Cum să verificați reamintele alimentelor pentru animale de companie

Hrănirea animalului dvs. un aliment de bună calitate este o parte foarte importantă a menținerii sănătății și înfloritoare. Cu toate acestea, în timp ce toți încercăm să facem parte prin alegerea celor mai bune alimente pentru animalul nostru special, uneori chiar și cele mai bune alimente nu sunt până la par. Pentru a vă asigura că alimentele pe care le hrăniți animalul dvs. este în siguranță, indiferent de alimentele comerciale pe care le hrăniți cu animalul dvs., este important să verificați rechemarea în mod regulat. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că vă hrăniți animalele de companie sigur și alimentele nutritive.

Pași

Partea 1 din 3:
Căutarea online pentru o amintire a alimentelor pentru animale de companie
  1. Imagine intitulată Verificați reamintele alimentelor pentru animalele de companie Pasul 1
1. Faceți o căutare online generală. Când căutați informații online, mai ales dacă nu știți ce site web să meargă în mod specific, este de obicei cel mai bine să faceți o căutare generală cu un motor de căutare. Începeți prin a merge la motorul dvs. de căutare preferat și intrarea "Recuperarea alimentelor pentru animale de companie" și anul curent. Acest lucru ar trebui să vă ofere câteva opțiuni bune de site-uri web să se uite la.
  • De asemenea, puteți căuta brandul dvs. specific de mâncare introducându-l împreună cu "Recuperarea alimentelor pentru animale de companie." Cu toate acestea, acest lucru va merge probabil direct la site-ul companiei. În timp ce vor afișa rechemările curente și vor avea informații detaliate de rechemare, este bine să obțineți, de asemenea, informații de rechemare de la o altă entitate, particularitate de la a Agenția guvernamentală Supravegherea retragerii.
  • Imagine intitulată Verificați reamintele alimentelor pentru animalele de companie Pasul 2
    2. Uită-te la site-urile organizațiilor de protecție a animalelor. Odată ce rezultatele dvs. apar din căutarea generală, alegeți cele care se uită la acestea provin din surse fiabile. Acest lucru poate fi greu de judecat uneori, dar în cazul retragerilor alimentare, organizațiile care sunt preocupate de sănătatea și protecția animalelor ar trebui să aibă informații fiabile.
  • Organizații pentru protecția animalelor, cum ar fi ASPCA, lista alimentelor cu animale de companie reamintește pe site-urile lor. În plus, mari organizații veterinare, cum ar fi Fundația medicală veterinară americană, De asemenea, afișați rechemările curente.
  • Imagine intitulată Verificați reamintele alimentelor PET Pasul 3
    3. Căutați o listă pe un site web guvernamental. Există, de obicei, o agenție guvernamentală care supraveghează reamintește și ar trebui să posteze informații fiabile pe site-ul lor. De exemplu, începând din 2013, u.S. Administrația alimentară și a medicamentului stabilește regulile pentru siguranța producției de alimente pentru animale de companie și supraveghează reamintește în Statele Unite. Pentru a obține informații oficiale despre rechemarea alimentelor pentru animale de companie în u.S., Este o idee bună să mergeți la ei Website.
  • Nu toate țările au o agenție guvernamentală care supraveghează reamintește. Dacă țara dvs. nu, atunci este probabil ca producătorii individuali să instituie propriile retrageri.
  • Partea 2 din 3:
    Verificarea unei retrageri a alimentelor pentru animale de companie
    1. Imagine intitulată Verificați reamintele alimentelor pentru animalele de companie Pasul 4
    1. Verificați în mod regulat pentru rechemarea alimentelor dvs. de companie. Este o idee bună să arătați online pentru rechemări în mod regulat, astfel încât să puteți evita hrănirea alimentelor dvs. de companie care a fost rechemată. Plasați-l pe calendar pentru a verifica rechemările curente la fiecare câteva luni, astfel încât să stați la curent.
    • Există, de asemenea, site-uri care vă vor trimite e-mailuri despre rechemarea alimentelor pentru animalele de companie care ies. Cu toate acestea, acestea necesită adresa dvs. de e-mail, astfel încât să puteți obține e-mailuri junk în plus față de alertele de rechemare a alimentelor.
  • Imagine intitulată Verificați reamintele alimentelor PET Pasul 5
    2. Verificați marca produselor alimentare împotriva rechemărilor. Rechemerea alimentelor pentru animalele de companie vor specifica marca exactă, tipul și, de obicei, dimensiunea containerului care a fost rechemată. Dacă mâncarea dvs. a fost rechemată, se va potrivi exact cu descrierea online.
  • De cele mai multe ori, toate produsele alimentare realizate de un brand nu este rechemat, dar în schimb doar un anumit tip care a fost fabricat la un anumit moment este reamintit.
  • Rechemările pot conține, de asemenea, o imagine a pachetului astfel încât să puteți compara și acest lucru.
  • Imagine intitulată Verificați reamintele alimentelor pentru animalele de companie Pasul 6
    3. Verificați numărul de lot specific, numărul UPC și data de expirare. Multe amintiri afișează pungi sau containere specifice care au fost rechemate. Ele fac acest lucru prin listarea numărului lotului, numerele UPC (numărul de cod de producție) și data de expirare. Verificați numerele produselor și data expirării față de cele incluse în rechemare.
  • Dacă toate numerele produsului dvs. se potrivesc, atunci puteți fi pozitiv că alimentele dvs. de companie este rechemat.
  • Partea 3 din 3:
    Care se ocupă de alimentele cu animale de companie retractate
    1. Imagine intitulată Verificați reamintele alimentelor pentru animalele de companie Pasul 7
    1. Nu mai hrăniți imediat alimentația la animalul dvs. de companie. Dacă sunteți sigur că mâncarea animalului dvs. a fost rechemat, atunci nu ar trebui să vă alimentați mai mult de animalul dvs. de companie. Chiar dacă animalul dvs. de companie nu sa îmbolnăvit de la alimentele recalcate, nu trebuie să vă mai dați mai mult animalului dvs. de companie.
  • Imagine denumită verificarea alimentelor pentru animalele de companie Pasul 8
    2. Căutați informațiile de rechemare de pe site-ul producătorului. Acest lucru vă va oferi mai multe informații despre rechemare, vă va instrui ce să faceți cu alimentele reaminte și vă va oferi, de asemenea, informații despre cum să contactați compania despre o rambursare, dacă este disponibilă.
  • Căutați instrucțiuni de la producător. Companiile alimentare pentru animale de companie care își amintesc produsele controlează modul în care rechemările sunt tratate. Privind site-ul producătorului, puteți să vă dați seama cum să continuați.
  • Imagine intitulată Verifică reamintele alimentelor PET Pasul 9
    3. Întoarceți alimentele pentru animale de companie dacă sunteți instruit să facă acest lucru. În unele cazuri, puteți să vă întoarceți mâncarea de companie retrasă la magazin pe care l-ați cumpărat. Ei ar trebui să vă dea o rambursare pentru prețul de achiziție.
  • Dacă mâncarea este rechemată deoarece reprezintă un risc de sănătate publică, atunci este responsabilitatea producătorului că alimentele sunt eliminate în mod corespunzător. Această eliminare adecvată este necesară pentru a menține alimentele din lanțul alimentar animal și uman.
  • Imagine intitulată Verificați alimentele cu animale de companie Reamintește pasul 10
    4. Aruncați-vă de mâncare, dacă sunteți instruiți să faceți acest lucru. În unele cazuri, puteți pune pur și simplu mâncarea în gunoi. Acest lucru poate fi cazul în care alimentele sunt de calitate scăzută, are o altă problemă mai mică, nu este un pericol sau va strica dacă se va întoarce.
  • Multe companii, chiar dacă eliminați dvs. de mâncare, vă va emite o rambursare. Va trebui să urmați instrucțiunile pe care le postă pe site-ul lor sau să-și apeleze linia de servicii pentru clienți pentru a obține instrucțiuni pentru obținerea banilor înapoi.
  • sfaturi

    Pentru a putea evalua dacă mâncarea animalului dvs. de companie a fost rechemată, salvați eticheta chiar dacă transferați alimentele la un alt container. Eticheta, inclusiv numele, numărul UPC și data de expirare, este necesară pentru a evalua dacă alimentele PET dvs. a fost rechemat.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar