucrează și unii furnizori sunt mai capabili să vă salveze bani sau să vă aducă o politică personalizată care funcționează cel mai bine pentru dvs.
  • Agenți captivi - acești agenți dezvoltă o relație mai personală cu clienții. Ei vin să cunoască situația dvs. specifică, recomandă politici care ar putea funcționa cel mai bine pentru dvs. și oferă o atingere personală atunci când vine vorba de interacțiuni profesionale.
  • Brokerii - brokerii tind să lucreze cu o serie de organizații de asigurare și, prin urmare, sunt mai puțin susceptibile de a avea nici o prejudecată în care asigurătorul cu care vă înscrieți. Brokerii pot fi utile pentru a găsi cea mai bună politică și asigurător pentru a se potrivi nevoilor dvs. fără nici o loialitate a companiei.
  • Furnizorii direcți - furnizorii direcți reduc sau elimină taxele pe care le-ați plăti altfel pentru un intermediar (agent sau broker) și, în schimb, lucrați cu dvs. prin intermediul internetului, telefonului sau prin serviciul poștal din SUA.
  • Partea 3 din 3:
    Evaluarea costurilor pentru a obține cea mai bună afacere
    1. Imagine intitulată Fii datoria Free Pasul 3
    1. Comparați ratele de comparare. Există o serie de modalități de comparare a ratelor odată ce ați redus lista de asigurători potențiali. Puteți să vă trimiteți informațiile individuale companiilor de asigurări (de obicei prin intermediul site-urilor lor) pentru o cotație de rată sau puteți utiliza un site web care publică citate de la mulți furnizori și introduceți informațiile dvs. pentru a fi aplicate tuturor asigurătorilor posibili.
    • Comparați ratele de la cel puțin trei companii de asigurări diferite. Dacă puteți compara mai multe companii (și politicile lor) decât atât, chiar mai bine.
    • Unii asigurători vă vor da o ofertă instantanee, în timp ce alții vă vor pune în contact cu un agent din regiunea dvs. sau vă vor contacta altfel cu un citat.
    • Dacă vreun agengent vă sun să vă dați un citat, cereți-le pentru o documentație scrisă care susține citatele pe care le-ați oferit la telefon.
    • Nu mergeți numai cu reduceri. De asemenea, ar trebui să vă uitați la tarifele care sunt reduse pentru a obține un sens mai bun al ceea ce asigurătorul se încarcă în mod obișnuit.
    • Dacă aveți un timp greu, comparând ratele de politică, contactați Departamentul de Asigurare al statului dvs. pentru asistență.
  • Imagine intitulată Calculați profitul Pasul 6
    2. Creșteți deductibilul. Deductibilitatea din polița dvs. de asigurare este suma de bani pe care ar trebui să o plătiți din buzunar pentru reparații înainte ca asigurătorul să plătească restul cheltuielilor de reclamație. Premiul dvs., pe de altă parte, este suma pe care o plătiți în fiecare lună pentru a vă menține acoperirea. O modalitate bună de a economisi bani este de a vă ajusta deductibilul în raport cu prima dvs.
  • În general, deductibilul dvs. și prima dvs. sunt invers proporționale. O deductibilă mai mare înseamnă primele lunare mai mici, în timp ce o primă ridicată înseamnă o deductibilă mai mică.
  • Cu excepția cazului în care prevede o nevoie de reparații frecvente, prima dvs. (pe care o plătiți în fiecare lună) este ceea ce va rafina cele mai multe cheltuieli.
  • Mulți șoferi consideră că merită să fie de acord cu o deductibilă mai mare (ceea ce va trebui să plătiți numai în caz de accident sau daune) în schimbul primelor lunare mai mici.
  • Imaginea intitulată negociază o ofertă Pasul 10
    3. Verificați dacă mașina dvs. se califică pentru reduceri. În funcție de cine sunteți asigurat, pot exista alte opțiuni de reducere disponibile pe baza mașinii în care conduceți în prezent. Opțiunile comune pentru reduceri de asigurare auto includ:
  • având dispozitive anti-furt (ca un sistem de alarmă) care descurajează hoții potențiali de mașini
  • având frâne anti-blocare
  • Conducerea unei mașini care rulează lumini de zi
  • având caracteristici de siguranță cum ar fi pungile de aer și centurile de siguranță motorizate
  • deținând un vehicul mai nou (într-un număr predeterminat de ani, stabilit de asigurător)
  • Conducerea unui combustibil hibrid sau alternativ ("verde") vehicul
  • Imaginea intitulată negociază o ofertă Pasul 3
    4. Aflați despre alte reduceri personale. În plus față de reduceri pe baza caracteristicilor de siguranță ale mașinii, este posibil să fiți eligibili pentru reduceri suplimentare pe baza înregistrării dvs. de conducere, a istoricului asigurărilor și a istoriei personale. Cereți asigurătorilor evaluați dacă ați fi eligibil pentru o reducere bazată pe:
  • Îmbunătățirea asigurării auto cu alte politici (asigurări de domiciliu, asigurări de renume, etc.)
  • Având o înregistrare curată de conducere
  • Luând cursuri de conducere defensive
  • Păstrați kilometrajul scăzut
  • fiind membru al armatei
  • Plătiți premium în față, toate simultan
  • Stați cu un singur asigurător pentru o perioadă lungă de timp (numită adesea o reducere de loialitate)
  • Imagine cu titlu de conduită Pasul 16
    5. Luați în considerare extinderea zonei de căutare. Unele companii de asigurări mai mici ar putea funcționa doar dintr-o regiune selectată. Cu toate acestea, în funcție de locul în care locuiți, este posibil să fiți eligibil pentru o poliță de asigurare de la alte agenții din afara orașului sau a județului dvs.
  • În unele state, ca și Michigan, nu trebuie să locuiți în zona în care un agent dat se află să se înscrie pentru o politică de la acel agent. Trebuie doar să fii rezident al acelui stat.
  • Verificați cu departamentul de asigurare al statului dvs. pentru a vedea ce sunt restricțiile de rezidență pentru asigurare în regiunea dvs.
  • Dacă sunteți în stare să vă înscrieți cu un asigurător dintr-o regiune mai mare (ca o zonă metropolitană), este posibil să fiți în stare să obțineți o afacere mai bună acolo. Firmele de asigurări concurează de obicei unul împotriva celuilalt pentru a oferi cele mai mici rate pentru cea mai bună acoperire și unde există mai mulți oameni, este posibil să fie mai mult concurență.
  • sfaturi

    Găsiți site-uri care vă permit să introduceți pur și simplu codul poștal pentru a obține o mână de ghilimele de asigurare auto gratuite. Acestea au tendința de a vă economisi timp și efort în loc să trebuiască să obțineți un citat de la fiecare asigurător individual.

    Avertizări

    Cerințele minime ale fiecărui stat sunt diferite. Dacă vă veți afla la școală, aflați dacă sunteți obligat să îndepliniți cerințele minime de asigurare din statul dvs. de origine, statul școlii dvs. sau ambele.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar